Polen: Liever EU-sancties dan illegale immigranten

Screenshot_74

(Vertaling: E.J. Bron)

Polen wil liever straffen van de EU op de koop toenemen dan “asielzoekers” op te nemen. Europese migratiequota zouden veel erger zijn dan welke bestraffing door Brussel ook, zei de Poolse minister van Binnenlandse Zaken Mariusz Błaszczak (PiS) op de radiozender Radio 1.

Junge Freiheit

“Laten we er eens aan denken wat er in West-Europa is gebeurd. Laten we eens denken aan de terreuraanslagen die plaatsgevonden hebben in de grotere landen van de Europese Unie. Laten we er eens aan denken dat de landen van West-Europa begonnen zijn met relatief kleine islamitische gemeenschappen, die inmiddels heel groot geworden zijn”, waarschuwde hij.

Eurocommissaris van Migratie verwijt Polen een gebrek aan solidariteit

De Poolse minister-president Beata Szydło (PiS) maakte duidelijk: “Het is uitgesloten dat Polen op dit moment vluchtelingen opneemt en we zullen zeer zeker geen verplichtende quota accepteren, die aan Polen of welke andere lidstaat dan ook worden opgelegd”.

In september 2015 hadden de staats- en regeringschefs van de 28 lidstaten zich ertoe verplicht om een bepaald aantal “asielzoekers” op te nemen. Zodoende diende de druk van de landen van eerste opvang, Griekenland en Italië, te worden weggenomen. Polen had zich destijds bereid verklaard om 7000 immigranten op te nemen. De regering onder Szydło, die in november 2015 aantrad, weigert tot nu toe deze overeenkomst uit te voeren.

Eurocommissaris van Migratie Dimitris Avramopoulos riep Polen en Hongarije op om “onmiddellijk” deel te nemen aan het programma tot vestiging van migranten. “Het kan niet zo zijn dat, terwijl de meerderheid van de lidstaten serieuze inspanningen in de echte Europese geest onderneemt, anderen geen solidariteit tonen.”

Macron eist sancties

De komende maanden wil de Europese Commissie over mogelijke straffen tegen Polen, Hongarije en Tsjechië beslissen. Ook de nieuwe Franse president Emmanuel Macron had Polen met sancties gedreigd. Deze reiken tot de mogelijke intrekking van het stemrecht in de Europese Raad.

Screenshot_73

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Patriottisme, Polen, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

24 reacties op Polen: Liever EU-sancties dan illegale immigranten

 1. Jules Vismale zegt:

  Het doel van die afschuwelijke Europese Commissie en de EU-elite was toch dat er hier een Verenigd Europa zou komen? Die lui doen me precies aan Donald Duck (niet Trump) denken die ook constant uit arrogantie, egoïsme enz. luchtkastelen bouwt die later als zeepbellen uiteen spatten! En gaan ze soms op Polen, Hongarije, Tsjechië, Engeland enz. een compleet EU-leger afsturen om deze landen gedwongen in de EU te houden en al die vluchtelingen daar in te stoppen? De haat tegen de EU zal hier alleen maar door stijgen, de jeugd van Oost-Europa zal nog niet eens gratis het EU-museum in Brussel gaan bezoeken waar alles uit elkaar valt!
  Wat mij betreft sturen deze landen groepen (blauw geverfde) jakhalzen en wilde honden, die allemaal besmet zijn met hondsdolheid, op de Europese Commissie af om hen daarmee te besmetten! Die EU is een hele bende verziekte troep afval die er evenmin in zullen slagen wat dictators als Napoleon, Hitler en Stalin wilden met Europa! Allemaal hier de hondsdolle EU verlaten en wel meteen!

  Geliked door 2 people

 2. Mary zegt:

  Wij ook!!! uiteindelijk ben je trouwens ongelooflijk veel duurder uit met die uitvreters en hun voltallige familie (buiten alle ellende die je er van hebt), heel ver buiten de deur houden!!!. Wat heeft trouwens een echte Europese geest met de Islam te maken??, vluchtelingen zijn het niet!! Het Soros spelletje dat wel, de vernietiging van Europa middels een ongekozen EU club. Verlaten toch alle Oost Europese landen die EU!!!! zijn ze overal van af.

  Geliked door 1 persoon

 3. Fred zegt:

  De Polen hebben gelijk.
  Waarom zou je het eigen volk achterstellen op import dat onze zwaar bevochten waarden verwerpt en zelfs wil bestrijden?
  Zelfs uitroeien.
  Alleen idioten stellen zulke eisen.
  Euro-idioten.

  Geliked door 1 persoon

 4. anna zegt:

  gelijk hebben ze ….

  Geliked door 1 persoon

 5. T.Troubadour zegt:

  Ze zullen het doordrukken de islamisering van Europa en opvang van dobbernegers uit Afrika.
  het wordt tijd dat landen gaan tegenstemmen olv Polen en Hongarry .

