“Asielzoekers” dreigen met hongerstaking en stellen “eisencatalogus” op

Screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

Plattling (district Deggendorf, Beieren): Volgens informatie van de politie stelden meerdere “asielzoekers” in de middag van 7 mei een “eisencatalogus” op, omdat ze de laatste tijd niet meer tevreden zouden zijn met hun persoonlijke situatie en het onderkomen in de Gottlieb-Daimler-Straße. Meerdere woordvoerders van een groep “asielzoekers” formuleerden eisen over het eten en over de medische verzorging.

ongecensureerd.at

Dreiging met hongerstaking en “andere maatregelen”

De politie geeft ook aan dat de eisen kracht bijgezet zouden kunnen worden met een dreigende hongerstaking en andere maatregelen van de kant van de “asielzoekers”. Om de dramatische situatie te benadrukken, werd een van de “asielzoekers” met een vermeende ziekte zondag aan de politie overgedragen, die een ambulance alarmeerde.

Woordvoerders gerustgesteld en verdere onderhandelingen in het vooruitzicht gesteld

Op grond van deze gebeurtenissen werden door de politiecentrale in Straubing en de verantwoordelijke politie-inspectie Plattling agenten samengetrokken om een eventuele opkomende verdere escalatie tegen te kunnen gaan, aldus de politie. Tegelijkertijd vond ook een gesprek met het districtskantoor Deggendorf en de regering van Neder-Beieren plaats, wier vertegenwoordigers ter plaatse verschenen.

De woordvoerders van de ontevreden “asielzoekers” werden meer onderhandelingen in het vooruitzicht gesteld, waardoor de situatie kalmeerde en de politieagenten weer konden vertrekken.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

37 reacties op “Asielzoekers” dreigen met hongerstaking en stellen “eisencatalogus” op

 1. Drs.P. zegt:

  De tering ratten hebben helemaal niets te eisen, dus oppleuren naar hun eigen klote landen, stelletje smerige parasieten!!!

  Like

 2. hslot4 zegt:

  Advies : gewoon laten kreperen eind goed al goed

  Geliked door 1 persoon

 3. BertG. zegt:

  Nou mannen, en nou een keer volhouden die honger staking.
  Dat slappe gedoe daar hebben we ook niks aan, daar schieten we niks mee op.
  Jullie kunnen het, dat moet lukken. En volhouden hé, niet vergeten.
  Ik hoop dan ook dat die AZC’s daar, onmiddellijk stoppen om daar nog langer voedsel af te leveren, als steuntje in de rug.
  Zo solidair zijn wij dan ook wel weer.

  Geliked door 1 persoon

 4. CHANTAGE !!!! meer niet.

  Geliked door 1 persoon

 5. Laat is gewoon toch verrekken, dan zijn wij er van af ook.

  Like

 6. Steven zegt:

  Ennehhh…wat zijn de vermeende EISEN van deze arme mensen?
  – Uitkering moet verdrievoudigd worden?
  – Villa mer riant zwembad?
  – Hele familie moet opgehaald worden in onze thuis landen en ook worden voorzien van een riant inkomen?
  – Elke dag een ander lekker blond wijf om je lusten op bot te vieren?
  – Meer vakantiedagen om op vakantie te gaan naar EIGEN land? (betaald uiteraard door het westerse volk)

  Geliked door 2 people

 7. Golden Girl zegt:

  en maar eisen, ga maar in hongerstaking, en geef dat uitgespaarde eten aan Duitsers die niet kunnen rondkomen. Als je echt vlucht voor oorlog ben je blij met de aangeboden hulp, nee hoor zij niet blijven etteren en eisen, als ik voor mijn gemeentehuis ga zitten en eisen word ik gegarandeerd in 15 minuten door 5 politie busjes afgevoerd

  Geliked door 2 people

  • elisah zegt:

   Ach het is alleen maar toneelspel die hongerstaking….binnenkort begint de ramadan dan kunnen ze overdag hongeren zoals het hoort, en zich in de avond toch stiekem volproppen zonder dat iemand het ziet.

   Like

 8. Cathja zegt:

  Het enige antwoord van de gealarmeerde politie had moeten zijn:
  “Slikken of stikken, want jullie hebben hier niks te eisen!”.
  Door dit slappe optreden krijgt een steeds groter wordende groep asieleisers grip op de Duitse overheid/politie. Ze komen er weldra achter wat hun slappe knieën-beleid voor gevolgen zal hebben.
  Het is werkelijk stuitend wat een brutaliteit die gasten bezitten! Een tijdje op water en brood zetten, en daarna nog steeds zo brutaal en dreigend?
  Dan enkele reis thuisland en een inreisverbod voor heel Europa!

  Geliked door 2 people

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Hopelijk stoppen ze allemaal met eten. Dan gaan ze gewoon dood. Weliswaar een druppel op een gloeiende plaat, maar alle beetjes zijn meegenomen.

  Like

 10. Marlies zegt:

  Hongerstaking? Ik zeg DOEN. Heel lang. Andere maatregelen van de kant van de asielzoekers? Werkelijk? Wederom: DOEN. Maar wat gebeurt er weer? Het hele stel Gutmenschen komt overleg plegen zodat de boel niet escaleert. Dus ze krijgen hun zin. Zet de fik eens in dat pand aan de Gottlieb-Daimler-Straße.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Ik wil hen er wel bij helpen zodat een beetje vlot.

