Australië wil in het vervolg sneller uitzetten

Screenshot_54

“Asielzoekers” in een kamp op Nauru.

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Australische ministerie van Immigratie heeft aanscherpingen van de wet voor “asielzoekers” aangekondigd. Wie een beschermingsstatus heeft, maar vakantie viert in zijn land van herkomst, dient in het vervolg gemakkelijker uitgezet te kunnen worden. Wie zou aangeven met een boor voor vervolging te vluchten en dan daar naartoe zou terugkeren om te trouwen of vakantie te vieren, zou blijkbaar geen bescherming nodig hebben, zei minister van Immigratie Peter Dutton tegenover de radiozender “Adelaide Radio FiveAA”.

Junge Freiheit

Daarbij verwees hij naar een geval van zes Iraanse “asielzoekers”, die voor 2013 asiel aangevraagd hadden in Australië. Dutton had hen hun beschermingsstatus afgenomen, nadat hun vakanties in Iran bekend werden. Een rechtbank oordeelde echter dat de desbetreffende personen niet uitgezet zouden mogen worden. Het systeem zou voor “asielzoekers” op dit moment te royaal zijn, merkte Dutton op.

“Ik wil deze mensen niet”

Tegelijkertijd kondigde de minister aan een kamp met op dit moment 800 “asielzoekers” op een tot het buurland Papoea-Nieuw-Guinea behorend eiland langzamerhand kleiner te maken. In een akkoord zouden de VS zich bereid hebben verklaard om 1250 “asielzoekers” op te nemen die op dit moment in Nauru of Papoea-Nieuw-Guinea in kampen leven.

Over dit, nog door Donald Trump´s voorganger Barack Obama gesloten, akkoord was er echter in februari ruzie tussen de beide landen geweest. “Ik wil deze mensen niet”, zou Trump in een telefoongesprek met de Australische minister-president Malcolm Turnbull gezegd hebben.

Bij de in het kamp levende personen gaat het om illegale immigranten, die Australië per boot wilden bereiken. Sinds 2013 laat de Australische regering deze personen principieel niet meer het land binnen, maar brengt ze in buurlanden zoals Nauru of Papoea-Nieuw-Guinea onder.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Australië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Rotzakken. Bookmark de permalink .

16 reacties op Australië wil in het vervolg sneller uitzetten

 1. Republikein zegt:

  Overal gezeur, doe het dan niet.
  Grenzen dicht, we heten geen Atlas.
  En we zijn dat ook niet, sluiten die toko.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Oh dat doen ze hier praktisch allemaal vakantie in eigen land vieren, eh van ons geld natuurlijk, geweldig weer van die Australiërs, hier ook zo’n wet graag maar nee Merkel en Rutte hebben juist afgesproken zo’n 250.000 extra per jaar hier naar toe te HALEN en de EU doet er alles aan om van illegaal legaal te maken. Dat Trump nee zegt tegen de akkoordjes van de Islamiet Obama is overigens zijn goed recht!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Beschouwer zegt:

  Ook hier in Nederland gaan er nogal wat “vluchtelingen” na verkregen statushouderschap met vakantie naar het land wat men ontvlucht is. Poeh poeh wat was het dan gevaarlijk in dat land van herkomst. Een gevluchte Jood uit nazi-Duitsland ging echt niet op vakantie naar nazi-Duitsland.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan Wandelaar zegt:

  +++
  https://twitter.com/hashtag/ThreeGirls?src=hash
  +

  +++

  Like

  • Beschouwer zegt:

   Ook een taktiek van de islam dat is niet-moslims gebruiken als slaaf. Deze meisjes werden en worden als sexslaaf gebruikt in de kinderprostitutie om 2 redenen. Veel geld eraan verdienen en ten tweede de niet-moslimmaatschappij van binnenuit kapotmaken door niet-moslimgezinnen kapot te maken. De onwil van de politie om er wat aan te doen is dat er nogal wat pedofielen zitten in hoge ambtenarenkringen en dat het op de cultureel marxistsische agenda staat om gezinnen kapot te maken. Bovenstaande beschouwing geeft wel weer aan wat voor duivels complot er is tegen gezinnen en gewone mensen.
   Leer jonge onzekere kinderen weerbaar te worden tegen sluwe “mensenslachters”. Overal liggen deze aasgieren op de loer !!

   Like

 5. Mirjam zegt:

  Australië geeft, zoals altijd, weer het voortouw in regels m.b.t. immigratie en de misbruik hiervan. Iets wat ze in Europa nalaten om te doen. Hoewel ik moet zeggen dat dit, wat er nu gebeurt, al vanaf het begin ingecalculeerd had moeten worden en de wetten en regels er al van te voren op hadden moeten worden afgesteld. Men wist dat mensen kunnen liegen en bedriegen en anticiperen op ‘zoiets’ is alleen maar om erger leed te voorkomen, leed dat nu wél gebeurt door nalatigheid van de regeringen en instanties.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ik moet nog zien, of dat waar is.

  Like

 7. Like

 8. Waarom laten wij ons toch zo belazeren? De enigste die voor ons opkomt is Geert en die wordt gedwarsboomd door een cordon sanitair

  Like

 9. semper fi zegt:

  Uiteraard doet nederland hier niet aan mee!!
  Wij moeten overbevolking blijven billijken!
  Wat dacht u dat bolle W.a. nu gaat leren voor gezagvoerder op een boeing 737 allemaal voor de vorm is?
  Nee mensen als de bom hier barst gaat deze pingvogel met maxicosie en de grobbekuikens en de gehele oranje aanhang in zo,n vliegtuig in zijn geheel naar veiliger oorden,en uiteraard wederom als helden binnengehaald worden (lees 1945 wilhelmina)

  asieligen die hier komen zeker niet laten interegeren,slechts 1 woord leren is voldoende n.l. LOKET! Zeker sober onderhouden en misdadiger in een cel ALA land van herkomst ergo zoals de cel in de film papilion..
  voor de rest staat alles er in het arabisch,en de advocatuur staat klaar om de vluchteling te helpen!
  Meteen een papier teken ,voor zover men een potlood kunnen hanteren met de teksten!! Bij Groen LICHT RETOUR!!!!!!
  zo moeilijk is dit toch niet??
  AMEN

  Like

 10. Golden Girl zegt:

  in Zweden willen ze zelfmoord plegen als ze niet mogen blijven, alleen nemen ze dan paar Zweden mee de dood in, net zoals een afgewezen asielzoeker die woest was in de Ikea daar en een mes pakte en een winkelende moeder en zoon doodstak
  had die etter niet in Zweden gelopen hadden die 2 mensen nog een mooi leven kunnen hebben

  Like

 11. Republikein zegt:

  Is men dan van mening veranderd?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s