De EU wil haar gevechtsgroepen tot het eind van het jaar inzetbaar maken

Screenshot_133

(Vertaling: E.J. Bron)

De EU maakt haar gevechtsgroepen inzetbaar: donderdag besloten de ministers van Defensie van de EU in Brussel om tot nu toe bestaande hindernissen voor de inzet van eenheden, bestaande uit 1500 tot 3000 soldaten, uit de weg te ruimen.

epoch times

Meer dan tien jaar na haar oprichting wil de EU haar gevechtsgroepen inzetbaar maken om snel op crises te kunnen reageren. De ministers van Defensie van de EU-landen besloten donderdag in Brussel om tot nu toe bestaande hindernissen voor de inzet van eenheden, bestaande uit 1500 tot 3000 soldaten, uit de weg te ruimen. Federica Mogherini, de Hoge vertegenwoordiger van de Unie voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid, had er het volste vertrouwen in dat dit nog tot het einde van het jaar zou kunnen lukken.

De zogenaamde “battlegroups” bestaan al sinds 2005. De uit de strijdkrachten van meerdere lidstaten gevormde eenheden moeten tijdens crises snel uitgestuurd kunnen worden. tot nu toe is dat nog nooit gebeurd. Mogherini wees nu op de mogelijkheid dat de EU de “battlegroups” als snelle crisisreactie eenheden ter beschikking zou kunnen stellen aan de Verenigde Naties om de periode tot de opbouw van een VN-missie te overbruggen.

Militair gezien zouden de “battlegroups” nu al ingezet kunnen worden. Het belangrijkste probleem is de financiering van de operaties. Want tot nu toe moeten deelnemende landen het grootste deel van de financiële lasten voor zulke missies dragen. Slechts een gering deel wordt door de hele EU betaald. Dit zorgt ervoor dat deelnemende landen aarzelen om de gevechtsgroepen daadwerkelijk uit te sturen.

De ministers van Defensie eisten echter ook nog meer verbeteringen aan het concept. Zo dienen de gevechtsgroepen door extra bekwaamheden fit gemaakt te worden voor bepaalde taken of gebieden. Bovendien zou er bij de planning van de inzet “vroegtijdig” rekening gehouden moeten worden met de behoefte aan vervangende troepen en reserves, evenals het vastleggen van een aftocht-strategie. Oefeningen zouden bovendien in het vervolg ook het politieke niveau erbij moeten betrekken.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Europa, EUSSR, Rotzakken, Verenigde Naties, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

42 reacties op De EU wil haar gevechtsgroepen tot het eind van het jaar inzetbaar maken

 1. rightie zegt:

  De EU wil haar gevechtstroepen inzetbaar maken tegen wie eigenlijk? Juist, ja.

  Geliked door 5 people

  • Jan zegt:

   ….tot nu toe bestaande hindernissen…..uit de weg te ruimen.

   Geliked door 4 people

  • Nemesis zegt:

   Dames en heren van de EU gevechtstroepen, jullie ouders, grootouder, broers en zussen en verdere familie zijn per direct ter afschot vrijgegeven. Laat dat maar eens tot jullie botte hersens doordringen.

   Geliked door 4 people

   • Klopt maar het zullen wel de ouders, grootouders, broers en zussen van gevechtsgroepen uit andere landen zijn. Die gevechtsgroepen worden echt niet in de eigen landen ingezet tegen burgers want dan heb je meteen oorlog. Zelf hoop ik dan maar weer dat ze zo stom zijn zoals i ze inschat en een legergroep van Duitsers en Fransen tegen het duitse Volk in gaan zetten.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Drong dat nou maar eens door in die botte hersens, dat is het probleem.

    Like

  • oeps48 zegt:

   Tegen de demonstranten, die tegen de NWO en tegen de EU zijn. Dat ligt er toch duimendik bovenop.

   Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   Tegen ONS,

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @tinekevanschagen: 20.05. uur, op 20/5. Juist gezien. En ik vermoed dat de meeste reageerders op E.J.Bron, dit zien. Dat smerige, rode monster EUSSR, heeft ook al een naam voor deze SS EUSSR TROEPEN; namelijk de EUGENDFOR. En ze zullen tegen het eigen volk worden ingezet, desnoods gezamenlijk met de moslims, en verraders van de rode partijen!

