Misbruik asielrecht niet als verkapte vorm van emigratie

Screenshot_31

(Door: Afshin Ellian)

Het asielrecht is een gevoelig thema. Wie zich ermee bemoeit, zal voor van alles en nog wat worden uitgemaakt: harteloos, inhumaan, naïef, en in het ergste geval voor nazi. Humaniteit is geen exclusief recht van links, want humaniteit is ook rechtse mensen niet vreemd, schrijft Afshin Ellian.

Daarnaast wordt in het debat over asielzaken geregeld het lot van Joden en anderen in de Tweede Wereldoorlog in herinnering geroepen. Laat ik er niet omheen draaien: zodra een serieuze discussie ontstaat over het immigratievraagstuk inclusief asielzaken, belanden we snel op de slagvelden van de Tweede Wereldoorlog.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Europa. Bookmark de permalink .

13 reacties op Misbruik asielrecht niet als verkapte vorm van emigratie

 1. Stelletje vuile flikkers in Nederland. Ze hielden de joden tegen die met de boot van IJmuiden naar Engeland wilde vluchten, terwijl er Duitse krijgsgevangenen zogenaamd wel op de boot gezet werden en zo konden vluchten. Terwijl de joden naar huis terug konden gaan en daarna vele van hun voor zelfdoding gekozen hebben. WAT EEN VERGELIJKING MET DIE KUT VLUCHTELINGEN.

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Marian van Cranenbroek: 16.19. uur. En het zijn steeds weer de roden/socialisten, en de rest van de politiek-correcte bende, die blijven wegkijken van de invasie van moslims, en gelukzoekers uit heel Afrika.

   Like

 2. Johan zegt:

  Nou hoor je het ook eens van iemand anders : Het zijn helemaal geen ‘oorlogsvluchtelingen’. Het zijn simpelweg migranten en asielparasieten, die misbruik maken van een bepaalde situatie.
  Daartoe komen ze naar Europa en importeren hier hun achterlijke cultuur en oorlogs-chaos.

  Like

 3. Edjan zegt:

  Afshin Ellian weet het, zoals gebruikelijk, weer eens mooi te vertellen. Maar als puntje bij paaltje komt, vindt hij dat de problemen van de islam maar door een paar mensen (terroristen) worden veroorzaakt en dat we vooral geen ruzie moeten maken met de hele islam. Mensen die het hier niet mee eens zijn, worden door Ellian uitgekreten voor “toetsenbord-hooligans”.

  En lees vooral de “reacties”. De redactie heeft net zo lang bannen uitgedeeld en redactietrollen aan het werk gezet tot ze het nu voor elkaar hebben: ene “Inne” maakt reclame voor de koran. Nog even en redactietrol GPD1 komt weer inzenders uitschelden voor nationaal socialist.

  Dit was Elsevier, goedenavond.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Het zijn ging vluchtelingen, het zijn parasieten ! Net als die linkse parasieten van NGO’s die deze nep vluchtelingen oppikken !

  Like

 5. Marc zegt:

  Ik zou eraan toe willen voegen: ‘verslijt kolonisatie niet als emigratie!’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s