  Like

 12. Jan zegt:

  Al die moslims zijn grootbekken en leugenaars:

  Video allegedly shows Palestinian hunger striker Marwan Barghouti sneaking food
  http://www.jta.org/2017/05/07/news-opinion/israel-middle-east/video-allegedly-shows-palestinian-hunger-striker-marwan-barghouti-sneaking-food

  Geliked door 1 persoon

 13. Johan zegt:

  Nou, dat lijkt me een goede oplossing, als die asielparasieten in hongerstaking gaan. Dan gaan ze hopelijk vanzelf dood en is het probleem opgelost. Niemand zit te wachten op de krankzinnige eisen van dat binnenvallend geteisem.
  Wat moet deze onzin weer niet allemaal kosten ? Tal van politieagenten en overheidspersoneel hebben er weer een dagtaak aan omdat ze zich verplicht met de absurde onzin van dat schorem moeten bezig houden.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Johan, en als ergens iemand wordt beroofd, overvallen, aangerand of verkracht , zelfs mensen op een begraafplaats beroven, niets is ze te dol waar is de politie dan??
   nou naar die asieleisers dus , ze moeten eens een voorbeeld aan Rusland nemen of waar dat ook was en die Chinezen in de metro die stel van deze lieden de metro uit sloegen

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Golden Girl: 17.08. uur. Dan is de Politie NERGENS, beste Golden Girl. Daar zorgen hun linkse/rode bazen wel voor. Kots!

    Like

 14. Gert Jan Reitsma zegt:

  Goede actie. Twee maanden lang geen aandacht aan geven. Het aantal daalt drastisch. Een mooie oplossing. Ik sta achter deze hongerstaking. U ook?

  Like

 15. Thomasson zegt:

  Laat maar lekker overgaan tot hongerstaking. Het liefst creperen ze zo snel mogelijk. OPGERUIMD STAAT NETJES.

  Like

 16. paulzwueste zegt:

  En maar blijven beloven…
  Ze breken zo’n hongerstaking toch af als ze de nodige publiciteit hebben gekregen.
  Je kunt dat geteisem niet geloven.
  Geef ze allemaal ’n euthanasie-pil en verbrand ze.
  Goedkoopste en meest humane oplossing.

  Like

 17. tippelaar zegt:

  Ik steun elke hongerstaking van asielzoekers. De reden waarom ze dat doen vind ik volstrekt irrelevant. Alleen het resultaat telt. Het resultaat moet zijn dat deze hongerstakers overlijden, mag ik hopen. Dan heb je pas echt de ramadan gevierd. Dat zouden de asielzoekers ALLEMAAL moeten doen. Probleem opgelost. Scheelt munitie om ze allemaal neer te schieten.

  Like

 18. Thoth zegt:

  Duitsland neemt huizen in beslag voor de migranten c.q. ‘vluchtelingen’.

  https://www.gatestoneinstitute.org/10352/germany-migrants-property-rights

  Kijk een aan, het doet wat met Duitsland, evenals in Nederland waarbij de ‘vluchtelingen’ ook voorrang krijgen op een huis t.o.v. de Nederlanders.

  Tja…

  Like

 19. Bas zegt:

  Egoïstisch en onwaarachtig. Deze lieden maken zich hier onmogelijk ! Ophoepelen ! Direct retour waar ze vandaan komen.
  ”Een gegeven paard mag je niet in de bek kijken.”

  Like

 20. Mary zegt:

  Kunnen ze dat niet massaal doen!!!! en vooral NIETS geven.

  Like

 21. Peacepipe zegt:

  Als je uitgenodigd bent (door Merkel) en je wordt niet als “gast” behandeld dan ga je toch naar huis en kom je nooit meer terug! Een gast EIST nooit iets!

  Like

 22. fransdewit zegt:

  Ze moeten die eisen omzetten in fake informatie en er gewoon vasten van maken. Laat ze maar niet eten, prima. Ze schijnen gewoon niet te beseffen hoe ondankbaar ze over komen. Krijgen alles maar voor niets. Onze voorouders hebben potverdorie nog echt honger geleden in de oorlog. ze moeten zich helemaal kapot schamen, wat een minderwaardig volk zeg

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Ze nemen wat ze krijgen kunnen en voor hen is dat het uiterste uit de kan. En je kunt het ze eigenlijk nog niet eens kwalijk nemen, want het wordt ze gratis in de schoot geworpen. Een eenvoudig NEE was genoeg geweest om die monden die protesteerden te stoppen. Niet alleen NEE tegen hun eisen, maar nee tegen hun onrechtmatige aanwezigheid in onze landen, omdat het geen ‘vluchtelingen’ zijn.

   Like

 23. Anna zegt:

  Heel veel nederlanders, duiters en belgen zijb aangewezen op de voedselbank met eenzijdig eten zoals macaroni, rijst….ook gaan velen niet naar een huisarts omdat de eigen bijdrage niet betaald kan worden bij doorverwijzing naar een specialist.
  Wie gaat voor die mensen betere omstandigheden zorgen. We lijken wel een derde wereld land met een kasten systeem zoals in India…..

  Like

 24. boorzalf zegt:

  Terug sturen naar die heimat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s