Aanklacht van $ 10 miljard ingediend tegen George Soros wegens “politieke beïnvloeding”

Screenshot_67

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Soros is een wereldvernietiger

Soros’ criminele en voor veel staten desastreuze speculatieve zaken en zijn bewust beoogde illegale destabilisering van soevereine landen (zoals Thailand, Maleisië, Oekraïne e.d.) waren lange tijd steeds een goed beschermd geheim.

Bijna niemand in dit land wist, dat bijv. het idee van de massa-immigratie naar Duitsland wel degelijk is ontsproten aan Soros’ thinktanks. En bijna niemand in dit land weet dat talrijke NGO’s met zulke welluidende namen als “Human Right Watch” geenszins NGO’s in de juiste zin van het woord zijn,maar door Soros gestichte en gefinancierde propaganda-afdelingen, waarmee deze uit Hongarije afkomstige miljardair en ex-nazi-collaborateur zijn wil wenst op te leggen aan de wereld.

Michael Mannheimer Blog

Eindelijk worden er steeds meer mensen en staten wakker waar het de politieke intriges van de multimiljardair Soros betreft

Maar het net sluit zich steeds strakker rondom Soros: Hongarije overweegt om een internationaal arrestatiebevel tegen hem uit te vaardigen. De Filipijnen hebben voor zijn aanhouding een prijs op zijn hoofd gezet. Van wie de aanklacht ook mag uitgaan, de decennialange manipulatieve tactieken van Soros (en daarmee van het establishment) schijnen vanwege een interne machtsstrijd nú pas aan de “mediale oppervlakte” te geraken.

Misschien erkennen meer mensen hierdoor eindelijk dat de wereld niet door verkiezingen wordt bepaald, of dat de soeverein beslist, maar dat de wereld gecontroleerd wordt door diegenen die wederom de mogelijkheden hebben regeringen (om) te kopen en daardoor politieke invloed hebben die alleen hún doeleinden dient.

Met deze internationale zware misdadiger doen Merkel en de EU (Juncker) zaken – ze ontvangen hem en bespreken bijv. de vraag welke lucratieve maatregelen ze kunnen nemen tegen het “weerspannige” Hongarije. Nog vragen?

(Door: Michael Mannheimer)10 miljard-aanklacht tegen George Soros ingediend vanwege “politieke beïnvloeding”

George Soros – het bekendste gezicht van het establishment, globalist, multimiljardair en één der meest omstreden figuren uit het economisch-politieke parket – staat in het middelpunt van een 10 miljard dollar zware aanklacht. De aanklagers beschuldigen hem ervan dat hij zich – hoofdzakelijk om persoonlijke redenen – in de aangelegenheden van de soevereine Afrikaanse staat Guinee heeft gemengd. Quasi een aanklacht tegen zijn gebruikelijke modus operandi.

Fox News bericht dat de inmiddels 86-jarige “manager van een globaal NGO-netwerk” er door de aanklacht van BSG Resources Ltd. (BSGR) toe zal worden gedwongen vragen te beantwoorden over manipulatie van politiek (en economie) in Guinee ten bate van zichzelf:

“Soros was, aangezien hij in Guinee geen economisch belang had, slechts gemotiveerd door kwaadaardigheid.”

Hoewel de aanklacht bij het New York Federal Court vorige maand al werd ingediend, kwamen de eerste details nu pas in de openbaarheid. Bloomberg daarover in een artikel:

“Ondernemingen die door de Israëlische mijnbouwmagnaat Beny Steinmetz werden gecontroleerd, klaagden mede-miljardair George Soros aan en beweerden dat hij hen door een lastercampagne minstens 10 miljard dollar heeft gekost, die de rechten in een ijzeropslagplaats in Guinee en andere zakelijke mogelijkheden over de hele wereld aan hen onttrokken hebben.”

Verderop lezen we:

“Soros financierde advocaturen, transparante groepen, onderzoekers en regeringsambtenaren in Guinee in een gecoördineerde inspanning om veilig te stellen dat BSG Resources Ltd. de rechten in de Simandou-opslagplaats in april 2014 verloor, zei BSGR in een klacht, ingediend d.d. 14 april bij de rechtbank van Manhattan.”

