Amsterdamse politie wil hoofddoekje toestaan bij uniform

Screenshot_75

Politiechef Pieter-Jan Aalbersberg, burgemeester Eberhard van der Laan en hoofdofficier van justitie Theo Hofstee.

(Door: Peter Winterman)

De Amsterdamse politietop overweegt een hoofddoekje toe te staan als onderdeel van het politie-uniform. Zo hoopt de eenheidsleiding meer allochtone agenten te werven.

Nu mogen dienders in Nederland geen geloofsuitingen – zoals een hoofddoekje, keppeltje of kruisje – dragen. De Amsterdamse eenheidsleiding denkt erover na om dat verbod in de hoofdstad van tafel te vegen.

,,We hebben het erover”, bevestigt de Amsterdamse politiechef Pieter-Jaap Aalbersberg in een interview bij de AD Misdaadmeter, die morgen (vandaag) verschijnt. ,,Stel dat het niet lukt om voldoende agenten met een migratieachtergrond te werven, dan is dat een maatregel die effect kan hebben.”

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Amsterdam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

81 reacties op Amsterdamse politie wil hoofddoekje toestaan bij uniform

 1. hendrikush zegt:

  Als je wilt weten hoe het voelt om tot een minderheid te horen moet je als blanke plattelander een middagje door Amsterdam gaan wandelen. Kuier eens door de Dappermarkt en kijk je ogen uit.

  Geliked door 2 people

  • ReaGluurder zegt:

   Dat hebben die Plattelanders over zichzelf afgeroepen, naïef / dom als ze zijn. Die pislamvodden maken ze zich ook niet druk om. ’t Is allemaal ver van hun bed, denken ze. En het zal hun tijd wel duren etc etc. Ja, met zo’n gedrag wil het land van je Voorouders wel naar de Kloten-gaan!

   Like

  • Leo zegt:

   Ehh……… vraagje, is klompen dragen inmiddels al verboden??
   hou me ff op de hoogte….

   Like

  • Jean zegt:

   Hendrikush, bedankt voor de tip, ik zal er wegblijven want mijn veiligheid is me heilig, het enige heilige in mijn leven.

   Like

   • hendrikush zegt:

    Ik heb genoten; het was een genoegen om te zien!

    Like

   • hendrikush zegt:

    Een kaasboer in een marktkraampje ziet een stel moslimjurkmannen langs slenteren en roept tegen hen “ja hoor wij betalen wel”. We hebben samen staan schateren.

    Like

 2. Recentelijk maakte de A’damse hoofdcommissaris bekend te overwegen om het dragen van islamitische hoofddoekjes bij zijn personeel toe te staan. Hij had beter (net als de wethouder en de minister) kunnen wijzen op de tientallen oproepen tot massamoord op 6 miljard niet-moslims (christenen, joden, hindoes, boeddhisten, agnosten en atheisten) die in de Koran vermeld zijn; dit in het kader van de kenniseconomie. Maar daar koos hij niet voor.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Lokfiets in busje blijkt lokfiets in eigen politiebus.
  Een wijkagent in Leiden dacht een fietsendief op het spoor te zijn.
  Een lokfiets kwam in beweging, precies waar hij was, en een busje reed langs.
  Hij volgde het busje, denkend dat er een gestolen fiets achterin zat.
  Maar toen het busje langs de kant van de weg was gezet, bleek er geen fiets in te zitten.
  Die stond achterin zijn eigen politiebus, ontdekte de agent uiteindelijk.
  http://regio.tpo.nl/2017/05/17/wijkagent-leiden-achtervolgt/

  Like

 4. Joshua zegt:

  Men wordt steeds gekker met dit moslim- aanbidders- zooitje!
  Vooral toegeven aan de eisende massa moordenaars is het motto van de kwaadaardige idioten in den haag en eu.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Joshua: 08.39. uur. Inderdaad, kwaadaardige idioten. Maar ook landverraders. Alleen de PVV geeft nog om de eigen bevolking!

   Like

 5. Drs.P. zegt:

  Beetje off-topic:
  Kijk hoe de msm ons probeert te beinvloeden met volslagen nonsens.
  Ede is de stad van de autobranden en hondsbrutaal pislamtuig vanaf 6 jaar en dan zo’n gigantisch zuigend/tergend artikel schrijven. Ede, je wilt er nog niet dood gevonden worden met al dat pislam uitkeringstuig.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28188514/__Gelukkigst_in_Ede__.html

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ Drs.P.

