Italië: Geld voor “vluchtelingen”hulp stroomde naar maffiaclan

Screenshot_55

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Ook de Italiaanse maffia profiteert blijkbaar van de “vluchtelingen”business, zoals blijkt uit een actuele zaak.

Contra magazine

De ´Ndrangheta, de maffia in de Zuid-Italiaanse regio Calabrië, was blijkbaar nauw betrokken bij de “vluchtelingen”business. De invloedrijke Arena-clan verrijkte zichzelf met het beheer van “vluchtelingen”kampen in Calabrië zelf en op het eiland Lampedusa. Speciaal hiervoor opgerichte ondernemingen van de maffia zouden opdrachten hebben gekregen voor de levering van eten aan de “migranten” in de kampen.   

De voorzitter van de liefdadigheidsorganisatie Misericordia in de stad Isola Capo Rizzuto evenals een priester werden tijdens de razzia van de politie opgepakt wegens verdenking van corruptie. In totaal werden er, aldus de Italiaanse politie, 68 personen gearresteerd, omdat zij een winstgevende business maakten van de verzorging van “migranten” door zichzelf door middel van corruptie te verrijken.

De Siciliaanse officier van justitie Carmelo Zuccaro had verleden week gewaarschuwd dat maffiose organisaties aan geld willen komen voor de “vluchtelingen”verzorging. Bovendien stelt hij een onderzoek in naar contacten tussen diverse hulporganisaties en de smokkelaars in de Middellandse Zee. Italië zal dit jaar minstens € 4,6 miljard moeten ophoesten voor de verzorging van de “migranten” die via de Middellandse Zee het land binnengebracht worden.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", achterlijkheid, asielwaanzin, Brussel, corruptie, EUSSR, Graaien, Illegalen, Immigratie, Italië, Justitie, Krankzinnigheid, Maffia, Naïviteit, Overheid, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Italië: Geld voor “vluchtelingen”hulp stroomde naar maffiaclan

 1. Beschouwer zegt:

  Migratie schijnt nog lucratievere handel te zijn voor de georganiseerde misdaad dan bijvoorbeeld drugs of wapens.

  Like

 2. oeps48 zegt:

  Als ergens veel geld omgaat, is “oneerlijkheid” meestal ook aanwezig en brengt een flinke strijkstok mee. Waarom zou dat met de hulp aan vluchtelingen anders zijn ??? Miljoenen vluchtelingen, die geholpen moeten worden, is immers big business.

  Geliked door 1 persoon

 3. renato zegt:

  What is the difference between them and the NGO’s?????

  Geliked door 3 people

 4. Drs.P. zegt:

  Italie en de rest van Europa zijn knettergek debiel gestoord.
  Als wij naar Afrika gaan en daar eten eisen kun je een pijl of kogel krijgen.
  In Europa heeft iedere criminele neuqnegert blijkbaar ineens “recht” op minimaal BBB (bed/Bad/Brood), terwijl de eigen inwoners voor een deel niet eens rond kunnen komen.
  T gaan goei zo met Italie, misschien gaan ze wel falliet door al die crimigranten???

  Geliked door 4 people

 5. leefbarbaar zegt:

  Dat is hier ook zo, alleen heet de maffia hier VVD.

  Geliked door 4 people

 6. Tom Hendrix zegt:

  Waarom verbazen mij deze zaken al lang niet meer. Juist de grootste criminele bende; de roden der EUSSR, wensen juist dat we bezet worden door heel Afrika en de moslimwereld.

  Geliked door 2 people

 7. Sgian Dubh zegt:

  al die lui die verdienen aan asieleisers en migranten zijn gewoon in het eigen nest aan het schijten. Hun hebzucht komt terug in de onveiligheid waarin hun kinderen en kleinkinderen straks verder leven, net zoals de kinderen en kleinkinderen van de rijken die ooit arbeiders uit Marrokko en Trukije haalden en hun hun kleinkinderen verkracht, beroofd, vermoord etc. zien worden door het gevolg van hun hebzucht om goedkope arbeidskrsachten te gebruiken, de hier geboren allochtoon….

  Like

 8. Loebas zegt:

  Het grote probleem is dat wij westerlingen geen principes hebben. Het draait bij ons enkel om geld . VVD-er als H.vd Most staan te trappelen om kanslozen binnen te halen want dan kan hij zijn vakantieparken over de rug van de belastingbetaler verhuren aan het COA . En zo zijn er talloze “ondernemers” voor wie enkel de duiten tellen en die schijt hebben aan onze cultuur en omgeving .Uiteindelijk wordt deze hele “vluchtelingen”crisis in stand gehouden omdat een klein clubje rijken er enorm aan verdiend.

  Like

 9. De EU, begint hoe langer hoe meer op een steenpuist te lijken, vol met pus. Bah. Het zou mij niks verbazen als we besmette zwartjes met ebola nog op de koffie krijgen. Er zijn alweer twee gevallen geconstateerd in Congo en dat zal zich wel weer snel verspreiden.

  Like

 10. tippelaar zegt:

  Voor zakkenvullerij hoeven we echt niet naar de maffia te kijken. Kijk alleen maar eens naar al die zogenaamde hulporganisaties in nederland. De zieligheidsindustrie doet niets anders dan zichzelf bevoordelen. Zij verdienen kapitale aan de vluchtelingen. Denk ook eens toeleveringsbedrijven van het COA. Denk ook eens aan het COA zelf waar niet alleen dik betaalde medewerkers rondlopen maar die ook zaken doet met aannemers, grondeigenaren, bouwbedrijven. Wat blijft daarvan aan de strijkstok hangen?

  Like

 11. Jan Wandelaar zegt:

  +++ Religion is a Snare and a Racket = MAFIA +++
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/de_fotograaf_had_gewoon_geen_zin.html
  +++++++

  Like

 12. Williaan zegt:

  Had je anders verwacht? ! Ja de politici en goedmens natuurlijk wel maar die leren hen nooit.

  Like

 13. john zegt:

  @Tom Hendrix zou wel eens kunnen gelijk hebben. Voorlopig kunnen de rooien blijven graaien en laten ze de EUSSR vollopen met volk dat niets kan doen dan ons nog bestelen er bovenop. Die worden later dan weer bestolen door de rooien van de EUSSR . En dat zal zo doorgaan tot de gedrogeerde eussr’er met slaappillen geeen rooie duit meer heeft.

  Like

 14. Golden Girl zegt:

  niet alleen de mafia vult zijn zakken, was een poosje terug een reportage op tv dat die lui hun contante poen zaten te tellen en dubbel lagen van het lachen en meer en nog veel meer vluchtelingen wilden, ze zagen alleen $$$$$$$$ tekens in hun ogen, dat zal in andere landen het zelfde zijn

  Like

 15. Aegolius cs zegt:

  Als eerder gepost in een Nederlands artikel waarna vertaling niet noodzakelijk was.

  Like

 16. Pingback: Sicilië: Geen asieltaxi´s tijdens G7-top | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s