Italiaanse en Libische kustwacht pikken 5000 “bootvluchtelingen” op – in 2017 zijn er al 46.000 “vluchtelingen” in Italië aangekomen

Screenshot_136

(Vertaling: E.J. Bron)

De afgelopen drie dagen werden er door de Libische en Italiaanse kustwacht 5000 “vluchtelingen” en “migranten” opgepikt. Sinds het begin van het jaar bereikten meer dan 46.000 “vluchtelingen” de Italiaanse kusten. Dat zijn er 30% meer dan in dezelfde periode vorig jaar.

epoch times

Zoals de Italiaanse scheepvaartpolitie zaterdag meedeelde, werd één lijk van een “vluchteling” uit het water geborgen.

Alleen donderdag al werden er 2900 “bootvluchtelingen” gered. 2300 van hen werden in internationale wateren opgepikt en naar Italië gebracht. De overigen bevonden zich in Libische territoriale wateren en werden naar Libië teruggebracht.

Sinds het begin van het jaar bereikten meer dan 46.000 “vluchtelingen” de Italiaanse kusten. Dat zijn er 30% meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Volgens de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) stierven er dit jaar al bijna 1250 mensen voor de Libische kust.

“Vluchtelingen” uit Afrika, maar ook uit het Nabije Oosten, beginnen vanuit Libië aan de gevaarlijke overtocht over de Middellandse Zee naar het ongeveer 300 kilometer verderop liggende Italië. Volgens informatie van internationale organisaties houden zich op dit moment 800.000 tot 1 miljoen mensen in Libië op, die in gammele boten naar Europa willen oversteken.

De meesten van hen zijn afkomstig uit Afrikaanse landen ten zuiden van de Sahara. In Libische havens worden 7000 tot 8000 “migranten” zonder geldige documenten vastgehouden.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Libië, Linkse Kerk, Midden-Oosten, Moslims, Multiculti, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Italiaanse en Libische kustwacht pikken 5000 “bootvluchtelingen” op – in 2017 zijn er al 46.000 “vluchtelingen” in Italië aangekomen

 1. Steven zegt:

  Over een aantal jaar (als het niet eerder is) dan zijn het de Europeanen die op bootjes naar een ander land MOETEN vluchten om niet afgemaakt te worden door de haatcultuur die het al te gemakkelijk gemaakt wordt om GRATIS geld op te halen!
  Dit soort tering volk wordt aan alle kanten verdedigd door de Europese overheden, aangespoord om hierheen te komen, en de eigen bevolking wordt op allerlei wijzen de mond gesnoerd om de asielwaanzin invasie voorrang te verlenen om ons sociaal stelsel naar de afgrond te trekken!

  Mag hopen dat de opstand snel begint en er een eind wordt gemaakt aan deze debieligheid van collectief zelfmoord plegen!!

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Schijnbaar gaat het erbij onze overheden nog steeds niet in, dat wij, de autochtone bevolking ervoor zorgendat zij kon leven en feesten naar believen van onze belastingcenten en ook niet dat die hele hordes amoebes van diverse kleuren en afstammingen, die niet komen om ook maar een vinger krom te maken en te werken ook door ons, dezelfde belastingbetalers onderhouden moeten worden.
   En wat nu, als we allemaal een bootje nemen en er van tussen gaan net zo als die invaders doen. Dan is er geen feestje meer te vieren en geen geld om die amoebes tevreden te stellen. En als we dan toch weg moeten om het vege lijf te redden, dan zoals ik al eerder schreef, wordt het principe van de verschroeide aarde toegepast..

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    En als we dan eindelijk met onze bootjes op een idyllisch stukje grond zijn aangekomen alwaar wij wederom een “democratie” zullen stichten, zullen wij opnieuw foute, corrupte, frauduleuze politici kiezen die de door ons verdiende en bevochten vrijheid, rijkdom en welvaart zullen stelen om aan wildvreemde parasieten schenken.

    En wij zullen er naar kijken en denken “ik heb er niks van en ik krijg er niks van…

    Geliked door 1 persoon

  • Benesha zegt:

   Jammer genoeg is 95% van de bevolking nog steeds niet wakker. Dat zie je ook aan hun stemgedrag. Daardoor blijven wij nog roepers in de woestijn. Hun ogen zullen pas opengaan als ze tot 75 moeten werken om deze waanzin te financieren, er geen werkeloosheidsuitkeringen meer zullen zijn voor autochtonen,…kortom als het te laat is.

   Geliked door 1 persoon

  • Marian zegt:

   Daar zou je wel eens gelijk in kunnen krijgen Steven, dat het er van zal komen dat wij op de vlucht voor hen zullen moeten.