   Alle geïnterviewden met een ander verhaal, dus de mensen die helemaal niet zo gelukkig zijn in Ede vanwege de bovengenoemde toestanden, zijn eruit geknipt. Zo is het makkelijk om een positief verhaal in elkaar te knutselen.
   Ik geloof deze uitslag niet. Er zijn slechts een handjevol mensen ondervraagd, en dat maakt de uitkomst van het onderzoek niet betrouwbaar.

   In de prullenbak ermee..

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En de middelvinger naar de geboren Nederlander! Zo kennen we de RODEN/SOCIALISTISCHE landverraders weer. Het is verdorie om gek van te worden, elke dag weer, komen de socialistische idioten, en de goedmensen; ons meer WAANZIN door de strot duwen. De PvdA leert het nooit, na de afstraffing op 15 maart; gaan ze nog steeds meer door Nederland te verkopen, aan de islam en heel Afrika. Uiteraard met hulp van Demonen666, en de hypocrieten van het CDA en de VVD!

  Geliked door 1 persoon

 7. Elena zegt:

  Nahja……het voordeel van een kopvod is..dat het lekker fikt bij een aanval met molotovcocktails.
  We weten allemaal nog de recente beelden in Parijs waar agenten ( in vlammen) belaagd werden door het tuig.

  Like

 8. Ron Soeverein Mens zegt:

  Een agente met hoofddoek neem ik niet serieus. Ik buig niet voor de islamisering van mijn cultuur. In Amsterdam zijn ze compleet de weg kwijt en overgeleverd aan zogenaamde ambtenaren die een ernstige vorm van dementie hebben. Totaal gestoord.

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Moest dergelijk kutwijf op straat staan en mij trachten tegen te houden dan zou ik extra gas geven en naar het dichtstbijzijnde politiekantoor rijden en daar aangifte doen van overvallerstuig op straat in een politie-uniform.
   Nooit zou ik voor dergelijk tuig stoppen, return to zandbak is de enige positieve daad die er nu toegepast moet worden aan dat volk.

   Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Zonder moslims hoefde Bromsnor niet eens op zoek naar meer mensen. Zet criminelen uit en herstel de grenzen; oneindig veel goedkoper en effectiever.
  Krijgen moslims uit de veelplegerslijst voorrang bij sollicitaties?? Vast wel.
  En zonder PvdA zou de politie functioneren en ging de pakkans van 0 naar 25%. Je moet wel weer waar het fout zit, eer je personeel gaat aannemen.
  Al eens nagedacht over al die zwangerschapsverloven van Fatima, de Wenkbrauwbromsnor?? Die krijg je de straat niet op eer ze 50 is en uitgewoond.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Niks daarvan!
  Wat in de hoofdstad wordt toegestaan, geldt dan ook voor andere gemeenten in NL.
  Er mogen GEEN zichtbare tekenen gedragen worden van een geloof (of ideologie), omdat dit in diverse beroepen nu eenmaal vereist is. Zéker een politie-agent(e) moet neutraal zijn.
  Met het succesvoller werven van migranten voor een politie-functie in de hoofdstad hebben we niets te maken. Migranten moeten gedwongen worden zich aan ons aan te passen. Regels zijn regels, en discriminatie is verboden.
  Dat zou deze domme politiechef toch moeten weten?

  Geliked door 1 persoon

 11. Dat moeten ze nodig gaan doen. Mij lijkt dat niet ieder dat zal pikken. Dat is hanteren van twee wetten naast elkaar?????

  Like

 12. Rotterdamse zegt:

  Ik rol werkelijk van mijn stoel, iedere keer blijkt dat het nóg erger kan: De Amsterdamse driehoek die het gezag dient te handhaven, gaat overstag voor Fatima Elatik, een 020/PvdA/ hoofddoek dragende tuthola die haar zin wil doordrukken. Dat die hoofdcommissaris zich hiervoor leent, wat een slapjanus !
  Nooit gehoord van scheiding van kerk en staat, heren ?
  Bij de overheid horen geen uiterlijke kenmerken van een godsdienst, van welke godsdienst dan ook. Moslima’s dien bij politie willen hebben de keuze: Je beroep uitoefenen zonder doek óf niet bij de politie gaan.

