Oproep voor petitie & aanklacht: Collectieve Belasting Overeenkomst

Screenshot_12

(Door: Jordy Zwarts)

Stop de illegale belastingclaim (=slavernij), het ondemocratische wanbeleid, de corruptie, de belangenverstrengelingen & oorlogvoeringen!

Inleiding: De enige oplossing: “DE BELASTINGHERZIENING”; om onze democratische soevereine rechtsstaat te herstellen, corruptie te bestrijden en het beëindigen van onrechtmatig vrijgeven van onze belastinggelden, die de algemene samenleving niet dienen…. Wij willen gezamenlijk het Nederlandse democratische systeem herzien en reorganiseren. Overheidsinstituten dienen de wens van de democratisch gekozen stem te volgen. In een democratie regeert het volk, dat het systeem financiert, en wie betaalt, bepaalt!

Via deze petitie willen wij een invoering van de Collectieve Belasting Overeenkomst (CBO) eisen of gerechtelijk afdwingen, waarmee de plichten & rechten van de ingehuurde overheidsinstanties vastgelegd worden in een collectieve overeenkomst die een einde maakt aan het ondemocratische wanbeleid,de  corruptie, de belangenverstrengeling, het onrechtmatig vrijgeven van belastinggelden en oorlogvoeringen. Dit ter bescherming van de Nederlandse democratie en de rechten van de Nederlandse burgers. Deze eis is simpel te realiseren door als collectief onze rechten te claimen en de wetten toe te passen. Dus twijfel niet om uw rechten te eisen, teken de petitie en meld u tevens aan (of word lid?) voor de collectieve aanklacht die de Nationale Bond voor Overheidszaken zal indienen!

Deze petitie wordt als eis ingediend bij de Belastingdienst op basis van de ‘Burger- & Mensenrechten’, die geschonden worden met het plegen van strafbare feiten. De politieke verenigingen staan volledig buiten deze onderhandeling vanwege het feit dat de politiek – van onze belastinggelden – een ingehuurd verlengstuk is van de samenleving en de Belastingdienst hiervan een onafhankelijk Overheidsinstituut is. De petitie zal tevens dienen voor een eventuele Nationale strafrechtzaak, het Internationale Strafhof (ICC) en het Europese Hof voor Rechten van de Mens.

Beste mensen,

Besef goed… zonder burgers is er geen samenleving, geen belastinggiften, geen werkgelegenheid, geen economie en dus geen land om te managen door Overheidsinstituten. De burgers zijn de motor van het gehele systeem, dat wij gezamenlijk financieren en mogelijk maken met een gift aan de belastingdienst en om een economie te creëren. De belastinggift is een Nationale collectieve huishoud-spaarpot waarmee het volk o.a. burgers en verenigingen inhuurt om het land te managen en te beschermen naar de wil van de democratische meerderheid van het volk. De overheid is dus niet meer dan een verlengstuk van het volk, die vanwege de democratische rechtsstaat en haar ambtsplicht altijd de wil van het volk hoort te dienen.

Erg belangrijk om uw burger- /mensenrechten te kennen… Het Internationale en Nationale recht kent 3 basiswetten: “Niet stelen, niet dwingen en niet doden”.

Allereerst zijn alle burgers/mensen in het recht tot vrije en gelijke burgers/mensen verklaard om dienstbaarheden van andere te dulden of niet te dulden (EVRM art. 1/4/5, UVRM , SR art. 273f/284/285/285b/310/326/358/365/366, GW art. 1 & BW art. 1.1) en dient er een verbintenis met een wilsverklaring (BW art. 3.33) te zijn om een schuld te mogen eisen op een vrij mens/burger. Zonder een rechtshandeling met een wilsverklaring is er namelijk geen overeenkomst tussen beide partijen.

Ter informatie: de Belastingdienst is een ANBI-instelling (Stichting zonder belastingafdracht), die dus alleen giften mag ontvangen en uitbetalen. Vandaar dat u ook belastingaangifte doet en u een teruggave ook als gift ontvangt. Een gift is namelijk vrijwillig en zonder een overeenkomst, waarin tweezijdig de rechten en plichten van beide partijen zijn vastgelegd en wordt erkend. Met een wilsverklaring (bijv. handtekening) wordt u met misleiding feitelijk onder dwang in slavernij gezet en wordt er pure diefstal op u gepleegd!

Koning Willem-Alexander heeft bij de Troon-inhuldiging in 2013 (LEES HIER) de burgers gewezen op het geboorterecht van Nederland met de Acte van Verlatinghe uit 1581, waarin de volkeren van Nederland vrij en soeverein zijn verklaard en dat het volk heersende tirannie mag verdrijven.

(KLIK HIER) TEKEN PETITIE & MELD U AAN: COLLECTIEVE AANKLACHT BELASTINGDIENST

(KLIK HIER) BEKIJK ONZE VOORSTELLEN VOOR DE COLLECTIEVE BELASTING OVEREENKOMST (ONDER VOORBEHOUD VAN DEMOCRATISCHE AANPASSINGEN, UW MENING TELT UITERAARD!)

