Hoofddoekagentes en PVV-cops

Screenshot_98

(Door: “Bewiseman”)

Wij hebben scheiding van kerk en staat en de politie moet neutraliteit uitstralen. Als we daar aan gaan tornen, dan begeven we ons op een glijdende schaal. 25 jaar geleden had niemand ooit verwacht dat hoofddoeken bij de politie ooit een serieuze optie zou zijn. En als je dus nu het beleid gaat veranderen, weet je ook nooit wat er over 25 jaar kan veranderen. Misschien moeten we dan agenten met peniskokers toestaan, omdat ons land dan is overspoeld met Papoea’s.

En waar ligt de grens? Bij geloofsovertuiging? Of mogen op ander vlak mensen ook uiting geven aan hun overtuigingen? Als we allemaal gelijk zijn, moeten we ook allemaal het recht hebben om kenmerken van onze overtuiging te dragen en dat hoeft dan niet te worden opgehangen aan geloof.

Er wordt steeds gezegd dat de hoofddoek neutraliteit niet in de weg staat, maar zal een homostel dat ook zo ervaren bij een aanhouding? Als een moslima wordt aangehouden voor een overtreding zal ze dat niet leuk vinden, maar waarschijnlijk wel gewoon accepteren, maar als ze nou wordt aangehouden door een agent met een PVV-button of een PVV-tatoeage zal ze dan niet denken van “die racist moet mij hebben”.

Je kunt makkelijk zeggen dat je ondanks alle uitingen neutraal bent, maar het gaat er ook om of de andere partij het gevoel heeft neutraal behandeld te worden. En daar kun je hele discussies over voeren, maar dat kun je allemaal voorkomen door er gewoon niet aan te beginnen. Want het toestaan van hoofddoeken levert misschien wat extra agentes op, maar het levert met zekerheid een boel gezeur op.

Bron:
www.bewiseman.nl
Auteur: “Bewiseman”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

29 reacties op Hoofddoekagentes en PVV-cops

 1. jeeteberg zegt:

  Super verwoord, ik denk dat de mening van menig medelander is.

  Like

 2. Wikileaks email dump onthult Clinton banden met Rothschilds en occulte Cabal

  De Wikileaks geheime e-mail dumps hebben Hillary Clinton blootgesteld voor wat ze werkelijk is – een lid van het innerlijke heiligdom van de beruchte Rothschild familie, met occulte overtuigingen.

  Wat verdere geloofwaardigheid verleend aan het idee dat presidenten niet worden gekozen, maar worden geselecteerd door een wereldwijd schaduw regering, de Wikileaks email dumps ontmaskeren Hillary Clinton’s nauwe relatie met de beruchte Rothschild bankiersfamilie en hint naar een mogelijke samenwerking met Rockefeller-State.

  Het feit dat de mainstream media is ontmaskerd zich schuldig te maken aan de onderlinge afstemming met de Clinton-campagne kan niet komen als een verrassing, gezien het feit dat ze is gekozen als kandidaat van de Rothschild’s.

  Lynn Forester de Rothschild schreef een e-mail op 18 april 2010, waarin ze Hillary verteld dat ze graag” bij zou praten, en “. Ik blijf je trouw aanbiddende maatje” Clinton reageert “laten maken dat het gebeurd,” en tekent haar reactie met “Veel liefs, H.”

  Op 23 september 2010, mailde Clinton aan Lynn Forester de Rothschild: “Ik probeerde jou en Teddy te bereiken omdat ik Tony Blair vroeg om naar Israël te gaan als onderdeel van onze pers om druk te houden op de Midden-Oosten onderhandelingen…”

  Rothschild reageert, met Clinton te bedanken voor “het persoonlijk contacteren van ons,” en voegt daaraan toe: “Jij bent de beste, en we blijven je grootste fans.”

  Een 9 januari 2012, e-mail bespreekt een bijeenkomst die zal plaatsvinden in Jacob Rothschild’s “historisch landgoed, Waddesdon.” lees verder >>> https://www.jdreport.com/wikileaks-email-dump-onthult-clinton-banden-met-rothschilds-en-occulte-cabal/

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Adriaan Jansens, ik hoop echt dat dit alles tot op de bodem word uitgezocht en dat figuren als Hillary Clinton voor de rechtbank worden gedaagd en fors gestraft. Die deep state heeft wel zoveel ellende, doden en slachtoffers gebracht dat dit echt eens afgelopen moet zijn. Ik heb de indruk dat Trump heel veel last heeft van deze schaduw regering met politici uit verschillende landen.

   Like

 3. hendrikush zegt:

  Iedereen die geen moslim is wordt door de mohammedanen beschouwd als onmens die het niet verdient te bestaan, hoogstens als slaaf.
  Als overtuigd heiden wil ik daarom niet worden overgeleverd aan discriminerende gezagsdragers.

