Massief verkiezingsbedrog in Frankrijk: 11,47% ongeldige stemmen; Le Pen-stemmen beschadigd uitgegeven

Screenshot_26

Geen kiezer die per brief stemt, stuurt zulke ingescheurde stembiljetten in – die door deze ingreep ongeldig zijn. Hier is sprake van zeer duidelijke verkiezingssabotage door bepaalde geïnteresseerde gelederen, waarvan het overbodig is ze hier expliciet te noemen.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Verkiezingsfraude in Frankrijk: Westerse democratieën in crisis

Herinnert U het zich nog? Na de voorlaatste presidentsverkiezingen in Oostenrijk werd massieve verkiezingsfraude ten gunste van de kandidaat voor de Groenen vastgesteld. En het hoogste Oostenrijks Gerechtshof nam een beslissing die zo goed als nooit voorkomt: De verkiezingen moesten opnieuw gehouden worden.

Verkiezingsfraude op grote schaal heeft allang zijn intrede gedaan in de westerse democratieën. Meestal gaat dit van de zittende regeringspartijen uit – en die zijn meestal links.

Michael Mannheimer Blog

Het gemakkelijkst is het frauderen met ingezonden schriftelijke stemmen. Men opent de brief, bekijkt het kruisje – en als dit op de verkeerde plek staat verdwijnt de brief in de versnipperaar. Of hij wordt met opzet beschadigd – en daarmee ongeldig gemaakt. Inbeelding? Nee. Allemaal al gebeurd en ambtelijk bewezen.Want er is geen enkele controle hoeveel en welke kiezers deelnamen aan de schriftelijke verkiezing.

Waarom wij slechts een schijndemocratie hebben

De democratie bevindt zich in haar zwaarste crisis van de moderne tijd. Want zelfs zonder opzettelijke verkiezingsfraude bestaat ze alleen nog maar schijnbaar. Om minstens de volgende redenen:

1. Kiezers kunnen alleen kiezen tussen politieke alternatieven die hen bekend worden gemaakt door de media.

Verzwijgen de media dergelijke alternatieven echter of demoniseren ze deze zelfs, dan is op de dag van de verkiezingen het kruis van de kiezers niet door hún hand, maar in werkelijkheid door de hand die op afstand van het media-imperium wordt geleid.

2. Alle partijen vertegenwoordigen in principe dezelfde politiek – een politiek van de afschaffing van Duitsland.

De bedoeling van partijen is, verschillende politieke stromingen van de kiezers op te nemen en deze in de parlementen te vertegenwoordigen en aan de overwinning te helpen. Dit gaat echter alleen maar zo lang de partijen ook metterdaad de wil van de kiezers vertegenwoordigen. Maar sinds Merkel´s 12-jarige heerschappij (ze is thans net zo lang aan de macht als Hitler dat was) heeft zich het partijenlandschap compleet gewijzigd:

In plaats van de oorspronkelijke drie verschillende partijen CDU-SPD-FDP van de Bonner Republiek hebben wij thans een partijblok-systeem à la de DDR. Alle Duitse partijen vertegenwoordigen in principe dezelfde politiek – een politiek van de afschaffing van Duitsland. En zonder parlementaire oppositie is een staat niet langer democratisch, maar heeft hij de status van een pseudo-parlementaire dictatuur.

3. Iedere afgevaardigde is volgens de wet alleen verplicht aan zijn geweten.

De afgevaardigden van het Duitse parlement worden gekozen in een algemene, rechtstreekse, vrije, gelijke en geheime verkiezing. Ze zijn vertegenwoordigers van het hele volk, niet gebonden aan opdrachten en aanwijzingen en slechts onderworpen aan hun geweten.

Maar dit artikel is allang louter afval. Met de opkomst van de fractiedwang heeft de individuele afgevaardigde datgene uit te dragen wat zijn partij hem opdraagt. Doet hij dit niet, dat was dit zijn laatste periode in zijn leven als bewindvoerder.