  Geliked door 1 persoon

  • Rotterdamse zegt:

   Ja… En dan beantwoord ik mijzelf: De Amsterdamse Burrie is ernstig ziek. Triest.
   Mijn sympathie heeft hij. En ook sterkte. Maar…. Zou het hem niet sieren…. wanneer hij …uiteindelijk een keer open kaart speelt ? Hoe wil hij de geschiedenis ingaan ? Als PvdA -er ? Als degene die opkomt voor de arbeider ? De Amsterdamse arbeider ? De Nederlandse arbeider ? U wet wel, waar DE PARTIJ VAN EN VOOR DE ARBEIDER VOOR STAAT ??
   Excuses voor de hoofdletters, maar als simpele inwoner van die andere ARBEIDERSSTAD, 010 kan ik even niet anders…. 010, een Havenstad… arbeidersstad, waar in de arbeiderswijken het volk de multiculturele samenleving mochten gaan uitvinden, zoals mijn stadgenoot Gerard Cox het beschreef ?
   Of wil hij de geschiedenis ingaan als de Moslim kontenlikker , die zijn Mokum naar de kloten heeft geholpen door te buigen voor een gehoofd doekte tuthola als Fatima Elatik ?
   Of als de Burrie die de Joodse bevolking van 020 terzijde heeft gestaan met hun herinneringen aan hun ondergang in de jaren 1940/1945 ? Met kransen te leggen bij De Dokwerker ?
   Aan u de keuze, Burrie van 020

   Like

 13. Rotterdamse zegt:

  dien=die

  Like

  • Jean zegt:

   Rotterdamse, het is al voor 100% fout moslims/moslimas bij de politie toe te laten want dat betekend dat wij onze grootste vijand ‘legaal’ met wapens op straat laten rondlopen.
   Wij weten toch allemaal dat moslims/moslimas NOOIT te vertrouwen zijn gezien hun achterlijke perverse gewelddadige barbaarse cultuur.

   Like

 14. koddebeier zegt:

  40-45 is er weer, het wordt tijd de politietop te zuiveren van NSB elementen !

  Geliked door 2 people

 15. reageerbuis zegt:

  Het moet niet gekker worden. Ik lees dat Aalbersberg zich laat adviseren door Fatima Elatik. Hoe gek kun je zijn. Elatik, die alle PVV-stemmers dood wenste en de gemeente Amsterdam geflest heeft. Een walgelijke vertoning.

  Geliked door 1 persoon

 16. oeps48 zegt:

  Zie hier de kontenkruipers van Soros !!! Het “politiek correcte” slinxe zooitje van landverraders en “weg met ons” zijn weer bezig ons iets door de strot te duwen, waar we geen behoefte aan hebben. Het neukt zeker lekker in de kont van Soros ???

  https://pauwnieuws.nl/news/740/politie-amsterdam-wil-hoofddoekjes-bij-agenten-toestaan

  Like

  • Rotterdamse zegt:

   Wat heeft dit te maken met Soros ?
   Kunt u mij dit even uitleggen ?
   Kunt u zich beperken tot het gedoe en gelazer in het huidige Koninkrijk der Nederlanden ?

   Geliked door 1 persoon

   • oeps48 zegt:

    Soros is de man, die achter de schermen aan te touwtjes trekt.
    Hij is een illuminati, die een Nieuwe Wereld Orde (NWO) nastreeft Hij is een NAZI en haat de mensheid. Hij kent geen empathie. Hij is degene, die de migrantenstroom organiseert en financiert. Hij stuurt de moslims naar Europa en dus ook naar Nederland. Zijn tentakels reiken heel ver. Hij is destructief en misbruikt zijn macht en invloed. Je zou hem ook een (financierings)terrorist kunnen noemen. Soros is een grote schurk. Hij heeft ook een flinke lepel in de Nederlandse brijpot. Het is niet moeilijk,om in het smoesje van het hoofddoekje voor de Amsterdamse politie, de hand van Soros te herkennen.
    Als je niet voldoende op de hoogte bent met gedoe en het gelazer in Nederland en in Europa en in de wereld, ga dan even wat googelen.

