Overlevende van het Rotherham-seksschandaal: “Ik vertelde mijn verhaal aan de autoriteiten en ze hebben niets gedaan.”

Screenshot_38

(Door: Katie Hopkins – Vertaling: “Wachteres”)

Een overlevende van het pedofielennetwerk in het Britse Rotherham nam contact op met Katie Hopkins om haar gruwelijk verhaal te vertellen. Emma vertelde Katie dat zij, toen zij 13 jaar oud was, aangifte deed dat ze verkracht was, maar de autoriteiten kozen ervoor niets te doen – en ze zeiden tegen haar dat ze de etniciteit van de aanvallers niet mocht noemen. Nu zij zelf moeder is, onthulde Emma dat ze blij is dat ze een zoon heeft, omdat ze anders doodsbang was geweest dat hetzelfde met haar dochter zou gebeuren. 

Ze vertelde Katie: “Ik heb 14 jaar geleden aangifte gedaan dat ik misbruikt was. Ik ging naar de autoriteiten, mijn ouders deden hetzelfde. Ik gaf video-interviews bij de politie, ik was bereid om mee te werken. Ik heb me nooit afgevaagd van welk ras of religie ze waren. Ik keek gewoon naar wie ze waren en wat ze gedaan hadden. Maar zodra ik de namen noemde, kreeg ik het gevoel alsof ik een racist was en ik was degene die een probleem had. Dat ging door tot het Jay rapport in Rotherham uitkwam.”

“Ik wist dat ik geen racist was, maar dat dit werd gebruikt als een manier om me tot zwijgen te brengen”.

Screenshot_37

Emma schetste hoe ze, terwijl zij uit een aardige, rustige familie kwam, ertoe kwam dat ze omging met de Pakistaanse bende in Rotherham. Ze zei dat het spannend begon, maar de bende begon snel van haar te profiteren en haar af te persen toen ze dreigde hen aan te geven bij de politie.

En toen ze hen aangaf, werd ze door de autoriteiten in de steek gelaten. Zij moest uiteindelijk naar het buitenland verhuizen om veilig te zijn voor wraaknemingen vanuit de gemeenschap.

Katie vroeg haar of ze blij was toen zij na de bevalling ontdekte dat ze een zoon had. Emma reageerde: “Ja. Ik denk dat, als ik een meisje had gehad, en als ze een tiener zou worden, ik mentaal in de problemen zou komen.

“Voor mijzelf ben ik blij dat ik een zoontje heb”.

Lees ook: BBC-documentaire over islamitische verkrachtingsbende, maar de islam wordt niet genoemd.

Screenshot_36

Bron:
www.lbc.co.uk
Auteur: Katie Hopkins

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, BBC, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, mainstream-media, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Overlevende van het Rotherham-seksschandaal: “Ik vertelde mijn verhaal aan de autoriteiten en ze hebben niets gedaan.”

 1. Drs.P. zegt:

  Ze zouden afgeknald moeten worden dat smerige getinte tering booslim tuig.
  Waar is de vechtlust van de Engelsen??
  Het lijken wel Duitsers.
  Toevallig afgelopen weekend in Winterswijk op visite en op de markt heul veul Duitsers.
  Ze leken op een enkele uitzondering na bijna allemaal 15 maanden zwanger, echt ongelofelijk, dus daar is ook niets meer van te verwachten.

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Ja, sorry hoor, maar toch vraag ik me af hoe dit zoveel jaren door heeft kunnen gaan? Het is toch niet normaal. Ik had allang een groep mensen verzameld om hier een einde aan te maken. Als de politie niet mee zou werken, dan zou ik een advocaat erachter zetten en anders doorgaan tot de Hoge Raad, maar ik had het wel in de openbaarheid gebracht, ook al betrof het mezelf. Juist als het mezelf betrof.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Dat krijg je, als de politiek de eigen bevolking verraad, en moslimkonten likt! De mossels zijn schijnbaar een beschermde mensensoort geworden. Wat een kloteoverheid in Engeland. Maar helaas ook in Nedrigland, en de rest van Europa. Alleen de voormalige Oostbloklanden, komen nog op voor hun eigen bevolking. Tsjechië en Hongarije.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Emma dat ze blij is dat ze een zoon heeft, omdat ze anders doodsbang was geweest dat hetzelfde met haar dochter zou gebeuren

  Dat moet je niet te hard roepen lieve Emma, want de volgelingen van het perverse geloof lusten ook wel een jong hertje zeg maar een jongetjes Bambi. Al helemaal als seksuele roofdieren uit de Afghaanse en Pakistaanse contreien komen.

