COUNCIL OF EUROPE – RESOLUTIE 1605: ISLAMOPHOBIA BESTRIJDEN EN ISLAM FACILITEREN

Screenshot_128

(Door: “Blondemevrouw”)

De Raad van Europa te Straatsburg (met 47 landen als leden) verschilt van de EU te Brussel (met 28 landen als leden). De Raad van Europa wil door conventies en daarmee door gelijklopende nationale wetgeving alsook door de rechtspraak van het Europese Hof voor de Rechten van de Mens de democratie, de rechtsstaat en de mensenrechten in Europa zeker stellen. Hoe het handelen de doelstelling ondermijnt. Islam staat haaks op democratie, de rechtsstaat en mensenrechten. In plaats van islam te bestrijden, bestrijdt de Council of Europe kritiek op islam en wordt islam gefaciliteerd.

Fundamentalisme: teruggaan naar het fundament, de waarheid zoeken in de manier waarop bij de bron, de oorsprong daarmee werd omgegaan en alle latere verandering daarvan afwijzen. Het fundament van islam bestaat uit de koran en de ahadith. Hieraan is in 1400 jaar niets veranderd. 60% van de moslims in Nederland vindt dat moslims terug naar de kern van islam moeten gaan. 75% van de moslims in Nederland meent dat er maar één interpretatie van islam is, waar iedere moslim zich aan moet houden.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
Dutch Free Press

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", Europa, EUSSR, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op COUNCIL OF EUROPE – RESOLUTIE 1605: ISLAMOPHOBIA BESTRIJDEN EN ISLAM FACILITEREN

 1. koddebeier zegt:

  Smerige verraders !! Ophangen dat EU zooitje !

  Geliked door 1 persoon

 2. tippelaar zegt:

  Ik heb er maar 1 antwoord op. Dood aan de moslims en leve Israel. Ik kan er niets anders van maken, met de beste wil van de wereld niet. Geloof ook niet de laffe christenen die u voorhouden dat u verdraagzaam moet zijn tegen andersdenkenden. Gordt u aan voor de strijd want de heilige oorlog zal spoedig losbarsten. Zorg dat u er klaar voor bent. Hecht ook geen geloof aan de valse profeten in de regering in den Haag en zeker niet aan Brussel. Deze instituten worden bemand door gewetenloze schurken die u schaterlachend laten afslachten door de moslims. Helaas voor hen, zij zullen als eerste door het islamitisch zwaard worden gedood.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @tippelaar: 14.42. uur. Zo is het! En de gore schoften voeren exact uit, wat de Bilderbergnazikliek, de NWO en de plutocraat Soros, hen opdragen!

   Like

 3. oeps48 zegt:

  De islam is een ideologie met een quasi religieus tintje. Het is een ideologie, die nogal indruist tegen de waarden en normen, die in onze vrijgevochten samenleving betamelijk zijn.
  De islam is zo’n 1400 jaar geleden door ene Mohamed ontwikkeld als leefregel voor een bevolking, die in een woestijnomgeving woont. De gewoonten en gebruiken van destijds in het Midden Oosten dienden als basis voor zijn ideologie. Verder had die Mohamed kennelijk nogal zeer extreme ideeën en een hele perverse natuur, Hij beroept zich op een zogenaamde goddelijke inspiratie. Hij eist zowel een geloofsdwang, als een bekeringsdwang. Hij betoont heel weinig respect voor de vrouw en voor andersdenkenden. Hij veroordeelt alles en iedereen, die/dat niet aan zijn regels voldoet. Zijn ideologie is een leefregel, waar de maatschappij in dienst staat van de religie en omgekeerd. De godheid van zijn ideologie is uit op wraak. Maar die godheid kan zijn eigen boontjes niet doppen. Hij laat het afstraffen dus over aan de geestelijk/maatschappelijke leiders. Deze roepen vervolgens de gelovigen/onderdanen op, om het vuile werk voor hun god op te knappen.
  De ideologie is vastgelegd in de koran, een zogenaamd heilig boek, dat gebaseerd was op een vermeende goddelijke inspiratie. Tegen het woord van god kun je natuurlijk niet ingaan. En elke zinvolle discussie bij dus voorbaat al uitgesloten. Omdat de koran dus niet voor interpretatie vatbaar is, is ook de leefregel star, stug en onwrikbaar. Dit laat dus geen ruimte over voor ontwikkeling noch voor de dynamiek van de tijd. De islam ontstond in de middeleeuwen en is derhalve die tijd niet ontgroeid. De islamitische cultuur straalt de middeleeuwse starheid uit.
  Onze samenleving is dynamisch en gebaseerd op gelijkheid, democratie, vooruitgang en de individuele ontwikkeling. Dat is dus een hele andere visie, dan de ideologie van de islam. Dat gaat ook helemaal niet samen. Dat botst. Het is een illusie om te geloven, dat de islam in onze samenleving ingepast zou kunnen worden. De verschillen tussen de culturen zijn veel te groot. De islam vereist onderwerping. Als wij een vingerreiking zouden doen, neemt de islam onze hele hand en eer we het beseffen, zijn we onze arm ook nog kwijt. De starre islam kent geen inschikking.
  De facilitering van de islam is dus een farce. De Europese instellingen met hun illuminati bezetting dienen dat te beseffen. Maar daar zijn ze dus nog lang niet aan toe. Ze geloven nog in het naïve sprookje van de Nieuwe Wereld Orde. Dat proberen ze ons door de strot te duwen. En wij zijn zo naïef dat we het nog doorslikken ook.
  Het wordt hoog tijd, dat Europa gaat ploppen en floppen. De klok moet worden teruggedraaid. Een groot verenigd Europa, laten we het alsjeblieft vergeten. Het brengt on niets anders, dan ellende. Weg ermee. NEXIT, NEXIT, NEXIT !!!

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Waar blijven die grote BOEMS zowel in Brussel als Nederland?
  Laat ze maar komen, hoe eerder die grote aanslagen weer beginnen hoe sneller het zal zijn afgelopen…………want ons bloed is karnemelk geworden………we zijn het zo zat, zo zat met alles.

  Like

  • Marian zegt:

   Guardiacivil, ik kan het alleen maar met je eens zijn ook ik wordt het zat.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Guardiacivil: 22.14. uur, op 20/5. Beste Guardiacivil, niet alleen zat, maar ook kotsmoe! iedere dag weer dezelfde ellende, met de islamisering; en de massa-immigratie. Europa wordt geheel onleefbaar, voor de eigen bevolking! Dankzij het politieke schorem, dat aan dit verraad meewerkt.

   Like

 5. BM Fidel zegt:

  Islamofobie is een irrationele angst of afkeer tav de islam. Mijn afkeer is allerminst irrationeel, maar berust op grondige studie van het fenomeen. Het juiste woord is daarom ISLAMONAUSEA oftewel WALGING van de islam. (Met dank aan Pat Condell)

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Even geleend, doch nochtans vermeldenswaard:

  Webmaster: Het spijt me. Ik plaats geen links van antisemitische sites!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s