    Like

 2. Steven zegt:

  Vast in het kader om een oorlogje met Rusland uit te lokken…

  Geliked door 1 persoon

 3. Edjan zegt:

  En niet lang daarna zal de eu haar ware gezicht laten zien: dictatuur en terreur.

  In Elsevier staat een artikel over Iran. Dat de mensen daar zo dom zijn om te geloven dat ze democratie hebben omdat ze op een “gematigd” figuur mogen stemmen. Maar dat in feite de ayatolla’s de baas zijn. Dom, hè? Die Iraniërs? Dat ze dat niet door hebben.

  Nee, dan hier. Hier is het heel anders. Wij hebben pas echte democratie want wij mogen op de gematigde Rutte stemmen die een stropop is van Berlijn. (Nee, niet de Brusselse poppenkast). Op last van de grote bazin worden wij vervangen door het herrenvolk. En Rutte voert dat braaf uit. Krijgt hij een mooi baantje voor, straks.

  Wie tegen onze vervanging is, wordt nu nog getreiterd, bestolen en uitgescholden. Dat zal veranderen als de Oekraïners op die stomme Hollanders mogen schieten. Die Hollanders met dat referendum …

  Geliked door 3 people

  • Taljaard zegt:

   @Edjan
   Dan zullen al die sufferds, die nu nog steeds in de goede bedoelingen van de EU geloven, eindelijk eens wakker worden. En niet alleen in Nederland.
   En dan zullen een paar duizend EU huurlingen niet voldoende zijn om de pleuris die dan uitbreekt te kunnen beteugelen. Geloof er geen ruk van dat alle Nederlandse militairen zich in zoiets zouden schikken. Een groot deel zal zonder meer de kant van het volk kiezen. Dat zal ook gelden voor Fransen en helemaal voor Polen en Hongaren.
   En ik denk ook niet dat de Britten afzijdig zullen blijven.

   Wanneer ze in Brussel en Berlijn echt zo dom zullen zijn om deze huurlingen tegen Europese volken in te zetten tekenen ze hun eigen doodsvonnis.
   Letterlijk!

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Helemaal met je eens Taljaard.
    Zou het op zich mooier vinden wanneer oudgedienden krijgsmacht +politie diensten+security personnel EU-wijd, gecoördineerd en onderling samenwerkend EN samenwerkend met lokale milities e.d. dat hele EU gezeur overboord kieperen en een koep (opzettelijk fout) zouden plegen. Met ALLES wat erbij hoort. Volkstribunaal voor de SCHULDIGEN die dit hebben veroorzaakt, en zich hebben verrijkt enz enz….neem aan dat je wel begrijpt wat ik bedoel.
    Macht naar het VOLK.

    Geliked door 1 persoon

 4. oeps48 zegt:

  De EU is gek geworden !!! Willen ze oorlog ???
  Hoogste tijd voor NEXIT !!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Leo zegt:

  Hahahahahahaha, welke gevechtstroepen dan…………………. ???????

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Die beroeps soldaatjes, wat eigenlijk een ander woord is voor ingehuurde moordenaars voor de EU, wat ze dan ook nog eens schaamteloos zouden toepassen.
   Omdat ze er voor betaald woorden.
   Ik heb er ook zo 1 in mijn familie zitten, ik schaam me dan ook kapot met zo iets.
   Heeft nergens een mening over, reageert enkel op orders en bevelen.
   Want met het verdedigen van de landsbelangen heeft het allang niks meer meer mee te maken.

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Dat opvolgen van orders gaat zelfs zo ver, dat zelfs wanneer hij vrij heeft, er een lijstje voor ‘m klaar ligt wat de man allemaal moet doen.
    Wordt dagelijks opgesteld door zijn vrouwtje, en heb niet het lef om daar van af te wijken. Dan zwaait er wat.
    En ik zit dit niet te verzinnen, er zijn echt kerels die zo leven.
    De ideale soldaat dus, is niets anders gewend dan orders opvolgen, zelfs in z’n vrije tijd.

