VIDEO´S: Inbreng Geert Wilders over het eindverslag van de informateur

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op VIDEO´S: Inbreng Geert Wilders over het eindverslag van de informateur

 1. Tistochwat zegt:

  En alweer zien en horen we Markje diverse keren pruttelen over het zogenaamd ‘weggelopen zijn’ van Geert Wilders. Ach, de liegende lolbroek heeft nu eenmaal geen echte argumenten. Het meest ernstige is, dat hij met zijn gezwets de sukkels, het domme linkse stemvee, alsmaar negatief blijft beïnvloeden.

  Geliked door 3 people

 2. Marlies zegt:

  Viezerik, die Rutte. Hij weet verdomd goed waarom het in 2012 is mislukt, maar hij blijft de leugen herhalen. Het ging toen over extra bezuinigingen.

  Geliked door 4 people

 3. Men kan discussiëren en praten als Brugman maar het feit is dat de PVV een cordon sanitaire aan zijn broek heeft hangen, heeft de reguliere politiek in de loop van het 12 jarige bestaansrecht van de PVV op alle mogelijke manieren die de policoristen ter beschikken stonden de democratie met de voeten vertrapt.

  De reguliere politiek is n.m.m. niets meer of minder dan een filiaal van Brussel, de Nederlandse politiek stelt niet meer voor dan een 150 tal op hun handen zittende politici die alleen nog wat rommelen in de marge, maar vooral slaafs Merkel en Junckers dictatuur volgen.

  Geliked door 6 people

 4. paulzwueste zegt:

  Het is volslagen duidelijk dat je met Rutte geen fractie van ’n milimeter in de goede richting komt.
  Wilders moet voor de vorm deze charlatan blijven bestoken met vragen over zijn wanbeleid en door blijven gaan met oproepen om in het landsbelang samen te werken, maar Wilders weet tezelfdertijd en als geen ander dat elke poging om beroep te doen op het geweten van een beroepsleugenaar en verborgen psychopaat zo als Rutte, volkomen tevergeefs is.
  Zo lang Rutte nog één mogelijkheid ziet, hoe gering ook, om samen te kunnen werken met andere partijen, zo lang zal hij Wilders saboteren.
  Pas op het moment dat hij hem geen andere keuze overblijft en nieuwe verkiezingen noodzakelijk blijken te zijn, dan pas zal hij overwegen om Wilders te vragen deel uit te maken van een regering.
  Die mogelijkheid is naar mijn mening héél erg klein omdat Rutte zich te zeer heeft verkocht aan zijn bazen in Brussel…
  In het hele Parlement is er maar een man met schone handen.
  Dat is Wilders.
  De rest heeft zich voor 30 zilverlingen aan de vijanden van Europa verkocht…!

  Een in en in trieste zaak.
  Hoe lang nog…?

  Geliked door 7 people

  • tippelaar zegt:

   Wilders moet gewoon doorgaan met zijn goede zaak. Wij als kiezers moeten Wilders en de PVV, NOOIT laten vallen want daar zit Rutte gewoon op te hopen. Hij denkt dat het uitsluiten van de PVV ertoe zal leiden dat de kiezers zich van de PVV af zullen keren . Als dat gebeurt heeft de obstructie van Rutte gewerkt. Nog meer kiezers moeten de PVV steunen ook straks bij de gemeenteraadsverkiezingen. Als het niet anders dan moet de democratie maar even de kant geschoven worden om het doel van de PVV te bereiken. Doen de andere partijen ook en dat is dan niet ondemocratisch?

   Geliked door 1 persoon

 5. hslot4 zegt:

  Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 6. Jan zegt:

  Mag ik Rutte uit zijn lijden verlossen?

  Like

 7. koddebeier zegt:

  VVD, CDA, D66 landverraders !!

  Geliked door 1 persoon

 8. N.E. Derlander zegt:

  Thierry Baudet noemde de mislukte formatiepoging terecht een circusoptreden voor de bühne. Ik wil daar aan toevoegen dat het een keizerlijk circusoptreden was van de VVD.

  Like

 9. Fred zegt:

  Ik zie in een visioen dat de PvdA zich aan het warmlopen is.
  Een grof schandaal als dat waarheid wordt en een minachting voor de kiezers in dit land.
  En niet alleen de PVV kiezers.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Ik geloof nooit dat de PVDA nog een keer zo stom zal zijn om met Rutte in zee te gaan .
   Ze hebben vast geen behoefte om nóg kleiner te worden !
   Ze zullen wel de illusie koesteren in de oppositie weer te kunnen groeien onder leiding van die nep-Jood .
   Niet dat ik dat erg zou vinden als ze naar de bliksem gaan , voor mijn part gaan die arrogante linkse donders volledig en permanent naar de verdommenis .
   Maar dan komen de kiezers goeddeels bij groen-links terecht , dat lost ook weinig op .
   Mogelijk is dat nóg schadelijker !
   Hebben ze twéé aandoeningen : groen én links .

   In ieder geval zullen er nu waarschijnlijk veel minder pvda-ers op belangrijke posten geplaatst worden , dat is dan wél weer gunstig .

   Geliked door 2 people

   • Taljaard zegt:

    @Harry
    Vrees toch met grote vreze dat @Fred gelijk zal krijgen.
    Want Brussel en Berlijn hebben bepaald dat de PVV en het FvD noch de SP (want te eurokritisch) nooit deel uit mogen maken van de Nederlandse regering. En reken er maar op dat Merkel, Schauble, Timmermans en Juncker tegen Rutte, Koenders en Dijsselbloem hebben gezegd Nederland net zo genadeloos uit te knijpen als Griekenland en GB mocht er vanuit hier ooit een spaak in het EU-wiel worden gestoken.

