Krijgen we met GroenLinks en D66 in het kabinet Arabisch als verplicht vak?

Screenshot_22

(Door: Lenie Meiman)

Het is niet te hopen dat er een coalitie met GroenLinks en D66 komt. Jesse Klaver en Alexander Pechtold kan men zien als de kleine broertjes van Angela Merkel. Beiden willen de sluizen en de poorten wijd openzetten en ons land nog verder ‘verrijken’ met wie ook maar van onze welvaartsstaat wil komen profiteren. De ‘cultuurverrijkers’ komen overigens niet alleen maar op onze welvaartspotten af, nee, zo af en toe willen ze heus ook wel een dom gansje verschalken. Tot deze wederdienst is een enkeling zeker bereid.

Om met de tijd mee te gaan, zal de nieuwe minister van Onderwijs – dat zal Pechtold dan wel worden – heel progressief de nieuwkomers graag tegemoet komen en Arabisch als basisvak in het lesrooster introduceren. Goed voor de handel, de integratie en de bestudering van de koran. De ellende die een GroenLinks ministerie van Energie over ons heen zal storten, zal niet te overzien zijn: torenhoge energierekeningen en een land vol afschuwelijke windmolens.

Ik vind nog steeds dat er een coalitie met de PVV moet komen. Ze zijn toch de op een na grootste partij geworden en ook nog eens behoorlijk gegroeid. Meer Marokkanen wil niemand, minder criminele Marokkanen iedereen. Maar Ad Knotter,  hoogleraar van de universiteit in Maastricht, heeft onlangs in een debat over populisme gevraagd om een boycot van de PVV in de gemeenteraden. Dit is discrimineren en haat zaaien, maar alles mag natuurlijk gezegd worden, zolang het maar niet ten nadele is van de islam.

In Nederland is de islamisering in volle gang en onze vrijheid verdwijnt. We vieren een vrijheid die een illusie is. Over een x aantal jaren vieren we geen 5 mei en geen christelijke feestdagen meer. Op christelijke scholen mag geen paasfeest gevierd worden vanwege de islam. Ondertussen heeft Erdoğan aangekondigd dat heel Europa islamitisch gaat worden. Dan vieren we Suikerfeest en weet ik veel wat nog meer. De EU wil Europa volstoppen met migranten. Wanneer gaan regeringsleiders hun verstand gebruiken en proberen Europa te redden van de islamisering? Er komen boten vol met jonge (en mannelijke!) Afrikanen die nauwelijks lezen en schrijven kunnen, maar wel de islam en eigen gebruiken aanhangen. Die boten moeten op zee al teruggestuurd worden. Van alle vluchtelingen is maar een paar procent oorlogsvluchteling. Als we in Nederland een coalitie krijgen met GroenLinks en D66 worden ook hier de poorten wijd open gezet. Door een paar gekken die dan in de regering de dienst kunnen uitmaken en net als Merkel zeggen: ‘Wir schaffen das!’

Door:
Lenie Meiman
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, D66, Derde Wereld, Eurabië, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op Krijgen we met GroenLinks en D66 in het kabinet Arabisch als verplicht vak?

 1. Fred zegt:

  Niet alleen in de regering zitten gekken.
  Wat dacht je van diegenen die daar met volle overtuiging op stemmen.

  Liked by 3 people

 2. Tom Hendrix zegt:

  Beste mevrouw Meiman, het is juist de bedoeling, van de marionetten der politiek, met voorop de PIAS Rutte (VVD) , dat we bezet worden in Nederland door de islamisten. Bent U de motie Halsema vergeten? Nou ik niet hoor. Heel dat politieke zooitje: ” van links tot zogenaamd rechts”, minus de PVV en de SGP, STEMDEN daar VOOR ISLAMISERING. En van de Ellende Unie, kunnen we verwachten, dat ook zij haast maken met de islamisering van heel Europa, conform het verraad uit 1975, bekend als: ” De Resolutie van Straatsburg”. En wat het binnen wandelen van heel Afrika naar Europa betreft, daar heeft de NAZI Coudenhove-Kalerghi voor gezorgd. We zijn verkocht en verraden, door dat politieke schorum uit Den Haag (buiten de PVV) natuurlijk.