    Geliked door 1 persoon

   • Een aanzienlijk deel binnen leger en politie stemt PVV. Zodra de totale chaos uitbreekt zullen “wij” dat deel aan onze kant vinden. Wél zaak je als diender of militair niet al te uitgesproken uit te laten over je politieke voorkeur, want dan kun je promotie wel vergeten en ligt ontslag op de loer.

    Like

   • bigljohn zegt:

    Ras Hollander 20 mei 2017 om 17:34. Over welk leger heeft u het eigenlijk ? Ons leger ?
    Die slechts uit een paar duizend soldaten bestaat, die zonder munitie zitten en pang pang moeten roepen bij ieder schot….En waarvan het gros ingezet is voor buitenlandse missies, want de Islam in ons eigen land bestrijdt men immers niet ! Veel plezier zullen we niet beleven aan dit pruts legertje met zijn houten geweertjes en katapulten gemaakt van binnenbanden van fietsen ! Ons leger wat ingezet werd ter verdediging van Nederland (mei 1940) had zelfs nog meer slagkracht !

    Geliked door 1 persoon

 6. RonenMar zegt:

  En Putin poept in zn broek van angst……..

  Like

 7. louis portugal zegt:

  Mogen ze dan ook, net als in Venuzuela, inrijden op onze m,ensen die de rotzooi niet langer meer pikken en gaan protesteren?????????????????

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   JA, DAT MOGEN ZE NIET ALLEEN; DAT MOETEN ZE TERWIJL ZE ER OOK NOG EENS EEN MITRAILLEUR OP LEEGSCHIETEN: DAT IS HUN MARSORDER EN ZOALS BERT G. AL SCHREEF IETS ANDERS DOEN ZE NIET EN DENKEN KUNNEN ZE ALLANG NIET MEER. TOTALE HERSENSPOELING OF VOOR MIJN PART EEN LOBOTOMIE.

   PS: denken jullie hier eens ever heel snel over na.

   Geliked door 2 people

   • oud-marinier zegt:

    Nemesis en Bert. G…..dat militairen blindelings bevelen/orders opvolgen. …???
    Hoe komen jullie aan die onzin?
    Er zijn militairen /agenten genoeg, die hun harses weldegelijk gebruiken.
    Militairen /agenten die blindelings gehoorzamen en bevelen opvolgen. …die tijd is al bijna een eeuw voorbij.
    Ik zal niet ontkennen dat zulke lui er NIET tussen zitten. Maar het overgrote deel, gebruikt echt z’n harses wel.
    Maar goed. …ieder z’n mening.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    We hebben het over de eurogendfor tropen oudmarinier en daar ben ik me niet zo zeker van of ze hun harses gebruiken voordat ze hun bevelen die ze krijgen uitvoeren.
    En blindelings bevelen opvolgen, ik help je het te hopen, maar die tijden zijn niet voorbij, ze herleven juist weer. Helaas.

    Like

   • BertG. zegt:

    Natuurlijk gebruiken ze hun harses, voor alle kennis die er in gestopt is om het leger te dienen.
    Maar verder valt er niet echt veel te discussiëren wanneer je een bevel krijgt.
    Daar heb je je dan maar aan te houden, of je ’t er nou mee eens bent of niet.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Mee eens. Juist in het geval van dit EU leger, tot nu toe nog de eurogendfor, die worden ingezet bij heftige rellen in het een of andere land, doet de afdeling uit dat land niet mee de rellen de kop in te drukken, dat doet dan de rest En ja die gebruiken hun harses om precies die bevelen op te volgen die ze op hun marsroute hebben meegekregen.
    Overigens de eerste oefening van eurogendfor was bij de rellen in Griekenland een paar jaar geleden.

    Geliked door 1 persoon

  • oeps48 zegt:

   Dat is dus juist de bedoeling. Zij moeten de mensen, die protesteren tegen de NWO politiek correct in toom houden. Dat is dus juist de foute boel !!!

   Geliked door 2 people

 8. Marlies zegt:

  Ik vind …het vastleggen van een aftochtstrategie” zéér bemoedigend;)

  Geliked door 1 persoon

 9. Daarom willen ze de Oekraïne zo graag in de EU hebben. Was altijd al hofleverancier van huurlingengroepen. Auch damals.