  Like

 4. Bezorgde Burger zegt:

  Laat de Amsterdamse politie eerst het acceptatieniveau van de potentiele moslimagenten maar eens testen. Een goede test: Israelische politie die in de achterstandwijken van Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Gouda, Rotterdam, etc etc gaan patrouilleren. Kunnen ze daar gelijk weer weer orde scheppen, iets waar de oversuccesvolle Nederlandse politie, ondanks de verfrissende ideeen, niet in schijnt te slagen! En als de moslims hebben bewezen dat ze orde, discipline, ons rechtssysteem en andere (geloofs)opvattingen respecteren is er misschien plaats voor discussie. Maar ik vrees dat de Amsterdamse politie niet mans genoeg is om deze test aan te gaan!

  Like

 5. Golden Girl zegt:

  die super agente in Amsterdam krijgt € 12000.= per maand, wel #$^@*&^%
  daar moet een ander 1 jaar van leven, hoe meer hoofddoekjes bij de politie hoe beter, zij maken tzt toch de dienst uit in dit verpeste land

  Like

 6. Golden Girl zegt:

  en als die leuke jonge troetel marokkaantjes worden aangehouden wensen ze de politie de vreselijkste ziektes toe, en bij deze dames? Gaan ze daar dan ook zo tegen tekeer ?

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal eens met de schrijver van dit artikel.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Nou, Laat die Papoea’s maar komen, die zijn tenslotte door Den Haag belazerd !!

  Geliked door 4 people

 9. Guardiacivil zegt:

  Mijn comment geplaatst bij MSN.com mbt tot het artikel over hoofddoekjes bij de politie (onderstaande link):
  IK SCHRIJF HIER NIET ZO MAAR IETS OVER ZAKEN DIE PASSEREN IN ONS LAND………..
  ISLAMISEREN IS TELKENS EEN STAPJE VERDER GAAN…………….
  INFILTREREN……….een van de sussesvolle methodes
  INVLOED uitoefenen………..net zolang totdat je je zin krijgt
  OPKOMEN VOOR JE ISLAMRECHTEN…………toepassen van smerige methodes die absoluut niet passen in onze maatschappij, maar door bepaalde politieke partijen geknuffeld worden en daarnaast druk schermen met je mensenrechten en andere Europese Wetgeving.
  Alleen op deze wijze wordt Nederland en zijn cultuur om zeep geholpen.
  De nieuwe adviseur van de politie draagt zelf een hoofddoek, krijgt voor geleverd advies 12.000 eur. per maand aan inkomen en de politie overweegt het advies om meer vrouwen met hoofddoek toe te laten.
  NEDERLAND IS DE WEG KWIJT GERAAKT.
  http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/brein-hoofddoekjesplan-casht-12000-per-maand/ar-BBBgHTY?li=AA5a7a&ocid=spartandhp

  Like

 10. als dit er door komt beginnen we een verzet.

  Like

 11. Beschouwer zegt:

  De hoofddoekjesagenten zullen zoals het de 5e colonne betaamd heel veel autochtonen gaan aanhouden. Die zullen ze zoveel mogelijk lastig gaan vallen. De mocro straatdealer wordt met rust gelaten want die vangt geld van autochtone grachtengordel millenial kakvolk omdat die zo stom zijn drugs te gebruiken. Door het drugsgebruik worden de moslims sterker en de autochtonen zwakker en afhankelijker van drugs. De mocro/moslim dealer doet volgens de islam goed werk. De moslimgemeenschap krijgt geld van niet moslims en de niet-moslimbevolking verzwakt door verslaving aan drugs. De hoofddoekjesagente zal met een wijde boog om haar islamitische bondgenoten heen lopen omdat deze de niet-moslimbevolking verzwakken door infiltratie net als zij doet door infiltratie in de gewapende macht (politie). Voor de vorm zullen er enige acties worden ondernomen tegen islamitische/mocro dealers met veel overdreven aandacht van de pers. Toen in de jaren 70 de heroine-explosie er was waren de zwarte Surinaamse dealers er op uit om zoveel mogelijk blanken verslaafd te maken (liefst meiden) om die voor hun te laten tippelen asl straatprositituee. Zo kon men wraak nemen op de koloniale overheersing en nu dan blanken gaan uitbuiten. Voor hun helaas werden vele Surinamers zelf ook verslaafd en vielen velen heel grappig in het eigen achterbakse opgezette zwaard.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan Zwitser zegt:

  Nederlanders willen dit niet, geen uitingen van welke sekte dan ook. Alleen het officiële uniform.
  Alleen niet-Nederlanders willen hier in verandering, voor hun overname.

