Sicilië: Geen asieltaxi´s tijdens G7-top

Screenshot_62

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Verbazingwekkend! Al vier dagen voor het begin van de G7-top (eerder G8, Rusland werd in 2014 uitgesloten), die op 26 en 27 mei in Taormina op Sicilië plaatsvindt, is het iedere onbevoegde en ieder schip absoluut verboden om in welke Siciliaanse haven dan ook aan te meren. Vanaf maandag 22 mei zullen een vliegverbod, scherpschutters op de daken, straatblokkades, veiligheidszones, slagbomen, checkpoints en controles van personen en voertuigen Angela Merkel, Emmanuel Macron, Paolo Gentiloni en Justin Trudeau (foto v.l.n.r.) tegen de bootmigranten beschermen, die zij toch hoogstpersoonlijk hebben uitgenodigd.

PI News

Dat bericht de Italiaanse krant “Corriere dela Sera”. Pas op 28 mei, de dag na het einde van de conferentie, als de gasten weer vertrokken zijn, wordt de invasieroute Libië-Sicilië en de asielbusiness weer vrijgegeven.

De G7 is een informeel forum van staats- en regeringschefs uit zeven economisch sterke industrielanden: de VS, Japan, Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Canada. Op hun jaarlijkse topontmoeting stemmen ze gezamenlijke standpunten over globale politieke kwesties op elkaar af – vooral op de gebieden wereldeconomie, buitenlandse politiek en veiligheidspolitiek, ontwikkeling en klimaat. Sinds de terreuraanslagen op 11 september 2001 geldt het principe een plek te kiezen die goed beveiligd kan worden; er moet voorkomen worden dat het publicistische effect van protesten de top “ruïneert”.

Tot 28 mei moet Anna Gallina, gemeenteraadslid en voorzitter van de Hamburgse Groenen, wachten om aan een zojuist aangekondigde twee weken durende “reddingsmissie voor vluchtelingen” in de Middellandse Zee te kunnen deelnemen. De moeder van drie kinderen zal aan boord van het “reddingsschip ´Sea Eye´” gaan en daar actief zijn. De organisatie “Sea Eye” kruist sinds het voorjaar van 2016 met twee omgebouwde viskotters voor de kust van Libië om schipbreukelingen “van de verdrinkingsdood te redden”. Tot nu toe werden er meer dan 8500 “vluchtelingen” “gered” tijdens meer dan 20 tweewekelijkse acties. De schepen van de organisatie, de “Sea Eye” en de “See Fox” nemen echter zelf geen “vluchtelingen” aan boord, maar geven de positie van de boten aan grotere hulpschepen door en delen water en reddingsvesten aan de mensen op de boten uit.

Voor de G7-top is het blijkbaar zowel technisch als juridisch mogelijk om de “bootvluchtelingen” en hun criminele helpers te stoppen. Zouden staatsleiders niet ook hun bevolking moeten beschermen? Is er sprake van een deal tussen de regenten en de vele NGO´s, mensensmokkelaars, de zogenaamde Libische regering en de maffia?

De oproep van de moedige “Identitairen” aan ons allen om diegenen te ondersteunen die Europa willen verdedigen:

Iedere week – iedere dag – ieder uur stromen met illegalen beladen schepen over de Europese grenzen. Het is een invasie […] we raken onze veiligheid kwijt, onze manier van leven en we worden een minderheid in eigen land. […] Onze toekomst is in gevaar. […] Alles begint hier, hier moet het stoppen. […] Laten we samenwerken voor onze toekomst.

Indrukwekkende video van de “Identitaire Beweging”:

 

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Globalisering, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Libië, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Sicilië: Geen asieltaxi´s tijdens G7-top

 1. koddebeier zegt:

  Laffe smeerlappen !!

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  ze willen ze met honderd duizenden binnen halen, maar nu kunnen ze tijdelijk voor hun welzijn de invasie stoppen
  maar erna weer binnen laten, ze moeten eens aan de gewone burger denken, die in elkaar worden geslagen, beroofd, verkracht enz nee hoor als zij maar veilig zijn

  Like

 3. Fred zegt:

  Wàt een kans om het vreselijke EU probleem definitief op te lossen.
  Volgende keer beter.

  Like

 4. Steven zegt:

  Alleen het KUT-VOLK mag er mee te maken krijgen en de problemen ervan ondervinden.
  Zijzelf moeten tegen dit soort parasieten beschermd worden met sluipschutters…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Steven: 17.35. uur. Dat heeft U goed gezien. Dat laffe politieke gespuis, bekommert zich er niet om, dat geheel Europa wordt overlopen door moslims, en “dobbernegers”. Neen, dat schorum van de politiek, is enkel bezorgd om zichzelf. Vuile, laffe hypocrieten, dat zijn het. En o ja, ook nog volks- en landverraders!

   Like

   • Kees zegt:

    Inderdaad, landverraders. En daar proberen ze anderen voor weg te zetten. Landverraders, daar walgen we al meer dan 75 jaar van, maar ons d66, gl en vvd tuig zijn dat gewoon, niets meer en niets minder!

    Like

 5. Ron Soeverein Mens zegt:

  Wat een ongelooflijke lafheid laat merkel en meelopers zien. Heel afrika naar Europa halen en daarmee miljoenen criminelen en onze Christelijke cultuur hatende moslims binnen halen. Nu ze dicht bij het vuur komen moeten ze beschermd worden. De politie etc die dit krijgen opgedragen hadden massaal moeten bedanken voor deze opdracht. Ook zij hebben families die vandaag of morgen met het islam geweld te maken krijgen. Mensen denk zelf eens na. Belachelijke opdrachten hoef je niet uit te voeren. Laat deze volks verraders zelf ondervinden wat zij geoogst hebben. Daar hoeven jullie je leven niet voor te riskeren. Jullie zijn er vooral om de burgers te beschermen
  Befehl is geen Befehl

  Like

 6. Kees zegt:

  En nog iets: een asielzoeker kost ons gemiddeld € 25000 per jaar. Besteed dat geld in het land van herkomst en je helpt een veelvoud van deze mensen. Maar onze elite laat er liever 15000 verdrinken, een schande!

  Like

 7. Elena zegt:

  Moedige mensen van het Identiaire Beweging.

  Hoogste tijd dat Nederlanders zich aansluiten. !!!

  Zo hebben we WATERDICHT BEWIJS dat alle Europese Roverheden ( behalve Visegradlanden)en Jihadi Justin Trudeau huichelachtig smerig tuig zijn.

  Wat mij betreft gaat er tijdens de conferentie een mooie aanslag plaats vinden, die juist hen treft die alles veroorzaakt hebben.
  Zij allen zijn verantwoordelijk voor moorden, verkrachtingen, blijvend lichamelijk en geestelijk letsel, materiele schade gemaakt door o.a. dobbertneuqnegerts en radicale islamisten..

  Like

 8. tippelaar zegt:

  Het is te hopen dat de rubberboten met emigranten in grote getale proberen aan te meren. Werk voor de scherpschutters. Mooi oefenmateriaal.

  Like

 9. Ach wie weet wat voor ziektes ze al niet meegenomen hebben en mee besmet zijn en wij niet tegen bestand zijn. Dan sterven we vanzelf wel uit.

  Like

 10. Ivan Chapka zegt:

  Ze zijn zeker bang dat er negers zijn die Angela Merkel willen doen, want we weten dat negers vallen op een zo groot en dik mogelijke reet, en Angela heeft bepaald niet achteraan in de rij gestaan, bij het uitdelen van grote dikke achterwerken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s