    Like

   • BM Fidel zegt:

    Beste Rotterdamse, Soros heeft ALLES maken met dat gelazer. Die naam zult u nog heel vaak op deze site tegenkomen, net als “Resolutie van Straatsburg”, “Coudenhove/Kalergi”, “Omvolking” en “Oil for Immigration”. Dit zijn de sleutels die u nodig hebt om de explosie van hoofddoekjes te begrijpen.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   oeps48: 09.48. uur. Die Soros is de grootste bandiet die hier op de aarde rondloopt.

   Geliked door 1 persoon

 17. Mary zegt:

  Ik wens als Nederlander niet geconfronteerd te worden met vrouwen onderdrukking en al helemaal niet bij overheidsinstanties zoals de politie!!!!.

  Geliked door 3 people

 18. Floris zegt:

  Vreemd hè als Fatima Elatik, de ‘directeur diversiteit’ bij de politie Amsterdam is. Wel makkelijk ontsnappen als ze vijf maal per dag met hun snavel richting Mekka liggen.

  De islamisering, de betutteling en het afkalven van de eigen cultuur en vrijheden gaat in rap tempo verder en de Nederlandse bevolking slaapt maar door.

  Geliked door 3 people

 19. Golden Girl zegt:

  waarom steeds meer allochtone agenten, zijn er in bijvoorbeeld Marokko of Tunesie ook Nederlandse agenten in hun korps, en die foto in het AD met 3 dames met hoofddoek en pet ik vind het eruit zien alsof ze carnaval gaan vieren. Ik vind het belachelijk, het straalt geen gezag uit
  Maar ja Amsterdam wil het hé, aan de poll te zien willen de meeste stemmers dit dus niet

  Geliked door 1 persoon

 20. BM Fidel zegt:

  Nachtmerrie.
  Laatst moest ik in een rechtszaak getuigen. De rechter was gemijterd, de advokate gehoofddoekt, de officier was op zijn kruin na kaal geschoren en droeg een oranje jurk, en de griffier droeg om zijn geloof luister bij te zetten slechts zijn rituele peniskoker. Bij het afleggen van de eed ontstond commotie; moest ik nu zweren bij de Herejee, bij de Profeet, bij Hare Hare of bij Mumbo Jumbo? Tijdens de bloedige vechtpartij die volgde rukte Vrouwe Justitia geërgerd haar blinddoek af en struinde de zaal uit. “Ik weet wanneer ik overbodig ben”, hoorde ik haar zuchten in het voorbijgaan.
  Op dat moment schrok ik wakker en besloot om dezelfde dag nog asiel aan te vragen in N-Korea.

  Geliked door 7 people

 21. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Zij zoeken naar een doekje bij het bloeden
  een hoofddoek zelfs, betoogt hier Pieter Jaap
  (’n soort van chef in het zo sneue Amsterdam)
  .
  vooruitgeschoven als ’n stoere knaap
  zeg maar als hoofdpiet voor vilein gezwam
  om minderheden weer wat extra te promoten
  .
  in plaats van ’t scheren over uniforme kam
  zo helpt men HET Gezag wat verder naar de kloten
  en bevestigt weer, wat wij al lang vermoeden !!!
  .
  al helpt ook deze truc wellicht geen fluit:
  de doekjes zijn de Wereld nog niet uit…
  ,
  Jasterke

  Geliked door 2 people

 22. Elisah zegt:

  Belachelijk en zeer ongewenst, ze dragen dan nl een dubbel uniform….want een sharia-uniform wordt toegevoegd. Als moslims geen respect hebben voor Nederlanders in uniform, waarom moeten de autochtone mensen dan respect hebben voor de moslim-politie?

  Geliked door 2 people

  • Jean zegt:

   Elisah, voor islam en alles wat er mee gerelateerd is bestaat geen enkel respect zelfs geen -0,01%, wij walgen van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij een smeerlapperij die hier verboden moet “en zal” worden.
   Het politiek gespuis wat mosselreten blijft likken zullen de rekening snel ontvangen, zeker weten.

