De mop van de dag: SPD wil criminele buitenlanders “onmiddellijk uitzetten”

Screenshot_52

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Na drie verkiezingsnederlagen op rij doet de SPD het in de broek. Nu ontdekt de partij o.a. de binnenlandse veiligheid, de migratie en buitenlander-criminaliteit en wil daarmee met de Duitse parlementsverkiezingen scoren. Populistisch en ongeloofwaardig heeft men het over een “zero tolerance politiek”. Wie moet deze verandering van opvatting serieus nemen? Al tientallen jaren weten we dat verkiezingsbeloftes en –plannen niets waard zijn als deze na de verkiezingen ingevoerd moeten worden.

politikstube

Na het debacle van drie verloren deelstaatverkiezingen worden de kameraden zich er plotsklaps van bewust, vooral sinds afgelopen zondag, waar de kiezers in werkelijkheid mee zitten en daarom volgen nu de daarbij passende uitspraken. Dat doet herinneren aan Gerhard Schröder, die in het jaar 1997 eiste: “Criminele buitenlanders moeten eruit, en snel”. Op een bepaalde manier raak je het gevoel niet kwijt dat de kameraden het schot niet alleen niet gehoord hebben, maar het ook gewoon niet willen horen.

[…] De SPD wil met een harde koers betreffende de binnenlandse veiligheid de verkiezingen ingaan. “We willen 1500 nieuwe banen scheppen bij de federale politie en de politie in de deelstaten”, staat er in het ontwerp voor het regeringsprogramma, dat in het bezit is van de “Welt”. “Waar videotechniek helpt om gevaar te voorkomen en bewijzen veilig te stellen, moet deze ingezet worden”, staat in het uit 67 pagina´s bestaande document dat het SPD aanstaande maandag wil aannemen.

“Buitenlanders die zware misdaden plegen, moeten na het uitzitten van hun straf onmiddellijk worden uitgezet”, staat er in het document waarmee de kanselierskandidaat van de SPD, Martin Schulz, op stemmenjacht wil. Tegenover haatpredikers en radicale islamieten zou een “zero tolerance politiek” nodig zijn. Een groot deel van de fundamentalistische radicale islamieten in Duitsland zou hier radicaliseren. “We zullen extremistische radicaalislamitische moskeeën sluiten en een einde maken aan hun financiering”, kondigt de SPD aan.

De buitengrenzen van de EU zouden beter tegen illegale grensoverschrijding beschermd moeten worden. “Deze bescherming is de voorwaarde voor open grenzen en voor het vrije verkeer en de vrije vestiging van personen binnen de EU”, staat er in het programmaontwerp. Bovendien wil de SPD “het mandaat en het werk van Frontex, het EU-agentschap voor de grens- en kustwacht, versterken”. Bovendien zou een Europees zeenood reddingsprogramma nodig zijn om een einde te maken aan het sterven in de Middellandse Zee. […] Bron: “Welt.de”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Hypocrisie, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

26 reacties op De mop van de dag: SPD wil criminele buitenlanders “onmiddellijk uitzetten”

 1. Claudia M. zegt:

  Zo…, dat zijn boude uitspraken van Herr Schulz. Zijn er al reacties…?

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Die Schulz is de vleesgeworden vader van alle witteboordencriminelen.
   Wat ’n ongelofelijke smeerlap is me dat zeg…
   Moet je je toch voorstellen, de baas van de ondemocratische schurkenbeweging EU wordt juichend binnengehaald door de “Socialisten”.
   Dat zegt alles over dat gajes.
   Leer mij uw vrienden kennen, en ik zal zeggen wie gij zijt…
   Het enige wat je nog met zo’n viespeuk kan doen is een mooi rond 9-mm gat tussen z’n ogen.