  Geliked door 1 persoon

 6. Moedig van Polen!
  Zij weten béter en hebben van de geschiedenis geleerd.
  Mensen zouden allemaal deze video eens moeten bekijken: Watch as 1000 years of European borders change (timelapse map) https://www.facebook.com/TribesPeople/videos/1671348653124505/?hc_ref=NEWSFEED
  Dat zegt genoeg…

  Geliked door 1 persoon

 7. M. Kisters zegt:

  Een half jaar geleden liet het Bundeskriminalamt weten dat onder de Duitse asielzoekers ongeveer 700 terroristen zitten die in staat zijn middel- tot grote aanslagen te plegen. Een half jaar later is dit aantal volgens de Osnabruecker Zeitung met 400 procent gestegen. Die beroepen
  zich ook op cijfers van het BKA. Je kunt als Polen beter boetes aan de EU betalen en zo je verant-
  woordelijkheid voor de veiligheid van je burgers nemen dan dergelijk tuig binnen te laten!

  Geliked door 2 people

 8. 4sjun zegt:

  De huidige Poolse regering heeft hierin volkomen gelijk. Reken maar is uit wat zulke opgedrongen solidariteit per ingekwartierde Merkelaar over een periode van ruim veertig jaar kost. En dan heb ik het nog niet over sociale, culturele, psychische en juridische meerkosten van de geparkeerde problematiek. Indien de Visegradlanden deze houding vol houden konden zij wel eens tot nieuwe spil van Europa worden omdat zij daarmee een uitstekende uitvalsbasis bieden aan degenen die volkomen klaar zijn met opgedrongen islamisering die als multiculturaliteit versluierd wordt.

  Geliked door 2 people

 9. Jan zegt:

  De EU heeft geen macht. Iedere sanctie betekent immers een dictaat aan het adres van de overige landen die zichzelf beschadigen zodra de sancties worden uitgevoerd.

  De EU laat slechts meer haar fascistische facie zien. Eerst tegen Rusland en de kliek beschadigt zichzelf, nu tegen een bondgenoot. Het zal hen zuur opbreken.

  Geliked door 3 people

 10. niemand binnenlaten is goedkoper, veiliger en behoudt de natuur

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  De EU= voortzetting van het ” Derde Rijk”, van bloksnor Adolf Hitler. De EU smeerlappen zijn geen haar beter als; Hitler, Himmler, en Goebbels. En de stomme massa in Europa blijft er maar op stemmen.

  Like

 12. Alex Delarge zegt:

  Ik dacht vroeger altijd dat de Oder-Neisse grens fysieke bescherming bood aan Duitsland tov Polen. Nu lijkt het eerder in het voordeel uit te pakken van de Polen.https://nl.wikipedia.org/wiki/Oder-Neissegrens

  Like

 13. Golden Girl zegt:

  De EU eist, moslims eisen, de landen hebben geen zeggenschap meer over hun eigen land, alles wordt opgedrongen door die vieze zakkenvullers in Brussel, ze moeten en zullen al hun regels door de Europese landen hun strot duwen
  wij hebben niet om 1 europa en die rot euro gevraagd, althans ik niet

  Like

 14. Laura zegt:

  Zou Nederland met 17 miljoen inwoners ook moeten doen! Genoeg is genoeg!

  Like

 15. Stef zegt:

  Prachtig volk die polen

  Like

 16. Kraftavilqa zegt:

  Die Polen hebben volkomen gelijk valse asielparasieten zijn gegarandeerd veel schadelijker en pijnlijker dan welke Brusselse sanctie ook. Wat een beleid ook weer van dat Brusselse eugespuis, ik dacht dat de bedoeling was de unie bij elkaar te houden (voor mij hoeft ’t niet hoor) maar mij lijkt dat ’t huidige beleid de vm. Oostbloklanden eerder de unie uitjaagt dan binnenboord houdt. In toenemende mate zal niemand meer lid willen blijven van een unie die zich denkt te kunnen permitteren d.m.v. Oekazes aan de leden de wet voor te schrijven. De Britten hebben al gedaan wat moest, naar verluidt rommelt ’t ook in Finland, vele Fransen denken over de EU je m’en merde desondanks hebben ze heel dom op eu-mannetje mocro (of hoe heet dat ding ook weer) gestemd.

  Like

 17. Republikein zegt:

  De EU is als een bitcoin, gebakken lucht.

  Like

 18. A.J. de Koning zegt:

  Polen heeft groot gelijk, ze hebben de voorbeelden kunnen zien van de andere Europese landen en die afgrijselijk Angela Merkel en nu ook Macron die samen Europa naar de afgrond brengen, en wij zitten met die afschuwelijke Rutten opgescheept.

  Like

 19. Taljaard zegt:

  De Polen hebben uitgebreide historische ervaring in het onderdrukt worden door buitenlandse machten. De Hongaren ook. Dat laten ze eenvoudigweg niet nog eens gebeuren.
  Zojuist ontworsteld aan de Sowjet tirannie, en dan van de regen in de EU-drup terecht komen?
  Geloof dat maar niet, Timmermans!

  Like

 20. Jan zegt:

  Een Pool over de Brussel-fascisten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s