   Like

 23. delamontagne zegt:

  Gekker dan ge.,…….. Nederland.!
  Achterlijker kunnen we niet overkomen.
  Alsof die allochtoontjes die het land steeds onleefbaarder maken naar een VROUW zullen luisteren.
  Ook al is deze van hetzelfde afkomst.
  Nog meer “wrijving” met autochtonen [ tellen die nog mee ? ? ].
  Zo was er dat incidentje met een Marokaanse agent in Amsterdam West. Die kwam daar langs een antiek/brocante winkel.
  En wat zag meneer de Preutse Moslim.?
  Een schilderij van een enigszins ontblote vrouw in de etalage.
  Beval het weg te halen.
  Rel volgde.
  ISLAM IS EEN CULTUUR [als ,t dat al is ], totaal TEGENSTRIJDIG met Westerse begrippen.
  Nog even iets meer toegeven en dan volgen de Ziekenhuizen.
  Verpleegsters Uniform England…………..
  ***************
  BURQA NURSE
  https://i1.wp.com/www.barenakedislam.com/wp-content/uploads/2012/12/timthumb.php_1.jpeg?
  resize=629%2C938

  Geliked door 2 people

 24. boorzalf zegt:

  Werkelijk gestoord.

  Geliked door 1 persoon

 25. J. C. Th. Köhler zegt:

  Een papieren zakdoekje heeft het formaat van ongeveer 21×21 cm.
  Een gemiddelde theedoek is 60×60 cm. Negen keer zo groot.
  Een normale hoofddoek is een paar keer zo groot als die gewone theedoek.
  Het papieren zakdoekje kun je met recht een doekJE noemen. Maar bij een hoofddoek spreken van een hoofddoekJE is onzin. En als het geen onzin is, is het moedwillige volksverlakkerij.

  De achterliggende gedachte is dat een klein hoofddoekje immers ook maar een klein probleem moet zijn. Dat is het niet. Dit krankzinnige voorstel van de Amsterdamse politie is de volgende stap op weg naar volledige islamisering. Geert Wilders zei op Twitter: Nederland capituleert. Zo is het maar net.
  Het wordt tijd voor verzet. Nederland is in oorlog. Wanneer is de volgende Kristallnacht of Februari-staking? Hoeft wat mij betreft niet te wachten tot februari. Mag volgende week ook. Enige haast is in elk geval geboden. Het schip vaart rechtstreeks op de ijsberg af. Dat het orkest (het schoftentuig in Den Haag) door blijft spelen alsof er niets aan de hand is verandert daar niets aan.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 26. anna zegt:

  Rifapen bij de politie, Rifapen (gescreend ???) luchtmachtbasis Volkel … 5e kolonne ……

  Like

 27. Het begon allemaal in de jaren ’60 toen de dienstplichtige militairen het haar lang tot op de schouders mochten gaan dragen en ze dus door de Russen voor lekker wijf werden uitgescholden en het vlooienpoeder, dat sinds de pruikentijd al weg was geweest opnieuw in de Persoonlijke Standaard Uitrusting werd opgenomen. De groetplicht werd afgeschaft en in de tussentijd gingen de havelozen die zich door een kunstgreep zoals krankzinnig- danwel homoverklaring (S5) aan die dienstplicht konden onttrekken om later in de 2e Kamer terecht te kunnen komen of minister te worden, die dus, gingen de straat op om klinkers te verzamelen om ze tegen de wouten, woutinnen waren er toen nog niet, aan te gooien. Wen er maar aan. Na de pangpang* van onze landsverdedigers krijgen we nu de volgende afbraak. Hanekammen, keppeltjes, inlegkruisjes, oorringen, tattoos, neusringen en een ontbijtbord in de onderlip geklemd danwel een bot in de neus. Niet is in dit land te gek. Te gek, joh!
  *Ik hoorde een Surinamer nogal eens Joe ma pangpang schelden, wat iets met iets van je moeder zou moeten betekenen. Zou dit de reden zijn dat soldaten nu ‘pinda’ moeten roepen als ze een denkbeeldig schot lossen?

  Like

  • In het lijstje van boven vergat ik het hoofddoekje te noemen en daar ging het allemaal om.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Voor die “vrije” jaren ’60 WAREN ER DE JAREN ’50, toen moesten de dienstplichtigen op gezag met aparte treinen naar huis.
   Ze mochten niet tussen normale/gewone passagiers zitten.
   Die gemiddelde passagier/Nederlanders hadden toendertijd nu ook niet bepaald een erg Vaderlandse-lievende houding voor die soldaten die voor HEN het land moesten verdedigen.
   ZE WERDEN GEMINACHT…..
   Dat is dan weer de keerszijde………….

   Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   In 1959 werd Gerda Kraan, een politieagente, athletiekkampioen van Nederland.
   Wouttinnen waren er dus al eind jaren ’50.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

   • Pietersen zegt:

    Niks mis met vrouwelijke agenten. Alleen vaak niet om aan te zien vanwege hun dikke waggelende konten in te krappe broeken.

