Volgens deskundigen zou ISIS tot een half miljoen kinderen gerekruteerd hebben

Screenshot_15

(Door: Zoie O´Brien – Vertaling: E.J. Bron)

Tijdens onderzoek naar de omvang van de terreurbedreiging kwamen deskundigen tot de beangstigende conclusie dat het de “Islamitische Staat” gelukt zou zijn om tot een half miljoen kinderen te radicaliseren. Terreurdeskundigen, psychologen en analisten hebben er een inschatting over opgesteld hoe de bedreiging kan worden tegengegaan, die uitgaat van honderdduizenden kinderen die ISIS moesten dienen.

InselpresseScreenshot_21

De nieuwe kennis vormt een dodelijke bedreiging voor landen als Frankrijk, Groot-Brittannië en de VS, waar overal bloedbaden op straat zouden kunnen dreigen.

Anne Speckhard, assistent-professor voor psychologie aan de Georgetown University, reisde als crisis-helpster rond in Irak. De deskundige van het Internationale Centrum voor de Studie van het Gewelddadige Extremisme (ICSVE) ontmoette daarbij ook kinderen uit het kalifaat. Ze zei tegenover “Express.co.uk”:

“Er was veel discussie over het totaal aantal betrokken kinderen – het zouden er 250.000 tot 500.000 zijn. ISIS heeft boeken uit scholen verbannen en vervangen door een eigen leerplan en materiaal, die aanzetten tot haat en wreedheid en waarvan we enkele hebben bekeken. Er bestaat tamelijk veel ergernis en bezorgdheid over het feit hoe men zich met het oog op de vernietiging van ISIS nieuw kan opstellen, evenals over het feit dat de ideologie in de harten en hoofden van soennieten die onder het ISIS-regime leefden, zal doorleven en opnieuw zou kunnen opduiken.”

Screenshot_16

De Jihadisten hebben in de door ISIS veroverde gebieden de klaslokalen overgenomen, bibliotheken verwoest en de leraren ertoe gedwongen een programma vol haat in te voeren.

De Irakese minister-president opende in april de conferentie voor onderwijs in het post-ISIS Irak, waarbij de deskundigen ertoe werden opgeroepen de ware omvang van het probleem door te geven.

Voor de intocht in Irakese plaatsen zette een groepering genaamd ISIS “Emni” daar radicale predikers in om het geheel voor te bereiden. Ze maakten kennis met het lijden van de plaatselijke bewoners en bewerkten families dusdanig dat zij van hen strijders konden rekruteren. De elitaire “Emni” – bestaande uit voormalige leden van de Irakese Baath-partij die onder Saddam Hussein dienden – zouden in verband staan met de terreuraanslagen van Parijs, Brussel en Tunesië. De programma´s waarmee de kinderen geïndoctrineerd werden, waren extreem succesvol.

Uit uitspraken van jonge soldaten, die dienst deden voor ISIS, bleek dat hun leven erop gericht was om oudere Jihadisten te dienen, die zelfs 5-jarige jongens de dood instuurden. Professor Speckhard zei:

“Enkele kinderen werden voor de “telgen van het kalifaat” gerekruteerd en enkelen werd geleerd te onthoofden. Op dezelfde wijze werden enkele leraren ertoe gedwongen les te geven op de ISIS-scholen en hen de desbetreffende vaardigheden bij te brengen.”

Screenshot_18

In een serie interviews met ISIS-Jihadisten kwamen professor Speckhard en professor Ahmet Yayla, een voormalig chef van de terreurafweer politie, erachter hoe de kleine jongens gerekruteerd werden. Haar boek met de titel “ISIS-deserteurs: verhalen uit de kern van het kalifaat” onthult hoe ISIS vanaf 2015 met de radicalisering van kinderen bezig is geweest om zijn gelederen aan te vullen. Binnen slechts enkele maanden kon ze honderden kinderen voor zich winnen. Professor Speckhard zei:

“Het kind, dat ons over de kinderen vertelde die ertoe gebracht werden in een zelfmoordvoertuig te gaan zitten, wisten niet eens dat het voertuig zou exploderen, terwijl een emir van ISIS zich ervan overtuigde dat de kinderen zowel in het voertuig gezet werden en ook vesten droegen. Ze zijn zo erg gehersenspoeld dat ze zelfs huilen als ze van een kandidatenlijst worden gehaald.”