Door:
Jody Zwarts (voorzitter N.D.B.O. Nederland)
(voor www.ejbron.wordpress.com)
Screenshot_13

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Nederland, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Oproep voor petitie & aanklacht: Collectieve Belasting Overeenkomst

 1. Aegolius cs zegt:

  N.B.D.O. gezocht en niet gevonden. Daarna Jody Zwarts (voorzitter N.B.D.O. Nederland) dat kennelijk onder eigennaam: Jody Swarts (voorzitter B.D.O. Nederland) wordt aanbevolen.

  Ik weet dat EJ alle artikelen controleert alvorens een platvorm aan te bieden. Wie is Jody Zwarts/ Jody Swarts en de organisatie “voorzitter N.B.D.O. Nederland”?

  BVD, Bert.

  Like

 2. H J zegt:

  Ben ik van de wap of zo?
  Heb het gegevens formulier ingevuld, maar kan nergens de petitie tekenen of het moet zijn dat het met klikken op ‘aanmelden’ geregeld is. Iemand?

  Like

  • Erik zegt:

   Ja had ik ook. In woord klinkt het wel goed en ben ik het er mee eens, ik denk aan lidmaatschap voor € 9,00 en eens een conventie bezoeken, kan je geen buil aan vallen toch?

   Like

 3. Aegolius cs zegt:

  Ieder experiment is gelukt, ook als het mislukt is.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Nou breekt mij de klomp. Er staat op de betreffende site, dat deze niet open is voor ondertekening van de betreffende petitie.

  Like

 5. Republikein zegt:

  De Belastingdienst is een Algemeen Nut Beogende Instelling en verdient veel subsidie.
  Denk aan de medemens.
  Waar is Mies Bouwman gebleven, die Johnny de Mol is zwaar kut.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Zulke ideeën ontstaan meestal in de kroeg na een flinke slok.
  Op zo’n moment lijkt het altijd wel een goed idee, wat zou kunnen slagen.
  De volgende weet je ook wel dat je weer onzin heb zitten bedenken met ze alle.

  Er is geen rechter te vinden die het hier mee eens zal zijn.
  Geen advocaat die hier zijn carrière voor op het spel zet.
  Hier zijn al zoveel mensen mee bezig geweest, zonder dat er ooit 1 effect had.

  Zo iets noemen ze ook wel een sociaal contract (belasting betalen), alleen niemand heeft er voor getekend.
  Of je het nou leuk vind of niet.
  Zie eerst maar van van dat Bea Slaven Nummer af te komen, gaat je ook niet lukken.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG: Als dit door iedereen als ‘onhaalbaar’ wordt beschouwd, dan is de democratie in Nederland al begraven en leven wij dus in een dictatoriaal land! Dit beleid zonder protest accepteren is slaafs kuddedier-gedrag! Als er geen Nederlandse rechter is die dit wil oppakken, dan moeten we het internationaal proberen!

   Klik om toegang te krijgen tot Basis%20de%20Wet%20&%20Jouw%20Recht(002).pdf

   Like

   • BertG. zegt:

    Het is hier al jaren een dictatuur.
    Een protest met een mannetje of 100 gaat hier weinig uithalen.
    Democratie is hier ook al jaren geleden begraven, zie de laatste verkiezingen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Maar misschien heb jij zelf nog wel een paar goede ideeën hoe wij van deze regering kunnen afkomen.
    Stemmen werkt hier niet, tenzij je gelooft dat alles hier eerlijk verloopt.
    En uit hun eigen zullen ze niet opstappen.
    En zolang het niet over voetballen gaat, krijg jij geen 20.000 man/ vrouw naar het binnenhof om ze er uit te gooien.

    Like

 7. Bij het openen van de petitie die je kunt ondertekenen, krijg ik de tekst:

  Huidige status
  Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  De idee zal niet gesubsidieerd zijn.

  Like

 9. Christian Kok zegt:

  Moet nog wel ergens kunnen tekenen toch..? Want die elite moet aan de kant geschoven worden..wat er nu met ons braaf opgebrachte belastinggeld gebeurt, is niet om over naar huis te schrijven..er worden oorlogen mee gefinancierd, en ons klimaat wordt grootschalig gemanipuleerd(geoengineering) precies ja voor het domme klootjes volk wat altijd braaf naar ons leugenweerjournaal zit te kijken..en hierdoor heeft afgeleerd voor zichzelf te denken, en deze klimaatengineering als gewoon “typisch hollands weer“ zien..wat gelijk “omslaat“ als we te mooi weer hebben gehad..ach mens denk na ! heel die kut regering zijn niet meer dan de loopjongens van de rothschilds met hun NW(DIS)O

  Like

 10. Mhoukes zegt:

  Het is gewoon 1 grote oplichters bende die allerlei regels de wereld slingeren en deze hanteren zonder gezond verstand.
  De IND,Belastingdienst en niet vergeten die oplichters die je flitsen met 4 km te hard en daarvoor 45 euro tellen.
  Aan alle kanten wordt je belazerd en dat heet dan politiek volgens mij kun je beter in een corrupt land wonen dan weet je waar je aan toe bent.
  Ben er onderhand schijtziek van hoe hier alles reilt en zeilt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s