Moslim-terrorisme of vrijwillige overgave?

Screenshot_135

(Door: “Bewiseman”)

Politici zeggen altijd dat terroristen nooit zullen winnen en dat we pal staan voor onze normen en waarden. Maar om van de slappe Nederlander te winnen, hoef je helemaal geen terrorist te zijn. Nieuwkomers met een grote mond worden namelijk altijd goed gehoord en bediend in dit land. En ook heeft de politiek correcte Nederlander altijd de neiging om zichzelf weg te cijferen en zaken aan te passen nog voor de moslims erom vragen. En het gaat allemaal best wel snel, want de afgelopen week was een feest voor de “diversiteit”!

In Amsterdams komen ze met het idee om hoofddoeken toe te laten bij de politie, weg scheiding kerk en staat. En mag een agent die in de grote Geert gelooft dan ook een PVV button dragen?

In Rotterdam heeft de politie een systeem bedacht om meer allochtonen bij het korps te krijgen. Een hele simpele aanpak, we discrimineren gewoon de Nederlandse agent. Op basis van ras worden de Nederlandse agenten achtergesteld. We zijn een mooi vrij land waar je ver kan komen, je moet alleen niet blank zijn en bij de Rotterdamse politie zitten.

GeenStijl kwam afgelopen week met verslagen en taps waaruit blijkt dat Marokkaanse netwerken invloed hebben op de hoofdstedelijke politie. De netwerken zijn in staat om met behulp van Marokkaanse agenten en de korpsleiding een onderzoek te frustreren. Ineens werd de terreurdreiging niet meer onderzocht, maar de agent die bij het onderzoek betrokken was, politieagent en ex-PVV’er Hero Brinkman. Zeker gezien de verslagen en de taps is het toch wel erg vreemd dat de landelijke media hier verdomd stil over zijn. Verbondenheid Marokkaanse agenten met moskeeën die verdacht zijn en een korpsleiding die uit politieke correctheid of angst niet durft in te grijpen.

Afgelopen week is ook besloten om de nationale kinderdag te verplaatsen vanwege de ramadan. In 1954 besloten de Verenigde Naties één dag in het jaar uit te roepen om het belang van kinderrechten actueel te houden. Kinderdag is altijd op 1 juni, maar kinderdag schijnt niet samen te kunnen gaan met de ramadan.

Wat deze week ook weer een hoogtepuntje was van een geslaagde integratie, was de rel om de klassenfoto. Een moslima was boos, omdat haar kind niet op de klassenfoto stond. Deze foto was namelijk genomen op de dag van het offerfeest en toen zat haar kind lekker thuis. En kindlief is nu getraumatiseerd, omdat ze niet op de foto staat. School heeft nog wel zelf een foto gemaakt en gratis uitgedeeld, zodat er toch foto’s zijn waar iedereen op staat, maar dat neemt het trauma van het kind niet weg. In sommige gevallen is er namelijk altijd sprake van een slachtoffercultuur. En moeder weet hoe de Nederlandse rechtstaat werkt en ze is op de hoogte van het ontbreken van ruggengraat bij de rechters, dus die zag meteen haar kans schoon! Ze eist 10.000 euro van school en de rechter was het uiteraard met moeder eens, school heeft het allemaal fout gedaan.

Maar ik ben blij dat we politici hebben die garant staan voor onze waarden en normen. Ik was namelijk even bang dat ik weer getuige was van een stukje islamisering van Nederland. Maar ik zie het gelukkig fout!

Bron:
www.bewiseman.nl
Auteur: “Bewiseman”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Moslim-terrorisme of vrijwillige overgave?

 1. Steven zegt:

  Helemaal waar…triest maar lachwekkend geschreven..haha

  Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Er valt één positief resultaat te verwachten nl. dat de boel weldra zal ontploffen (datum ligt nog niet vast, wat wel vast ligt is dat de ontploffing zal plaatsvinden) en dat er dan grote schoonmaak gemaakt wordt waarbij als eerste aan de orde zullen komen ‘de linkse groene verraderstroep onder eigen volk’ dadelijk gevolgd door de ruggengraatloze jassendraaiers met daarbij de hele islamitische rotzooi.
  Na die grondige schoonmaak zal er nergens meer een kopvod of stinkende vent in lakens gewikkeld rondlopen, zullen wij weer terug veilig kunnen bewegen én leven en zal Nederland terug van de Nederlanders worden en Vlaanderen van de Vlamingen.
  Als we die poppenkasten mee afvoeren in beide landen die nu decadent liggen te parasiteren dan zou het best kunnen dat Nederland én Vlaanderen één Republiek worden.
  Het gedacht alleen al maakt mij overgelukkig. 1 Republiek, 1 Regering, 1 Parlement en 2 provincies nl. Provincie Nederland en Provincie Vlaanderen met één regering die doet wat het volk eist w.w.z. die “democratisch” bezig is en die de normen & waarden incl. de seculiere wetten verdedigd met alle machten en zich niet laat bezeiken én belazeren door die EU misdaadinstelling in Brusselallabath, die krijgen dan een briefje toegestuurd waarop staat “jullie kunnen ze kussen”.
  Heerlijk.
  Please laat snel die datum vastgelegd worden want wij willen veiligheid & leefbaarheid, geen geweld, geen parasitisme, wij willen onze vrouwen resp. dochters & kleindochters beschermen tegen barbarij en perversiteit komende van onderontwikkeld importtuig.
  De grenzen gaan dan tijdelijk terug open “om van hieruit snel, zeer snel het zootje ongeregeld te kunnen afvoeren richting Afrikaans grondgebied”.

