Britten laat spierballen zien aan Europese Unie en blokkeren het Europese budget en militair hoofdkwartier

Screenshot_81

(Door: Lars Benthin)

Kijk, zoals een Engelse gezegde luidt: ”What goes around, comes around.” Wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten. De Europese Unie wil van de Brexit natuurlijk een rampscenario voor het Verenigd Koninkrijk maken. Dat heeft ze ook meerdere malen laten weten. Jean-Claude Juncker wil het Verenigd Koninkrijk straffen en Guy Verhofstadt wil dat de uitkomst voor de Britten koste wat het kost slechter is dan nu, zodat andere lidstaten er niet aan durven te denken om de EU te verlaten.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, gezond realisme, Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

31 reacties op Britten laat spierballen zien aan Europese Unie en blokkeren het Europese budget en militair hoofdkwartier

 1. Tistochwat zegt:

  (…) Jean-Claude Juncker wil (…)Guy Verhofstadt wil (…)

  En IK wil dat deze twee narren in een stinkende gierput vallen. Daar horen ze thuis.

  Geliked door 2 people

 2. Mary zegt:

  Ik geniet wel van de acties van de Britten. De uiterst zielige reacties van de drankorgel Juncker en schreeuwertje Verhofstadt maakt de Brexit nog veel vermakelijker. Zo snel mogelijk een Europees leger?, jaja we wisten dat dit er aan kwam kunnen die gekken op onze kosten en gebruik makende van onze mannen en vrouwen oorlog gaan voeren met b.v. Rusland, zou het niet wagen als ik hun was maar zo gek zijn ze wel of het leger inzetten tegen de gehele Europese bevolking tenslotte werken ze voor de NWO dus…….
  Dus laat de Britten maar alles blijven blokkeren zo lang als ze kunnen en die nazi’s maar schreeuwen.

  Geliked door 1 persoon

  • Taljaard zegt:

   @Mary
   Dat Europese leger is door die schoften bedacht, omdat ze weten dat nationale legers heel moeilijk tegen de eigen bevolking kunnen worden ingezet.
   Maar alleen het grootste huurlingen-schorem zal zich daarvoor willen lenen wanneer het menens wordt en zij denken vrije volken door militair geweld onder hun juk te kunnen dwingen. Zulk semi-militair uitvaagsel zullen ze ook vrij moeilijk in het gareel kunnen houden, want dat kan alleen maar een ongedisciplineerd en eerloos zooitje zijn, met geen andere loyaliteit dan een betaalde.
   Het is vrij duidelijk dat die EU bonzen geen militaire achtergrond hebben, anders zagen zij wel in dat dit alleen maar op een mislukking kan uitlopen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Precies Taljaard.
    Dat plan van ’n Europees leger komt véél te laat.
    De oprichting daarvan hadden “ze” in een véél vroeger stadium moeten realiseren.
    Nu met de huidige politieke situatie rond de EU:
    Uitval van GB. Afkering van de Balkan-landen. Stijgende kritiek in alle andere Europese landen en steeds duidelijker wordende stemmen die voor uittreding pleiten,
    zal er geen kans meer zijn om alsnog een Europees leger te kunnen realiseren.

    Gelukkig…

    Geliked door 1 persoon

   • Taljaard zegt:

    @Paul
    Ze krijgen daar alleen maar tuig en mossels in mee.
    Moet je eens zien wat er gebeurt wanneer ze dat op volken als het Poolse of het Hongaarse los gaan laten. Er staan bomen genoeg in Polen om ze allemaal aan op te hangen en er vliegen ook genoeg raven over de Hongaarse poesta, die zich vet kunnen vreten aan hun dode vlees.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Dat ruimt dan goed op.
    Je schetst wel een bijzonder goed visueel beeld van een eenzame vlakte vol palen met aan elke paal ’n groot rad met 3 of 4 gehangen, omgeven door fladderende raven die zich onder sinister gekras te goed doen….

    Like

 3. paulzwueste zegt:

  Zo snel mogelijk uit die verrotte teringzooi!!!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Net goed. Laat de rode criminelen der EUSSR, maar de pip krijgen. Voor mij mag de EUSSR, vandaag nog naar de verdommenis gaan! Britten hou jullie rug recht!

  Geliked door 1 persoon

 5. Thomasson zegt:

  Wat is de top echelon van de EU toch geweldig! Een chronische alcoholist en een schaamteloze dwangmatige graaier maken daar de dienst uit. Natuurlijk zijn deze twee Pippo’s doodsbang. De Britten moeten gestraft worden voor de Brexit, Hongarije moet worden gestraft om geen apenkolonie te willen huisvesten op haar grondgebied. De bobo’s van Brussel eisen kadavergehoorzaamheid; anders is men niet solidair, niet democratisch en de “waarden” van de EU staan op het spel. .De patriarchen van de EU zijn bang dat er te veel ongehoorzaamheid schaadt hun persoonlijke agenda en nog meer hun portemonnee. Onze soevereiniteit interesseert ze niet. Wij zijn nu HUN LIJFEIGENEN. Ik hoop dat de Verenigd Koninkrijk en Hongarije zouden gezamenlijk aan de EUSSR dictators zeggen dat ze de ratten tering mogen krijgen.

