Grootste Noorse vakbond ondersteunt volledige boycot van Israël

Screenshot_14

(Vertaling: E.J. Bron)

De grootste Noorse vakbond “LO”( Landsorganisasjonen i Norge) heeft vrijdag tijdens zijn congres besloten tot een volledige boycot van Israël op economisch, cultureel en academisch niveau. De Noorse minister van Buitenlandse Zaken bekritiseerde het besluit, boycot zou niet de juiste manier zijn.

Israel Heute

Met 193 tegen 117 stemmen werd het besluit aangenomen, dat geen tweestatenoplossing bevat, maar spreekt van een democratische staat met het recht op de terugkeer van de Palestijnse “vluchtelingen”, de opheffing van de blokkade van de Gazastrook en de vrijlating van de Palestijnse gevangenen eist. Verder eist de vakbond de afbraak van het veiligheidshek, dat talrijke Israëli´s het leven heeft gered.

De Israëlische ambassadeur in Noorwegen, Rafi Schulz, had scherpe kritiek op het besluit: “Om tot een volledige boycot tegen Israël op te roepen, heeft alleen maar negatieve gevolgen, vergroot het wantrouwen en verwijdert ons van een vreedzame oplossing. Deze immorele beslissing reflecteert de door vooroordelen en een dubbele moraal bepaalde instelling tegenover de joodse staat. Het ziet er naar uit alsof de vakbonden een obsessie hebben tegenover Israël, vooral de ´LO´. Zo was de oproep tot de boycot tegen Israël de enige internationale oproep bij de marsen ter gelegenheid van 1 mei. De eis naar het recht op terugkeer van de Palestijnse vluchtelingen is de facto de ontbinding van de staat Israël.”

De nieuw gekozen voorzitter van de vakbond, Hans-Christian Gabrielsen, stemde tegen de beslissing. Ook de Noorse minister van Buitenlandse Zaken bekritiseerde het besluit en schreef op zijn Twitter-account: “Ik maak me zorgen vanwege deze beslissing. Boycot is niet de juiste manier, men moet zich blijven inspannen voor goede betrekkingen met beide partijen.”

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Desinformatie, Gazastrook, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Noorwegen, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op Grootste Noorse vakbond ondersteunt volledige boycot van Israël

 1. Mary zegt:

  En waar bemoeid een notabene Noorse vakbond zich mee???. Het lijkt me een zaak tussen Israel en de Palestijnen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Gelukkig kan Noorwegen geen enkele invloed over het beleid van Israël uitoefenen.
   Het zijn en blijven Scandinavische klootzakken.
   Laat je toch lekker zelf volledig uitwonen door ’n paar miljoen van die baardapen die hopelijk al jullie valse wijven verkrachten en jullie slappe venten vierendelen…

   Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Palestijnen bestaan niet. Is een verzinsel om Israel te kunnen bestrijden.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Anna zegt:

    Juist ja; in Noorwegen moeten ze de geschiedenis eens goed gaan bestuderen…. !!!

    Like

 2. H J zegt:

  Waar bemoeien die vakbonden zich toch overal mee. Niet alleen in Noorwegen.
  Sinds wanneer zijn zij onderdeel van buitenlandse zaken daar in Noorwegen?
  Er moet vast en zeker een hoop troep zijn uitgestrooid in de lucht van de scandinavische landen.
  Van lotje getikt.

  Like

 3. Gert Jan Reitsma zegt:

  Je moet eens rustig nadenken over de Anti-Israël-hersenspoeling die aan deze stemming vooraf is gegaan. Veel van deze vaksbondsleden zijn nooit in Israël geweest en hebben nog nooit een boek over de HOLOCAUST gelezen. Ze hebben echte wel hun oordeel klaar. Vreemd toch?!!

  Like

  • Edjan zegt:

   HoHo! Wacht eens effe. Die communistische vakbondsbonzen hebben heus wel boeken gelezen, hoor! En ook over de holocaust. Zeker wel. Dat was die enorme moordpartij van de Israëli op die arme, arme NIEUWE JODEN = de Palestijnen.

   Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Gert Jan Reitsma bij de kleintjes in dit vakbond speelt inderdaad de linkse hersenspoeling een grote rol. Zij ondergingen hetzelfde hersenspoeling als de Hitlerjugend in Nazi Duitsland en de mensen in George Orwell’s boek 1984. Maar de sleutelfiguren in deze organisatie hebben geen hersenspoeling nodig. Zij geven eerder de voorkeur voor een spoeling d.m.v. US dollars op de juiste bankrekening. BDS en de boys from Qatar betalen cash en spekken het Appeltje voor de Dorst in Bange Dagen.

   Like

 4. Petra DeBoer zegt:

  Wat een idioten van deze vakbond en dan moeten ze nu de consequenties ook nemen en alle computers, laptops en mobieltjes weggooien. Geen medicatie uit Israël meer innemen enz.
  Dit besluit moet dan echt consequent uitgevoerd worden en dan word Noorwegen een achtergebleven land zonder medicatie voor diabetici e.a.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Petra het is blijkbaar al een achtergebleven land.
   Ze hebben nog niet genoeg door israelis, sorry moslims verkrachtte vrouwen daar.
   En eeuwig zingen de bossen.

   Like

  • H J zegt:

   Dat zijn die geweldige sociale betweters maar zonder sterke argumenten. Het is roepen omdat het blijkbaar moet. Flippo’s

   Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Breivik doodde geïndoctrineerde kinderen op het zomervakantie-eiland van de arbeidersnotabelen die een doelgericht anti-Israël programma in speelvorm van “jij bent een Palestijn” als program had.
  Ik ga Breivik in zijn geharnaste voormalige omgeving en adequate opleiding steeds meer begrijpen.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Natuurlijk opgeroepen door de socialistische leden. Schande, driewerf schande. Ik walg van het socialisme, net zo als ik walg van de islam!

  Like

 7. Gerard zegt:

  Een ieder die de steen Jeruzalem heft zal zich deerlijk verwonden.

  Like

 8. Henk zegt:

  Prima dan boycott ik hun , en dat zullen ze voelen .

  Like

 9. tippelaar zegt:

  Ik hou het simpel. LEVE ISRAEL

  Like

 10. Edjan zegt:

  Hahaha! Een boycot op academisch niveau. Oeioeioeioei! Dat zullen ze weten. Verstoken van alle inzicht in de politiek correcte genderneutraliteit zullen die joden de weg totaal kwijt raken! De tweede diaspora. De totale isolatie!
  Academisch niveau in Europa, hahahahaha! HAHAHAuche uche kuch KUCH haha uche ha kuch. Godverdomme, dat was lachen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Nou ja. Ik ben er toch ook nog Edjan.
   En je weet dat wij samen op de Academie hebben gezeten.
   Da’s toch iets waar die Israëlisch rekening mee zullen moeten houden.

   Geliked door 1 persoon

 11. T.Troubadour zegt:

  Wat een anti semieten dit geddelte van de vakbond.Deze voorstemmers zijn facisten

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Het ministerie van de Noorse Buitenlandse Zaken bekritiseert het besluit en vindt dat ongewenst. Het Noorse ministerie van Justitie kan nu beginnen met een geheime onderzoek om bloot te leggen HOE VEEL GELD hebben de top bobo’s van deze organisatie onder de tafel gekregen om tot zo’n besluit te komen. Voor niets gaat de zon op voor de rest ,Master Card, Visa, American Express, Bahnhofstrasse en …Cayman Eilanden of de Bahama’s .

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Al deze tegenstemmers moeten per direct hun mobiele telefoon inleveren en zoals vroeger weer gaan communiceren met vaste telefonie. Waarom? Omdat zonder technologie in Israël uitgevonden de hele mobiele telefoon industrie nooit mogelijk was geworden. Niet alleen de mobiele telefonie ook honderden andere moderne producten die het leven veraangenamen.

  Noorwegen totaal verrot door linkse indoctrinatie.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/03/dus-u-wilt-isra-lproducten-boycotten/

  Like

 14. Bas zegt:

  Alles was toch al bevroren in Noorwegen. Politici, producten inclusief. Maar misschien kunnen ze een tijdje naar Israël gaan om daar een poosje te ontdooien.

  Like

 15. aquarius4422 zegt:

  De erfenis van Vidkun Quisling.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  De linkse Noorse vakbond fascisten slaan toe !

  Like

 17. tjonge zegt:

  kan breivik niet even zijn klus afmaken ?

