Natascha in Dialoogland – recensie van het boek van Natascha van Weezel: ”Thuis bij de vijand”

Screenshot_70

(Door: Roni Thome)

Natascha van Weezel’s boek ‘Thuis bij de vijand’ “is voor iedereen die weigert mee te gaan in het ‘wij’ versus ‘zij’ denken een warm bad. Niet omdat het niet kritisch is over de dialoog tussen Joden en moslims. Niet omdat er alleen maar aardige moslims en Joden in voorkomen. Wél omdat het genuanceerd en gewetensvol is, en de schrijfster er niet voor terugdeinst om haar eigen gevoelens zo nu en dan eens kritisch tegen het licht te houden”.

Het artikel van Manja Ressler over Natascha van Weezel’s boek heeft bij mij het een en ander naar boven gebracht. De eerste vraag die men kan stellen, is: hoe kritisch is zij tegenover de mensen die Joden terroriseren in de Schildersbuurt van Den Haag?  Hoe staat zij tegenover mensen die bruut geweld gebruiken tegen Joden op Oudejaarsavond in Amsterdam? Hoe kritisch staat zij tegenover mensen die hierheen komen als arme stakkers? Zielige asielzoekers die christenen aanvallen tijdens hun verblijf in een Nederlandse AZC?

Als een persoon die zeer bezorgd is over het lot van Nederland en Europa kan ik het optimisme van Natascha van Weezel niet delen. De titel van haar boek is juist: Thuis bij de Vijand”. Wij hebben te maken met een vijand. Dat geldt niet enkel voor de Joden en Israël, maar voor ons allemaal! Israël heeft geen probleem met het begrip vijand. Het kent de vijand al meer dan 100 jaar en weet precies hoe ermee om te gaan. Het optimisme van Natascha lijkt veel op het optimisme dat Europeanen hadden in 1938. Toen dacht men dat er plaats kon zijn voor een dialoog met Nazi Duitsland; al had het land zich serieus voorbereid op een oorlog. Iedereen  wist van de concentratiekampen waar politieke gevangenen werden gehouden. Men wist ook dat Hitler aan Oostenrijk en Tsjecho-Slowakije niet genoeg had.

In onze tijd weten Natascha en haar politiek-correcte makkers donders goed hoe de islamitische knuffels in elkaar zitten. Hoe zij de Yezidi´s en christenen behandelen. Dat geldt niet enkel voor Syrië en Irak, maar ook voor Egypte  en ieder ander moslimland. WAT VOOR DIALOOG kan men voeren met mensen die ambiëren zoveel mogelijk “niet gelovigen” te vermoorden? Mensen voor wie moord en Jihad (waaronder ook massaverkrachting) de grootste hobby’s zijn? Dat moslims soms aardig kunnen zijn? Dat is bedrog. Zij noemen dat Taqiyya. Ook een pitbull vertoont na een wrede aanval op een hond of mens vriendelijke vreedzame trekjes en hij kwispelt met zijn staart. Adolf Eichmann kon een aardige kerel zijn. Weet Natascha van Weezel  dat Eichmann Hebreeuws leerde om de joodse geest beter te begrijpen? En hij was heel aardig.  Eichmann werd na de oorlog weer een gewone burger. Hij begreep dat de oorlog voorbij was en zijn Führer dood.

Echter de nazi compatibel religie genaamd islam houdt niet op te bestaan. Haar smerige en bloeddorstige Führer Allah is onsterfelijk.  Men kan hem niet vervolgen voor misdaden tegen de mensheid en men kan hem niet naar Guantánamo Bay sturen. Jammer genoeg kan men hem niet naar de Goelag of de galg  sturen. De enige wijze waarop wij ons allemaal tegen zijn meute kunnen verdedigen, is deze NIET OP ONS TERRITORIUM TOELATEN. Ons leven verloopt volgens de derde wet van Newton: kracht en tegenkracht, die altijd in balans staan. Zolang wij sterk genoeg zijn, blijft de balans bestaan en de vrede wordt bewaard.  Echter zodra wij zwakte vertonen, worden wij door de islamitische vijand van de aardbodem geveegd.

Dialoog door machtsvertoon is het enige antwoord dat de vijand moet hebben.

Door:
Roni Thome
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse joden, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Natascha in Dialoogland – recensie van het boek van Natascha van Weezel: ”Thuis bij de vijand”

 1. Jan zegt:

  Ik heb dat stupide element een keer op tv gezien en moest kotsen van haar gedrag

  Natascha van Weezel zei vorige week bij Pauw dat ze geen problemen had met Syrische vluchtelingen in het overwegend Joodse Amstelveen. Nu kijkt ze terug op een week hatelijke commentaren op haar ‘salonfähige linkse meisjesoptreden.’

  Ik ben een dom, onnozel en naïef kind, een gutmensch, een nep-journalist, een leugenaar, een opiniecrimineel, een ijdele narcist, een deugdjood, een moslimvriendje en een NSB’er. ……. Nog een aantal leuke opmerkingen afkomstig van mijn Twitter-tijdlijn: ‘Zielig dat je aan het messiascomplex lijdt’ en ‘Ik hoop dat iemand als jij nooit kinderen krijgt.’

  Gelukkig kreeg ik ook veel positieve reacties op mijn ‘salonfähige linkse meisjesoptreden…….. Maryam is een geweldige moeder en wereldverbeteraar. Daarnaast is ze toevallig ook moslima en draagt ze een hoofddoek. Onmiddellijk vergat ik alle commotie. Misschien hebben de mensen die mij ‘moslimsvriendje’ noemen wel gelijk, maar wat is daar zo verkeerd aan?
  https://www.vn.nl/natascha-van-weezel-ik-ben-een-moslimvriendje/

  Bij Pauw, geniet van haar achterlijkheid
  https://pauw.vara.nl/media/347310

  Geliked door 1 persoon

 2. ongesgoolde zegt:

  “Thuis bij de vijand” , hahaha.
  Gezellig op de koffie met een koekje of kwam u aan voor lompen en oude kranten?