  Liked by 5 people

 3. Bob Fleumer zegt:

  Ons schip van staat heeft een kapitein zonder diploma hij weet van navigatie en goed zeemanschap helemaal niets af, wat een ramp voor ons land dat we opgescheept zitten met incapabele schipper die de kans heeft ons land te redden van het linkse gedachtegoed maar te laf is om het te doen, man ga toch koken!

  Like

 4. tjonge zegt:

  offtopic maar wou het toch even delen.
  zag vandaag een somalisch meisje voorbij komen met kopvod, leeftijd ??? 5 jaar….

  Liked by 1 persoon

 5. Beschouwer zegt:

  Een veel groter probleem wat er is dan massa-immigratie is het volgende;

  Een poging om vanuit het klimaatsprookje een soort van CO2-dictatuur te gaan opzetten.

  Het hele verhaal dat mensen met hun CO2-uitstoot invloed hebben op het klimaat is een grote vuile lage leugen.

  De werkelijkheid is zo dat CO2 planten doet groeien en meer CO2 in de lucht doet planten sneller groeien.

  Op dit moment bestaat 0,04 % van de lucht uit CO2. De rest bestaat voor 80 % uit stikstof (N) en zo’n 20 % uit zuurstof (O). De C uit CO2 wordt opgenomen in takken, bladeren en fruit van planten en dus allerlei eetbare gewassen..

  Als er geen koolstof (C) in de lucht zou wezen zouden planten sterven en geen zuurstof (O) aan mensen kunnen terug geven.
  CO2 is dus goed voor de natuur en ook mensen !

  Liked by 2 people

  • tjonge zegt:

   ben absoluut tegen de klimaathysterie maar daarentegen ben ik wel van mening dat we zo snel mogelijk af moeten van fossiele brandstoffen ( en nee, aub geen windmolens !).
   als je stug een voorstander van fossiele branstoffen bent en blijft en durft te ontkennen dat die niet schadelijk zijn, stel ik voor dat je jezelf een half uur laat beademen rechtstreeks door pure uitlaatgassen, leef je daarna nog of ben je niet chronisch verziekt dan wil ik mijn mening wel gaan herzien….

   Liked by 1 persoon

   • Beschouwer zegt:

    @tjonge; Ik ben stug voorstander van fossiele brandstoffen en meer CO2 in de lucht doet planten sneller groeien. De suggestie om met de mond voor een uitlaat te gaan zitten is heel kinderachtig. Mensen gaan wel vaker zulke kinderachtige reacties als rookgordijn dat men eigenlijk geen speld tussen de argumentatie kan krijgen. dan gaat men dommig doen. En dan nog iets op dkaen van debdijventerreinen kunnen heel veel zonnepanelen worden geplaatst en dat is goed voor energiebesparing en niet voor het flauwekul klimaatsprookje. En meneer de tjongewijsneus. Wij zijn alle afhankelijk van fossiele brandstoffen als is het niet autobezit dan wel wordt de winkel bevoorraad pet vrachtauto en die rijdt toch (heel goed) op diesel. Dat stomme gedroom van zelfsturende auto’s is een afleidingsmanouvre om mobiliteit te gaan beperken in een ecofascistische dictatuur en door een computerhack zoals laatst kan dat in de soep draaien. Qua energie is het en en en en en. En kolen en olie en aardgas en kernenergie en zonnepanelen en ook wat windmolens (niet teveel want die verpesten het landschap. Windmolens staan goed in de haven van Rotterdam, Amsterdam maar niet in prachtige Friese weilanden. Windmolenparken op zee zijn subsisdieslurpers en onbetrouwbaar en alleen de multinationals lachen zich een deuk om deze windhandel.

    Like

   • Beschouwer zegt:

    tikvouten uitgezloten

    Like

   • tjonge zegt:

    0ver dommige uitspraken gesproken ?
    wat jij niet wil begrijpen is dat het mij niet om de co2 gaat maar om de fijnstof, co2 is maar een heel klein onderdeel van de uitstoot.
    .
    nogmaals, ga maar een poosje aan de uitlaat hangen en fijn fijnstof inademen, leef je daarna nog of ben je niet voor het leven beschadigd, dan zal ik mijn mening herzien…

    Like

   • boorzalf zegt:

    ik snak naar fossielekes,

    Like

  • boorzalf zegt:

   Gaat dat maar eens uitleggen aan de eco-nazi,s van green pace en groen links.

