Knettergekke linkse krant: ‘Het is de schuld van christenen dat moslims ongelovigen doden!’

Screenshot_24

(Door: Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio)

Want het ophangen, stenigen en anderszins vermoorden van ongelovigen is natuurlijk totaal niet islamitisch te noemen.

Onze linkse medemensen hebben veel hobby’s – vandaar ook de term ‘linkse hobby’s – maar één van de meeste geliefde tijdsverdrijven is toch wel het wegkijken wanneer het om harde feiten gaat die desondanks niet in hun straatje passen. The Independent, een Brits doorgeefluik voor linkse waanideeën, maakt het deze keer echter wel héél erg bont door te beweren dat alle gruweldaden die zich in het Midden-Oosten afspelen eigenlijk de schuld zijn van de christenen.

Huh? Ja, u leest het goed.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, establishment, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse media, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Knettergekke linkse krant: ‘Het is de schuld van christenen dat moslims ongelovigen doden!’

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   +

   Like

  • Nemesis zegt:

   Dan verpis je naar Turkije.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Nou moet ik je eerlijk zeggen dat het idee dat Christenen zelf schuld hebben aan de vervolging van de islam en ze, sterker nog, door hun eigen gedrag daartoe gedongen hebben op zich een staaltje van creatief denken.
   Zo zie je hoe tegenpolen elkaar kunnen ontmoeten.
   Ik zeg dus niet “vinden”, want als ik dàt zou zeggen zou ik nog slechter zijn dan die
   Erbudak.
   Met dat “ontmoeten” benadrukt Erbudak dus haar onzin en haar eigen ongelijk.
   Wat krijg je als twee tegenpolen elkaar ontmoeten…?
   Juist kortsluiting.

   Overigens moet die Erbudak vandaag nog opgepakt worden en op de Turkse manier eens goed afgetuigd worden en daarna het land uitgegooid.
   Zal niet gebeuren. Maakt niet uit.
   De tijd komt nog dat dit radicale wijf héél hard zal moeten lopen voor haar leven.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De Roden/Socialisten zijn net zo pervers als de islam! daarom kunnen ze er ook zo goed mee door een deur!

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  Links is als de zwarte pest !!

  Geliked door 1 persoon

 4. abouneenee zegt:

  Kijk, dat levend verbranden, onthoofden, ophangen, stenigen, sissen en beledigen, dat doet niet de religie, dat doen de mensen die helaas onvolgroeide hersens hebben, hoe vaak komen moslims wel niet in het nieuws als ‘een verward persoon’? In tegenstelling tot andere mainstream geloven, roept de islam wel op tot geweld tegen ongelovigen. Als ik deze ‘gelovigen’ tegenkom dan spreekt de hatelijke en agressieve houding vaak boekdelen. Daar valt niets mee te beginnen, die moeten direct afgeschreven worden en worden uitgezet naar hun thuisland, dat van hun (voor)ouders of anders in containerwoningen in een soort puindorp geplaatst worden

  Net als niet het nazisme de concentratiekampen bediende, maar de mensen die werden gehersenspoeld door Hitler om niet-Ariers te haten ook al behoorde Hitler zelf niet tot die groep.

  Tegenwoordig hebben we in het westen het socialisme, de religie van afgunst, PvdA in optima forma. Niet de (gedecimeerde) partij is verantwoordelijk voor de overdaad aan afgunst, maar de mens die zich altijd tekortgedaan voelt, altijd het slachtoffer speelt terwijl hij in feite niets om te zeiken heeft, maar kennelijk nooit de energie kan opbrengen om iets werkelijk te veranderen, om patronen te analyseren en deze werkelijk te doorbreken.

  Die mensen leren jong dat geld per definitie moet stinken, want dat iedere relatieve monetaire rijkdom wel oneerlijk vergaard moet zijn. Daarmee trapt het socialistische groepsdenken enorm hard op de rem van iedereen die bovengemiddeld veel energie in bepaalde ontwikkelingen wil steken met het doel daar in een later stadium de vruchten van te kunnen plukken. Het demotiveren werkt werkeloosheid in de hand, vergroot de uitkeringsafhankelijkheid.

