In sommige wijken Parijs is 100% jonge vrouwen aangerand door “migranten”

Screenshot_139

Mannelijke volgelingen van de islam dwingen middels massale aanrandingen feitelijk de handhaving van de Sharia af. Ze worden daarbij geholpen door de politiek, die de islamisering van ons werelddeel actief stimuleert met massa-immigratie.

Media berichten niet eens meer over de vele dagelijkse aanrandingen in de Parijse metro – Nu al kleedt de helft van alle Parijse vrouwen zich zo onaantrekkelijk mogelijk, net als in Stockholm, Malmö, Oslo, Wenen en tal van andere Europese steden.

Uit een grootschalig onderzoek onder duizenden jonge vrouwen in Parijs is gebleken dat in de wijken Seine-Saint Denis en Essonne maar liefst 100% (!) van alle jonge vrouwen op straat of in de metro is aangerand door migranten. Omdat de schokkende uitkomst van het onderzoek aanvankelijk niet werd geloofd, werd het nog eens overgedaan bij duizenden andere vrouwen, met exact dezelfde resultaten. Het is daarom niet verwonderlijk dat steeds meer Parijse vrouwen zich zo onaantrekkelijk mogelijk kleden, net als al jaren het geval is in sterk geïslamiseerde steden zoals Stockholm, Malmö, Oslo en Wenen.

Lees verder>>>
(h/t Steven)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Sharia, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op In sommige wijken Parijs is 100% jonge vrouwen aangerand door “migranten”

 1. karl zegt:

  93% is pro macron in Parijs. De franse vrouwen vinden het wel prima. De vrouwelijke populatie van europa vind het volgens mij wel spannend al die exoten. Alles is wat vreemd is is beter..
  De blanke man is de boeman volgens het feminisme en de exoten zijn bondgenoten. Tenslotte is mansplaining en het glazen plafond vele malen erger dan aangerand worden door een geile afrikaan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  sommige vrouwen hebben dan mazzel, als ze al onaantrekkelijk zijn, vooral pas de foto van de zus van Billy Turf, een vette met blote hangtieten, maar ja als ze zin hebben maakt het echt niet uit hoe iemand eruit ziet, maar het is te zot voor woorden om je anders te kleden voor dit tuig.
  jaren terug zat ik in de bus, kwamen er een stuk of 10 binnen , 1 ging naast me zitten en wreef over mijn benen, ik was bang, sommige anderen in de bus dachten dat ik het nog lekker vond ook,niemand zei blijf van haar af, ik was 20 ofzo, ik was zo blij dat ze eerder de bus uit gingen

  Like

  • Nemesis zegt:

   Met 20 jaar te bang? Die viespeuk had ik aL DIRECT EEN VERSCHRIKKELIJKE OPLAAI GEGEVEN:

   Like

  • Elisah zegt:

   Zelfs nu ik ietsje ouder aan het worden ben heb ik er soms nog last van, wanneer ik dan zeg dat ik hun moeder zou kunnen zijn, dan wil dat wel eens werken.
   Gelukkig schrik ik niet zo snel en kan ik goed voor mezelf opkomen, desnoods kan ik een paar rake klappen uitdelen.

   Like

  • boorzalf zegt:

   Tegenwoordig wordt er gelijk ingegrepen als zulke situaties zich voordoen, maar de passagiers moeten dat wel melden aan de chauffeur. Alle bussen zijn uit gerust met opname apparatuur en camera,s. De verkeersleiding kan tegenwoordig direct mee kijken wat er in de bus gebeurd. Door dit systeem zijn er al zakkenrollers opgepakt en gearresteerd.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Het zal misschien wel weer kort door de bocht zijn, maar mijn eerste en welgemeende gedachte bij het lezen van zulke berichtgevingen is toch echt:
  Je doelbewust onaantrekkelijk gaan maken om maar niet aangerand te worden? Dat moet je dus NOOIT doen!
  Dan hebben die islamitische klootzakken ons automatisch, waar ze ons hebben willen!

  Geliked door 1 persoon

 4. Flo zegt:

  En die vuile rat macron is mede verantwoordelijk, net als de rest van de eu elite ratten, wanneer komt de grote aanskag op dat maffia bolwerk!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Rokjes dag in Frankrijk.***********
  HIER HEB JE DAN DE STRIJDERS
  tegen het vrouwen-onrecht.

  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2017/05/dalqxpfuiaee7zh.jpg?w=573&h=325

  Het zijn zo ongeveer een zelfde soort figuren die zich in de strijd werpen tegen moslim-terrorisme met bloemetjes en kaarsen.
  Maar wat men verder zeker kan stellen is dat zij ook voor onbeperkte immigratie = invallen van de asieligers, zg.n. Vluchtelingen zijn.
  Ik geloof ook dat ze er niet tegenop zien om met een sluier te gaan lopen om solidariteit te betonen met……………….de onderdrukte moslima,s !
  Men hoeft zich toch niet te verbazen dat als je je zodanig uitdost je de moslim-invaders ondersteunt inplaats van de VERKRACHTE VROUWEN.
  Maar het geeft in ieder geval een goed gevoel en een gerust geweten.
  Wat kunnen we verder verwachten in de toekomst met zoveel MACRON- kiezers……….!

  Geliked door 1 persoon

 6. Eric zegt:

  Waarom hebben dan al die zogenaamd seksueel geïntimideerde vrouwen niet op Marine gestemd? Zij haalde in Parijs 5 % van de stemmen, niet meer. Ofwel kloppen deze resultaten niet en is Parijs een paradijselijke stad waar de massa’s moslims zich voorbeeldig gedragen, waar nooit aanslagen worden gepleegd, waar niet tot haat opgeroepen wordt in duistere moskeeën, ofwel zijn de Parijzenaars onnozele dhimmi’s die zich graag Charlie noemen en kaarsjes branden en het in het kieshokje in hun broek doen wanneer ze de naam ‘Le Pen’ lezen. Parijs verdient haar ellende, that’s for sure. En ik geef geen sikkepit voor al die verkrachte vrouwen die niet op Marine hebben gestemd. Ze hebben hun lot méér dan verdiend !