Interessant genoeg treedt tegen Soros een andere “miljardair-groep” op, die haar eigen prebende wil veiligstellen. Dat ontelbare burgers door Soros’ activiteiten en uitmelk-bezigheden zijn getroffen, is eens temeer – ondanks vernietigde levens en doden – geen bijzondere vermelding waard.

Eén van de bazen van BSG resources ltd., Beny Steinmetz, werd in december gearresteerd wegens corruptie in de zaak-Guinea, omdat hij zou hebben geprobeerd met miljoenen dollars opgraving-/ontginningrechten in Simandou veilig te stellen. BSGR beweert nu dat de toenmalige beschuldigingen tegen Steinmetz berustten op “gefabriceerde berichten van door Soros ondersteunde ondernemingen (fabricated reports by Soros-funded companies)”. Bloomberg daarover in het aan het begin vermelde artikel:

“[Mamadie Toure, de vierde echtgenote van de voormalige president van Guinee], die BSGR en Steinmetz [met elkaar] verbindt ontving 50.000 dollar van een adviseur van president Alpha Conde en 80.000 dollar van een “agent of een maatschappij van Soros”, aldus de aanklacht.”

Volgens de aanklacht “gaf de financiële invloed van Soros hem de macht over de regeringsprocessen van Guinee, die hij vervolgens grondig misbruikte (Soros’ financial clout gave him power over Guinea’s processes of government, which he then thoroughly abused)”

Waarbij voor mij de vraag rijst of het voor de mensen in Guinee verschil maakt door welke miljardair het land wordt uitgebuit.

In Simandou liggen twee miljard ton ijzererts van buitengewone kwaliteit – geen wonder dat de oligarchen hier onder elkaars duiven willen schieten. Al jaren strijden BSGR en Soros om deze voorraden, maar nu pas onderneemt BSGR verder stappen en Bloomberg schrijft over de aanklacht:

“BSGR beweert dat Soros gedreven werd door verbittering vanwege een zaak in Rusland in het jaar 1998 en door zijn vermeende vijandigheid jegens Israël.”

George Soros maakt graag gebruik van “humanitaire beweegredenen” om zijn eigen politieke en economische manoeuvres te verbergen

De Open Society Foundations, als bekendste van zijn organisaties, wordt er sinds lang van verdacht politieke bewegingen te financieren en te ondersteunen, zodat de “resultaten” beantwoorden aan de “beweringen van de elites.” BSGR zal zich bij de aanklacht in het bijzonder concentreren op de invloed van Soros op de politiek van de VS (miljoenen aan kandidaten-ondersteuning) om aan te tonen dat hij de “politieke hefboom” inzet om zijn eigen belangen te kunnen volgen.

J. Christian Adams, een voormalige advocaat van het Amerikaanse ministerie van Justitie onder Obama, zei tegenover FOX dat Soros massieve invloed had op de politiek van het ministerie van Justitie:

“Soros’ organisaties in de VS waren maatgevend betrokken bij de vorming van de DOJ-politiek onder de regering-Obama. De Amerikanen begrijpen niet in hoeverre Soros deze anti-constitutionele, anti-Amerikaanse agenda stimuleert.”

Een woordvoerder van George Soros zei tegen FOX dat de aanklacht een afleidingsmanoeuvre van BSGR is om aldus de eigen misstappen te dunnen camoufleren.

Waar de aanklacht ook op uitdraait, de sinds decennia manipulatieve tactieken van Soros (en daarmee van het establishment) schijnen vanwege een interne machtsstrijd nu pas aan de “mediale oppervlakte” te geraken. Misschien beginnen hierdoor eindelijk steeds meer mensen in te zien dat de wereld niet wordt bepaald door verkiezingen, of dat de soeverein beslist, maar dat de wereld wordt gecontroleerd door diegenen die wederom de mogelijkheden hebben om regeringen (om) te kopen en daardoor politieke invloed hebben die alleen hún doeleinden dient.