  Uitkeringen zouden door iedere loonslaaf zelf een doel gegeven moeten worden, bijvoorbeeld ouderen, gehandicapten of asielzoekers. Deze keuze mogen de loonslaven zelf maken en anders verdeeld de overheid dat geld over de groepen. Daarmee kan in een keer de grootste kostenpost uit de begroting worden geschrapt: het Ministerie van Sociale Zaken en werkgelegenheid.
  Mijn inschatting is dat mensen veel meer betrokken raken bij de verschillende groepen en dat bijvoorbeeld asielzoekers minder krijgen dan nu het geval is. Dit is ook democratie. Durft de overheid het aan?

  Dat is de betekenis van het woord eerlijk, dus dat de belastingbetaler zelf bepaald waar hij belasting over wilt betalen in plaats van de overheid die dat dicteert. Ik schat in dat ouderen en gehandicapten dan beter af zullen zijn dan nu.

  Like

  • abouneenee zegt:

   Er zijn ongeveer 1,3 miljard aanhangers van de islam die zelfs volgens grote Geert voor het grootste gedeelte vredelievend zijn. Daartegenover staan ongeveer 5,7 miljard niet-moslims die het kennelijk toestaan dat een deel van de moslims de ‘ware islam’ belijdt, zo klopt de titel van de krant wel weer.

   Like

 5. Edjan zegt:

  Ach, een linkse doctorandus is weer eens bezig geweest. Er zit inderdaad een kern van waarheid in maar vervolgens gaat hij een paar dingetjes lichtjes verdraaien en wat hinein interpretieren want het gewenste resultaat moet bereikt worden. Dus eerst wordt het gewenste resultaat vastgesteld en aan de hand daarvan wordt een redenatie gefabriceerd die dat, samen met werkelijk gebeurde feiten, moet bewerkstelligen.

  Dit is feitelijk het paard achter de wagen spannen, een drogredenatie. Maar de hele westerse niet-exacte wetenschap is dood, heeft zelfmoord gepleegd om maar politiek correct te zijn.

  PS de beta-wetenschap is tot nu toe ontsnapt, maar de hele alpha wetenschap is een aanfluiting geworden.

  Geliked door 1 persoon

 6. ongesgoolde zegt:

  Met zulke argumenten durf ik deze dan ook wel aan:
  Ongelovigen zijn een creatie van links,dus zijn die verantwoordelijk voor dat bloedbad.
  Zoiets als Kaïn en Abel 2.0 plus multiculti correcte debiele inteelt broertje.

  Like

 7. Geliked door 1 persoon

 8. iemand zegt:

  De reden dat links en de islam het zo goed kunnen vinden, is dat ze allebei fascistoide zijn.

  Like

 9. oeps48 zegt:

  De God, die tegen Mohamed had gezegd, dat ongelovigen gedood moeten worden, had tegen Moses gezegd: “GIJ ZULT NIET DODEN “.

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Oeps,..dat is wel een hele scherpe moet ik zeggen,…maar God moet meervpoud zijn,..Goden.

   Geliked door 1 persoon

  • Anna zegt:

   Daar zit mede het probleem; de islam is een religie die de dood verheerlijkt en lief heeft…. ( dan krijg je immers maagden in het paradijs) en het christendom houd van het leven……

   Bovendien dit artikel geeft feilloos aan wat Paulus al heeft gezegd; eerst de Jood en dan de Griek….. dat zien we hier gebeuren… de Joden zijn eeuwen vervolgd en door de mensheid ” uitgespuugd ” . En nu is de zogenaamde Griek ( de niet jood ) aan de beurt…… En als de Griek nog steeds meer islam toelaat zal ” de Griek ” net als in Irak en Syrië ten onder gaan….. aan ; jawel onthoofding en vervolging.

   Like

 10. Erik zegt:

  The Independent is independent van de werkelijkheid en zijn de geschiedvervalsers bij uitstek.
  Alle elende in de wereld komt van de boze witte man, van de christenen, van de racisten en van rechts natuurlijk hoe kan je anders deugen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Like

 12. boorzalf zegt:

  Ach die linkse gekken hebben te veel naar Brian gekeken, die maanaanbidders trouwens ook. Vandaag de dag lopen ze er nog steeds zo bij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s