De nieuwe trend: Illegale migratie per vliegtuig

Screenshot_42

(Vertaling: E.J. Bron)

Over land is het niet meer echt eenvoudig om naar het beloofde land te komen en vanwege de scherpere grenscontroles proberen veel “migranten” met het vliegtuig uit Griekenland naar Duitsland en andere Europese landen te komen, bericht “SputnikNews”.

Contra magazine

Griekenland zou een “knooppunt van de illegale migratie en het brandpunt van de smokkelcriminaliteit naar Europa” zijn, wordt daar bericht. Op grond van ontbrekende reisdocumenten zouden er al ongeveer 2000 “migranten” aan gehinderd zijn om met het vliegtuig van Athene naar Duitsland te reizen, en dat alleen nog maar in het jaar 2016. Personen van verschillende nationaliteiten zouden na ruggespraak met de Duitse federale politie van transport zijn uitgesloten.

“Door de voortdurende scherpere grenscontroles aan de Grieks-Macedonische grens zijn alternatieve migratiewegen – vooral via de lucht uit Griekenland – belangrijker geworden”, aldus het “Gemeenschappelijke Analyse- en Strategiecentrum illegale Migratie” (Gasim).

Bovendien zou de betekenins van de Turks-Bulgaarse grens voor de illegale migratie naar Europa toenemen. Volgens Gasim “kan er uitgegaan worden van een groot grijs gebied, vooral bij de illegale binnenkomst via de Turks-Bulgaarse grens.”

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, asielwaanzin, Bulgarije, Europa, EUSSR, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Rotzakken, Turkije. Bookmark de permalink .

8 reacties op De nieuwe trend: Illegale migratie per vliegtuig

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En de uitvreters blijven maar komen. Dat is nu een van de zegeningen van de Ellende Unie. Ze halen ze zelfs op, de Frontex idioten, met hun boten. Roden maken alles kapot, alles, vooral die van de communistische EUSSR.

  Like

 3. Hier is niet alleen de Mafia bij betrokken, maar ook de katholiekenkerk. Die zijn altijd onafscheidelijk.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Betaald door NGO’s ?

  Like

 5. Qvic zegt:

  Zonder geldige identiteitspapieren kun je eenvoudig geen vliegreis boeken. Zo ook moet je aangeven voor de reis aanvangt, wat de intentie is van de vliegreis van buiten Europa naar een land in Europa. Dan kunnen ze moeilijk zeggen dat zij naar Duitsland willen vliegen om daar asiel aan te vragen, want dat komt niet logisch over. Daar meestal ook een geldig visum voor nodig is. Een enkeling zal deze reis, dan ook niet kunnen boeken. Maar door de Duitse overheid of NGO’s georganiseerde vliegreis kan dit wel. Dan gelden in eens hele andere wetten en regels. We worden door onze eigen overheden en de zogenaamde goeie doelen organisaties verraden en enorm op kosten gejaagd. Want elke zogenaamde vluchteling kost ons tussen de 20.000 tot 50.000 Euro per jaar.

  Like

 6. Jan zegt:

  Propaganda van Brussel om Europa te verwoesten

  Like

 7. marly zegt:

  wanneer gaan de ogen van de Europeanen echt op gaan……………………als het te laat is waarschijnlijk!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s