Zweden blokkeerde Twitter-account van Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken

Screenshot_59

(Vertaling: E.J. Bron)

Is het Twitter-account van het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken racistisch of radicaal? Dat dacht in ieder geval het Zweedse Instituut, een door de Zweedse regering gefinancierde organisatie, wier doel het begrip voor andere culturen en de bevordering van Zweedse activiteiten in de wereld is.

Israel Heute

Om een einde te maken aan de verbreding van haat en racisme blokkeerde het instituut 14.000 Twitter-accounts, waaronder ook die van het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken en van de Israëlische ambassadeur in Zweden, Isaac Bachman. De Twitter-accounts van de ambassades van Saoedi-Arabië en Iran werden overigens niet geblokkeerd.

De Israëlische ambassadeur Bachman reageerde op Twitter op de blokkade van de Israëlische accounts: “Nu het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken en de ambassade geblokkeerd zijn, is Zweden veel veiliger als het Iran en anderen leest die niet geblokkeerd werden. Overtuigt u me ervan dat dit niet echt zo is.”

In een interview met de nieuwssite “Ynet” zei de Israëlische ambassadeur: “Het is niet echt plezierig om met zulke negatieve instellingen tegenover Israël om te gaan, maar ik ben van mening dat we dit goed verwerken en dat onze inspanningen de situatie iets verbeterd hebben. Ik denk dat de situatie in Zweden anders is dan in de rest van Europa. De Israëlisch-Palestijnse kwestie is geïsoleerd. Zonder aandacht te schenken aan de ontwikkelingen in de omgeving willen de Zweden goed doen voor de Palestijnen en het probleem oplossen. De reacties en acties in Zweden hebben minder betrekking op de daadwerkelijke situatie, maar veel meer op de realiteit in Zweden.”

Screenshot_58

Isaac Bachman, de ambassadeur van Israël in Zweden.

Het aanzien van Israël in Zweden was nog nooit zo slecht als de afgelopen jaren. Leden van links in Zweden weigeren zelfs de Israëlische ambassadeur te ontmoeten, maar zijn wel bereid tot een dialoog met Hamas. De Zweedse minister-president zei zelfs dat de mes-aanvallen tegen Israël niet als terreur beschouwd zouden kunnen worden.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hamas, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zweden blokkeerde Twitter-account van Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken

 1. Marlies zegt:

  Zweden is verloren. Eigen schuld… En ook hier geldt “good riddance” . Met dergelijke idioten kun je beter geen zaken doen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zweden ontwikkelt zich langzaam maar zeker als het grote voorbeeld van een natie die besloten heeft zichzelf voor eens en voor altijd te vernietigen.
   Dat wat Zweden als democratie verkoopt heeft zo langzamerhand niets meer met normale democratie te maken maar veeleer met islamitisch getint communisme.
   Zweden maakt zichzelf wijs dat het een democratische samenleving heeft die nog steeds gestoeld is op verlichting.
   Het resultaat is echter een land dat zich stilaan een westers-vijandige houding aan meet.
   Je zou hard moeten lachen als het niet zo triest was.

   Geliked door 3 people

   • Beschouwer zegt:

    Ja de Zweedse ritus van de vrijmetselarij is niet voor niks Zweeds. De Zweedse regerign zijn valse huichelaars. Boycot Zweden !

    Geliked door 1 persoon

 2. ZWEDEN IS EEN VERRADERSLAND, IK HOOP DAT ZIJ MET HUN GELIEFDE MOSLIMS NAAR DE KLOTE GAAN. ZE ZIJN HIERMEE AL HARD OP WEG>

  Geliked door 1 persoon

 3. Tom Hendrix zegt:

  Zweden schaft zich af. Dankzij de ‘roden”, die tientallen jaren daar geregeerd hebben. Ze zoeken het daar maar uit, ik denk dat Zweden het eerste overgenomen wordt door de moslim invasie!

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Een goede rede om de diplomatieke banden met Zweden te verbreken, en niet alleen voor Israël.

  Geliked door 2 people

 5. elisah zegt:

  Zweden lijkt steeds meer op een open inrichting met masochistische, suïcidale scandinaviërs.

  Like

 6. rightie zegt:

  Ik wil dus wel op die lijst. We zouden er allemaal op moeten. Kunnen we niet een nieuwe trend beginnen?

  Like

 7. Johan zegt:

  Wat een stel debielen bewoners heeft zweden links tuig. Israel mijn respect hebben jullie.

  Like

 8. Beschouwer zegt:

  BOYCOT ZWEDEN WAAR JE KAN. ZWEDEN IS EEN HUICHELACHTIG LEUGENLAND.. ANTI ISRAEL EN DAN BEN IK DUS ANTI-ZWEDEN.

  Like

 9. Jan zegt:

  Zweden op weg naar een totalitaire staat, gedachtenpolitie nu officieel.

  https://vladtepesblog.com/2017/05/16/sweden-races-to-totalitarianism-and-they-are-winning/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s