   Like

   • Beschouwer zegt:

    Die hebben een plaat voor de kop van hier tot Tokio en ook met die verdwaasden ben ik wel eens in gesprek gegaan en die denken dat ze de discussie “winnen” Het is echter geen discussie maar een feit en dan als ze niet kunnen “winnen” dan lopen ze weg. Ze doen het dan af als dooddoener van “Iedereen is het erover eens dart de CO2-uitstoot moet verminderen”. Die ecofascisten gebruiken dus goedkopen lagen en valse framingtruckjes. En ik antwoord dan: “Nee niet iedereen is een meeloperige papegaai van de kudde. De waarheid is namelijk dat CO2 goed is voor plantengroei”. En dan komt het ja maar teveel CO2 is niet goed van de econazi enz enz. En dan ik weer 0.04 % van de lucht bestaat uit CO2 dat is erg weinig. En dan blijft de ego/econazi zich nog halsstarrig vastklampen een het CO2-waan en uiteindelijk zeg ik dat hij gehersenspoeld is. Sommigen proberen je dan aan te vliegen maar een paar welgemikte schoppen en trappen doet deze ecofascisten snel terugdeinzen. (het laatste is een grapje). Een ding gaat wel gebeuren denk ik. Als je dan straks door dit komende kabinet een oor wordt aangenaaid en sterk gaat verarmen door allerlei klimaatmaatregelen door het klimaatsprookje. Ik denk dart er dan bij nogal wat van die groen linksers ruzieachtige taferelen gaan komen met ingegooide ruiten bij die vieze groen links ecofascisten. Dat wordt wel gedoe. Groen linksers zijn dan de nieuwe NSBers. In mijn kennissenkring zitten er geen groen linksers. Heel bewust niet.

    Graag reactie

    Like

   • tjonge zegt:

    “”Graag reactie””
    .
    denk co2 weg en bedenk wat het fijnstof doet !

    Like

   • Ivan Chapka zegt:

    Stoppen met de postcodeloterij, ondersteuners van deze eco terroristen. En natuurlijk van de eigenaars zoals miljardair Joop v.d.Ende

    Like

   • Qvic zegt:

    @ Beschouwer,
    Er zitten nog al fouten in jou gegevens zoals kooldioxide kan niet door water of door planten en bomen opgenomen worden, enkel koolmonoxide. Zo ook het percentage wat in de lucht zweeft wat je noemt is fout. Dit is 4 promille en geen 4 honderdste. Het kooldioxide kan door alleen zonlicht of door een bliksem ontleed worden. De hoeveelheid wat er geproduceerd wordt op de aarde (de natuur en de mens) maakt niet uit, deze worden alle geneutraliseerd door het weer. Zo ook de temperatuur. De uiteindelijke opwarming is dan ook ZERO.

    Like

   • Beschouwer zegt:

    @tjonge; dat fijnstofgeouwehoer is een bedenksel van jankerige beroepszeikerds. Och jee er zit een beetje stof in de lucht. Dit soort geziek zet ik weg in de hoek van open haarden klagers, barbecueklagers. Dit soort mensen hebben als hobby om vrijheden van anderen zoveel mogelijk te beperken door jankerig in de slachtofferrol te kruipen. Hee zeikerd jouw astma of zo is niet mijn probleem maar is jouw probleem. Deze zeikerds vinden vaak een ingang bij zogenoemde empathische mensen. Schaf fat empathische dus af en hou dus op met een pleaser te zijn want de beroepszeikerds maken er schaamteloos misbruik van in een vies laag achterbaks machtsspelletje.

    Like

  • Erik zegt:

   Helemaal mee eens! De wietkwekers weten dat ook en wat dacht je van de tomaten industrie die pompen CO2 en O3 (ozon) bij hun gewassen, die klanten weten wel beter.

   Like

  • BM Fidel zegt:

   @ beschouwer. Het CO2-gehalte is momenteel 0,04%. Dat is een toename van eenderde tov 50 jaar geleden toen het 0,03% was. Dat is inderdaad erg weinig, maar precies genoeg om het hier aangenaam leefbaar te houden. Puntje meer of puntje minder maakt een enorm verschil. Zo heeft de dampkring van Venus een CO2-gehalte van 98% waardoor het op de grond heet genoeg is om lood te doen smelten. Oké, slaat nergens op, wat ik wil zeggen is dat het CO2-gehalte op aarde een zeer gevoelige thermostaat vormt.

