Boze “vluchtelingen” in stadhuis Den Haag

Screenshot_100

DEN HAAG – Een groep “vluchtelingen” heeft vrijdagmiddag een sit-in gehouden in het Atrium van het stadhuis in Den Haag. Ze zijn ontevreden over de huisvesting in Ypenburg. Volgens de “vluchtelingen” was hen een eigen huis beloofd, maar zitten ze nu met zijn achten in één woning. Ook krijgen ze minder geld, omdat ze samen in één huis wonen, vertelt een verslaggever van mediapartner Den Haag FM.

De politie heeft de groep gesommeerd het stadhuis te verlaten. Burgemeester Pauline Krikke is ook naar beneden gekomen. Zij heeft buiten met de vluchtelingen gepraat.

Bron:
www.omroepwest.nl
(h/t L. v.d. S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Boze “vluchtelingen” in stadhuis Den Haag

 1. Tom Hendrix zegt:

  Dat is nu de dankbaarheid van deze azieligerds. Maar de rode kerk, en de goedmensen, en tevens de zieligheidsindustrie met hun vertakkingen naar politieke partijen als: D66,CDA,GL,CU,SP,PvdD, zijn mede schuldig aan deze hele onverkwikkelijke gang van zaken. Geef deze parasieten maar de adressen van de leden van: CDA,CU,GL,D66,PvdD en de SP. Nemen zij deze verrijkers maar in huis. O….wacht, dat doen deze huichelaars natuurlijk niet, neen, deze huichelaars en hun partijen zadelen de gewone Nederlander maar met HET PROBLEEM op. Kotspolitici!

  Like

 2. Marian zegt:

  En hebben ze hun een villa beloofd met alles erop en eraan, auto met chauffeur en natuurlijk een dikke portemonnee.

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Debiele neuqnegert immigranten denken blijkbaar dat zij de enigen zijn in dit land die een huis zoeken. Het zal wel aan hun geestelijke vermogens liggen dat ze geen enkele kijk hebben op hoe het in dit land gaat. Gewoon ook 10-15 jaar wachten tot er iets vrij komt en ze hebben al een huis toch. We worden zooooooooooooo gigantisch moe van dit gezuigggggggggggggg, dus gewoon oppleuren naar jullie eigen klote landen als het hier niet bevalt.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Wat ’n onzin.
  Stel je voor dat wij met z’n allen ’n sit-in zouden houden in Den Haag.
  Zou die Pauline Krikke dan ook uit haar ivoren toren naar ons afdalen om buiten met ons te praten.
  Maar…. “vluchtelingen” benne oh so sielig hè…!

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Als wij daar een sit in gehouden zouden hebben, dan staan er binnen zo’n 20 min. een paar agentjes met busjes klaar om ons af te voeren.

   Geliked door 3 people

   • s vd berg zegt:

    En daar hoor je dan niks van in die schijnheilige klote media

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Ik heb het al vaker aangegeven hier,mijn zoon 27 woont nog bij mij.
    hij reageert zich suf, en nu hoort ie niet meer in de categorie jongeren en is op geschoven naar de categorie 30 jarige,
    Mijn inkomen is gehalveerd omdat hij nog bij mij woont.
    Wat dat voor onze moeder/zoon relatie betekend hoef ik denk ik niet uit te leggen.
    En dit is het punt,waarom niemand in verzet komt.
    Niemand weet van deze situatie(er zijn er vele van met mij) maar mensen die hier niet mee te maken hebben,een leuke baan, koophuis etc…. dat zijn nu juist die fucking VVD stemmers.
    Ze weten in DEN-HAAG hoe ze de schaakzetten moeten schuiven.
    Ik heb vaak hulp gezocht,en dan zeggen ze ,als je zoon niet kan/wil betalen moet je hem er maar uit schoppen,
    Daar heb ik mijn kinderen niet voor op de wereld gezet,en nee,deze overheid die zo voor het volk op komt, zet deze vrouw niet schaakmat.
    Nu niet,Nooit niet!

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Dan moet je ook maar net de mazzel hebben dat je het kan vinden met je ouders, anders wordt zo iets moord en doodslag, als je bijna verplicht moeten blijven inwonen.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Grinnik, nee, die zou vluchten door de achterdeur 😀

   Like

 5. Cathja zegt:

  Een brutaal mens heeft de halve wereld….; met hun actie testen ze of dat zo is.
  Wat mij betreft zouden ze een schop onder hun achterste kunnen krijgen! Als je je thuisland verlaat om het elders beter te hebben, begin dan niet met het stellen van eisen. Steek je handen uit je mouwen en doe iets terug voor de samenleving waar jij zo schandalig van profiteert!!