  Like

 18. Mario Schettini zegt:

  Ik ben het volkomen met deze vakbond eens! Totale boycot maar dan ook je pc, laptop en iPad, evenals je mobiele telefoon niet meer gebruiken. In deze apparaten zijn allemaal Israëlische uitvindingen en toepassingen geplaatst. Ook geen medicijnen meer slikken, laat de leden van deze vakbond rustig sterven aan de gevolgen van bijvoorbeeld ‘hoge bloeddruk’. Middelen tegen kanker oftewel cytostatica, niet meer gebruiken. Wij – de Noorse vakbond – zullen die Joden een lesje leren. Zijn zij helemaal van ‘de pot gerukt’. Wij, Noren sterven liever dan dat wij dankbaar gebruik maken van de zegeningen dat het Jodendom ons gebracht heeft.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Mario Schettini. Zo ver zouden de Noorse vakbond bobo’s niet gaan. Zij zijn als totale egoïsten te veel bezig met hun eigen persoonlijke agenda’s. Een goede socialist van het ras NIEUW LINKS (een specie die eind jaren ’60 en de jaren 70 was ontwikkeld) is een nieuwe soort Homo Sapiens van wie de “Kernel” is gebaseerd op twee woorden: DESTRUCTIE, HEERSCHAPPIJ Het hele besturingssysteem van deze soort socialisten is vooral gericht op hersenspoeling op lange termijn. Zij richten zich op heerschappij over land en bevolking . Met de jaren kwam ook de applicatie CORRUPTIE erbij. Deze tot diep in hun ziel corrupte mensen, worden vooral door GELDBEGEERTE geactiveerd. Hun slagzin is: waar de wind waait, waait mijn jasje. De wind die uit ISLAMITISCHE RICHTING waait, is zeer gunstig en brengt regen van dollars en Euro’s mee. De wijzen uit het oosten achter de zandbergen van de Emiraten spekken de kassen in Dubai, Virgin Islands, Grand Cayman, Zwitserse banken, Bahama’s en andere tropische belastingvrije paradijzen. Om zo veel mogelijke geld te vergaren zijn de Linksen bereid op lijken te lopen.

   Geliked door 1 persoon

 19. Robby E. zegt:

  Hoe komen dit soort enorme achterlijke idioten toch op positie’s terecht waar ze dit soort besluiten kunnen nemen? En dan nb over een land dat vanuit hun positie gezien zowat aan de andere kant van de wereld ligt en, nog erger, waar ze geen flauw idee hebben van de geschiedenis en de politieke situatie aldaar?

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   ” Hoe komen dit soort enorme achterlijke idioten toch op positie’s terecht waar ze dit soort besluiten kunnen nemen?”

   Door het zgn. ” Peter Principle”, Robby .

   ” Binnen een organisatie wordt iemand net zo lang bevorderd tot hij op een plaats terecht komt waar hij niet goed functioneert. Zodat op het laatst iederen op een plaats zit waar hij niet goed functioneert.”

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 20. ReaGluurder zegt:

  Vreselijk wat Breiviking heeft aangericht!! Maar hij wou een statement maken, kon het niet meer aanzien. 1000en Noren en anderen huldigen hem, in stilte. En haten al het Qudtvolk dat Breiviking tot deze daad bracht!!

  Like

 21. Alex Delarge zegt:

  Het is dus hoog tijd om Breivik los te laten en hem op pad te sturen met een nieuwe opdracht.Het zal een succes worden.

  Like

 22. Republikein zegt:

  Jemig de pemig, wat een oetlullen, het is een zaak tussen Israël en Israël, hebben die paddestijnen geen mallemoer mee te maken.
  Die hadden toch grond in Jordanië?
  Mozes kriebel, en dat ook nog:http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/05/zo-vredelievend-palestijnse-voetbalbond-smeekt-de-fifa-israel-te-verbannen-uit-het-voetbal/
  Hup Ajax.

  Like

 23. Aegolius cs zegt:

  Een goed overzicht van de “peuters” en hun functie:

  Gedetailleerde lijst van de slachtoffers van de bomaanslag in Oslo en het bloedbad op Utøya

  https://sites.google.com/site/breivikarchief/documenten/gedetailleerde-lijst-van-de-slachtoffers-van-de-bomaanslag-in-oslo-en-het-bloedbad-op-utoya

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s