4. In een democratie moet het mogelijk zijn voor de kiezer om bepaalde politici weg te stemmen.

In Duitsland is dit onmogelijk. Dankzij de partijenlijst, die voor iedere verkiezing wordt opgesteld en waarop de “belangrijkste” politici van een partij dominant aanwezig zijn, zullen zulke politici, die in hun eigen kieskring (theoretisch) 0,0 stemmen zouden hebben moeten krijgen, altijd en altijd weer aantreden in het parlement.

Daarom zal het Duitse volk een Merkel nimmer kunnen wegstemmen. De antieke Atheners waren wat dat betreft veel progressiever: Niet-geliefde politici konden elk ogenblik met behulp van het volksgericht – een bijzondere verkiezing om corrupte of staatsgevaarlijke politici weg te stemmen – weggestemd en het land uitgewezen worden.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, democratie, Duitsland, establishment, Frankrijk, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

54 reacties op Massief verkiezingsbedrog in Frankrijk: 11,47% ongeldige stemmen; Le Pen-stemmen beschadigd uitgegeven

 1. koddebeier zegt:

  Het zal in Nederland echt niet beter zijn, dus nu ook een Nep democratie ??

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Maar wat zeggen de Franse kiezers hier over? Zouden ze geen nieuwe verkiezingen af kunnen dwingen?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    In Oostenrijk kón het, dat is waar……

    Like

   • Nemesis zegt:

    Het is me, eerlijk gezegd, veel te stil aan de Franse kant.
    Wat ik wel weet, is dat men in Frankrijk tig duizenden de straat op kan krijgen. Zelfs de identitiairen kregen het voor elkaar, toen men verderop in Europa nog niet eens wist van het bestaan van deze beweging.
    Ja, het is griezelig stil……………!

    Like

 2. fransdewit zegt:

  Europeanen weten dat allang, moet alleen aangetoond geworden en behandelt door eerlijk onafhankelijke rechters. En die zijn er volgens mij niet meer

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @fransdewit: 20.48. uur, op 14/5. In Nederigland, is het OM en Justitie, in handen van D66 en PvdA figuren. Daar kom je helaas niet zo maar vanaf!

   Like

 3. john zegt:

  Mag ik mij afvragen of die partijleiders aller landen nog een mg. schaamte hebben in hun verrot vege lijf ? Dat het hersenlozen zijn wisten we al ! Wie denkt nu niet over de toekomst van zij die na hun profiteurs-vader-moeder komen ?

  Like

 4. De ouwe Grieken hadden geen democratie zoals die ons hier wordt voorgespiegeld. Ta Dèmos waren de toenmalige VVD-baronnen. De rest, vrouwen slaven en andere slampampers hadden geen fluit te vertellen en moesten daar gewoon ‘de bek houwe’. Een democratie werd het daar om te voorkomen dat de neefjes en nichtjes van Ta Dèmos elkaar te lijf bleef gaan omdat de een meer poen had of slaven dan de anderen.
  De democratie is in het westen ingevoerd als koekje op de ziel van het woedende volk en om te voorkomen dat Het Volk niet zelf de Poederpruiken het schavot op gingen slepen in plaats van dat ze alle vorige opstanden mochten bekijken die door huurlingenlegers werden uitgevochten voor diezelfde Poederpruik-VVD-ers.

  Geliked door 4 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Is waar. In zekere zin gingen de Romeinen op een gegeven ogenblik dan nog “democratischer” te werk:
   Ook niet, zoals wij het nu gewend zijn, maar het kwam daar toch nog wel tot de bepaling, dat één van de twee, telkens gekozen, consuls een “plebejer” d.w.z. man uit het klootjesvolk moest zijn, náást een “patriciër”, oftewel iemand uit de welgestelde klasse.
   En vrouwen hadden bij de Romeinen een vrijere, onafhankelijkere status dan bij de Grieken ook al hadden ze nog geen echte politieke invloed. -Er was trouwens tenminste wel één vrouw denkbaar, die politieke medezeggenschap had in de Senaat, nl. de Hogepriesteres van Vesta.

