VIDEO´S: Jordaniër steekt Israëlische politieman neer in de Oude Stad van Jeruzalem en wordt door hem gedood

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Aukina D.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO´S: Jordaniër steekt Israëlische politieman neer in de Oude Stad van Jeruzalem en wordt door hem gedood

 1. ReaGluurder zegt:

  De mohammedaan was een dag eerder met een groep jordaanse toeristen naar Israel gekomen. Tuurlijk met als doel een Jood te doden! Gelukkig is de agent er redelijk goed van af gekomen. De mohammedaan zal intussen al wel de tijd van ‘zijn leven’ hebben gehad (gelukkig) met de 10tallen “maagden” die op hem lagen te wachten! Die zien we nooit weer te’rug!!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Wat een vreedzaamheid van de islam, zo te zien. Kots.

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Volgens hun geloof van de vrede is de gedode Palestijn rechtstreeks opgestegen naar het Paradijs en loopt daar vanaf nu constant met een erectie om de ene maagd na de andere te ontdoen van haar vlies. Maar ook de vliezen van de maagden groeien weer dicht en het geile hedonisme heeft eeuwigheid waarde. Of ze ook aan gangbangen doen in het islamitische paradijs weet ik niet. Daar laat de koran zich niet over uit. Maar steeds hetzelfde maagdenvlies doorprikken moet ook gaan vervelen lijkt me zo.

  Maar de goedmensen in Nederland zijn inmiddels in juichstemming want in Amsterdam is vrijdagmiddag de eerste vrouwelijke imam voorgegaan in het gebed. Bij deze dienst was een excuus mosselman aanwezig en de rest allemaal “hoog opgeleide moslima’s”. Het gebeurde allemaal in Paradiso. Gewijde grond waar de mens alles gedaan heeft wat Allah verboden heeft. In de moskee voorgaan ging nog niet maar dat komt nog volgens de goedmens. Als we maar verbinden, verbinden en nog eens verbinden. Vooral je ogen zal ik maar zeggen.

  Het wensdenken werd weer eens gevoed en de wegkijkende goedmens kan komende week weer rustig slapen want die verlichting in de islam die komt heus wel.

  Overigens voor mensen die het nog niet weten of niet willen weten. Wat we op de video zagen is de islam puur. Heeft niets met Palestina en zo van doen. Het probleem zit in het gegeven dat er in 1948 een Joodse entiteit is ontstaan op grond die ooit onder islamitisch bestuur stond. Wat ooit islamitisch was mag nooit meer Joods, Christelijk, Boeddhistisch, Hindoe of animistisch worden. Dat is de islamitische pijn en die gaat pas over als de laatste Jood, Christen, Hindoe enzovoorts gedood is. De islam is daar duidelijk over.

  Begin maar eens met alle haat zaaiende door islam gevoede schoolboeken te vervangen in de zogenaamde Palestijnse gebieden (Samaria en Judea). Schoolboeken nota bene die gefinancierd zijn met gelden uit de UN en het met islam mee heulende UNWRA.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Zolang bloed van moslims rijkelijk vloeit ben ik tevreden.

  Ik haat dat islamitische ras
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/05/schokkend-en-bruut-filmpje-duikt-op-lichtgetinte-rambo-schopt-jongen-met-krukken-helemaal-aan-gort/

  video/1

  Like

 5. john zegt:

  Jammer dat wilfried martens dood is. Niet dat hij zo’n knappe leider was. Maar had ons mischien wapens gegeven om die “lichtgetinte” naar de maagden te sturen .

  Geliked door 1 persoon

 6. tippelaar zegt:

  dood aan de moslims en leve Israel

  Like

 7. Alex Delarge zegt:

  Dank u Israel. Weer een muSSlim minder.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Toppunt van naast je schoenen lopen en dat is er eentje minder.
  U vraagt en wij draaien.

  Like

 9. Sabeltant zegt:

  De beste methode om er vanaf te komen.

  Afknallen als een dolle hond.

  Like

 10. Pieter zegt:

  Gelukkig heeft de agent het overleefd. Ze moeten de moordenaar begraven in een varkens kuil.

  Like

 11. aafke zegt:

  Jordanië protesteerde tegen de dood van de terrorist. Want … het is natuurlijk de schuld van Israël
  Die palestijnse jordaniers zijn allemaal van de ratten/honden besnuffeld

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s