Geschiedenis

Screenshot_61

(Door: Stef)

Het omslagpunt is voorbij. De heer Mark Rutte zal de geschiedenisboeken ingaan als de hoofdverantwoordelijke van de islamisering in Nederland. Met het uitsluiten van de op één na grootste (anti-slam) partij plaveit hij de weg naar verdere islamisering. En dit, terwijl hij met de VVD in de peilingen dalende en de PVV van de heer Wilders stijgende is. Het ergste hieraan is dat hij dit gedaan heeft vanwege eigenbelang en haat tegen zijn grootste opponent, dhr. Wilders van de PVV. Laat dit opgenomen worden in alle geschiedenisboeken, zodat men dit nooit zal vergeten.

PVV nieuw

Door:
Stef
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Hypocrisie, Islamisering, landverraad, PVV, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Geschiedenis

 1. Ivan Chapka zegt:

  Ja, wat wil je met een volgevreten stelende voorzitter aan het hoofd van je partij.

  Geliked door 3 people

 2. A.J. de Koning zegt:

  Mark Rutte is vervuld van haat tegen Wilders omdat die bij de vorige samenwerking niet precies gedaan heeft wat hij wilde, als je hem ook meer even de voet dwars zet is hij des duivels. En daar moet Nederland het van hebben.

  Geliked door 4 people

 3. Terex zegt:

  Toen hij voor de eerste keer premier werd was ik nog zeer hoopvol over Rutte. Maar als je het me nu vraagt is het de grootste klootzak die in de regering zit. Wat een vieze smerige zelfingenomen hufter is dat geworden. Laat maar klappen en nieuwe verkiezingen uitschrijven. Kijken of hij weer geluk heeft de klootzak.

  Geliked door 5 people

 4. Aegolius cs zegt:

  Teveel eer voor de politieke slippendragers van het erfenis Huis, dat inmiddels onder waarborgen van de EU zijn soevereiniteit heeft ingewisseld voor mogelijk vertrek.

  U weet wel: de koffers ingepakt en meerdere paspaspoorten beschikbaar almede “vakantiehuisjes” elders!

  Geliked door 4 people

 5. koddebeier zegt:

  Er komt een dag dat lachebekje de rekening gepresenteerd krijgt !!

  Geliked door 2 people

 6. N.E. Derlander zegt:

  Gedurende zo’n tot mislukken gedoemde formatiepoging kan Mark Rutte toch mooi nog de premier uit blijven hangen (heozo eigenbelang?). Dus hup er zal wel weer door het partijkartel een nieuwe tot mislukken gedoemde formatiepoging in gang worden gezet. De VVD waakt over de integriteit bij zo’n formatiepoging (proest).

  Geliked door 1 persoon

 7. Tom Hendrix zegt:

  Rutte (VVD) zit er slechts voor Rutte(VVD). Als hij maar in het torentje kan zitten, regeert hij zelfs met de duvel en zijn oude moer. Het interesseert hem geen bal, of Nederland kapot gaat.

  Geliked door 3 people

 8. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .

  mijn naam is Rutte, door de mand gevallen huichelaar
  ik grijns me wel de krampen, maar U bent met mij klaar
  geen nood hoor vriend, ik heb het aan zien komen
  en ben al weer van nieuwe zwendels aan het dromen
  dus haat mij niet…ik was écht niet abuis
  maar heb gewoon niet méér fatsoen in huis !
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 3 people

 9. guusvelraeds zegt:

  En dit, terwijl hij met de VVD in de peilingen dalende en de PVV van de heer Wilders stijgende is

  Ja serieus, is de PVV weer stijgende in de peilingen? Dan toch alleen tot de volgende verkiezingen. Ooit aan gedacht dat peilingen een instrument kunnen zijn opinies te beïnvloeden. Als de Nederlandse stemmer de PVV aan 45 plus zetels helpt kunnen misschien zaken gedaan worden. Eerder niet. Nu de coalitie besprekingen ingezakt zijn wordt de kartel politiek pijnlijk zichtbaar. De PVV is als de nieuwe jongen op het schoolplein waarmee niemand wil spelen maar wiens gedrag bekeken wordt met argusogen om daarna waar het uitkomt handig na te doen voor eigen gewin. De kartel partijen hebben met elkaar afgesproken dat de PVV nooit en te nimmer een breed geaccepteerde politieke partij mag worden. Tot nu zijn ze daar goed in geslaagd.

  Geliked door 3 people

 10. Cleo zegt:

  Rutte is een narcistische betweter die Nederlandse belangen ondergeschikt maakt aan zijn persoonlijke, financiele interesses.
  Kan niet wachten tot dit figuur de hoognodige schop onder zijn kont krijgt!

  Geliked door 1 persoon

  • Johan zegt:

   rutte is geen betweter hij is een smeerlap niks meer en niks minder.
   Hij verkoopt zijn eigen vader en moeder als het hem uitkomt.

   Like

 11. Peter selie zegt:

  Wat ik me afvraag is, hoeveel hem dat oplevert hetzij van Brussel en of Georges Soros deze gewetenloze nazi

  Peter Selie

  Geliked door 1 persoon

 12. tippelaar zegt:

  Laten we op de PVV blijven stemmen en de partij steunen ook buiten verkiezingstijd.. Laten we ook onze stem overal laten horen waar dat kan. Zwaai met vlaggen. spandoeken, roep met spreekkoren op pleinen en in parken. Schrijf brieven aan de 2e kamer, aan de VVDfractie, enz./enz. Laat geen mogelijkheid onbenut om gehoord te worden. Laten wij, als pvv.stemmers ons bedienen van de methoden van de stiekeme communisten, dat levert heel wat resultaat op. Kijk naar GroenLinks, de ondergrondes communistische-en terroristische partij van nederland.

  Geliked door 1 persoon

 13. Het is erg triest dat de meerderheid er telkens in tuimelt door niet zelf voldoende besef te hebben over de èchte gang van zaken! De MainStreamMedia bespeelt met gemak de minder begaafde meerderheid en mensen volgen als makke schapen naar de afgrond! Er komen steeds meer minder opgeleide mensen bij, die ook allemaal stemmen… Velen die de Nederlandse taal niet eens machtig zijn maar wel weten om het ‘uitdeel-systeem’ te plunderen. Bitter voor de oudere, Nederlanders en ex-Nederlanders die hebben bijgedragen aan de welvaart van ons eens mooie en veilige land. Met name heeft Rutte ons, ex-Nederlanders op een criminele wijze gekort op onze AOW en ook àlle rechten ontnomen voor enige aftrek van belastingen. Een zeer bittere pil en waar hebben wij dit aan te danken?! Zelf zal hij zo’n financiële crisis nooit ondervinden op de oude dag; zijn pensioen is wel verzekerd en hoog genoeg.
  Ouderenhaat en het is de gemakkelijkste, meest weerloze groep.
  Ons is zelfs het hebben van een fiscale partner ontnomen! Het doet pijn om je eigen ega zo te zien ‘verdwijnen’ en dat alleen om ons nóg meer te kunnen plukken! En dat gestolen geld lekker uitdelen aan diegenen die niks over hebben voor Nederland, noch de taal en geschiedenis kennen… Maar je wint er wèl veel stemmetjes mee!!!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s