   Geliked door 2 people

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Theresa Geissler: 17.05. uur. Klopt Theresa. Uit de bibliotheek heb ik een serie boeken gelezen over deze Romeinse tijd. Dat ging over de lotgevallen van Vespasianus, die als Tribuun begon, en uiteindelijk Ceasar/keizer werd. Precies wat jij noemt staat daar beschreven.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik heb de indruk dat die Europese zogenaamde “democratie”,
   een uitvinding is die uit Engeland komt…
   Misschien kijken jullie daar van op, maar zo is het wel.

   Geliked door 1 persoon

 5. Cleo zegt:

  Het is mij, gezien de eindeloze aaneenschakeling van gebroken beloftes en leugens van Pinocchio-premier Rutte, nog steeds een raadsel waarom er toch nog een meerderheid van Nederlandse kiezers op deze aartsleugenaar zou hebben gestemd.
  Rutte’s regeer-/manipuleerstijl in de afgelopen periode kenmerkt zich door veel verdraaien en verzwijgen van feitelijke waarheden, voorliegen, achterhouden van infornatie, ontkennen van gemaakte fouten, verhullen van hem en de VVD onwelgevallige feiten, etc.

  Daar ik het beste met Nederland voor heb, hoop ik dat zijn formatiepogingen spoedig finaal vastlopen! Weg met deze narcist!

  Geliked door 2 people

  • VarAway zegt:

   @Cleo.
   Even een kleine ( grappige ) correctie.
   De term Pinocchio werd eerder gebruikt door BNR Buitenland commentator
   Bernard Hammelburg, toen hij VOOR de verkiezingen Donald
   Trump belachelijk maakte en hem ” deze pinicchio ” noemde, die het NOOIT
   tot President van de VS zou schoppen…..
   Ach, zo zie je maar………😃

   Like

   • john zegt:

    De eerste en onvervalste pinnochio is guido verafstapt . Een ovld’er in Vlaanderen die luider en meer roept dan om het even welke allah-torenroeper. Helaas luistert er niemand meer naar guynokkio !

    Like

  • Mirjam zegt:

   Eigenlijk heeft Rutte helemaal niet gewonnen, maar juist 8 zetels verloren. Het is alleen dat de VVD de grootste partij was bij het begin van de verkiezingen en iedereen wist, dat het moeilijk zou worden om, zelfs al verloren ze een aantal stemmen, dit aantal voor een partij te halen bij de verkiezingen.

   Rutte wist dit en het was eigenlijk alleen Geert die hem op de laatste momenten angst inboezemde, want hij had zijn eigen verlies al ingecalculeerd. Ten opzichte van de andere partijen wist dat hij deze wel zou kunnen verslaan als eerste partij, maar toen de PVV begon te stijgen in de ramingen, toen brak de paniek bij hem uit. En ik weet zeker dat Rutte tot op het laatste ogenblik opportunistisch genoeg was om uiteindelijk te kiezen voor het toch samen regeren met de PVV als het niet anders kon. Toen echter de andere partijen meerdere stemmen kregen, voelde hij zich veilig, want hen zou hij makkelijk weer stroop om de mond kunnen smeren, zodat ze samen een coalitie zouden kunnen vormen, tégen de PVV, met hem als eventuele ‘leider’.

   Ik weet zeker dat hier in Nederland, gezien de berichten in de media en de bewijzen die hiervoor duidelijk naar voren kwamen, de linksen, maar ook de rechtsen van de VVD, ervoor gezorgd hebben dat stemmen voor de PVV ‘verdwenen’ zijn. Als je alleen de aanfluiting betracht van hoe de tellingen verliepen en door wie deze, ongecontroleerd en primitief fraudegevoelig, werden uitgevoerd, dan is dit een logische iets. Als alles eerlijk was gegaan, dan had Geert gewonnen. En ook al was het dan nog niet zeker dat hij ook zou gaan regeren, dan hadden ze niet zo gemakkelijk om hem heen gekund als nu.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    We noemen dit een zogenaamde “Pyrrhus-overwinning”.
    Wel winnen, maar alléén nog naar huis kunnen omdat je vergeten hebt zelfmoord te plegen…