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Een schop onder hun achterste???
   Helemaal de tering slaan met de lange lat net als in hun eigen klote landen gebeurd, zijn ze meteen genezen, want zachte heelmeesters maken stinkende neuqnegertwonden!! Stelletje hondsbrutale import ratten.

   Like

 6. Heer M zegt:

  Een eigen huis… Misschien Rene Froger inhuren, om zijn oude liedje voor ze te zingen?

  Like

 7. semper fi zegt:

  eruit of we schieten met scherp GVD,,,ik heb den haag verlaten wegens woningnood en al tel ik de zegeningen wel 44 jaar heimwee ,moet ik ook in de stadhuishal komen en een huis eisen in mijn stad??nee joh, je pa heeft wel in de oorlog gevochten maar we hebben de schijt aan je!
  Zolang ontheemd ik ga protesteren en eis een smartegeld van een paar ton!!,kan ik ook weer naar een mooie wijk in 070
  WAARVAN AKTE

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Laat me raden, zeker ging retourtje eigen land gekregen………………………..Slappe HAP !
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden !!
  En in Nederland hangt een lucht van een rottingsproces !

  Like

 9. zoishet zegt:

  Het zal tijd worden dat er een paar honderd, jarenlang wachtend,woningzoekenden bij het stadhuis gaan schreeuwen om een woning.

  Like

 10. Nemesis zegt:

  Was dat beloofd? Nou niet door ons hoor, daarvoor moet je bij de buren zijn. Om het precieser te zeggen bij mevr. Merkel. Jullie krijgen te weinig geld? Zielig hoor. Heb je dan al iets gedaan zodat je je geld verdiende? Wij moeten er namelijk voor werkeln en jullie dus ook. Veel mensen in Nederland wachten al met smart sinds 10 tot 15 jaar op een iets betere en ruimere woning. En ja, als jullie alle maal samenwonen, krijg je net als de Nederlanders iets minder geld per persoon. Aan jullie spokendracht te zien komen jullie uit de aller achterste en achterlijkste Wallachei, dus aan jullie de raad, hou je liever een beetje koest, stop met eisen stellen, want te eisen hebben jullie al helemaal niets en doe je best om of te integreren of, wat mij persoonlijk veel liever is, op staande voet te vertrekken naar daar waar jullie vandaan kwamen. Daar waar die lemen hutten staan met het kookvuurtje ervoor.

  Like

 11. Johan zegt:

  Gewoon de hogedruk spuit erop zetten en schoonvegen.

  Like

 12. het beste is een enkele reis (op eigen kosten) naar Afrika voor deze groep beroepsklagers

  Like

 13. Elisah zegt:

  Dat die parasieten toch lekker terug gaan naar hun land van herkomst, naar hun riante villa met zwembad en personeel, zoals ze dat schijnbaar van huis uit gewend zijn.
  Stel je voor, met acht personen in een woning, wat een schande, dat zijn ze echt niet gewend hoor. Ze wachten trouwens nog steeds op een limosine met chauffeur en de butler heeft zich ook nog niet laten zien. Zo te moeten leven is onmenselijk, integreren en de taal leren is op deze manier al helemaal niet mogelijk, want het geeft veel te veel ellende en stress als je mensenrechten zo verschrikkelijk geschonden worden.
  Wat een kommer en kwel in Nederland, dat stond echt niet in de folder.

  Like

 14. Thoth zegt:

  Uit het land knikkeren, allemaal! Ze zijn gestoord, ze horen niet hier.

  Like

 15. Pietersen zegt:

  Dit verrotte land heeft het er zelf naar gemaakt dat zij het lef hebben om eisen te stellen.

  Geliked door 1 persoon

 16. guusvelraeds zegt:

  Een beetje rap zeg. Zo kun je getraumatiseerde “vluchtelingen”niet behandelen. Vraag het maar aan Jesse. Per direct een groot vrijstaand huis toewijzen waarin maximaal twee vluchtelingen wonen. Natuurlijk gratis inboedel en een luxe keuken met alles erop en eraan. Vergeet niet de gratis schoonmaak ploeg 2 x per week en de tuinploeg. De volgelingen van Mohammed kunnen zich niet verlagen tot ordinair opruim en poetswerk. Als het even kan alleen rondborstige blonde dames rekruteren voor deze werkzaamheden. Van horen zeggen weten we dat de zonen van de woestijn hier heel verkikkerd op zijn. Dus elke woning voorzien van maximale hoersoepsidie. Tevens voor “wieder gutmachung” 3 jaar gratis uitkering zonder plicht tot solliciteren. Vergeet de gezinshereniging niet en het islamitisch recht op minimaal 4 vrouwen uiteraard allemaal met uitkering, kindergeld en een maal per jaar recht op vakantie in het land van herkomst is nog het minste. Het is in ieders belang dat ze hun roots niet vergeten en zich in Nederland echt thuis gaan voelen.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Je vergeet de 3 sterren kok nog, die uiteraard gespecialiseerd moet zijn in het voedsel bereiden zo als ze van huis uit gewend zijn.
   Of had jij gedacht dat ze zelf van plan waren om te koken.

   Like

 17. Jules Vismale zegt:

  Zou het niet beter zijn als we deze en toekomstige “vluchtelingen” niet gewoon allemaal naar Polen (zij hebben nog meer de pest aan die lui dan wij) toe sturen en gewoon naar Auschwitz-Birkenau? Dan gaan ze daar allen een gestreept boevenpak aantrekken, de hele boel renoveren en in de lucht snuiven of daar nog de brandlucht van de ongeveer één miljoen gecremeerde Joden, 70.000 Polen, 21.000 zigeuners, 15.000 Russische krijgsgevangenen en ruim 10 000 anderen in de lucht hangt! Als ze dan eens wisten hoe al deze mensen in heel Europa uit hun huizen en van het slagveld werden gesleept om daar met Zyklon B (blauwzuurgas) te worden vergast, gedood werden door slavenarbeid, martelingen, executies, medische experimenten, ophangingen enz. dan wensten al deze “vluchtelingen” dat ze NOOIT hadden geklaagd over hun “zieligheid”!
  Als daarnaast koning Willem-Alexander, die hier toch ZO trots is op het vluchtelingenbeleid in Nederland, al deze opdringerige zeurkousen evengoed gastvrij in zijn paleis ontvangt om daar niet meer weg te gaan dan kunnen we allemaal gaan juichen. En het idiote kabinet in Nederland, die zich thans gedragen als muizen die een kat de bel willen ombinden maar niemand dat wil verwezenlijken, sturen we als extraatje in hun ivoren torens op het Binnenhof ook nog een heel stel van deze uitvretende parasieten op hun dak, behalve Geert Wilders natuurlijk!

  Like

 18. delamontagne zegt:

  Ik vind die arme sieligers in dat stadhuis toch nog redelijk beschaafd op treden.
  Ik zuidelijker landen, o.a. Italie gaat het bij protesten iets ruimuriger, hectischer aan toe.
  Tot-en-met het gooien van matrassen uit de ramen van hun hotel…….
  UIT DE ITALIAANSE KRANT:
  (( dit kleine opdondertje [ schijnt zich vluchteling te voelen ] eist, eist, ei….. .WE WANT GOOD food, we want clothes, rooms too hot, we want……………..
  Enfin kijk en luister zelf maar hoe erg ze behandeld worden.
  Hij vertelt, ik bedoel EIST in het Engels.
  *************
  In dezelfde krant verteld een dakloze AoW-er Italiaan die op een stuk carton op bank in Park leeft, hoe hij rond moet komen van Euro 140………………per mnd. !
  http://www.imolaoggi.it/2015/07/27/presunto-profugo-vogliamo-buon-cibo-abiti-migliori-e-posti-meno-caldi/

  Like

 19. Drouven zegt:

  Zijn ook geen vluchtelingen maar ordinaire profiteurs, graaien, jatten en vloeken

  Like

 20. Claudia M. zegt:

  Ik hoop dat wethouder Joris Wijsmuller in het aankomend gesprek kan uitleggen dat er gewerkt moet worden voor eigen of huurhuis. Daarbij vooral ook nagaat, hoever het gesteld is met het vinden van dat werk en dat, nu juist dat erg meehelpt aan de integratie en het vinden van een eigen huis! Dat er wachtlijsten zijn en er mensen zijn die soms langer dan 8 jaar op zo’n lijst staan en ook voor hen de huisjes niet uit de lucht komen vallen.
  Verder is het natuurlijk te zot voor woorden om de integratie af te laten hangen van een eigen huis. Ik kan uit eigen ervaring vertellen dat dit je reinste onzin is! Voor mij was het vijf jaar terror met zo’n klant naast me! Welke totaal malloot heeft dit nu weer bedacht?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s