FOTOSHOPPER: “Shariamsterdam” . . .

Door:
“Ras Hollander”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Rotzakken, sharia, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op FOTOSHOPPER: “Shariamsterdam” . . .

 1. Klippie 72 zegt:

  ik hou het kort, vreselijk om aan te zien. Je moet er niet aan denken door zo’n geval bekeurd te worden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  als je christen bent ga je dan met een doornenkrans die Jezus droeg toen hij zijn leven gaf voor ons op je hoofd lopen, het is een raar idee, waarom mogen moslims op alle mogelijke manieren laten zien dat ze moslim zijn, we worden net zo zot als Zweden hier

  Geliked door 3 people

 3. semper fi zegt:

  Sterker verhaal.
  Als ik tijd terug een hollands vlagje op de mouw wilde aanbrengen werd ik meteen als racist bejegend!,nu jij weer??
  Vernam in het wereldnieuws dat onze pratende pleeborstel een proces won tegen enigen die zich eerlijk uitlieten over haar aanwezigheid!
  Kan iemand deze luis in de samenleving niet aanklagen jegens horizonvervuiling en aanzetten tot depressie in menig hoofd door haar activa???
  Als realisme racisme is ben je de lul in dit heerlijke nederland!
  Vanavond zal deze spuuglelijke trol wel weer een podium krijgen bij Pauw en of humberto!
  ik erger me steeds meer van dit mormel gezien zij haar jongere jaren profiteerde van onze samenleving als zodanig met de zwarte piet en andere door haar genoemde protesten!
  Schaam je als je voorouders slaven hadden,ja ik woon niet in bloemendaal of wassenaar dus mijn voorouders hadden geen slaven!
  Sjoe muskie,ik ben een boze witte man en dat is uiteraard al voldoende een aanklacht te gaan incasseren?????
  De wereld draaid door vergat ik nog,daar heeft deze pleeborstel haar eigen barkruk!
  Sterkte nederland,
  Te paard we zijn verraden!
  S/F

  Like

 4. Elisabeth zegt:

  Dit is gewoon pure vernedering voor de Nederlanders. Die kopvodden staat voor vrouwenonderdrukking. Je zal maar aangehouden worden door zo’n wijf, vreselijk, zou ik niet pikken als vrouw zijnde maar voor een man lijkt me dat helemaal erg. Zo’n moslimwijf is gewoon bezit van een moslim en heeft totaal geen rechten en dat stuk verdriet gaat de Nederlanders de maat nemen.

  Like

 5. Henk der Niederlànder zegt:

  Geweldig mooi uniform wat afgebeeld staat op bovenstaande foto.
  zou ook geweldig staan in de straten van Saoedi Arabie maar nou niet bepaald in Amsterdam of welke andere westerse stad dan ook
  Maar Ik moet toch even opmerken dat enkele jaren terug een buschauffeur een minuscuul kruisje moest verbergen onder zijn kleding op straffe van ontslag
  Dit soort dingen geeft dus maar al te duidelijk aan dat de Islamisering doorgedrukt zal worden ongeacht wat de bevolking ervan vindt.
  Niet alleen Nederland is naar de kloten maar zo ongeveer de hele westerse wereld en dat allemaal onder de druk die de linksen en de zogenaamde gutmensch uitoefend op de politiek.

  Like

 6. Henk der Niederlànder zegt:

  Btw even vergeten toe te voegen.
  Dat politiekopvod is dus weer een idee van een ander kopvod namelijk van de fraudeuse Fatima Etalik die dus optreed als adviseur aldaar voor een prijskaartje van 12000 euro pm.
  Hoezo banencarrousel??????

  Like

 7. Cleo zegt:

  Dag in dag uit word je lastig gevallen met de zoveelste uiting van de immer zich ten onrechte zelf achtergesteld voelende, zich altijd gediscrimineerd voelende moslims die meer en meer eisen voor hun onderdrukkende veroveringsideologie!
  Kotsmisselijk word je van dat niet aflatende gezever, gedram en gezeur!
  Als je zo graag de hele dag in een tafelkleed, gordijn of tent wil rondlopen, GA DAN WONEN IN EEN ISLAMITISCH LAND!!!
  Hier dulden we dit soort onderdrukkende kledingvoorschriften NIET!

  Like

 8. Leo zegt:

  Waanzinnigen, ……. pleurt toch eens lekker op joh met je sharia politie !

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De Amsterdamse politietop===Volksvijand nr.1 !!!

  Like

 10. tippelaar zegt:

  Ik stel voor om als protest tegen dit krankzinnige idee, massaal met een bivakmuts of met een feestmasker op, over straat te gaan. Ik wed dat elke autotochne nederlander bekeurd wordt. Natuurlijk de moslims niet, die durven ze niet aan, met ons walgelijke rechtssysteem. Het proberen waard.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @tippelaar: 16.41. uur. Dat klopt wat U zegt. Ik mag buiten de periode van Carnaval, als Nederlander ook niet verkleed, c.q. met een masker rondlopen. En men mag zelfs niet met een gesloten motor- of brommerhelm op straat lopen. En daar zijn goede redenen voor. Maar waarom weer die uitzondering voor moslims. Kotsmisselijk ben ik van die hele moslimkliek, en de rode klootviolen, die ze maar blijven pamperen, en in de moslimkont kruipen.

   Like

 11. tippelaar zegt:

  aanvulling op mijn bericht, Als het op grote schaal gebeurt, heeft de politie hier ook geen antwoord op. Je kan ook met een bivakmuts op, in de auto gaan rijden. De ,moeite waard om te kijken wat dat voor effect heeft.

  Like

 12. Jan zegt:

  Wij kunnen nu dit dragen tegen de zwarte pest

  Kleidung wider den Tod zu Rom. Anno 1656. Also gehen die Doctores Medici daher zu Rom, wann sie die an der Pest erkranckte personen besuchen, sie zu curiren und tragen, sich widerm Gifft zu sichern, ein langes kleid von gewäxtem Tüch ihr Angesicht ist verlarvt, für den Augen haben sie grosse Crÿstalline Brillen, wider Nasen einen langen Schnabel mit wolriechender Specereÿ, in der Hände, welche mit Handschüher wol versehen ist, eine lange Rüthe und darmit deüten sie, was man thun, und gebraüchen sol.

  Like

 13. ReaGluurder zegt:

  Las onlangs een reactie over “vluchtelingen” en het milieu. Nou voor mij niks nieuws. Er zullen best wel “vluchtelingen” zijn die begaan zijn met het miljeu. Maar ik vrees het merendeel niet. Zetten de verwarming hoog, rijden bij voorkeur in grote auto’s, scheiden afval niet, kopen een tray chloor, krijgen veel kinderen, (niet echt handig qua ecologische voetstap en milieu) etc!! Jan L. maar scheiden, truien aan etc. Vaak krijgen “vluchtelingen” alle nutsvoorzieningen ook nog voor nop!! Ya’Allah, wat zijn we gvd met zijn allen achteruitgekacheld, NL brokkelt met de dag verder af! (zal met de “gastarbeiders” wel niet veel anders zijn)

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Er lopen me wat vuilniszakken rond, in dat achterlijke rode Amsterdam!

  Like

 15. Mirjam zegt:

  ‘Wij zoeken jou’ en dan zijn mijn vragen: wat is de beloning én dead or alive?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s