    Geliked door 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Ik zou wel eens willen weten hoeveel die aktie van die turken Rutte heeft oogebracht.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Goeie vraag.
    Eigenlijk niks, want dat kabinet dat er per se moet komen zal zo rottig in mekaar zitten dat het na ’n paar maanden van ellende uit elkaar zal klappen.
    Het beste bewijs hiervoor is het feit dat ze nu al maandenlang op ’n smerige stiekeme manier aan het knoeien zijn…

    Geliked door 1 persoon

 6. Jade zegt:

  Verkiezingsfraude, dat viel te verwachten…
  Net zo als Ruttekutte, die er met de stemmen
  van Wilders vandoor ging…

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 8. Steven zegt:

  I knew it…Het kon gewoon niet anders!

  Like

 9. oeps48 zegt:

  Ik heb van de week al een paar keer naar deze fraude verwezen.
  Er waren enveloppen met gescheurde stembiljetten van LePen, maar niet van Macron.
  Er waren enveloppen met 2 briefjes voor Macron en geen voor LePen.
  Er waren ook enveloppen met een briefje voor Macrom en en een blanco briefje.
  Macron won dus met 66,06% (Herken je het satanische 666 ???)
  Nee, alles was toeval en geen fraude. En bij ons zeggen ze: “en gij geleuft dà?”

  Geliked door 1 persoon

 10. Erik zegt:

  Wieshaupt 1776 kwam met het idee van de “democratie” om inderdaad zoals Breibrouwsel hierboven al zegt een facade op te werpen voor de feodalen poederpruiken. Democratie is voor de plebs om hen het gevoel van vrijheid te geven, de werkelijke machthebbers zien we tegenwoordig niet meer en zo is het hele kabinet een dure poppekast.
  Er zal dus nooit een zakenkabinet komen en reverenda daar dit de macht aan het volk kan geven.

  Ook de rechtstaat heeft een klasse indeling met een wetboek van strafrecht voor de plebs en een civilrechtboek voor de upperclass. Waar de plebs via het strafrecht zwaar veroordeeld worden voor een klein vergrijp, de elite kijk maar bij BAM een paar jaar geleden koopt met handjeklap € 8 miljoen af met afkoopsom van € 1 miljoen, probeer jij maar eens eeen boete van € 80,00 af te kopen met € 10,00 ze lachen je uit bij justitie.
  Democratie is er voor de plebs, het volk, de illusie van vrijheid lacht ons steeds weer toe.

  Leuk in deze zijn de uitspraken van Steven Brown penoze en rechtsgeleerde uit Amsterdam, bij cafe weltsmertz legt hij aan Fenema haarfijn uit hoe de rechters te werk gaan.

  Geliked door 2 people

 11. Tom Hendrix zegt:

  Als verkiezingen iets zouden oplossen, zou men deze verbieden. Dit citaat speelt mij steeds meer door mijn hoofd. Democratie is verworden tot particratie.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   De ultieme vorm van democratie is het referendum.
   Zo eenvoudig is het.
   Vandaar dat men het referendum niet wil accepteren.

   Like

 12. delamontagne zegt:

  Vorige week Zondag 7 Mei, een week geleden, waren de verwachtingen hoog gespannen in Frankrijk.
  Wordt het een jongen of wordt het een Mei…,
  Het werd een Macron.

  Geliked door 2 people

 13. Het kampvuur, dat later de kroeg werd met die kwispeldoor, en vervolgens het internet met die reaguurderspanelen werden door de Poederpruiken om dezelfde reden uitgevonden als de democratie met echte partijen en het aanrecht dat later het stemrecht werd met stemmentellers.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Van daar dat men in de aloude Engelse herbergen nog altijd rond het open haardvuur zit.
   Wordt binnenkort ook verboden, want slecht voor de natuur.
   Dat spelletje zal zolang doorgaan totdat het volk van heel Europa een groot open hardvuur zal maken.