Een jongen genaamd Ibn Omar onthulde hoe de opleidingskampen en grote messen naar aanvoerders van Al Qaida genoemd werden. Hij zei tegen de professor:

“Nee. Wie zich niet aansluit bij ad-Dawlah en Abu Bakr al-Baghdadi zijn loyaliteit verklaart, is een ongelovige. Enkele van de plaatselijke ISIS-strijders zeiden dat zij zouden weten dat haar vader een ongelovige zou zijn en dat ze, zodra ze de gelegenheid zouden hebben, vakantie zouden opnemen om hem te vermoorden.”

Screenshot_17

Ondanks de enorme operaties van de coalitielanden om de troepen van ISIS te overwinnen, bestaan er twijfels of ze vernietigd kunnen worden. Mevrouw Speckhard zei:

“Om ISIS in zijn territorium te verslaan betekent niet dat hiermee ook het idee wordt verslagen, de droom van een kalifaat, dat ook met extreme wreedheid bereikt kan worden. Aan de hieraan ten grondslag liggende problemen moet iets gedaan worden, opdat de plaatselijke bevolking ISIS niet meer als een goede oplossing ziet. Wij bij de ICVSE werken er ijverig aan om het merk ISIS te demonteren door echte stemmen en verhalen van ISIS-kaders te laten horen en zien, die we op video hebben, en die zich uitspreken tegen de groepering, om hun rekrutering te verstoren, om de groepering en haar ideologie te delegitimeren en in diskrediet te brengen.”

Bij veel van de jongens werd zo´n extreme schade aangericht dat ze heel veel en intensieve psychologische hulp nodig zullen hebben. En diegenen die deze niet krijgen, zullen waarschijnlijk de rest van hun leven woede en trauma´s met zich meedragen. Professor Speckhard zei:

“Diegenen met wie wij spraken in de gevangenis willen per se naar huis en hun familie zien en ze jammeren erover hoe erg ze hun vaders en moeders missen. Het wordt hen langzamerhand duidelijk dat ze misleid werden en schamen zich ervoor. Ze hebben hulp nodig en ja, het is mogelijk hen te rehabiliteren en te re-integreren en hun gemeenschappen en families hebben ondersteuning nodig.

Screenshot_19

Je moet je toch eens voorstellen hoe een Jezidische jongen, die moest toekijken hoe zijn vader en alle oudere mannen werden weggevoerd om geëxecuteerd te worden, hoe moeders en zussen seksslavinnen werden en hij naar de telgen werd gebracht, waar hem werd bijgebracht dat hij in het paradijs komt als hij sterft en dat hij daar zijn vermoorde familieleden weer terugziet, dat dus wreedheid het antwoord op alle problemen in het leven is en dat hij nu terugkeert naar zijn compleet getraumatiseerde moeder en dat er geen mannen meer zijn. Zo iemand heeft hulp nodig, want anders zal zijn agressie doorgaan.

Je moet je eens voorstellen dat ieder ISIS-kind dat moest moorden en verkrachten, nu naar zijn gemeenschap terugkeert waar de slachtoffers en de woede daarover nog steeds aanwezig zijn.”

De professor waarschuwde ook dat de slim bedachte online radicalisering door ISIS een groot probleem voor de terreurbestrijding is.

Screenshot_20

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.express.co.uk
Auteur: Zoie O´Brien

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Irak, ISIS, Islam, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Syrië, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Volgens deskundigen zou ISIS tot een half miljoen kinderen gerekruteerd hebben

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Als je dit leest kun je alleen maar medelijden hebben met kinderen die zo verziekt/gehersenspoeld worden door de extreme praktijk van de niet extreme leer der islafieten. Dus zelfs met kinderen; wees voorzichtig en laat uw kinderen er NIET mee spelen.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dit is weer een bewijs, dat de islam; een wrede, perverse, smerige ideologie is. De islam is de pest voor de hele wereld, samen met het socialisme!

  Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  Heeft Isis van het moslimbroederschap geleerd en inderdaad is het een groot probleem om de gehersenspoelde kinderen en volwassenen weer in de maatschappij te laten leven. Hoe krijg je deze vreselijke denkbeelden uit hun hoofd want het staat immers in de koran, hadith en sira.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Dat is dezelfde strategie die ook de roden toegepast hebben door stap voor stap gezinsstructuren te vernietigen en de jonge kinderen zo jong mogelijk op te vangen in dagverblijven. De indoctrinatie kan niet vroeg genoeg beginnen en ouders die nog een sprankje onafhankelijk kunnen denken kunnen nogal eens roet in het eten gooien.