  Elk land is het beste af met een absoluut minimum aan mosselmannen. Het liefst natuurlijk nul maar dat zal helaas niet meer lukken. Daarvoor hebben we het te ver laten komen en de generaties na ons zullen de maatschappelijke rekening betalen.

  https://vimeo.com/11352212

  Like

 5. texel zegt:

  Zo goed als alle muslim mannen beginnen hun sexuele leven met sex met het zelfde geslacht. Dat is in het M.O vrij normaal. Het wordt verzwegen maar dit is een feit.Veel mannen daar schamen zich er later voor dus verzwijgen het. Jongens worden weg gehouden bij vrouwen totdat ze uitgehuwelijk worden ( rond 24 jr) voor die tijd doen ze het met elkaar. Dit is mij zelf verteld toen ik in het M.O was door 2 vrienden. De meeste muslims willen hier absoluut niet over praten. Die ene vriend van me was een nogal tenger type, zijn vader had hem al naar het beroeps leger gestuurd toen hij 14 jr oud was. Zijn vader had gewoon geknoeid met zijn papieren. Hij is daar dan ook regelmatig verkracht, zo”n lekker meisjes achtige jongen daar houden ze wel van. Het zit dus in hun traditie,kleine jongens zijn echt niet veilig.

  Like

  • Beschouwer zegt:

   Daarom is er ook een verbond met de pedonetwerken van de linkse geheime genootschappen. Beiden hebben een voorkeur voor perversiteiten om de satanische demonen die de energie tappen van het lijden van de verkrachte oproept tevreden te stellen. In Afghanistan hebben de krijgsheren theejongens die worden misbruikt en het woord geitenneuker kun je letterlijk nemen. Dit is het geheime verbond met linksen die het traditionele gezin kapot willen maken en de kinderen wil laten opvoeden door de staat. De pedofielen onder de elite hebben zo een uitgebreid aanbod van kinderen om satanisch te misbruiken.
   Pizzagate en dergelijke zaken zijn geen rare complottheorieën zoals de linkse journalistiek wil doen geloven. De linkse huicheljournalistiek doet graag aan achterbakse framing. Laatst was er een hoge meneer bij justitie die betrapt was met betaalde sex met een minderjarige jongen. Echt valselijk wordt er dan zogenoemd heel gespeeld geschokt gereageerd om snel de gore beerput weer af te dekken. Echt vies en vals …. Deze ellende is al duizenden jaren aan de gang in de hoogste regionen.

   Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Zulk afschuwelijk nieuws is onlosmakend verbonden met cultuur en geloof, zoals ik wanhopig probeer te begrijpen:

  Ieder cultuurmomentum draagt zo zijn eigen kruis.

  Hoe gek kun je zijn, de katholieke leer zoals in de Ierse wetten is vastgelegd op bijvoorbeeld abortus, zelfs na verkrachting strafbaar te stellen terwijl godsvruchtige nonnen een immense misdaad konden plegen?!

  800 kinderlijkjes gevonden bij Iers kindertehuis

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/800-kinderlijkjes-gevonden-bij-iers-kindertehuis

  Zo ongelooflijk om voor de zekerheid even de bron te raadplegen:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2645870/Mass-grave-contains-bodies-800-babies-site-Irish-home-unmarried-mothers.html

  Na lezing van de Daily Mail ben ik in totale verbijstering over deze waanzin.

  Tuam case ‘reminder of a darker past in Ireland’
  http://www.irishtimes.com/news/social-affairs/tuam-case-reminder-of-a-darker-past-in-ireland-1.1820349

  Ik ga over tot de orde van de dag.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Ooit de film ‘the Magdalene Sisters’ gezien? Ik kon hem niet in één keer bekijken.

   Meisjes die in een tehuis terecht kwamen, omdat ze bijvoorbeeld op het schoolplein met een jongen hadden gepraat die toevallig voorbij fietste.

   Dag en nacht werken tot hun 21-ste jaar. Gruwelijk, ook in Ierland ook de katholieke kerk.

   De film toont de terreur in de Ierse Magdalenakloosters, waarvan tot in 1996 meer dan 30.000 ontuchtige meisjes het slachtoffer werden. Decennialang kwamen Ierse meisjes die van enige vorm van liederlijkheid beschuldigd werden, terecht in deze vreugdeloze instellingen. Zwijgend en knarsetandend regen ze de dagen aaneen met zwaar werk in de wasserij, stil gebed en emotionele vernedering door verzuurde kloosterzusters.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/The_Magdalene_Sisters

   Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Pas in 1996 werd het laatste tehuis gesloten.

    Like

   • Aegolius cs zegt:

    Inderdaad.

    Voor degen die de film niet kent:

    Magdalene The Magdalene Sisters

    Like

   • Edjan zegt:

    Een paar jaar geleden is aan het licht gekomen dat geestelijken in het onderwijs nogal wat jongetjes hebben misbruikt. Er zijn gevallen bekend waarin jongetjes (of hun ouders) die daarover gingen klagen, bestraft werden. De jongetjes kregen de schuld van hun eigen verkrachting, hen werd een seksuele afwijking in de schoenen geschoven, ze werden opgenomen in een katholieke psychiatrische inrichting, gecastreerd en jarenlang onder dwang “behandeld”. Zulks gebeurde zelfs nog wel eens in de vijftiger jaren.
    Concentratie van macht leidt nu eenmaal onherroepelijk tot machtsmisbruik.

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Dit moet een nieuwe, Italiaanse versie zijn. Ik heb een Engelse film. Dank!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s