   Geliked door 2 people

   • …totdat het volk van heel Europa een groot open hardvuur zal maken…
    waarin de katvangers en overige huurlingen van de Poederpruikerij zullen worden opgestookt zodat het woedende volk weer wat tot bedaren kan komen en krijgen ze vervolgens weer dezelfde kool gestoofd terwijl de Gepoederten en hun hofhouding van een veilige afstand zullen toekijken en zelfs luid applaudiseren. Timmerfranz zal snikkend vertellen over een trouwring en een mondkapje en er worden weer films over gemaakt. Daarna zwoegen er weer ontelbare brave hooggeleerden om de geschiedenisboeken ten dele uit te gummen danwel wat voller te schrijven met de heldendaden van de overwinnaars. Ik hoop dat tegen die tijd de vinketering nog weilig mag tieren.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Onze verzetshelden, nu op leeftijd, waren net lekker aan het uitrusten in speciale verzorgingstehuizen voor verzetshelden, toen zij laf in hun slaap werden vermoord door de hulptroepen van de inmiddels weer teruggekeerde linkse honden.
    Allang vergeten… en acht ze waren toch zo slecht nog niet…

    Geliked door 1 persoon

   • Het was vreselijk. Mijn opoe vertelde er vaak over. Het was een donkere nacht die later de Nacht van de Lange Meisjes werd genoemd. In die nacht werden de overlevenden die krom liepen van de zin in koffie door fier rechtop lopende meisjes naar het bejaardenoord gebracht. Het was geen gezicht, zo’n lang meisje, dat later in de geschiedenis de moeder van een Welkomstmeisje zou worden bracht een met de neus over de grond schurend oudje naar een veiliger oord. Want de rollator en de pamper moesten nog uitgevonden worden. En daar, in die vreselijke oorden werden de laatste helden van een oorlog waaruit weer de verkeerden als winnaars tevoorschijn kwamen hun laatste strohalm ontnomen., hun koekje bij de koffie was niet meer want geld nodig voor medelanders op 40.000 mijl over zee en reizen is duur. En nu denk ik dat de concentratiekampen en hun kampbeulen alleen maar een ander jurkje aan hebben getrokken en nu als zorginstelling en zorgindustrie door het leven gaan. En niemand vraagt nog wat ze vroeger hebben gedaan.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Bijzonder spiritueel geschreven beste Breinbrouwsels.
    Vooral die lange meisjes zag ik uiterst levendig voor mij.
    Bij nader inzien bestonden zij bijna uitsluitend uit “Long Legs” uit de Vietnam-oorlog met het bovenlijfje van een dwergvrouwtje èn… met bijzonder omvangrijke borsten.
    Even dacht ik nog dat je onze zo traditionele “Lange Vingers” bedoelde.
    Ook al omdat “lekker slechts één vinger lang is.”
    Nou ja, als dat geen pure porno is dan weet ik het niet meer.

    Geliked door 1 persoon

   • Het ene meisje is gelukkig heet andere niet. Nee, ik bedoelde niet die meisjes van Victoria met die geheimen uit de parkeergarage met die regenjas die dat van die dikke van de VVD vertelde. Nou ja, kjijk zelf maar: http://tinyurl.com/lch55q9
    Nee, mijn meisjes waren meer gekleed, nog net niet op klompen en met een gebreide onderbroek aan die op gezette plaatsen ook nog eeens pluisde. En vooral bij regenweer kwam de geur van melk, honing en heel, heel ouwe meurkaas van verre al aanwalmen. Pas veel later werden er viskramen met bijpassende blinden en moppen bij gehaald.
    Dus al met al begrijpelijk dat je, denkend aan de politiek, er dikke Lange Vingers bijhaalt. Ons nationale gerecht, dat plotsklaps verdween om dat verband niet nog meer te promoten. Kijk hier maar even voor foto’s van meisjes met lange vingers of wilde haren zoals ik me ze uit die tijd van die wegsleepoudjes herinner: http://tinyurl.com/mrut4ey

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Ik heb ze allemaal bekeken.
    Wat doet die motorfiets er eigenlijk tussen?