   Geliked door 1 persoon

 2. stealth zegt:

  Allemaal met een “zoekgeraakt” paspoort, wat een stelletje mongolen zijn wij hier in de EU dit naar binnen te harken !

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan Tooten zegt:

  Gewoon Italië uit Europa knikkeren en bij Afrika betrekken! 2 problemen opgelost, 1) alle zwarten zitten weer op hun plaats en 2) is het financieringstekort voor Italië opgelost en wordt het
  een Afrikaans probleem.

  Geliked door 1 persoon

 4. Golden Girl zegt:

  1 miljoen, we willen jullie niet ! alleen onze geesteszieke leiders willen jullie en alle witte boorden criminelen zitten op jullie te wachten, kassa !!
  mijn ID kaart is verlopen, als wij er vandoor moeten mag ik dan daarmee een ander land in?
  NEE, ik ben een wit vrouw, en zij komen met 10 duizenden binnen en 1 miljoen staat weer klaar, nou ik ben er klaar mee

  Geliked door 1 persoon

 5. Elisah zegt:

  Het schijnt dat maar 2.65% Echte vluchtelingen zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Al was het 0.5%…gewoon OPROTTEN met dit tering volk.
   Ze hoeven geen 6 landen te doorkruisen om in veiligheid te komen. Wél moeten ze 6 landen passeren om de HOOGSTE uitkering en beste sociale voorzieningen op te halen!

   Geliked door 1 persoon

 6. Hendrik zegt:

  Allemaal laten verzuipen

  Geliked door 1 persoon

 7. Beschouwer zegt:

  Weer een grote hoeveelheid gelukszoekers. Men (de gelukszoekers) weet dat men hier niet hoeft te werken voor geld.

  Vele linkserikken ofwel zogezegde “deugmensen” helpen de gelukszoekers de uitkering en woning te regelen.

  Een Nederlandse voormalig Blokker werknemer droomt nog niet eens van zo’n vorstelijke behandeling.

  Er is een enorme discriminatie aan de gang voor autochtone werklozen..

  De migranten worden in de watten gelegd. En de autochtone werkloze wordt behandeld als stront

  Geliked door 1 persoon

 8. Beschouwer zegt:

  De zogezegde “dobbernegers” worden hier goed opgevangen en in de watten gelegd en de voormalig Blokker medewerker wordt door UWV ofwel u wordt vernederd (uwv), getreiterd en van het kassie naar de muur gestuurd.. Echt vals dit …….

  Geliked door 1 persoon

 9. Cleo zegt:

  Rutte met zijn corrupte kliek is hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor deze geregisseerde invasie van ons land en voor de totale overbelasting en bijgevolg daarvan totale vernietiging van onze zorgvuldig opgebouwde verzorgingsstaat!
  KAN NIET WACHTEN TOT DIE ZELFINGENOMEN GEITENKOP VOOR DEZE MISDADEN TEGEN DE NEDERLANDSE BEVOLKING REKENSCHAP MOET AFLEGGEN!

  Geliked door 1 persoon

 10. Mary zegt:

  Als ze ze daar dan maar wel houden in Italie of rechtstreeks door naar Merkel die ze zo graag verwelkomt want zolang de Duitsers niet massaal voor AfD kiezen staan ze daar kennelijk achter, wij niet!!!.

  Geliked door 1 persoon

 11. Flo zegt:

  Vergroot de foto ,en tel de vrouwen en kinderen, dan ben je snel klaar , kan je het hele zooitje gelijk terug sturen .

  Geliked door 1 persoon

 12. Tom Hendrix zegt:

  En geloof maar, dat de zangkoortjes der linksmenschen, en der goedmenschen; al aan het oefenen zijn voor de welkomstliederen, zoals: ” welkom, welkom, vluchteling, welkom in onze sleuf”, door de achterlijke wijven daarvan gezongen. Een vreedzame oplossing gaat er helaas niet van komen, dankzij de verraders van politieke partijen.

  Geliked door 1 persoon

 13. oeps48 zegt:

  Hè, hè, wat is die Italiaanse kustwacht toch oer correct dom bezig. Natuurlijk moeten ze de drenkelingen aan boord nemen. Dat is immers hun beroep. Ze worden ervoor betaald, om te voorkomen, dat drenkelingen verzuipen. Prima, tot zover dus alles goed. Maar dan gaan ze helemaal de fout in. Ze moeten die drenkelingen niet meenemen naar huis, om te vertroetelen. Dat is helemaal foute boel. De Italiaanse kustwacht moet die drenkelingen afzetten op de Noord-Afrikaanse kust. Dan hebben ze die stomme waaghalzen immers weer veilig thuisgebracht. En voor ze van boord gaan, wel graag eerst even een eigen bijdrage in de redding afrekenen.

  Like

 14. bari1951 zegt:

  Geweldig die ferry dienst van Frontex!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s