  Like

  • Mario Schettini zegt:

   Het is in NL toch ook zo. Leerplicht (?) vanaf drie jaar. Om het hoofd boven water te houden dienen nagenoeg alle vrouwen te werken. Kinderen naar ‘kindergartens’ en later in de naschoolse opvang. Wie garandeert mij dat er vanaf de vroegste kindertijd geen indoctrinatie wordt toegepast? Alles is bij socialisten mogelijk!

   Like

 5. Leo zegt:

  Copie Hitler Jugend !!

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Leo, dat klopt want die gestrekte arm word ook door de aanhangers van Hamas uitgevoerd. Hamas is gelieerd aan het moslimbroederschap waar onze politici mee om de tafel zitten.

   Like

 6. Lijkt er verdomd veel op Leo.

  Like

 7. renato zegt:

  En dan? Psychische begeleiding en herintegratie in de samenleving van deze jonge kereltjes? Welke samenleving dan? Inmiddels is onze soevereiniteit verkwanseld, onze zorgstaat ondergraven en ons collectief gespaard pensioenbedrag weggegeven. Let wel dit is dus ons collectief eigendom dat beheert wordt door lieden waarvan we niet weten of zij integer zijn.
  Dus een soort contrahersenspoeling op deze ventjes los laten? Droom maar lekker verder hoor. De oplossing? Vooral niet toelaten binnen onze eigen samenleving. Grenzen dicht en de onaangepasten er uit trappen inclusief de schotelantennes. Het is overigens de vraag of er, behalve het opkrikken van de Nederlandse taal, enig verschil valt te bespeuren tussen de schotels en de vaderlandse beeldmedia. De zuid- en de oostgrens is slechts 1.025 km lang. De Noordzee is levensgevaarlijk en dus nauwelijks te nemen. De inmiddels volwassen geworden Afrikaanse kindsoldaten zijn massaal op weg naar de Europese groene weiden om onze moeders en dochters te nemen. De alfaatjes van de UvA staan klaar om hen, geïndoctrineerd en wel, met alle egards op te vangen. Merkel voelt zich nu gesteund door Macron en zullen een kruisbestuiving met een gillend orgasme en een schaduwagenda gaan benadrukken. Onze demissionare MP kijkt toe en ziet dat het goed is. De lafbek. Haal de guillotine maar uit het vet. De onderhuidse woede gaat zich als een abces manifesteren totdat het openspat en alle bagger veroorzakend bestuurlijke hersenlozen doet krimpen van de angst. Het is niet de islam waar zij vrees voor moeten hebben, maar de aanzwellende onvrede van het eigen volk. Wat hadden we een ongelooflijk mooi land. Het valt te voorspellen dat bij neergang van de Nederlandse beschaving er een braindrain gaat ontstaan die zijn weerga niet kent. Juist door de multiculti verrijking kan het zomaar zijn dat op termijn de waterhuishouding van dit land dusdanig wordt verwaarloosd, dat de bewoners van de Randstad dienen te verhuizen naar hoger gelegen gebieden. Nederland schaft zich dus net als onze oosterburen ook af. Minstens voor de helft. Dan zijn we wel van het vee-strontoverschot af en kunnen we de hengel pakken. Zoals in Bangladesh. Vergeet niet uw zwembandjes te bewaren, want bij elke windvlaag loop het allemaal onder.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Renato: 01.23. uur. Dat heeft U uitstekend verwoord. Maar het Nederlandse volk en in verzet komen? Dat moet ik nog zien hoor?

  Like

 9. renato zegt:

  Tom. Het autochtone Nederlandse volk is laf en ingekakt door de manipulerende media en het onderwijssysteem. Toch kan ik mij nauwelijks voorstellen dat een volk zich willoos als een stel zombies naar de slachtbank laat leiden. De tijd zal het leren. En veel tijd rest ons niet meer. De polarisatie wordt op scherp gezet. Het ergste is dat het autochtone volk ook wordt gespleten, terwijl we elkaar in de toekomst nog heel hard nodig gaan hebben. Maar dat schijnt bij de goedmensch maar niet te willen indalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s