  Like

 13. J. C. Th. Köhler zegt:

  ” …omdat ons land dan is overspoeld met Papoea’s.”

  Leuk gezegd, maar dat zal niet gebeuren. Vooral omdat Papoea’s die behoefte niet hebben. Dat is voorbehouden aan de islam. En gezegd moet worden dat de islam dat goed doet. Ze hebben de afgelopen veertig jaar grotere stappen gemaakt dan iemand voor mogelijk had gehouden. Iedereen weet hoe moeilijk het is de geest weer terug in de fles te krijgen, als die er eenmaal uit is.

  In Den Haag is iedereen druk bezig met het uitsluiten van iedereen. VVD, CDA, GL en D66 niet met de PVV. D66 niet met de CU. SP niet met VVD. Enzovoorts, en zo verder.

  In plaats van, met vereende krachten, samen op te trekken tegen de grootste bedreiging van onze cultuur, onze rechtsstaat, onze democratie: de islam. Iedere dag uitstel is een dag winst voor het landjepik van de islam.

  Ondertussen zijn ze in Brussel bezig met het mogelijk maken van een EU-leger. Dat kan dan gebruikt worden om landen zoals Hongarije en Polen in het gareel te dwingen. Daar hoor je ook niemand over. En onze “staatslieden” hebben behoefte aan een moment van reflectie. Kennelijk doen ze tijdens de onderhandelingen niet aan reflectie. Ze hebben er ook geen tijd voor want ze hebben het te druk met het opwerpen van barricaden.

  Ik zou willen dat het weer 1957 was. Ik was twaalf, we konden gerust buiten spelen, de wereld was overzichtelijk en tamelijk voorspelbaar. De enige “allochtonen” waren een paar Indische jongens op school. Daar speelden we mee, zonder iets anders aan ze te merken dan dat ze een kleurtje hadden. Of het moest zijn dat ze beter waren met gym…

  Ondanks dit alles: toch een goed weekend allemaal.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 14. tippelaar zegt:

  als de moslima’s een hoofddoek mogen dragen bij het politieuniform, ga ik in het vervolg met een zorromasker voor mijn gezicht en een vergiet op mijn hoofd omdat ik belijdend lidmaat ben van de god van zorro met het helmvergiet. Omdat Allah ook nog nooit gezien is hoef ik mijn zorrogod met het helmvergiet ook niet bewijzen. Wat ook leuk zou zijn als alle motorrijders die een integraalhelm hebben met zonnenklep, deze ook dragen tijdens het boodschappen doen. Kijken wat men daarvan vindt. Of op de fiets met een bivakmuts op. Kijken hoelang dat goed gaat.

  Like

 15. Bob Fleumer zegt:

  Geef de islam een hand en je bent je hele arm kwijt en we zijn in dit land al zoveel kwijtgeraakt, niet doen dus!

  Like

 16. Jean zegt:

  Moslims die afzakken naar Nederland, Vlaanderen enz. hebben de “normen & waarden” van Nederland, Vlaanderen enz. te respecteren en NOOIT andersom, het is al heel erg dat die ooit toegelaten zijn om Nederland, Vlaanderen enz. binnen te komen want IEDEREEN wist dat er alleen maar veel ellende van te verwachten valt.
  Nu de grenzen sluiten en de aanwezige troep wat hier geen toegevoegde waarde levert eruit zetten is nu prioriteit nummer 1 en dat met of zonder kopvodden want we kunnen geen moslim meer voor onze ogen verdragen, die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam MOET VERBODEN WORDEN in Nederland, Vlaanderen enz.

  Like

 17. tinekevanschagen zegt:

  Het “weg met ons” hadden ze niet beter vorm kunnen geven.
  Het voelt alsof ik in een val loop waar nog maar moeilijk uit e ontsnappen valt.
  Ben bang dat het onomkeerbaar is,als we niet in verzet komen.
  Maar waar te beginnen? Nederland is terminaal.
  Amsterdam huilt..waar het eens heeft gelachen.

  Like

 18. Elisah zegt:

  Het blijkt dat agentes in Marokko en Turkije helemaal geen hoofddoek dragen…

  Like

 19. Peacepipe zegt:

  Politiechef Aalbersberg zegt dat de Amsterdamse politie te “wit” is. Dat is de zaak omdraaien. Het moet zijn dat de stad te “zwart” is! Dat is het probleem in Nederland en West-Europa! De bevolkingssamenstelling is volledig uit balans en dat is de oorzaak van veel problemen in de samenleving. Elke stap, hoe klein ook, die wij richting de islam zetten is weer een beetje meer onderwerping aan de wil van Allah. Zo zien de moslims dat Allah de Europianen heeft ” bewerkt” om deze toegelijkheid te tonen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s