Selm: Illegalen in hongerstaking

Screenshot_71

(Vertaling: E.J. Bron)

In de stad Selm in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen gingen onlangs tien “gevluchte” Indiërs in hongerstaking. Ze waren ontevreden. Er waren, tegen de beloftes van hun vorige onderkomen in Leverkusen in, geen door de Duitse mormels betaalde eigen woningen, de catering voldeed niet aan de wensen van de luxe schepsels en bovendien zouden ze liever in Hamm wonen, in de buurt van de Sikh-tempel.

PI News

Burgemeester Mario Löhr (SPD) bekommerde zich om de eisen van de illegaal Duitsland binnengedrongen volledig verzorgde “vluchtelingen”. Vanaf dit moment financiert de Duitse belastingbetaler speciaal door de cateraar bereide Indische maaltijden en in kookcursussen kunnen de Indiërs eenmaal per week zelf koken. Alleen dat met die woningen lukt nog niet direct, maar zodra er sprake zou zijn van een verblijfsperspectief voor de “vluchtelingen” zou men snel woningen voor ze willen regelen, aldus Löhr. In ieder geval wordt er eerst geen honger meer geleden, maar Indisch gegeten, tot de volgende chantage.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Selm: Illegalen in hongerstaking

 1. Golden Girl zegt:

  Ik wil ook iemand die voor me kookt of kookles geeft, ik eet kant en klaar maaltijden of haal eten
  En ik wil in Hilversum wonen in een vrijstaande woning met zwembad, maar dat zal ook niet lukken
  Verwende secreten

  Geliked door 1 persoon

 2. Tom Hendrix zegt:

  Geef maar weer toe, maffe rode burgemeester Löhr. Deze uitvreters lachen zich de ‘ballen uit de broek”, met deze slappe, weke mentaliteit! En hetzelfde krijgen de volgers van Mo de pedo-profeet voor elkaar. Eisen, eisen, eisen, dat is de dankbaarheid van deze parasitaire invasoren.

  Geliked door 1 persoon

 3. Paul Cock zegt:

  Ach, het zijn in ieder geval geen moslims maar Siks, en die zijn, zoals de meerderheid van de bevolking hier, geen fans van Mohamed. Maar in deze hele zaak lijkt me het voornaamste probleem, dat de mensensmokkelaars deze mensen van alles wijsmaken. Deze mensen zijn dan ook teleurgesteld dat Europa geen paradijs is De Europese regeringen zouden tegenpropaganda moeten voeren in de landen van oorsprong. Dat doen de tegeringen niet of veel te weinig, en dit om voor mij onbekende redenen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Sikhs ja! Maar op welke manier zijn die dan vlúchteling?

   Geliked door 1 persoon

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 07.45. uur. Scherp opgemerkt, Theresa. Dat vraag ik mij dus ook af. Er is volgens mij geen oorlog gaande in India, dus waarom zijn ze hier?

    Like

   • anna zegt:

    dit zijn gewoon mee-eters / profiteurs / uitbuiters …. / nietsnutten …… enz.

    Like

   • ieznogoedh zegt:

    Ach, als er ergens wordt uitgedeeld, dan zijn er altijd mensen die daarvan willen profiteren en, ook als er geen oorlog te bekennen is in hun woonstreek, eenvoudig weg zeggen dat ze vluchteling zijn.
    Helaas zijn er dan weer gutmenschen die graag voor sinterklaas spelen, maar daarbij dan wel gul zijn van andermans geld.
    Links ten voeten uit zeg maar.
    Jammer, want met die hongerstaking was er een uitgelezen mogelijkheid om er goedkoop van af te komen.

    Like

 4. Nou dan eten ze niet. Weer een bewijs dat zij niet honger geleden hebben door oorlog of zware armoede.

  Like

 5. semper fi zegt:

  lekker laten dat ruimt op!!
  Nederland is ook zo gek geworden hoor,de nieuwkomers worden geholpen door de advocatuur om er alles uit te halen,zo ook een schadevergoeding voor een graftak die de kids op een foto miste!
  Je hebt div.thema dagen in dit land,voor ziekte enz.
  VANDAAG ROEP IK UIT TOT NATIONAL KOTSDAG!
  Neem een asieljoekel in uw huis en u heeft een plaatsje in de hemel verdiend!
  nog even voor de oranje haters,zoals ik
  Neem vliegles en vlucht naar betere oorden!
  uiteraard door de belastingdienst gefinancieerd!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Kraftavilqa zegt:

  Deze lui mogen dan Sikhs zijn maar ze gedragen zich net zo grotvervelend als we reeds van de mohhameduivels gewend zijn, ze zijn ontevreden den hebben alleen maar eisen en blijken bereid chantage als middel in te zetten. Nou goed hongerstaking dan vreten ze toch niet misschien krijgen ze er op enig moment genoeg van en pleuren ze op of ze leggen het loodje zelfde netto resultaat en een goed afschrikwekkend voorbeeld voor eventuele navolgers. En inderdaad voor welke oorlog vluchten deze uitvreters zogenaamd? De stumpers zijn juist de oorlog ingevlucht de oorlog die hier al jaren gaande is doch niet wordt onderkend. De Europese landen zouden het niet bij tegenpropaganda moeten laten maar gewoon heel bot duidelijk moeten maken dat al dat spul dat denkt ’t zich hier gemakkelijk te kunnen komen maken niet welkom is en ook nimmer zal zijn dit natuurlijk i.c.m. Praktische maatregelen zoals afschaffing van alle opvang opheffing van de veerdiensten in de Middellandse zee en natuurlijk eindelijk eens de kusten van de mare nostro verdedigen tegen de invasoren we hebben toch oorlogsschepen, vliegtuigen e.d. Desnoods bouwe men een mediterranée-Wall.

  Like

 7. Petra zegt:

  Hoezo. Vluchtelingen uit India? Per kerende post retour zou beter zijn.

  Like

 8. Beschouwer zegt:

  Fijn laten doodhongeren. Dat hongerstakingsgedoe is alleen maar om aandacht te krijgen van zogezegde empathische schijnheilige “deugmensen”. Laat de hongerstakers maar fijn kapot gaan. Ze kiezen er toch zelf voor om niet te eten.

  Like

 9. Qvic zegt:

  Het zijn illegalen, dus welke rechten hebben zij dan? Als je aan hun lot over laat, dan lost hun probleem van zelf op. Zonder dat daar iemand verantwoordelijk voor gesteld kan worden. Want als hun hongerstaking geen effect heeft, dan is het zo over en uit.
  Maar de linkse politieke watjes vinden, dat die hongerstakende illegalen zielig zijn en er alles aan gaan doen om ze tevreden te houden. Maar door die domme linkse politieke watjes blijven illegalen, een hongerstaking als een soort dwangmiddel gebruiken.

  Like

 10. Jan zegt:

  Rolstoelrijder slaat agressieve Syriër tegen de vlakte: politie start onderzoek tegen Syriër en rolstoelrijder wegens toebrengen van levensgevaarlijk lichamelijk letsel

  Nach Tritt gegen Hund: Rolli-Fahrer schlägt Syrer zu Boden
  https://www.tag24.de/nachrichten/nach-tritt-gegen-hund-rolli-fahrer-schlaegt-syrer-zu-boden-253682

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s