    Like

   • Er gaat werkelijk een wereld voor je open als je open staat voor Long Legs. Die motorfiets blijkt bij navraag een logisch doel te hebben en functioneert als brommer tussen al die benen. Zo wordt hij tot in den treure geherbruikt bij het brommerkieke en als dan een tijdje later blijkt dat betrokkenen goed gekeken hebben wordt het Lange Meisje van die Nacht erop gehesen en dan hup maar hobbelen over de spoorbielzen om te voorkomen dat er straks een bordje voor tussen die benen staat met Kein Zutritt, Besatzungsgebiet, als het een klein Mofje is dat daar de zaak bezet houdt.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Oh, ’n brommer.
    Dan is het in orde.
    Zolang als het maar geen vliegen zijn vind ik alles best.
    Wat die bielzen betreft om over te hobbelen tussen de spoorrails.
    Houdt dit eigenlijk verband met het feit dat het langebenenmeisje in gezegende staat verkeert en ze “er van af wil”…?
    Zou zo maar kunnen gezien het wilde Germaans-talige voorspel.

    Geliked door 1 persoon

   • Door de uitvinding van de bromfiets en de bijbehorende spoorbielzen raakte de breinaald in ongenade en werd dus alleen nog maar gebruikt bij de lessen in kantklossen en het aan elkaar breien van ellenlange leuterverhalen over het klimaat en dat de vrouw eigenlijk de oorspronkelijkste God was en die Eva het plekje van Lillith had gepikt. Gebrei dat je treft bij de gelovigen van de CU en haar andere Hydrakopje GroenLinks om er maar eens een te noemen. God werd vooral geen Godin genoemd in dat gebrei maar gewoon God want die was van de mannen en wat van de mannen was wilden ze ook. Deze wezens die dan wel een kut schijnen te hebben maar verder niks met De Vrouw van doen hebben tref je dan ook niet op een brommer aan om te kieken, laat staan om te hobbelen over de spoorbielzen. Je kunt trouwens van alles zeggen over de NS maar niet dat ze niet hun uiterste best hebben gedaan om instrumenten ter voorkoming van overbevolking aan de burgeres ter beschikking te stellen. En onze dank gaat daarom ook uit naar de fabrikanten van Kreidler, Zündapp, Berini en vooral de Solex die onze vrouwen wat cooler lieten genieten van het brommerkieke omdat er als de nood aan de vrouw was altijd op hun gehobbel en op de NS gerekend kon worden.

    Geliked door 1 persoon

   • …want die was van de mannen…
    Met excuses aan allen die door mijn bovenstaande opmerking denken dat God met wapperhandjes ronddoolt en oehoe staat te gillen op een bootje in de grachten van de Hemel, dat heb ik nooit beweerd. Ik trachte slechts aan te geven dat Ie van de mannen was en dus niet van de vrouwen, zeg maar dat alleen de mannen er mee mochten spelen en de vrouwen niet. Soms erg ingewikkeld om je bedoelingen kenbaar te maken en er dan ook nog voor te zorgen dat er niemand onbedoeld in een kst wordt geplaatst. Nou ja, jullie begrijpen ’t wel, denk ik. Mannending dus. Verboten für Frommesen.

    Like

 14. Beschouwer zegt:

  Die verkiezingsfraude verbaast mij niks.

  Geliked door 1 persoon

 15. ildiko zegt:

  met massale immigratie is ook massale corruptie, de vijand is overal geïnfiltreerd.

  Like

 16. Anneke zegt:

  Niks nieuws…Verkiezingsfraude speelt ‘al eeuwen’ een grote rol bij de politieke malloten. Een lichtpuntje aan de ‘duistere wolken’….Men kan niet eeuwig blijven frauderen…Eens houdt dit op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s