(Bron: www.anonymousnews.ru)

Bron:
https://michael-mannheimer.net

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Globalisering, Graaien, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Aanklacht van $ 10 miljard ingediend tegen George Soros wegens “politieke beïnvloeding”

 1. Kees zegt:

  Onze beroepslikker Timmermans is er ook al op bezoek geweest.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Het is duidelijk dat geld macht genereert.
   Vandaar dat er nu een aanklacht tegen Soros ligt die hem maar liefst 10 miljard zou moeten kosten’onder het motto pak’m daar waar hij het meest kwetsbaar is.
   Tot zo ver is alles duidelijk…
   Maar wellicht heb ik het mis en is 10 miljard slechts een bagatel…
   Even ’n vraagje dat wellicht onderkoelend zal werken, maar waarom 10 miljard…
   Waarom geen twintig of dertig miljard.
   Ik noem maar ’n zijstraat.
   Nu we toch bezig zijn speelt ’n miljardje méér of minder geen enkele rol nietwaar…

   Raar dat we dàt niet lezen in het juichende artikel van hierboven.
   Ik voel mij meer op m’n gemak als er ook duidelijk en bondig wordt uiteengezet hoe de waarommen en waardoren en, indien ze ook inderdaad zouden worden uitbetaald, de waarvorens zijn bedoeld.
   Raar. Dat zoiets niet wordt vermeld in het artikel.
   Als ik zoiets lees moet ik altijd weer denken aan die arme negertjens in de Congo die bij de onafhankelijkheid in 1960 voorgespiegeld werden dat de voorvaderen uit hun graven zouden opstaan en zij nooit meer zouden behoeven te werken.
   Dat laatste is werkelijkheid gebleken… maar dat kwam omdat ze toch nooit werkten als zij de zweep van de blanke niet op hun ebbenhouten ruggen voelden…

   Overigens en dus nogmaals waarvoor…?

   Geliked door 5 people

   • Nemesis zegt:

    Hij mag er dan wel uitzien als een levendige, verschrompelde aardappel en hij heeft misschien ook nog de nodige ouderdomskwaaltjes, Maar ziek is hij niet in de zin van ziek zijn zoals wij ziek zijn bij een behoorlijke griep of zo.
    Je zou kunnen zeggen ziek in die lelijke kop van hem, maar zelfs dat waag ik te betwijfelen. De een gebruikt zijn verstand om er goede dingen mee te doen, de ander alleen maar slechte dingen.
    Waarvan je hem van kunt beschuldigen is opruiing in de ergste vorm o.a. waar hij ook nog eens dik voor betaald. Omkoping van regeringen of van die, die de regeringen na staan, zodat ze ten val worden gebracht.
    Ik denk een goede advocaat weet beslist een behoorlijke lijst samen te stellen. Echter het beste zou zijn een sniper.

    Geliked door 3 people

  • Beschouwer zegt:

   Timmermans is vast de reet wezen likken van Soros. In die satanische geheime genootschappen gebeuren er vele perversiteiten. Tot pedofilie aan toe..

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Beschouwer.
    Ik ben pas heel erg ziek geweest en probeer nu zo goed en kwaad als het gaat weer te herstellen.
    En dan valt mijn oog op jouw summiere beschrijving van eventuele seksuele handelingen die er zich “schijnbaar” maar vrijwel zeker tussen enen zekeren Soros en bewuste Timmermans zouden hebben afgespeeld.

    Like

 2. tinekevanschagen zegt:

  Mabel, Wisse-Smit, de weduwe van wijlen prins Friso en gangsterliefje van ex top crimineel Klaas Bruinsma heeft jaren voor deze George Soros gewerkt.
  En maar beweren dat ons koningshuis buiten de politiek staat.
  Ze hebben allemaal bloed aan hun handen,ALLEMAAL!

  Geliked door 3 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou ja, het “koningshuis” als zodanig, daar heeft Mabel natuurlijk nooit deel van uitgemaakt.
   Ongetwijfeld had ze dat wel gewíld, maar tja…….
   Braafste-jongetje-van-de-klas Balkenende had toevállig eens een helder ogenblik.

   Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    Ja, Balkenende moest wel.omdat er teveel naar buiten was gekomen over haar relatie met Bruinsma.
    Het punt wat ik aan wilde geven is dat we van hoog tot laag besodemieterd worden/werden.
    Voor ons hier is dat geen nieuws meer.Nu de rest nog.

    Like

 3. Mary zegt:

  Laten we hopen dat deze kwaadaardige nazi Soros (hij geniet er nog steeds van hele continenten/volkeren naar de verdommenis te helpen) te grazen wordt genomen door meerdere tegelijk en helemaal naar de afgrond wordt geholpen!!!!. Dat de EU,( Merkel, Juncker, Rutte, Macron etc.) door Soros worden betaald wisten wij op deze site al even.

  Geliked door 1 persoon

 4. Golden Girl zegt:

  Ik heb het al vaker geschreven hij is al half dood, bezit miljarden en nog wil hij de wereld ontwrichten, waarom
  Laat die van de duivel bezeten man op een bridge clubje gaan ipv de wereld te vergallen en te verpesten voor ons

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Het is een uiterst gevaarlijke, vileine persoon, deze Soros. Hij zal met alle mogelijke middelen trachten, onder deze aanklacht uit te komen. Hij is tevens een lakei, van de duivelse NWO en de Illuminati.

  Like

 6. Elena zegt:

  Soros de nazi collaborateur is een schatrijke griezel.
  Begrijp al helemaal niet dat die griezel niet afgemaakt is.
  NOG veeeeeeeeeeel smerige zijn die lui, die zich laten omkopen door hem.
  DAT zijn de ECHTE NAZI COLLABORATEURS !!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Cleo zegt:

  Ik geloof niet in trollen, maar Soros vertoont er alle typerende kenmerken en eigenschappen van…

  Geliked door 1 persoon

 8. Yvonne zegt:

  Ik haat Soros, maar een nazi-collaborteur kan hij niet zijn. Hij is in 1930 geboren, dus was tijdens de oorlog een kind en zo ver ik weet is ondergedoken omdat hij joods is. Verder is het een crimineel van de bovendste plank.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ik denk dat het voor een man als Poetin ’n kleine moeite zou zijn hem te laten liquideren maar ook Poetin zal deel uit maken van de keten van superrijke machthebbers die elkaar de hand boven het hoofd “moeten” houden…

   Like

   • oeps48 zegt:

    @ paulzwueste (18 mei 2017 om 17:08)
    Ik heb nog geen aanwijzingen kunnen vinden, dat Poetin tot de illuminati zou behoren.
    Lange tijd heb ik vermoed, dat hij een dissident was, maar daar begin ik ook aan te twijfelen. Dus (???)
    Of de illuminati elkaar de hand boven het hoofd houden, is ook nog maar de vraag. Merk op, dat ze geen empathie kennen. Ze hebben geen informatie over de opdrachten die aan de hogere rangen in de piramide zijn verstrekt. Ze kennen alleen hun eigen opdrachten. Daar kan natuurlijk wel in staan, dat ze met deze of gen op één lijn moeten samenwerken. Als een illuminati uit de gratie valt, loopt het meestal goed met ze af in de “hemel op aarde”. De opdrachten zijn “éénrichtings verkeer”. Het “alziend oog” trekt aan de touwtjes van de marionetten.
    Het zal in principe een kleine moeite zijn voor Poetin, om Soros te laten liquideren. Maar of hij zich daaraan wil wagen (???)

    Like

 9. Qvic zegt:

  Als Soros met al zijn organisaties en fondsen geëlimineerd zouden worden, zullen vele politieke kopstukken en koningshuizen van hun podium vallen en zullen ook alle linkse protestbewegingen in het niets oplossen. Zo ook zullen vele (politieke) doofpotten open gaan, die hun weerga niet kennen. De politieke macht zal dan in vele landen veranderen en zal het moslim knuffelen verleden tijd worden.

  Geliked door 1 persoon

 10. Hettiet zegt:

  Deze satan zit al aan het eind van zijn leven maar ik ben bang dat hij all over the world zijn satanzaad heeft geoogst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s