Amsterdamse politie: die broeidoek past ons allemaal

Screenshot_94

(Door: “Boiling Points”)

Kijk, landgenoten, ik vind Amsterdam gewoon een leuke stad. Een paar keer per jaar reis ik met vrouw en kind’ren richting hoofdstad en eten we een patatje op de Dam, voeren we de duiven en vanuit mijn ooghoeken spot ik hier en daar een illegale prostituee. Tot zover allemaal heel gezellig, maar we moeten niet dieper ingaan op de materie. Amsterdam is namelijk een links-islamitisch bolwerk en heeft derhalve niets met Nederland te maken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Amsterdamse politie: De Amsterdamse politieleiding overweegt om een hoofddoekje toe te staan voor agenten. Op die manier hoopt de leiding meer allochtone agenten in het korps te krijgen.

En dat alles in het kader van de onvermijdelijke ‘diversiteit’, waarde lezers. ‘Diversiteit’ is zeg maar een mooi woord om de Blanke Autochtoon buiten spel te zetten. Het is bij wijze van spreken een soort glijmiddel, zodat het bij de gemiddelde DWDD-kijker wat soepeler naar binnen glijdt. Mijns inziens maakt de Mokumse politie zich gewoon schuldig aan racisme jegens de Blanke Autochtoon, maar wat verwacht je anders van een organisatie die in de Tweede Wereldoorlog ook al gigantisch fout zat. Ook toen heulde men met een bezetter.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Amsterdamse politie: die broeidoek past ons allemaal

 1. Drs.P. zegt:

  Amsterdam is het Sodom & Gomorra van NL en is mijn stad niet en zal het nooit worden met al die leipe groene khmer grachtengordeldieren en debiele slijm boergemeisters. Joh, ik wil er nog niet eens dood gevonden worden!!!!

  Geliked door 5 people

 2. Elena zegt:

  Geweldig verwoord.
  Vooral die moslima met Politiehond.
  Mijn dag kan al niet meer stuk.

  Geliked door 2 people

 3. daiyu-ninja zegt:

  De opdringerigheid van die mohammedanen kent geen grenzen.

  Geliked door 1 persoon

 4. erik zegt:

  Komen de dames uit Staphorst ook in aanmerking?, want dan wordt het een kleurrijke boel in A’dam! Of een paar Zeeuwse meisjes?
  Ze zijn in A’dam helemaal hardstikke g.. geworden, was het ook niet een amsterdamse politiecommisaris die wilders met aanhang wilde deporteren? (in het programma “pauw en witteman”)

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Ik accepteer geen gezag van iemand die een kuisheidsgordel om haar hoofd draagt.
  tata1981 | 18-05-17 | 22:08

  Like

 6. boorzalf zegt:

  De volgende stap, Sharia wetgeving????

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Zet al die politieagenten daar in Amsterdam anders maar gewoon rode hoofddoeken op, samen met alle moslimmannen, waarna ze allemaal naar hun oma’s toe gaan in de bejaardenhuizen met bloemen, taart, bonbons en alcoholvrije wijn en zodra ze daar wolven tegenkomen die teveel aan mensen zijn gewend dan gaan ze daar toch niet even heel lief en aardig tegen zijn!? Want als die wolven hen verscheuren en hierna Europese en Afrikaanse gieren opduiken om de restanten te verslinden dan krijgen deze roofvogels daar vast acute diarree van! Wie weet was dat wel een reden waarom de lammergier, die in maart 2017 over Rotterdam, Dordrecht, ‘s-Hertogenbosch, Rosmalen en Uden vloog, besloot om Amsterdam maar LINKS te laten liggen!
  Rob Hoogland, de Telegraaf-columnist, schreef zelfs in de krant dat ze in Amsterdam al gloeiend de pest krijgen aan buitenlandse toeristen en die daar finaal overhoop rijden daar onze hoofdstad inderdaad al te vol en te druk is en je daar inderdaad niet meer gezellig kunt fietsen. Het idee dat ik daar politieagenten met rode hoofddoeken tegenkom zal bij mij niets dan minachting oproepen en bovendien is de politie al jarenlang mijn beste vriend niet meer!! Roze tutu’s staan deze lui nog veel beter dan hoofddoeken!

  Geliked door 1 persoon

 8. Mary zegt:

  Amsterdam is geen leuke stad maar de ASBAK van Nederland.

  Geliked door 2 people

 9. Tom Hendrix zegt:

  Krijg ik toch gelijk; dat ik stel dat we enkel nog “linkspolitie”, en “moslimpolitie”, hebben. Men werkt vanuit de “progressieve zwevershoek”, daar wel hard aan. Verder is die Elatik, een geweldige oplichtster, ze heeft Amsterdam al veel geld gekost; toen ze als voorzitter van een “stadsdeelraad”, perfect de weg wist, naar de “subsidiepot”. En deze madam wordt door de socialisten, en de rest van “de progressieve kerk”, overeind gehouden. Amsterdam is verloren…

  Geliked door 1 persoon

 10. oeps48 zegt:

  Het wordt hoogtijd, dat de grove bezem door Amsterdam gaat. Eruit met die landverraders !!! Dat belastinggeld verkwistende tuig verdient oneervol ontslag op staande voet.
  Politie, je beste vriend. Hoezo ???
  Politie, waakzaam en dienstbaar. Ooh ja ???
  Politie, discriminerend ??? Zeker weten !!!
  Politie, die pet past ons allemaal. Helaas niet meer !!!
  Politie, gedegradeerd tot tollenaar ??? Nou en of !!!
  Politie, belastinggeld verkwistend ??? Dat is ook waar !!!
  Politie, crimineel ??? Die gedachte komt wel op !!!
  Politie, landverraders ??? Allah ……..

  Geliked door 1 persoon

 11. Marian zegt:

  Met die hoofddoek voel ik mij geprovoceerd. Als ze dit gaan doorzetten moeten wij eigenlijk ook iets gaan verzinnen.

  Geliked door 1 persoon

 12. koddebeier zegt:

  Met zo’n politietop als in Amsterdam heb je geen vijanden nodig !!

  Geliked door 1 persoon

 13. leefbarbaar zegt:

  BP altijd ++.
  Nogmaals: Fatima is steeds op zwangerschapsverlof. Die krijg je de straat niet op.
  En stel dat Fatima haar echtgenoot / eigenaar betrapt op diefstal, moet ze dan reageren als agente of als eigendom?? We weten het antwoord al, daar komt vodden van.

  Like

 14. tinekevanschagen zegt:

  @Replubiekein
  Heineken met een e natuurlijk.
  Dit merk op deze tijd eist wel zijn tol,dat dan weer wel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s