Tom van Grieken. Het nieuwe gezicht van vrij Vlaanderen

Screenshot_3

(Door: Joost Niemöller)

België en Frankrijk zijn de landen waar de patriottische bewegingen de meeste kans hebben op doorbreken. De oorzaak is natuurlijk treurig: Nergens in Europa is de ineenstorting van de klassieke staatsstructuren zo dichtbij als noodlottig gevolg van de massamigratie. De patriotten mogen puinruimen.

Maar er kan natuurlijk ook nog veel mis gaan. Het belangrijkste wat mis kan gaan is een slechte organisatiestructuur. Omdat zowel het Vlaams Belang (eerst Vlaams Blok) als het Front National veel politieke kennis in huis hebben, en een landelijke organisatie hebben opgebouwd, hebben deze partijen zich zo breed kunnen neerzetten dat ze er meer en meer klaar voor zijn om zich voor de kiezer te profileren als een aantrekkelijk alternatief.

(Bestel het boek hier)

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Patriottisme, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Tom van Grieken. Het nieuwe gezicht van vrij Vlaanderen

 1. tippelaar zegt:

  Van Grieken krijgt het met zijn boek niet voor elkaar dat de belegen in beweging komen. Een analyse maken en oplossingen uitdenken wat er moet gebeuren in Belgie maar ook in nederland, daar hebben de elites lak aan. Ook het boek “waarover men niet spreekt”, daarvan namen de elites stilzwijgend kennis en hebben het daarna doodgezwegen. Baudet in nederland heeft zich al gecorrumpeerd aan de partijmachten in de 2e kamer. Hij is meer van hetzelfde. Leuk bedacht maar het wordt niets. D elites hebben hun zin want zij hebben niet alleen de PVV Kaltgestelt maar hebben ook met veel plezier gezien dat er PVV.stemmers zijn overgelopen naar Baudet met zijn club. Zo verzwak je en de PVV en de club van Baudet. De machthebbers hebben hun zin. Nou kan Rutte de boel verder vernaggelen en Klaver zijn stalinistische plannen alsnog aan ons opleggen.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Tippelaar.
  Knap staaltje van doemdenken.
  Hoe krijg je het op papier.
  Veel slaag gehad als zuigeling…?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s