  Like

 3. Pietersen zegt:

  Weer zo’n dom persoontje dat zich heeft laten wijsmaken dat het wel heel erg moet zijn als vluchtelingen in ‘een bootje’ en ‘achterin de vrachtwagen’ en ‘helemaal lopend’ hun leven op het spel zetten om hier te komen.
  Je zou van een meisje komend uit een Joods gezin toch wel wat meer intellectualiteit, wereldwijsheid en objectiviteit mogen verwachten.
  Waarschijnlijk is zij gewoon een napratende papegaai en verkeerd in kringen waar iedereen met die o zo zielige vluchtelingen begaan is.
  De gedachte dat een zogenoemde vluchteling wel eens voor het gratis geld een leven lang, deze kant op komt is blijkbaar in die kringen te onverdraaglijk om in het bewustzijn door te dringen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Verwachten? Bij het CIDI, om maar iets te noemen, stíkt het van die figuren!

   Like

  • Rotterdamse zegt:

   Weet je, Joden zijn net gewone mensen, met allerhande meningen, opvattingen en bijpassende gedragingen. Want bij de Joden horen de neuzen niet allemaal de zelfde kant op te staan, je bent vrij om te vinden wat je vindt…..

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Rotterdamse natuurlijk zijn Joden gewone mensen met allerhande meningen, opvattingen en bijpassende gedragingen. Ze zijn vrij te vinden wat ze willen. Maar u zou wel met mij eens zijn, dat mensen die positieve dingen vinden in degenen die hen willen vermoorden, zijn niet helemaal lekker? Daar klopt toch iets niet? Vergelijke het met een rasechte Rotterdamer die zou zeggen dat de bombardement op Rotterdam was een toffe show. Of nog iets recenter. Dat iemand hier zou zeggen dat ISIS strijders zijn prima jongens en de slachting op de Yezidis en christenen in Syrië en Irak is maar een kleinigheid. Zo erg zijn deze knapen niet!.

    Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Je zou van een meisje komend uit een Joods gezin toch wel wat meer intellectualiteit, wereldwijsheid en objectiviteit mogen verwachten.”

   Hoezo, Pietersen? Joden zijn net mensen. Het Joodse volk heeft evenveel recht om Einsteins voort te brengen als zwakbegaafden.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Hier blijkt weer, dat “links/socialistisch denken”, een hersenafwijking is. Wat een domheid straalt deze Natascha van Weezel uit. Ze weigert in te zien, dat juist de islam; korte metten wil maken met iedere Joodse vrouw of man. Hoe blind kan men zijn voor de werkelijkheid?

  Like

  • Beschouwer zegt:

   In de 2 wereldoorlog waren er ook nogal wat joden blind voor de realititeit en de Joodse Raad werkte zelfs met de nazi’s mee. Ik ken moslims die niks tegen Joden hebben en Israelische dadels in de winkel verkopen. Maar die betreffende moslim is dan ook niet erg streng in de leer. Deze “moslim” doet dus niet mee aan de door linkse antizionisten (verkapte antisemieten) ingefloten boycot desinveteringen en sanctie acties tegen Israel. Ik gebruik dat bds-lijstje van die linkse antizionisten juist als boodschappenlijstje. Ik boycot Zweden ! De Zweedse huichelaars die boycot ik !

   Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  “Misschien hebben de mensen die mij ‘moslimsvriendje’ noemen wel gelijk, maar wat is daar zo verkeerd aan?” Als je de vraag moet stellen zult U waarschijnlijk het antwoord niet kunnen bevatten, juffrouw van Kweezel. OK goedkope naamgrap maar zo toepasselijk gezien de poging die dit misleidde wicht onderneemt om policorisme naar een nog hoger niveau van realiteitsblinde imbeciliteit te verheffen.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  @Beschouwer. Het is 100% waar dat grote deel van de Joden waren voor de oorlog nogal blind voor de realiteit. Ze konden zich gewoon niet voorstellen wat er met hen zou gebeuren. Duitsland was “te ver weg” zeker van de kuststreek. Wie zich wel kon voorstellen – min of meer – waren de bewoners in streken langs de Duits – Nederlandse grens. Ze konden de “Hitler Show’s” op hun radio’s ontvangen. Ze spraken ook met vluchtelingen die uit Duitsland kwamen vluchtelingen! Niet de parasiterende islamitische luizen die de EU ons dwingt in onze pels te houden). De Joodse raad heeft inderdaad verraad gepleegd. Misschien zijn er ook moslims (zo’n 0,0001%) die niets met Joden hebben. Er zijn misschien ook moslims die atheïsten zijn (de besten onder hen). Wij weten dat de linksen zijn – net als de nazi’s – Joden vijandig. Maar wij weten ook dat een groot deel van deze gevaarlijke gasten, zijn vijandig tegenover ons allemaal. Men kan ze vergelijken met dokters die kankerpatiënten niet willen behandelen en juichen uitzaaiingen toe. In sommige christelijke kringen denkt men dat ziekte is in Gods handen. Men kan de zieke uitsluitend met gebed genezen. De antroposofen hebben een leer dat sommige ziekten (vooral kinderziekten) verbeteren het immuunsysteem op natuurlijke wijze. De linkse politiek-correcte BDS adepten zijn zo geestesziek dat zij geen medeleven hebben met hun zieke naasten, maar met de aanvallende kankercellen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s