    Like

   • BertG. zegt:

    Pietersen, dat is alleen boven een bepaalde leeftijd.
    Boven die leeftijd zou een broek moeten verbieden voor vrouwen.

    Like

 28. Seynave Marc zegt:

  Domme Nederlanders….

  Like

 29. Thoth zegt:

  Oh. Nou.. ik wens niet behandeld te worden door een gast met een hoofddoek om. Geen allah, etc. voor mij. Dat doet ze maar in haar vrije tijd. En… Elatik heeft dat veel. Maar, uh, hoe komt ze aan die baan de diveriteits-directeur, is dat weer een baantje voor moslims o.i.d?

  Like

 30. Edjan zegt:

  Misschien, heel misschien is dit wel een goed idee.

  Bijna 10% van de bevolking is inmiddels mohammedaan. Met open grenzen zoals nu, zijn zij rond 2060 in de meerderheid, met dichte grenzen ergens rond 2075. Dus zelfs Wilders kan ons waarschijnlijk niet meer redden. Er zal ook terug gestuurd moeten worden, willen we het overleven.

  Maar het volk is in diepe slaap geluld. Ze kennen de cijfers niet, denken dat er maar 600.000 moslims zijn, denken dat de meesten geen kwaad willen en stemmen op Rutte, Buma en Klaver. Zij vergelijken het idee om mohammedanen terug te sturen met de jodenvervolging van de tweede wereldoorlog. Ze slaapwandelen naar de afgrond en het “point of no return” is inmiddels wel gepasseerd.

  Als er nu ook al agentes met kopvodden gaan rondlopen, worden er misschien wel weer een stel wakker.

  Like

 31. iemand zegt:

  Luister. Ik zal het heel rustig en kalm uitleggen.
  Ik ben gay. De islam predikt mijn dood.
  Wie het uniform van de islam draagt: wenst mij in ieder geval dood.
  Ik hou mij in als het om kassameisjes gaat, die weten ook niet beter,
  maar als ik met mijn LEVEN afhankelijk ben, van iemand, die een uniform draagt,
  van een organisatie, DIE MIJN DOOD PREDIKT,
  dan nee, dan wil ik geen hoofddoekje dat mijn medicijnen inpakt.
  Dan wil ik geen arts met een hoofddoekje.
  Dan wil ik geen POLITIE met een hoofddoekje.
  Dan wil ik GEEN rechter met een hoofddoekje.

  Wat ls de politie, met hoofddoekje, mij dood wil maken. Zoals het geloof haar opdraagt.
  Wie moet ik dan bellen. DE POLITIE?

  Hoe moet ik iemand mijn leven toevertrouwen, aan iemand, die via het uniform uitdraagt dat ie lid is van een organisatie: die mij dood wil maken. HOE.

  Als de staat het uniform toestaat, van de organisatie die mijn dood predikt, dan is de staat OVERDUIDELIJK MIJN MORTAL ENEMY.

  Like

 32. sabine zegt:

  over 10 jaar als het zo door gaat met dat oerdomme “”naar binnen halen van gelukszoekers die een beter leven willen” zit de 1e en 2e kamer vol met boerkas’s keppels en hoofdoeken. Wij rechtgeaarde NL werken 60 uur per week om de boel proberen gezond te houden, maar die IMPORT interessert het helemaal niets, die komen hier om veel kids te nemen , feest te vieren, te stelen en vrouwen verkrachtten.

  Like

 33. Bas zegt:

  Het Volendams kostuum ook onderdeel van de samenleving , dit onderdeel mag niet ontbreken voor het politie-uniform. Leuker kunnen ze het niet maken.

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Het Zeeuwse en Scheveningse ook dan, toch?

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Bas: 12.29. uur. En laten de Brabantse dienders voortaan maar in boerenkiel hun werk doen. Nederland compleet verandert door de “linkse/rode en goedmensgekken”, in een krankzinnigengesticht. Man, man, man wat een land….

   Like

 34. Helaas duiken er al meer landverraderlijke figuren op die middels islamisering onze seculiere staat de nek willen omdraaien.

