Erika Steinbach ondersteunt de AfD in de verkiezingsstrijd: “Ik ben er van overtuigd dat de AfD in het parlement moet komen.”

Screenshot_137

(Vertaling: E.J. Bron)

Erika Steinbach (foto) was 13 jaar lang gemeenteraadslid voor de CDU in Frankfurt am Main en ze zat 27 jaar lang in het Duitse parlement. In het begin van het jaar stapte ze uit de partij, o.a. uit ergernis over de vluchtelingenpolitiek van bondskanselier Angela Merkel. Nu wil ze de AfD ondersteunen.

epoch times

De AfD krijgt prominente hulp in de verkiezingscampagne voor de Duitse parlementsverkiezingen: Erika Steinbach, voormalig CDU-lid en op dit moment nog parlementariër, wil de partij bij minstens één grote manifestatie in de verkiezingsstrijd ondersteunen, bericht de “Spiegel”.

Toen Steinbach uit de CDU stapte, verklaarde ze destijds dat Merkel de CDU en Duitsland “enorm geschaad” zou hebben. In de verkiezingsstrijd zal ze samen met de vicevoorzitter van de AfD, Alexander Gauland, optreden; de beide kennen elkaar uit gezamenlijke tijden in de gemeentepolitiek van de deelstaat Hessen.

Steinbach wilde niets zeggen over de plannen, maar bevestigde: “Ik ben er van overtuigd dat de AfD in het Duitse parlement moet komen, zodat daar weer sprake is van een echte oppositie.”

In het bijzonder tijdens de vluchtelingencrisis zouden er alleen binnen de CDU-fractie in het parlement noemenswaardige kritische stemmen zijn geweest, de rest van het parlement zou “als gelijkgeschakeld” zijn geweest. Een toetreding tot de AfD sloot ze echter uit.

Screenshot_138

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Erika Steinbach ondersteunt de AfD in de verkiezingsstrijd: “Ik ben er van overtuigd dat de AfD in het parlement moet komen.”

 1. Melania Trump zonder hoofddoek in Saudi-Arabië

  Melania Trump droeg geen hoofddoek toen ze in Riyad de vliegtuigtrap afdaalde voor de begroeting door de Saudische koning Salman. Een vrouwelijke hoogwaardigheidsbekleder zonder hoofddoek in een streng-islamitisch land: kan dat eigenlijk wel? Ene Donald J. Trump vond zoiets in 2015 getuigen van een gebrek aan respect.

  Like

  • karl zegt:

   Als je het huis van saud 110 miljard aan wapens verkoopt mag je wel zonder doekje op het hoofd…

   Geliked door 2 people

  • H J zegt:

   Nou, dan is hij in twee jaar van mening verandert. Mag dat dan niet?
   In ieder geval geven de Trump’s een signaal af dat zij niet slaafs zijn aan de Islam.

   Geliked door 1 persoon

  • Taljaard zegt:

   @Adriaan
   Het Saudische koningshuis is slechts in 1 ding geinteresseerd;
   het behouden van hun macht.
   Hoe doen ze dat?
   Door de binnenlandse rust te handhaven.
   Waarmee?
   Door smakken geld naar het volk te gooien. En daarmee te voorkomen dat de talrijke Mohammedaanse scherpslijpers ontevreden elementen onder dit volk tegen hen zouden kunnen ophitsen.
   Waar halen ze dat geld vandaan?
   Uit de olie-inkomsten. En daarom willen ze ook zoveel mogelijk olie tegen een zo goed mogelijke prijs aan iedereen verkopen.
   Hoe bereiken ze dat?
   Door goede maatjes te blijven met de politieke machthebbers van hun afnemers.
   Hoe ver gaan ze daarin?
   Zo ver dat ze wapendeals van $ 110 miljard met de VS sluiten en Israel alleen maar met de mond veroordelen..
   Wat tolereren ze?
   Hun onderdanen mogen zoveel geld aan IS en in het buitenland gevestigde salafistische mosketen geven als ze zelf willen. Maar wanneer zij zich tegen hen keren gaat hun kop eraf.
   Waar moeten zij rekening mee houden?
   Dat hun land het wereldwijde hart van de islam is en dat de hadj in Mekka en Medina ook een lucratief handeltje is. Maar niet alleen dat; ook een uiterst explosief en potentieel ontwrichtend fenomeen.
   Hoe beteugelen ze dat?
   Door smakken geld naar het volk te gooien.
   Etc.

   Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  dat is er alvast 1 die tot inkeer is gekomen, die Merkel en Schulz en die anderen die kunnen we wel vergeten, die blijven ons tot onze laatste snik opzadelen met heel Afrika, Bangladesh en nog meer van deze aangename mensen, ik heb geen zin om mijn hoofd op een hakblok te leggen, me de dood in te laten jagen door de miljoenen hoofd afhakkers die blijven binnen komen, goed weekend mensen en geniet ervan zo lang het kan

  Like

 3. Mary zegt:

  Uitstekend van haar, niks het hoofd buigen voor een ideologie die vrouwen onderdrukt, dat valt niet te respecteren, nee dan dat stuk onnozel in Amsterdam die zou zich eens moeten gaan verdiepen in welke gevangenis vrouwen leven in landen zoals Saoedi Arabië (een Saoedische prinses heeft met gevaar voor eigen leven een boek daarover geschreven) en met dat onderdrukkingssymbool geeft ze aan dat prima te vinden, daar solidair mee te kunnen zijn, zo niet Melania!!!!.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Een verstandige keuze van Erika Steinbach. De CDU is net als het CDA in Nederland; volkomen geïnfiltreerd door socialisten, en communisten. En heeft een communiste als leider; Merkel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s