   Geliked door 1 persoon

 2. Theresa Geissler zegt:

  Proest! Ik kan deze foto niet zien, of meteen schiet me weer dat kostelijke stuk van Mannheimer van enige weken terug weer te binnen:
  https://ejbron.wordpress.com/2017/04/04/het-schulz-deficit-de-spd-is-geen-alternatief/
  “Kijkt U eens aandachtig naar deze foto. Deze foto is origineel en niet gefotoshopt. Deze man is opvliegend. Deze man is onberekenbaar. Deze man is geneigd tot alcohol-gebruik en meer dan goed is voor een man. Deze man is gevaarlijk. Deze man wil Europa islamiseren. Deze man…..enz. enz…….”
  “Martin Schulz;” wát een schertsfiguur!

  Geliked door 3 people

 3. Republikein zegt:

  Dat klopt volgens deskundigen, want
  :”In de achttiende eeuw probeerde de Zwitserse predikant Lavater uiterlijke kenmerken voor het eerst op een ‘wetenschappelijke’ manier te koppelen aan karaktereigenschappen. Zijn gelaatkunde werd, ook in Nederland, erg populair. Rond 1800 kwam daar de schedelkunde bij en werd er gesproken over de ‘wiskundeknobbel’ en de ‘talenknobbel’. De ‘knobbelleer’ (frenologie), bedacht door geneeskundige Franz Joseph Gall, stelde dat karakter en capaciteiten bepaald worden door de groei van verschillende hersendelen. Is iemand bijvoorbeeld goed in rekenen, dan is het hiervoor verantwoordelijke hersengebied groter dan gemiddeld waardoor de schedel op die plek een bobbel krijgt: de wiskundeknobbel:.
  Later is het nageslacht van Gall zich gaan specialiseren in de vinologie en zo zijn de winkels van Gall&Gall ontstaan, zeer lucratief.
  Als mijn geheugen zich niet vergist is hier bij Bert een artikels verschenen over de gelaatkunde, maar weet niet meer zeker, ook bij zwarte gaten door de versnaperingen.
  Proost!

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Vandaar dat ze bij Gall&Gall allerlei vragen stellen over je leeftijd en je aandachtig staan aan te kijken voordat je daar iets mee krijgt.
   Nou snap ik ‘m, daar is een hele geschiedenis aan vooraf gegaan.
   Dat moet je ook maar net weten.

   Like

  • Republikein zegt:

   Heb weer eens verkeerd op enter gedrukt want reactie op Trees om 21.06.
   Maakt niet uit.

   Like

  • Republikein zegt:

   Overigens, ten langen leste en om dit knobbelfenomeen af te ronden nog even dit, bedacht zojuist het ontstaan van de bidbult, wat staat voor de vrome booslim.

   Gemeten naar westerse maatstaven mag zo’n gebedsbult misschien niet sierlijk zijn, vrome moslims zijn er vaak trots op. Zij beschouwen het bideelt als een teken van vroomheid. Er zijn zelfs moslims die geloven dat de gebedsbult op de dag des oordeels helder wit zal oplichten, waardoor de godheid de ware gelovigen in één oogopslag zal herkennen.
   https://www.taalbank.nl/2016/12/06/bideelt/

   Dit heeft toch zeker wel met gelaatkunde te maken?
   Of is het onkunde?
   Deze padjepeeërs hebben ook veelal doorlopende wekbrauwen en daarvan zeggen sommige mensen die er voor doorgeleerd hebben dat ze dan een criminele inslag hebben.
   Over het feit dat de kleur van het schaamheer te herkennen is juist aan de kleur van de wenkbrauwen, tja, dat heeft natuurlijk niks met dit onderwerp te maken.
   Zo, normaal en paranormaal.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Het enige lichtpuntje op deze foto zijn inderdaad de dooreen gegroeide wenkbrauwen die aan de zijkanten van de kop doorgroeien tot in het schaamhaar.
    Wetenschappelijk is bewezen dat lieden die een dergelijke barbaarse haargroei vertonen geen natuurlijke dood zullen sterven…

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik zou de zaken voortaan meer comprimeren Republikein.
    Graag geef ik hierbij een voorbeeldje.