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Veel van deze vrouwen zullen in koor roepen blanke Europeanen verkrachten ook. Verkracht worden door een moslim uit het Midden Oosten is in hun kronkel filosofie een tijdelijk cultureel ongemak dat overgaat als de gewenste diversiteit voldoende Europa geabsorbeerd heeft. Een Europeaan die verkracht die is pas fout en een crimineel die opgesloten moet worden. Hij had beter kunnen weten. De moslim die verkracht is een exoot een nobele wilde die handelt vanuit zijn cultuur. De filosofie van de maakbare samenleving moet kost wat kost overeind blijven. Nooit zal het in hun hoofden opkomen dat de Europese cultuur weggedrukt kan worden door de islamitische invasie. Komt het wel in hun hoofden omhoog dan heb je kans dat ze daarop verkondigen dat in principe alle culturen gelijk zijn. Het zijn de idioten die zeggen dat man of vrouw zijn maatschappelijk gedetermineerd is en niet biologisch en het zijn dezelfde idioten die zonder trilling in hun stem verkondigen dat Europeanen die integreren in de islamitische cultuur progressief zijn en in bezit zijn van een hoge mate van morele beschaving.

   Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  Maar……

  video/1

  Like

 8. elisah zegt:

  Hoogste tijd dat de vrouwen daar voor zichzelf gaan opkomen en met zijn allen in optocht de straat op gaan, gewapend met bijv honkbalknuppels en dan zo’n hele wijk overnemen.

  Like

  • Marian zegt:

   Dat lijkt mij een hele goeie elisah, als ik jonger was zou ik daar best aan mee willen doen. Dan doe je eens te minste wat.

   Like

  • Elisah zegt:

   In Parijs zijn de vrouwen dus idd afgelopen vrijdag de straat op gegaan, om hun wijk terug te eisen! Die ons bekende wijk waar vrouwen niet meer de straat op mogen/kunnen.
   Wat gebeurde er?
   Jaaaa hooorrrr, ze werden voor racisten uitgemaakt!!!
   Natuurlijk, want zo opereren die ultra linkse zwijnen, die dus vrouwen het liefst monddood maken.

   Like

 9. Gert Jan Reitsma zegt:

  En meneer Macron, wat is hierop uw antwoord?????????????

  Like

 10. Rico zegt:

  Yep en toch kiezen ze macron? 😂
  Begrijp jij het nog? Is de mens nou ze dom? Of de regeringen zo corrupt?

  Like

 11. Elena zegt:

  Hmm…als vrouw je onaantrekkelijk kleden?

  http://www.ad.nl/binnenland/amsterdamse-agente-al-met-hoofddoek-gesignaleerd~a0a45e4a/

  Toch geil he zo’n aantrekkelijk Copvod op je kop?

  Like

 12. Jean zegt:

  Als er morgen weer verkiezingen zouden komen dan kiezen weer veel Fransen op die islamlover macron! Eigen schuld dikke bult.
  Ze hadden maar voor Marine Le Pen moeten kiezen dan waren nu al dagelijks vluchten volledig gevuld met islamitisch gespuis met als opschrift “Return To Afrika”.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 23.07. uur, op 20/5. Dat ben ik met je eens, Jean. Geheel gehersenspoeld door de socialistische pers en media, blijft ook het Franse volk stemmen op de landverrader Macron.

   Like

 13. Leo zegt:

  Survival tip for Lady s:
  “Dikke vette wijven, verpesten alle stijven ”

  sic.

  Like

 14. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 15. rightie zegt:

  Kijk daarom dragen die moslima’s een boerka, nikaab of een of andere vaatdoek. Dat is nou net het onderliggende motief eigenlijk. Als je een boerka of die andere flauwekul draagt, dan vrijwaar je jezelf van grijpgrage handen. Er wordt die vrouwen ingeprent dat ze vroom zijn, en dat het zo hoort, maar het duivels motief is (en ja, de duivel is waar die hele islam vandaan komt) dat vrouwen zonder bedekking dus gewoon loslopend wild zijn en dus gepakt mogen worden. Vroomheid, mijn neus.

  Like

 16. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4524988/Four-men-Rochdale-sex-gang-country.html

  Revealed: Four men from Rochdale child sex abuse gang are STILL in the country FIVE YEARS after they were ordered to leave…and their appeal cases are being funded by YOU

  Onthuld: Vier mannen van de Rochdale bende die kinderen seksueel hebben misbruikt, zijn nog steeds in het land. Vijf jaar nadat hun werd opgedragen om te vertrekken … en hun hoger beroep zaken worden gefinancierd door U [de Britten]

  Ringleader Shabir Ahmed, 64, along with Adil Khan, Qari Abdul Rauf and Abdul Aziz are taking their case to Court of Appeal to avoid being booted out the UK
  Their cases are being funded by the taxpayer through the Legal Aid fund
  They were first ordered to leave the country five years ago during their trials

  Ringleider Shabir Ahmed, 64, samen met Adil Khan, Qari Abdul Rauf en Abdul Aziz brengen hun zaak naar het Hof van Beroep om te voorkomen dat ze uit het Verenigd Koninkrijk worden geschopt..
  Hun zaken worden gefinancierd door de belastingbetaler via het Legal Aid fonds
  Hun werd eerst opgedragren om het land vijf jaar geleden – tijdens hun processen – te verlaten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s