  Like

 35. Pietersen zegt:

  Als het niet lukt om allochtonen met migratie achtergrond te werven is dat een signaal dat er iets goed mis is met hun integratie en wil om deel uit te maken van de Nederlandse samenleving.
  Dat is geen reden om dan maar een hoofddoek toe te staan wat een buitengewone laffe oplossing is.

  Like

 36. Johan zegt:

  Te gek voor woorden. Die hele Amsterdamse politietop bestaat uit een stelletje smerige landverraders met hun achterlijke kopvodden-voorstel. Dit mag NOOIT gaan gebeuren !

  Like

 37. Aegolius cs zegt:

  Het gaat hier niet over ’n migratieachterstand opheffen maar over geloofsachtergrond. Het opheffen hiervan behoort niet tot een gemeente en zeker niet door de Staat waarvan kerk en staatsmachthandhaving, objectief neutraal geüniformeerd moet worden uitgedragen.

  Seculiere staat wat is de definitie & betekenis:

  De seculiere (of agnostische of religieus neutrale) staat is het ideaal van het secularisme. Het betekent de scheiding van staat en religie.

  Paul Cliteur Professor of Jurisprudence, University of Leiden.

  https://www.ensie.nl/paul-cliteur/seculiere-staat

  Like

 38. tjonge zegt:

  “”Fatima houdt mij scherp””
  .
  en daar ging mijn maaginhoud !!!!!!

  Like

 39. Jean zegt:

  Please, trap die linkse ellende zowel in de politiek als bij de politie met onmiddellijke ingang de straat op, maak ze duidelijk dat wij burgers NERGENS maar dan ook absoluut NERGENS moslims/islamieten willen tegenkomen, dat heeft totaal niets met racisme te maken maar enkel voor 100% met “veiligheid”.
  Wij willen die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij niet in ONZE samenleving en zeker niet met wapens in de hand op onze straten.
  Maak dat zandbakgespuis maar eens heel duidelijk dat hier enkel ONZE seculiere wetten en ONZE normen & waarden aan de orde zijn en nooit gezeik van een onbestaande alla en/of pedo mohamed.
  Voor de eigen veiligheid zal rutte & co (lees: d66 & groenlinks) heel snel richting hellepoort gejaagd moeten worden en zal dhr Geert Wilders de touwtjes in handen moeten gaan nemen zo niet is Nederland totaal verloren want dan komt fuhrer merkel wel bepalen wat er moet gebeuren steeds in het voordeel van het zandbaktuig.
  De redding is grenzen sluiten en de aanwezige troep met strafblad, illegaal of zonder inkomen heel snel terug afleveren op Afrikaans grondgebied.

  Like

 40. guusvelraeds zegt:

  Voor 12000,00 Euro per maand krijgt de Amsterdamse politie advies van deze dame. Wordt tijd dat de zwijnenstal van de PvdA uitgemest wordt. De mars door de instituties heeft lang genoeg geduurd.

  http://www.ad.nl/binnenland/dit-is-de-vrouw-achter-het-hoofddoekjesplan-bij-de-politie~aefa8324/

  Geliked door 1 persoon

 41. Claudia M. zegt:

  Ik hoop niet dat ze gaan denken dat ik dit serieus ga nemen. Als zo’n door waanzin gedreven gedoekte muts mij aan gaat spreken, laat staan aanhouden, gaan er hele erge grote problemen ontstaan, dat pik ik echt niet!

  Like

 42. Joshua zegt:

  Jullie zijn totaal de weg kwijt met dat achterlijke gedoe van
  moslims in de watten leggen.
  Worden wij autochtonen straks beschermd door ziekelijke hoofddoek
  draagsters die ons liever dood hebben omdat wij niets te maken willen hebben met die barbaren cultuur en indoctrinatie.
  Maar het zou eerst op jullie uitgeprobeerd moeten worden, want dat verdienen jullie ten zeerste, Walgelijke Volksverraders!

  Like

 43. Cot zegt:

  Heb er 1woord voor: BELACHELIJK

  Like

 44. Edjan zegt:

  Kunnen we niet Amsterdam uit Nederland zetten? Een soort van Amsterexit?
  Is maar een voorstel, hoor.

  Like

 45. john zegt:

  HET WORDT NU TOCH DE HOOGSTE TIJD VOOR EEN HELE GROOTE SCHOONMAAK IN AMSTERDAM. WAT EEN ZOOITJE IS HET DAAR VOORAL ONDER DE POLITIE.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s