  Like

 6. Taljaard zegt:

  Ja hoor.
  Maak de Britten maar boos.
  Dat is pas een briljant idee!
  Vooral zo doorgaan, Juncker en Verhofstadt.
  Het krijgshaftigste en meest onverzettelijke volk van Europa tegen jullie in het harnas jagen.
  Heeft Timmermans jullie nog niet gewaarschuwd?
  Of is hij net zo dom?

  Heden nog aan toe……

  Like

  • Harry zegt:

   De Britten van 1945 zijn de Britten van nu niet meer , Taljaard !
   Hoeveel van die gekken lopen er niet achter de labourleider aan ?
   Het zal wel net zijn als hier , politiek bewusteloze idioten , landverraders en een paar verstandige patriotten .
   Engeland is al voor een fors deel verziekt .

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Harry
    Dat is zo.
    Maar ze hadden nog wel het lef om voor een Brexit te stemmen en zetten de hakken nu ook meer en meer in het zand. Al is May dan niet zo populair, zij zal altijd de voorkeur genieten boven een niet-Britse eurocraat.
    En veel mensen die Labour stemmen zijn vanouds helemaal niet zo pro-EU.
    Vergeet niet dat de verkiezing van Corbyn als partijleider een reactie was op het ”derde weg” (pseudo)socialisme van Blair c.s..

    Wat er op het policor propagandakanaal BBC wordt uitgezonden is ook allang niet meer representatief voor wat er daadwerkelijk onder een groot deel van de Britse bevolking leeft. Heb vrij nauwe familiebanden met dat eiland, dus denk te weten waar ik het over heb.

    Like

 7. Jean zegt:

  Ha ha ha, de 2 grootste huichelaars in die EU misdaadinstelling beginnen hem te knijpen, ze moeten om de 2 uur van onderbroek wisselen kwestie van niet de hele dag bescheten te staan.
  Hopelijk worden ze het vliegend schijt nooit meer kwijt.

  Like

 8. tippelaar zegt:

  God safe the Queen

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Ach, kon ik hier maar blijven. …. een paradijs, en voor het gevoel uit de EU.

  Like

  • Harry zegt:

   Waarom kan dat dan niet , Wachteres ?
   Eerst heb je die arme Henk aan het Noorden ontfutseld en naar dat verrekte Duitsland
   gedeporteerd .
   Daar heeft die stakker zich al aan moeten passen aan die rot-moffen .
   Nu wordt ie tegen wil en dank meegezeuld naar Engeland , zou ie daar wéér moeten wennen …………………………
   Wéér een nieuwe taal leren .
   De arme man is niet te benijden !
   Of vergis ik mij ?

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    “Of vergis ik mij”. . . ENORM!!!

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • Henk.V zegt:

    Ach, mijn positie is wel wat benijdenswaardiger, Harry 🙂
    Engeland is al sinds 1977 absoluut ons favoriete land. Het enige land waarin Wachteres en ik ons echt helemaal thuis voelen en wij laten-ook op vakantie- niet na onze mening over de grote symbolische betekenis van Brexit voor de vrijheidslievende burgers in de EU ongecensureerd te verkondigen. waarbij wij een vergelijking trekken tussen Brexit en de strijd die de Britten voerden tegen de nazi’s in de Tweede Wereldoorlog—
    En wat de Duisers aangaat, ook daar geven wij af en toe wat politiek incorrect onderricht wanneer de gelegenheid zich aandient.
    Des te meer ik mij daar erger, des te welspreklender wordt mijn Duits:-)

    Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Ach , heer Bron , ik vind het heerlijk om haar te plagen .
    Had ook niet de illusie dat ik gelijk had .
    Maar die reacties zijn soms zo heerlijk …………..

    Geliked door 2 people

   • Wachteres zegt:

    Harry, wat denk je toch altijd slecht over mij. Hoe komt dat nou? Ik heb je alleen maar één keer met Rommel vergeleken. Zo erg was dat toch niet? Ik beschouw dat voor jou als een compliment,

    Gelukkig is Bert er nog, die af en toe – als hij in een goede bui is – voor mij opkomt. 😛

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Harry:
    Mag ik je even ergens aan herinneren, stoere:
    Deze site is nog altijd gebouwd op het basisprincipe van uit het DUITS vertaalde artikelen.
    Onder andere van Mannheimer, Stürzenberger…..Need I say more?
    Je zou er verstandig aan doen om je oh zo ‘fijngevoelige’ humor van tijd tot tijd een beetje te temperen; jij met je “rot-moffen!”