  Geliked door 2 people

  • Ik lees nu voor de 10e keer het boek van Jonathan Little: De Welwillenden. Die lui uit die buurten brachten zelfs hun eigen gaskamers mee en enorme houtzaagmachines om de boeren uit dorpen waar ze langs kwamen in de lengte door te kunnen zagen. En dan pik ik er nog maar de humaanste acties uit.

   Geliked door 1 persoon

 10. Qvic zegt:

  De Europese krijgsraad wordt juist tegen ons als Europese volk gebruikt, dat gaat al eeuwen zo. Het volk dient als kanonnen vlees en mogen dat ook nog eens zelf uitvoeren. Een goede soldaat mag enkel orders uitvoeren van hun leidinggevende, zelf denken wat goed of slecht is wordt niet geaccepteerd. Het ideale I.Q. van een soldaat is 80 of lager, want hoe lager zijn I.Q. hoe makkelijker het is om hem/haar te besturen. Met deze wijsheid worden er dan ook miljoenen laag I.Q. (moslim)mannen geïmporteerd door de overheden, om onze westerse samenleving te degraderen. Zodat de machtselite het makkelijker krijgen om iedereen te kunnen manipuleren naar believen. Niet voor niets gaat het niveau van ons onderwijs met rasse snelheden naar beneden, door de massale import. Door telkens de lat van de kennis naar beneden bij te stellen, lijkt het net als of het niveau van het onderwijs gelijk blijft of zelfs hoger wordt. Het niveau van de LTS van 40 jaar terug, wordt nu op de HTS onderwezen. Noem maar een voorbeeld. Want kennis maakt macht en dat wordt niet getolereerd door de machtselite, want dan zijn wij minder manipuleerbaar voor hun propaganda verhaaltjes. Want met enige kennis doorprik je al die onzin uitkramende overheidsinstanties. Het vrije internet is een grote doorn in het oog van de machtselite en daar wordt nu stukje bij beetje op gecensureerd. Zodat er uiteindelijk enkel politiek correcte propaganda door de overheden voor geschreven wordt. Iedereen moet in dat keurslijf geperst worden, vinden de machtselite.

  Geliked door 4 people

  • Klopt, wat er vroeger op de ULO, het kleine zusje van de MULO, werd onderwezen was zelfs nog een stap hoger dan dat wat ze vandaag de kinderen in het VWO allemaal wijs maken. De Technische Hogeschool van weleer moest jammerlijk ook zo nodig Universiteit gaan heten om te verbloemen dat universiteiten eigenlijk de kleuterscholen zijn voor de opleidingen tot hangmatligger in de subsidiegebonden bezigheidstherapie.

   Like

  • Duchense zegt:

   ik vrees dat je hier een punt hebt waar we niet blij van worden….ofwel word de EU strijdmacht straks een huurlingenleger uit Oekraine, ofwel een verzameling allochtonen die hiermee een verblijfsvergunning kunnen verdienen….mits blinde gehoorzaamheid…..ze werven bij de politie ook al alles met een kleurtje en moslim, hoe gaan we daar mee om als een moslim straks zegt dat je de Nederlandse vlag niet meer mag hijsen, of een kruishangertje moet afdoen….

   We worden verneukt door een stel drollen van politici, en niemand komt in opstand. Ik vind demonstreren trouwens achterlijk, het heeft nog nooit zoden aan de dijk gezet, net als petities of een volksraadpleging, of stembusgang of jezelf verkiesbaar stellen in een “democatie” en verwachten dat iedereen daar respect voor heeft…Als je ziet dat Duyvendak en ander Groen links tuig nu gewoon rondlopen en politiek bedrijven en anderen met geweld dat hebben verhinderd dan vraag ik me af hoe graag mensen eigenlijk wel in vrijheid willen leven…terreur heeft in dit land al lang gewonnen.

   Enkel een woedende menigte met rollen touw en hooivorken die politici met zicvh meesleuren zullen resultaat boeken, tot die tijd is het volksvermaak en loze tijdsvulling.