    Like

   • Republikein zegt:

    Het voorbeeldje zie ik niet 1 2 3 Paul, maar komt nog, heb er vertrouwen in.
    Doet me denken aan de tijd van Ien Dales, die van een broedende kip mag je niet storen, enfin, k heb het hiero weleens verteld.
    Ze kwam met een kuchje naar de dokter en die wilde beluisteren en moest er een knoopje los van haar blouse.
    Veel haar te zien op borstkast maar 1 knoopje was niet genoeg dus 2e knoopje los en veel meer haar.
    Jezus Ien zei de dokter, tot hoever loop dat door.
    Tot me’n lul, en ajupareplu.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Republikein.
    Kijk. Dáár heb je het nou helemaal…
    Het verhaal is boeiend tot het laatste knoopje maar dan komt er een geweldig geslachtsorgaan op de argeloze lezer af, plus de lucht van vijf vanzelf.
    Ja, en dan past ons opnieuw een beschaamd stilzwijgen.
    Het zit ‘m in de geraffineerdheid van het geheel.
    De fijne nuance zogezegd.

    Like

 4. oeps48 zegt:

  Ik ben de leeftijd, om nog in sprookjes te geloven al lang ontgroeid.
  Een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken.
  Herr Schulz is, wat mij betreft, voltooid verleden tijd..

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Oeps.
   Schultz is inderdaad verleden tijd.
   De SPD zal verliezen en daarmee is de rol van Schultz definitief ten einde.

   Waarschijnlijk kan Schultz daarna nog ’n boekwinkeltje in een zijstraat beginnen, alwaar hij weer zijn oude beroep van alcoholist zal kunnen uitoefenen en leven van het statiegeld van de lege flessen…

   Geliked door 1 persoon

 5. Jade zegt:

  Laat ze maar eens beginnen met die criminele Schulz uit te zetten…

  Geliked door 1 persoon

 6. kraftavilqa zegt:

  Zou die stumper nou geloven dat deze met de mond beleden voornemens nog een putje in een pakje electorale boter kunnen slaan?

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Ach , kijk nou eens in ons land , er trappen er toch iedere keer weer miljoenen in , in wat dergelijke figuren opperen !
   Het is met die moffen beslist niks beter gesteld met hun volgzame rot mentaliteit .
   En van het kritische en gezonde verstand van de mensheid heb ik ook niet zo’n hoge pet meer op .

   Zelfs hier op deze site worden er soms artikelen geplaatst waar duidelijk boven vermeld staat dat het satire is en nog tuinen er mensen in .
   En dat zijn er dan nog die niet helemaal politiek bewusteloos zijn .

   Laat staan als iemand met een serieus gezicht leugens verkoopt .
   Weet je nog van die duizend euro …………………………. ?
   Hoeveel zijn daar in getrapt ?
   Er waren er al die het besteed hadden voordat ze het kregen .
   Eh , niet kregen .
   En zichzelf daardoor in de schuld werkten .

   Is het niet om moedeloos van te worden ?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Zelf trap ik ook altijd overal in.
    Als je altijd alles door hebt is er toch geen lol meer aan.
    Neem die duizend Euro.
    Daar heb ik ’n geweldige lol van gehad.
    Ben deur aan deur gegaan om geld aan de mensen te vragen voor vluchtelingen.
    Iedereen gaf ’n paar honderd Euro, want Rutte zou toch 1000 Euro betalen…
    Ik ben nog in het programma :”Opgelicht” geweest.
    Maar toen had ik het al besteed.

    Geliked door 1 persoon

 7. Tom Hendrix zegt:

  Veel beloven, weinig geven, doet gekken en dwazen in vreugde leven; zegt een spreekwoord. En de betreffende “gekken en dwazen”, is een groot deel van het electoraat, die zo dom als het achtereind van een varken; steeds weer in de leugens trappen van politici; zoals deze Schultz, of Merkel, of Rutte, of Macron. Er zal niets veranderen, onze Europese bevolking kiest schijnbaar zelf voor haar ondergang.

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Wel bijzonder, criminele politici die criminele buitenlanders willen uitzetten .

  Want als je als zogenaamde volksvertegenwoordiger het volk negeert, ben je crimineel bezig !!

  Like

 9. Beschouwer zegt:

  BABBELS BABBELS BABBELS MEER NIET

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s