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Ach Theresa, dat rot moffen valt best med hoor. Zelf zeg ik het ook wel eens waar ze zelf bij zijn. In het bijzonder dan, wanneer ze lopen te ouwenelen over en de Nederlanders aan het afkraken zijn. Wat een gotspe is, dan zijn het wel de koeien die de Hollanders van over de grens hebben gejat.
    Bij het eerst is dat als je hier je huis verkoopt en het geld overgemaakt is, eerst alle nog openstaande schulden van de oude eigenaren moeten worden betaald. Zelfs de nog niet betaalde bierdekkel in de kroeg of de broodjes bij de bakke (is geen grap)

    Het tweede, daar kwam ik pas geleden eerst achter . Die koeien weet je. Nou de oorlog was dus voor bij en toen kwamen de Nederlandse boeren de grens over om hun eigendommen terug te halen, de koeien dus. En daarom hebben ze eigenlijk heel erg de pest aan Nederlanders, want nu waren het de koeien van de Duitsers. Ik heb toen gezegd, dat zijn nu die vuile moffenstreken waarom de Nederlanders dan de pest aan jullie hebben.
    Nou ja, alles weer OK hoor en Frieden, Freude, Eierkuchen 😀 Prost.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Nemesis: Dat kan me in dit geval niet al te veel schelen, want toevallig speelt ook mee, wíe het zegt.
    En déze sinjeur heeft dit term “rot-moffen” nog niet zo lang geleden óók al eens gebruikt, en in een héél wat minder “grappige”, “plagerige” context.
    Hij is trouwens oud genoeg om te weten, dat je bepaalde dingen nu eenmaal niet zegt, ook niet voor de grap.
    Al geef ik meteen toe, dat er in zijn geval ook weer niet gezegd kan worden “oud èn wijs genoeg,” Want “wijs” lijkt op Harry inderdaad niet van toepassing.
    Dat heb ik zelf nl. pijnlijk aan den lijve mogen ondervinden.
    Maar dat-ie het zich maar blijft realiseren: Wie aan de Duitsers komt, komt aan MIJ; dat laat ik niet zomaar passeren.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Nemesis.
    Ik geniet altijd van je rake reacties.
    Ga zo fijn door meid.
    En wat die verdomde “rotmoffen…” betreft. Ach, dat is ook maar ’n term
    Die wij zo graag gebruiken om ’n klein beetje stoer over te komen, terwijl we er zelf donders goed het ridicule van inzien.
    Zo lang al na die trieste oorlog….
    Onder mijn beste vrienden zijn veel Duitsers en Oostenrijkers waarmee ik goeie tijden heb meegemaakt…
    Vooral hun verhalen over het Oostfront. Helaas, velen zijn er niet meer.

    Like

 10. N.E. Derlander zegt:

  Zolang Nederland kan blijven “formeren” blijft een Nexit nog ver weg en kan de EU versneld doorgaan met alle snode plannen, zonder enige toestand vanuit Nederland van het demissionaire Rutte II te hoeven verwachten. Mark Rutte (VVD), Alexander Pechtold (D66) en Buma (CDA) hebben dus dan ook geen haast met het formeren. Neem bijvoorbeeld het “onwenselijk” van Pechtold (D66) bij een formatiepoging met de CU, dat is toch een opvallend andere toon dan “wij zijn de constructieve 3 oppositie”.

  Nederland heeft, gelet op het vorenstaande, bijzonder veel baat bij een snelle formatie of als dat maar niet lijkt te willen lukken, dan snel nieuwe verkiezingen uitschrijven.

  Like

  • Edjan zegt:

   Ik denk niet dat nieuwe verkiezingen nu andere resultaten gaan opleveren dan de vorige. Er moeten eerst nog veel meer mensen wakker worden en zien dat we afracen op een sharia-staat. De meeste mensen denken nog altijd dat het wel mee valt.

   Maar er is gebeurd wat velen verwacht hebben: de PVV is groot geworden. Een toekomstige regering van 4, 5 partijen zal binnen de kortste keren onenigheid krijgen, wetgeving zal moeilijk worden omdat de meerderheid telkens op de tocht staat en Wilders kan, als hij slim manoeuvreert, het hele zaakje oprollen wanneer hij wil.

   Wanneer wordt Nederland massaal wakker? Als de politie kopvodden draagt? Als er aanslagen komen?

   Geliked door 1 persoon

 11. Tom Hendrix zegt:

  “Rule Britannia, rule the waves. we never shall be slaves”. Laat dat jullie sterken Britten, om de rode draak, te treffen, deze verdomde rode EUSSR.

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Kunnen die Engelsen niet een keer een paar goed bewapende straaljagers op het Brusselse nazi-hoofdkwartier afsturen, dan zou het ons ook direct helpen en zijn wij verlost van dat tuig.
  Het is natuurlijk een oorlogsverklaring aan Europa, maar ik denk dat we daar wel fatsoenlijk uit geraken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s