   Geliked door 3 people

 11. Harry zegt:

  Geloof niet in de zienswijze dat een prutslegertje iets tegen de Russen zou kunnen , willen of durven ondernemen .
  Daar komt nogal wat bij kijken !
  Denk ook niet , áls ze al zo stom zouden zijn om iets in die richting te ondernemen , dat dat dan te winnen valt zonder de Engelse en Amerikaanse hulp .
  Schat in dat het meer is om binnen de EU de rimpels glad te strijken , opstandige burgers die de moslimterreur of de EU-dictatuur zat zijn , uitschakelen , dát soort acties .
  Mensen die tegen het “offerfeest” zijn , uitschakelen .
  Of ze komen de immer stijgende financiële bijdrage ophalen als er niet genoeg geld meer is om die bodemloze put te dempen .
  Halen ze het Rijksmuseum leeg of de banken . Daarna je privé tegoeden .

  Ze hoeven in Rusland maar ergens op een paar knopjes te drukken en we geven hier allemaal licht als het donker wordt .

  Ze zijn wel stom daar in Brussel , maar zó stom toch niet ?
  Toch ?

  Geliked door 2 people

 12. Guardiacivil zegt:

  Een andere optie, gezien dit straks bestaat uit deelnemende EU-lidstaten kan het volgende scenario best mogelijk zijn:
  Mocht het tot een uit de hand gelopen grote revolutie komen bv in Frankrijk, Nederland of Duitsland, de ingrediënten zijn al een poos aanwezig, de oppositie laat zich steeds vaker horen, het volk krijgt geen antwoorden of alleen leugens voorgeschoteld, de weerstand tegen de gelukzoekers groeit met de dag, de streken die regeringen uithalen om de islamisering maar zo snel mogelijk door gevoerd te krijgen, en nog vele zaken meer die de Europese burger zijn bloed in karnemelk doet veranderen………
  Dat de mogelijkheid best bestaat dat bv Fransen op Nederlanders gaan schieten………..politiek maffia Brussels orkestreert en geeft de orders af.
  ???

  Ik sla gewoon even bewust het NATO EN NAVO-verband even over.

  Like

 13. tjonge zegt:

  eigenlijk is het een soort van vreemdelingenlegioen wat ze gecreëerd hebben, huursoldaten die het niet uitmaakt tegen wie ze vechten, als ze maar vechten kunnen.
  .
  we gaan enge tijden tegemoet met die gore eu !
  wordt echt tijd voor de “hooivorken”, eerst den haag, dan brussel ….

  Like

 14. Leo zegt:

  De primaire oorzaken van een oorlog zijn POLITIEKE DADEN.
  Het volk mag dan in een uniformpie, gedwongen, de shit opruimen of dit met de dood bekopen.

  Ten gunste van de multinationals die er hun zakken mee vullen en de bankiers die AL die SHIT
  gefinancierd hebben.

  Like

 15. biebie zegt:

  Eerst maar eens 25 jaar vergaderen in welke taal de bevelen worden gegeven.
  Misschien gaan er wel 27 tolken mee zoals in het Europarlement.
  Eer men de bevelen vertaalt heeft is de oorlog al verloren.
  Zal wel net zo efficiënt worden als de Frontex grensbewaking.
  En zolang de financiering nog niet rond is heel hard Pang Pang roepen.
  Wat leven we toch in een “veilig” Europa zou Donald Duck zeggen.