   @tsonge. Als bij een roker longkanker werd vastgesteld werd ging men er automatisch van uit dat roken de oorzaak was. Later, rond 2005, bleek dat 40% van de dodelijke longkankers dieselroet als oorzaak had. Een akelig hoog percentage, maar anno nu zijn roetfilters nog steeds niet verplicht

   Like

 6. Taljaard zegt:

  Waar wij met een kabinet met D’66 en GL cyanide op kunnen innemen is het volgende;

  -Het eigen risico voor de ziektekosten gaat weer omhoog.
  Want die groene gekte zal ergens van betaald moeten worden en de diknekken van de VVD gaan dat vanzelfsprekend op de minst draagkrachtigen afwenden.
  -Huren. Zie idem boven. En het CDA zit, samen met de VVD, vuistdiep in de hypotheekbanken, dus huurders zullen en moeten de huizenmarkt en op extra kosten worden gejaagd. En huurhuizen worden zoveel mogelijk gereserveerd voor ”vluchtelingen” en ”medelanders”; uiteraard met subsidie, toeslagen, of helemaal gratis. Deze gratis geldstroom zal waarschijnlijk afhangen van zowel het hackbar- als het pigmentgehalte van de onder te brengen nieuwe huurders.
  Hoe meer deze twee factoren elkaar aanvullen en versterken, hoe goedkoper, maar tegelijk ook rianter, de van overheidswege aangeboden woonruimte zal zijn. Is ook logisch, want Fatima kan zomaar gezelschap krijgen van Aischa, als tweede broedkip voor Hassan, met de baard en de lange kaftan an. En al de mooie prinsjes en prinsesjes moeten natuurlijk ook onderdak.
  -Reken er verder maar op dat de kosten van de auto weer fors omhoog gaan.
  Want, zie boven. Idem.
  Je zult maar op het platteland wonen en een gezin en een baan hebben. Dan kun je gewoon niet zonder! Maar dat weten die grachtengordeldieren uit de Randstad helemaal niet.

  En zo zijn er nog wel een stelletje ”hervormingen”, ”vernieuwingen” en ”beleidsinnovaties”, die je van zo’n club zult kunnen verwachten. Maar die ga ik hier niet opschrijven, want je zou ze nog op ideeen kunnen brengen ook!

  Liked by 3 people

 7. Marc zegt:

  Ik vlucht naar Hongarije!

  Liked by 1 persoon

 8. tippelaar zegt:

  Als wij echt tegen de islamisering van nederland zijn dan moeten we eerst beginnen om ons morele kompas bij te stellen. Vergeet het bijbelsegebod Gij zult niet doden want als u zich daar aan vast houdt bent u al per direct verloren. Moslims die volgens de koran leven, zijn gewetenloos, ze doen wat de imam van hen vraagt, namelijk het doden van de christenen. Als u, christenen moeite heeft met het doden van moslims kunt u zich beter direct overgeven en uw kop eraf laten slaan. Ik sterf liever strijdend met een geweer in mijn hand dan op mijn knieën voor een islamitische beul.

  Liked by 2 people

 9. Erik zegt:

  De democratie is een poppekast, het rad voor onze ogen de illusie van vrijheid.
  Ronald Reagan (verguist door de deugmens) zei eens;
  “There’s no left or right, there’s only up and down “

  Liked by 1 persoon

 10. bert zegt:

  toch even reageren.
  het woord moslim, sharia of vluchteling komt zo langzamerhand mijn strot uit. tja na 1400 jaar oorlog gevoerd te hebben hebben ze ook europa bereikt.dit volk loopt ene mohammed achterna. dit mannetje heeft dus de koran geschreven nadat hij een droom gehad heeft. jazeker…een droom.vraagt niemand zich af waarom is het getal 666 zo belangrijk voor maangod allah.een maan geeft geen licht en is gewoon morsdood. allah is de beste misleider en zo kan het dus dat in werkelijkheid is de koran geschreven door de katholieke kerk.nu word ons verteld dat die islam de religie van vrede is. ooit om u heen gekeken? wat doen die mensen nou eigenlijk hier? ze zijn echt geen bedreiging voor de werkloosheid want werken willen ze niet. maar zij zijn de oorzaak van de steeds hoger wordende kosten van de gezondheidszorg ze vreten uw pensioen op ,nemen de woningen in beslag en hun vrouwen vervuilen het straatbeeld. zijn deze islamitische troela’s dan echt zo lelijk dat ze bedekt moeten worden? maar goed.. zijn moslims dan nergens goed in? zeer zeker wel. onderschat ze niet. ze zijn heer en meester in stenigen,onthoofden,vrouwenonderdrukking,pedofilie ,aanslagen plegen,liegen en hun kinderen worden verwelkomd met een mes als je begrijpt wat ik bedoel. wie wil dit nou niet in zijn land. wij willen toch ook een slachtfeest.nederland kiest ook weer voor rutte,oostenrijk kiest van der belle, frankrijk kiest macron. gelooft u nou werkelijk dat de bevolking zo achterlijk is. politici worden niet gekozen maar geselecteerd. als u een keuze had dan was er heus geen stemmen in nederland.vertel dit tegen de gemiddelde nederlander. zij lachen u uit want zij halen de informatie uit het nos journaal. zap dan maar naar rtl boulevaert en leef mee over de zoveelste afvalpoging van linda de mol of hoe het nu gaat met boer huppelepup. kijk dat zijn de belangrijke onderwerpen. en beseft nou niemand dat we heel dicht bij een kernoorlog zijn? wie zal dit winnen?? nou niemand zal er meer zijn.eindelijk van die moslims af.

  Liked by 2 people

 11. bert zegt:

  staat u dan ook niet achter de welkomst politiek van madam merkel? bent u ook zo voor rutte ,van der belle en macron. dan stond u waarschijnlijk ook achter hillary clinton en word het dan niet eens de hoogste t tijd om een psychiater te bezoeken?

  Liked by 1 persoon

 12. Taljaard zegt:

  @Allemoale
  De onderhandelingen over dit nachtmerrie-kabinet met die stinkhippies en communisten van GL zijn gestaakt. Dat heeft Edith Schippers vanavond bekend gemaakt.

  En bliede dat disse olde Saks hier is……

  Like

 13. Beschouwer zegt:

  @ Tjonge;
  citaat;
  “0ver dommige uitspraken gesproken ?
  wat jij niet wil begrijpen is dat het mij niet om de co2 gaat maar om de fijnstof, co2 is maar een heel klein onderdeel van de uitstoot.
  .
  nogmaals, ga maar een poosje aan de uitlaat hangen en fijn fijnstof inademen, leef je daarna nog of ben je niet voor het leven beschadigd, dan zal ik mijn mening herzien… “”

  FIJNSTOFGENEUZEL IS EEN AANSTELLERIG “PROBLEEM” VAN AANSTELLERS …
  Aanstellers geven graag iets of iemand de schuld van hun problemen. Zo hebben aanstellers aandacht en krijgen ze energie van anderen. Aanstellers zijn ENERGIEPARASIETEN !
  Als de aansteller zuivere lucht wil moet die in een bos gaan wonen waar de aansteller dan weer kan gaan zeuren over boomallergie of zo of het kabaal wat bosarbeiders maken omdat er wel eens hout geoogst wordt. Een aansteller blijft een ENERGIEPARSIET. Aanstellers zijn eigenlijk machtswellustelingen die met hun aanstelgedrag macht over anderen willen krijgen door in een aanstellerige slachtofferrol te kruipen. Men krijgt bij meelevende mensen vaak een “ingang” omdat die meelevende mensen hun gedrag gaan aanpassen aan de wensen van de energieparasiterende aansteller. De aansteller zal steeds verder gaan met de rol van aansteller spelen totdat die de macht heeft over de meelevende mens. ECHT VIES DIE ENERGIEPARASIETEN DIE AANSTELLERS..

  Arno Bonte de beroepsaansteller van Rotterdam. En hij verdient er veel geld mee .

  Like

  • Beschouwer zegt:

   Maar wel naar de inhuldiging van Feyenoord als landskampioen waar ook allerlei kleurige rook werd verspreid. Uiteraard moeten de aanstellers wel VALS zijn
   ZO VALS ALS EEN NATTE PIANO !!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s