Gemeenteraadsverkiezing – Hebron kiest zesvoudige moordenaar tot burgemeester

Screenshot_32

(Vertaling: E.J. Bron)

In Hebron werd bij de gemeenteraadsverkiezingen van de Palestijnse Autoriteit vorige zaterdag een terrorist tot burgemeester gekozen. Tayseer Abu Sneineh (foto) nam in 1980 deel aan een aanval op een gebouw in Hebron, waarin zich joodse Jeshiva-studenten bevonden. Bij de aanval werden zes studenten gedood. 16 andere Israëlische burgers raakten gewond.

Israel Heute

De terroristen, onder hen Abu Sneihneh, de nieuwe burgemeester van Hebron, werden allemaal tot levenslang veroordeeld. In de jaren-80 werden ze echter bij meerdere ruilingen van gevangenen vrijgelaten.

Abu Seineh was kandidaat voor de Fatah-partij. Hamas had niet deelgenomen aan de verkiezingen en geen kandidaten geleverd. De stad Hebron geldt als de meest radicale stad in Judea en Samaria en als bolwerk van Hamas.

Een woordvoerder van de joodse nederzetting in Hebron zei: “De verkiezing van een wrede moordenaar, die nog steeds op zijn daden pocht, tot burgemeester van Hebron is de nagel aan de doodkist van het bloedige akkoord, bekend onder de naam Verdrag van Oslo.”

Abu Seineh heeft nooit berouw getoond voor zijn daden, hij is er zelfs trots op. Op zijn Facebook-pagina wordt hij “een van de helden van de operatie in Hebron” genoemd.

Ofir Gendelman, woordvoerder van het kantoor van de minister-president in Arabische taal, reageerde op zijn Twitter-account op de verkiezing van de terrorist tot burgemeester. “Het gaat om een cultuur van de terreur. De Palestijnen van Hebron hebben de koelbloedige moordenaar van zes Israëli´s tot hun nieuwe burgemeester gekozen, alleen in de Palestijnse Autoriteit kan een moordenaar in een officiële functie worden gekozen.”

De gemeenteraadsverkiezingen waren de eerste verkiezingen sinds meer dan tien jaar die in de Palestijnse Autoriteit hebben plaatsgevonden. Hamas heeft niet aan de verkiezingen deelgenomen, men zou niet bereid zijn om mee te doen aan verkiezingen terwijl honderden Palestijnse gevangenen in Israëlische gevangenissen al wekenlang in hongerstaking zouden zijn. Desondanks waren de verkiezingsuitslagen voor de heersende Fatah-partij van Mahmoud Abbas alles behalve tevredenstellend.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Barbarisme, Fatah, Hamas, Hypocrisie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Gemeenteraadsverkiezing – Hebron kiest zesvoudige moordenaar tot burgemeester

 1. koddebeier zegt:

  Wat doet dat stuk vuil buiten de gevangenis ???

  Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Bij deze zogenaamde palestijnen is het niet erg moeilijk om in een banencarrousel te komen als je een aantal Joden vermoord hebt.
   Het zal me ook niet verwondeten als de klootzak betaald word uit westerse ”hulpgelden”

   Geliked door 2 people

   • Tom Hendrix zegt:

    @Henk der Niederländer: 17.12. uur. Mij ook niet, Henk!

    Like

   • guusvelraeds zegt:

    Ga er gerust vanuit dat islam terroristen gesubsidieerd worden met EU gelden.

    http://www.stopdebankiers.com/eu-zorgstaat-betaald-salaris-terrorist/

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Allerbeste Bronmedemens.
    Natuurlijk wordt die hele Palestijnenbende met uw, jouw en mijn geld in leven gehouden.
    Waar dacht je dat ze dan hun geld vandaan haalden…
    Zelfs hun eigen geld drukken kunnen ze niet, (de arme stumperds).
    Gaarne uw antwoord….

    Als wij ophouden (EU dus)* met betalen stort die hele palestijnse bende moordmachines in mekaar…

    Ik ben uiterst benieuwd.

    * Vandaar dat het zo ontzettend belangrijk is dat dit Europees centrum voor totale Top-criminaliteit in de allerhoogste graad, vernietigd wordt!!!

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Ingeruild voor Israëlische krijgsgevangenen maar vergeten hem die injectie te geven waardoor hij nog maximaal 14 dagen te leven had, en dan ineens plotseling ineen zou zijgen…

   Geliked door 1 persoon

 2. Marlies zegt:

  Hebron is voor mij een Joodse stad, een stad met een lange geschiedenis. De belangrijke graven van de Patriarchen en Matriarchen alsmede het graf van de bevelhebber van Koning David liggen in Hebron. Niet-Joden hebben daar niets te zoeken. En moordenaars als burgemeester al helemaal niet.
  Wat me ook verbaast is dat een medewerker van president Trump heeft gezegd dat president Netanyahu Trump niet mag begeleiden naar de Western Wall omdat het deel is van de West Bank. Gaan we nou terugkomen op onze luide beloftes, mister Trump? Ik kook,

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  De islam is daar duidelijk over. Elke islam terrorist wordt beloond. Sterft hij niet op het slagveld van terreur dan krijgt hij zijn beloning hier op aarde. De koran heeft een heel hoofdstuk gewijd aan de verdeling van de buit. Komt hij wel te sterven tijdens de islamitische strijd dan krijgt hij zijn beloning in het paradijs alwaar de hoeri’s op hem liggen te wachten met de benen wijd.

  Islam het meest perverse, geestelijk meest vuile en moreel meest verfoeilijke geloof dat maar denkbaar is.

  Like

 4. Beschouwer zegt:

  De Palestijnen zijn gewoon FOUT en de Joden en Israel is GOED. Meer smaken zijn er niet. Boycot dus de Palestijnen want hun regering is FOUT. Koop Israelische waar want de Israelische regering is GOED ! Bij mij is het zelfs zo dat in mijn vriendenkring er mensen zijn geschrapt die iedere keer kritiek hadden op Israel of over Israel twijfel willen zaaien door spijkers op laag water te zoeken. Weg met deze stoorzenders. Ik wil deze ondermijnende stoorzenders niet meer over de vloer hebben. Laat die nepvrienden maar de reet gaan likken van Hamas als vuile lage vieze verraders. Donder op !!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s