  Like

 16. Henk.V zegt:

  Uit het gedrag van ”Brussel’’ blijkt dat de aan grootheidswaanzin lijdende , zelfbenoemde kliek aldaar onwrikbaar aan het plan vasthoudt een einde te maken aan het zelfstandige voortbestaan van onafhankelijke landen en haar inwoners en de culturen die zich in de loop der tijden in die landen hebben ontwikkeld.
  Al deze culturen zijn varianten van de Joods-christelijke (plus humanistische)beschaving die al vele eeuwen bestaat en zich heeft gemanifesteerd in het intermenselijk verkeer, de wetenschappen en de kunsten.
  De zogenaamde westerse cultuur is de rijkste die ooit op dit continent heeft bestaan. Van de grondslag de deze verrijkende cultuur als basis voor de te beoogde eenheidstaat biedt wil de EU af.
  Een verzoek van Polen om de ‘’christelijke’’ identiteit als een wezenskenmerk van de EU te erkennen heeft de leiding van de EU niet willen honoreren.
  De EU kiest voor multi-culturaliteit waarin meerdere regies zich met elkaar moeten verweven.
  DE EU houdt zich niet bezig met de vraag of een vermenging van ideologieën en religies tot conflicten leiden en het is zo langzamerhand meer dan duidelijk geworden na de georganiseerde immigratie golven aan welke ideologie de EU de voorkeur geeft: de aan het Jodendom en christendom vijandig gezinde islam. Kortom: de EU houdt ideologisch bezien totaal geen rekening met de zittende Europese bevolkingen en dringt hun een totaal andere ideologie op.
  Bovendien maakt de EU door de geleidelijke vervanging van de oorspronkelijke bevolkingen die lieden met een andere etniciteit en en een andere regie zich schuldig aan een vorm van genocide.
  Christenen en Joden in Nederland zouden zich eens moeten afvragen waarom met dit scenario met begrip en sympathie begroet…..

  Nu één land zich succesvol van de EU heeft kunnen bevrijden komt het ware, dictatoriale karakter onverhuld naar boven.
  Verdere pogingen om tot zelfbeschikking te komen moeten desnoods met geweld de kop worden ingedrukt. Eurogendfor, het Europrese ‘’leger’’ moet men eigen lijk met een zwaar bewapende ME macht bezien, inzetbaar in ‘’case sensitive areas’’, conflicten dii de EU ernstig kunnen verzwakken!

  Wij moeten in dit geval denken aan een specialisme waarin Eurogendfor veel traint: huis aan huis gevechten. Enkele jaren geleden vond er een gezamenlijke oefening in dat soort acties plaats in Duitsland waaraan Duitse ME eenheden en Eurogendfor troepen deelnamen.
  Deze gebeurtenis haalde niet de Nederlandse pers, maar in Duitsland werd daar wel degelijk melding van gemaakt.

  De zaak ligt nu duidelijk genoeg en tegen deze godvergeten plannen om onze vrijheidsdrang te onderdrukken past maar een voornemen: wakker worden en ons voorbereiden . …

  Wij moeten ons HOE DAN OOK absoluut van ‘’Brussel’’ ontdoen .
  Vrijheid bereik je niet door met agressors te onderhandelen.
  Op naar NEXIT.!

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   In Frankrijk is ook zo,n Eurofiel aan de macht gekomen.
   Macron. Hij is ook voorstander van een Europees leger.
   Volgens hem bestaat er geen Franse cultuur, identiteit.
   We zijn allemaal EUROPEAAN …..!
   Heeft ook veel ministers aangenomen met “Europese” ideeën.
   De helft cabinet bestaat uit vrouwen. Één van hen, Sylvie Goulard, Minister van Defensie, spreekt uit dat zij zich GEEN Francaise voelt, dus Europese ?
   Van de EU-landen zijn alleen de Oost-Europese landen zich bewust van het gevaar van de islam.
   Een mooi verzoek trouwens van Polen om de Christelijke identiteit van Europa te willen laten erkennen.
   Dat het werd afgewezen hoeft eigenlijk ook niet te verbazen.
   Polen, een land dat zijn hele geschiedenis door voor zijn vrijheid/onafhankelijkheid heeft moeten vechten.
   Ik lees net in de krant dat 60% van de Fransen “blij” is met hun nieuwe President Macron……….!

   https://eurocalifat.files.wordpress.com/2017/05/macron-new.jpg?w=633&h=475

   Geliked door 2 people

   • Marlies zegt:

    60% “blij”? met Macron- hoe is het toch mogelijk. Checken die mensen zo’n Bilderberger dan helemaal niet? Daar hoef je toch geen graad in de nucleaire fysica voor te hebben.
    Ze weten wél alles over Le Pen, haar familie, etc. etc. Jouw link is duidelijk: tegen de islam zijn is verraad. Fijne man, die Macron.

    Like

 17. bari1951 zegt:

  Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogden reageerde:
  Tegen haar eigen burgers!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s