Onteigeningen en gedwongen verhuur door Senaat van Hamburg

Screenshot_44

Hamburg

(Vertaling: E.J. Bron)

De Senaat van Hamburg heeft in het begin van de maand zes sinds enige tijd leegstaande woningen aan de eigenaar onttrokken. Ze zullen gesaneerd en daarna aan door de Senaat uitgekozen personen verhuurd worden. Dat zullen, dat is uit desbetreffende berichten te halen, vermoedelijk “migranten” zijn.

Die Freie Welt

In oktober 2015 nam het parlement van de deelstaat Hamburg onder de indruk van het door Merkel uitgevaardigde wegvallen van de personencontroles aan de Duitse grenzen en de daarmee gepaard gaande massale toestroom van “migranten” uit allerlei landen een wet aan, die het voor de stad mogelijk zou moeten maken woonruimte te onteigenen om deze “migranten” in onder te brengen (zie “Die Zeit” van 01-10-2016).

Deze wooneenheden zouden op dit moment onttrokken worden aan het gebruik door de eigenaar, om ze eerst te laten renoveren. Daarna dienen de woningen aan door de Senaat uitgekozen personen verhuurd te worden. De renovatiekosten zijn voor de eigenaar, van een recht van inspraak met betrekking tot de komende huurders zal echter geen sprake zijn.

Ook al wordt de woningeigenaar er sterk van verdacht de wooneenheden tot nu toe als pure speculatieobjecten gebruikt te hebben (de woningen in de buurt van de binnenstad staan sinds 2012 leeg), toch ontstaat er aanzienlijk politiek verzet tegen de handelwijze van de rood-groene Senaat van Hamburg. De oppositie in de Senaat bekritiseert dat de stadsregering met deze stap haar eigen tekortkomingen met betrekking tot de verkiezingsbelofte van de bouw van 6000 nieuwe woningen wil verbloemen. Bovendien zou deze wet weliswaar met de stemmenmeerderheid van rood-groen in de Senaat van Hamburg zijn aangenomen, maar in strijd zijn met de grondwet.

Lees eveneens (Engels): www.gatestoneinstitute.org

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, dictatuur, establishment, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Onteigeningen en gedwongen verhuur door Senaat van Hamburg

 1. Beschouwer zegt:

  Sja weer dat neocommunisme … Merkel als opgegroeid in de DDR is ervaren met communisme en voert dat (neo)communistische DDR-beleid deels uit.

  Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Rood groene senaat zegt al genoeg natuurlijk.
  Wat dat betrefd kunnen we hier van geluk spreken dat hier in NL de groenen voorlopig op een zijspoor gezet zijn.
  Europawijd is het groene gespuis er op uit om de nationale identiteiten totaal aus zu radieren.
  Dus wat dat betrefd is Hamburg dus niet goed bedeeld op het politieke vlak.

  Like

 3. Geronimo zegt:

  Dat hebben die klagende moffen maar lekker aan zichzelf te danken. Janken, maar toch maar verder blijven stemmen op de CDU van stasi Merkel, dat is om moeilijkheden blijven vragen. Zolang ze deze Duitse remedie tegen de liefde daar niet geven wat haar toekomt en ze in de goot kieperen, zolang zal deze bittere asielklucht blijven doorgaan. Voor wanneer een echte Führer die dit aangerichte onheil ongedaan maakt?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Geronimo: 23.56. uur, op 15/5. Precies Geronimo. Het “suffe duitse electoraat”, blijft maar stemmen op de verraders der CDU, met de communiste Merkel “aan het roer”. Dus “eigen schuld, dikke bult”.

   Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Niet echt denk Ik Geronimo omdat Ik me nog goed kan herrinneren dat verleden jaar een Italiaanse hotelhouder ook gedwongen werd om zijn hotel open te stellen voor deze zogenaamde vluchtelingen en bij weigering zelfs door de Italiaanse overheden bedreigd werd met arrestatie.
   Dat overtuigd mij ervan dat dit soort praktijken dus gestuurd word vanuit Brussel.

   Like

 4. elisah zegt:

  Ze moeten heel andere bouwwerken onteigenen, vooral die die gefinancierd zijn vanuit bijv de oliestaten.

  Like

 5. Merkel heeft de herinnering aan WO II weer in het leven geroepen. Zij laat dit toch gebeuren, dit deden ze toen ook bij de joden.

  Like

 6. BertG. zegt:

  De fik er in, dat zou ik dan doen als eigenaar.

  Like

 7. Theoden zegt:

  Stefan Moleyneux had een interview met een Zweedse jongen die van de overheid 1,5 miljoen kreeg voor het huizen van 30 “jongeren” in zijn familiehotel. Er waren Russen en Moslims geïnteresseerd om het te koop staande hotel op te komen voor het dubbele dan ze vroeger. De russen doen het om hun redenen, de moslims om nog meer moslims binnen te krijgen. Met dank aan de Zweedse regering.

  Like

 8. 4sjun zegt:

  Weldra zal Hamburg geen betaalstaat meer zijn met deze opzichtige daad van politieke overheidsdramdwang op kosten van ’t Algemeen. Verstandige mensen verkopen hun stenen en nemen tijdig hun kapitaal en netwerken mee om die elders weer op te bouwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s