    Maar de christenhaters en islamofielen van D’66 willen niet met de CU.
    En de vuurrooien van de SP willen niet met de VVD.
    Blijft over het ultieme eurofiele kartel-misbaksel VVD, CDA, D’66 en…..PvdA.
    N.B. de grootste verliezers van de verkiezingen zitten dan gewoon weer in het kabinet.
    En reken maar op de volle 4 jaar.
    Dat de Nederlandse parlementaire democratie hierdoor naar de bliksem gaat is voor Brussel en Berlijn alleen maar winst, want dan kan de EU het daardoor ontstane machtsvacuum nog verder claimen.
    Er is maar een telefoontje van Timmermans naar Asscher voor nodig om de PvdA tot regeringsdeelname te bewegen. En dat telefoontje komt er echt wel. Mogelijk is het zelfs al gepleegd.

    Geliked door 3 people

 10. tinekevanschagen zegt:

  Zelden zoveel arrogantie bij elkaar gezien!
  Mark Rutte wendt zich tot de PVV kiezer met de woorden;stem de volgende keer op mij,
  Hij is zelfs zijn eigen achterban niet meer waardig! heb het debat live gevolgd,Hoe die Arib Baudet behandeld. Je schaamt je eigen onderhand kapot achter je computer met dit zooitje ongeregeld.
  En ja @ Fred, ik denk ook dat de PVDA het wordt,die hebben ze hard nodig voor de aankomende sloopacties van Nederland.

  Geliked door 2 people

 11. Mr D. Umass zegt:

  Ik vond een zeer interessant stuk op youtube.
  Nederland van 1945 tot aan denk.. die kut partij…
  Hier kun je zien wie ons land bouwde en wie het weer afbreekt…
  De passage van Pim Fortuyn hier in ontroerd me altijd weer…

  Geliked door 2 people

 12. Roeland zegt:

  Als ik zie , wie er allemaal zo in die tweede kamer zit tegenwoordig…Ik ken er een paar persoonlijk. Je wordt er niet vrolijk van. Volks of landsbelang is bij velen (niet bij allen) een vies woord.
  Idealen hebben velen niet en als ze die al hebben zijn ze globalistisch anti Nederlands of zuiver materialistisch van aard.
  Jammer , dat het kiezersvolk het anders zag op 15 maart. Aan de andere kant er waren ook veel NIET stemmers….Ik blijf het herhalen ; nieuwe verkiezingen liefst zo snel mogelijk! Wilders! Maak er een keigoede campagne van ; organiseer net als Trump bijeenkomsten! Richt je op de “Niet stemmer”. Nederland is toe aan een ouderwets degelijk sociaal beleid gericht op het eigen volk! AOW met 65, grenzen dicht enz. De trouwe PVV aanhang is toch al wakker. Make the Netherlands great again! Jij kan het als geen ander in Nederland, Go Wilders!
  Rutte moet weg! WIJ ZIJN HET VOLK!

  Geliked door 4 people

 13. leefbarbaar zegt:

  De lachende leugenaar blijft het riedeltje herhalen van de weglopende PVV. Dat kan omdat de oude media hem daar niet op aan spreken. AFA-tuig doet dat ook.
  We weten inmiddels allemaal dat het CDA de boosdoener was.
  Waar we de leugenaar dit keer niet over horen zijn de financiën van de PVV: de VVD zelf wordt betaald vanuit de achterkamertjes en vergeet steeds te vermelden, wat ze ontvingen van wie. En waarom.
  Bij de weg” weet je wat alle criminelen van de VVD met elkaar gemeen hebben??
  Mark Rutte!

  Geliked door 1 persoon

 14. Pietersen zegt:

  Bravo. Geert zet de formatie voor schut. Zonder de PVV werkt het niet, maar daar willen de huichelaars niet aan.

  Geliked door 2 people

 15. Geronimo zegt:

  Natuurlijk is er een ‘cordon sanitaire’ rond de PVV. Dat is een uitvinding van politiek links, met als enig doel het electoraat van het rechtse kamp te verdelen, en zodoende een substantieel deel van de rechtse kiezers machteloos te maken, met medewerking uiteraard van de andere zogezegde rechtse partijen.

  In België werd dat met succes gedaan met het VB, in Duitsland is dat nu het geval met het AFD, en in Frankrijk al langer met het FN. In dat laatste geval gaat het om zowat 11 miljoen kiezers die door politiek links, en rechts, brutaal en schaamteloos buitenspel worden gezet. Daarom is de houding van Nicolas Dupont Aignan om samen te werken met het FN alleen al zo belangrijk. Deze klaar kijkende politicus wijst er duidelijk op dat hij met deze samenwerking vooral deze linkse strategie om het rechtse politieke kamp te verdelen, wilde doorbreken om zodoende te komen tot een bundeling van alle rechtse krachten in zijn land. NDA, als de witte merel.

  In deze video onderbouwd hij dit heel duidelijk. Opvallend daarbij is nog maar eens de ronduit vijandige houding van de journalistieke inquisitie-rechtbank, die NDA bij momenten bijna niet meer laat uitspreken, en waarbij het corrupte journaille telkens opnieuw doet alsof ze niet begrijpen wat de man nochtans klaar en duidelijk uiteen zet. Ofwel zijn ze dom, ofwel zijn ze te kwader trouw. Het zal wel dat laatste zijn, denk ik.
  Frankrijk is in deze exemplarisch voor wat er zich in de andere Europese landen afspeelt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s