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Klinkt verleidelijk…maar dan moet het wel zo gespeeld worden dat het importtuig zelf zijn koffers pakt en oprot, i.p.v. dat wij ze terug moeten sturen. want dan werken de thuislanden niet meer mee.
   Als ZIJ het gevoel krijgen in Nederland die VEEL Nederlanders NU voelen, dan gaan er een hele hoop vanzelf weg. WIJ kunnen geen kant op en moeten maar met lede ogen aanzien hoe het land en de rest van Europa VERWOEST wordt door al die HAATKOPPEN en straatrovers!!

   Like

   • Nemesis zegt:

    Wat nu koffers pakken e.d. Ze moeten maar gaan met wat ze zijn gekomen en dat was niet al te veel, dus dat gaat best wel snel met dat inpakken.

    Like

  • louis portugal zegt:

   Ik vrees dat het niog wel even gaat duren Jean.

   Like

  • Golden Girl zegt:

   Jean, heeft gij een pintje gedronken? Die gaan never en nooit meer weg, je gratis geld, huis ziektekosten enz opgeven? Uw droom is mooi, maar de mooiste dromen zijn bedrog
   en Steven het zal ze worst wezen dat wij het zat zijn, hun koffers pakken, ach het zou zo mooi kunnen zijn, en idd waar moeten wij dufkoppen in Europa heen, wie wil ons?

   Like

  • bigljohn zegt:

   Jean 20 mei 2017 om 16:32 Droom lekker verder Jean. Uw intenties zijn goed, maar de werkelijkheid vandaag de dag is zo totaal anders. Niet alleen de overheid, maar ook de Nederlandse burgers hebben totaal geen ruggengraat, en doen ook nog eens gezamenlijk aan de wegkijk-cultus. Politiek is voor verreweg de meesten bijzaak, men kiest toch altijd eeuwig voor de verkeerden, terwijl boer zoekt vrouw en GTST onbetwist op de eerste plaats staan. Helden zoals bijvoorbeeld Hannie Schaft en de soldaat van Oranje zijn voorgoed passe. Dus hoe moeten we nu die (nu al) twee miljoen Moslims uitschakelen met zulke slapjanussen onder ons midden ? Dat word Sharia, zeker te weten !

   Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Als we Nederland niet ontdoen van landverraders zijn we ten dode opgeschreven !

  Geliked door 2 people

 4. Karen zegt:

  Wederom goed artikel Bewiseman.

  Geliked door 1 persoon

 5. hoog tijd dat de PVV en het FvD gaan regeren

  Like

 6. Thoth zegt:

  NIDA, PvdE, Denk, Elatik, Marcouch, Yasser Feras, Saoedi-Arabië, Erdogan, Soros, Kromzwaard, terroristische aanslagen, hoofddoeken, joden doden, moskeeën, migranten, discriminatie, voortrekkerij van allochtonen, diversiteit, etc… ik word zo langzamerhand erg moe van de islam.

  Geliked door 2 people

 7. Steven zegt:

  Het zal wel “vrijwillige overgave” worden…want daar zijn de meeste Europese landen inmiddels al mee bezig!
  Ze durven alleen het EIGEN volk nog aan te pakken en te bestraffen…dus we zijn aan de goden overgeleverd.

  Geliked door 1 persoon

 8. Harry zegt:

  Compliment Bewiseman , prima verhaal weer !
  Geen woord aan overdreven .

  Geliked door 1 persoon

 9. Guardiacivil zegt:

  Dit land Nederland mijn Vaderland is “HEEL BEWUST VERROT GEMAAKT”
  De uitzendkracht tevens terrorist kon op Volkel de luchtmachtbasis jammer genoeg geen F16 opblazen.
  Toch wacht ik op die grote BOEM en die gaat heus nog wel een keer komen.

  Like

 10. Johan zegt:

  En de week is nog niet helemaal om of daar was het volgende akkefietje al weer opgedoken.
  Een agente van het Amsterdamse politiekorps vond het nodig om met hoofddoek op haar werk te gaan doen op straat. Terwijl dit nooit overeengekomen is. De kopvoddentrut zag haar kans schoon om moslim-eisen weer eens kracht bij te zetten, toen de discussie hierover bij de hogere politiebazen losbarstte en begon alvast met de hoofddoek- actie. Het is te schandalig voor woorden ! Het is toch om kotsmisselijk te worden van dat islam-gedoe en gezever, dat we dagelijks moeten aanhoren. Hopelijk wordt deze trut op staande voet ontslagen. We hebben hier een scheiding van kerk en Staat in Nederland en zeker het politie-apparaat dient dit toch naar buiten toe uit te stralen. Dus kopvodden zijn absoluut uit den boze.Laat die reli-idioten dat maar bij zichzelf thuis in hun eigen vrije tijd doen, maar niet op straat in een officiële functie….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Johan: 21.54. uur, op 20/5. Laten we niet vergeten mensen, welke partijen er voor de islamisering hebben gestemd, door het aannemen van de MOTIE HALSEMA. En de verraders zijn bekend, en hun partijen ook, de hele vuile gore politieke kliek, in de Tweede Slaapkamer; met uitzondering van de PVV en toen der tijd de SGP. DIE vuile partijen, die vuile verraders zijn debet aan de huidige ellende. Maar ja, ons ZOMBIEVOLK snurkt gewoon door.

   Like

 11. Bocquez zegt:

  een roofdier is en blijft een roofdier
  een prooidier is en blijft een prooidier maar!!!
  ik heb het hier wel over mensen hé
  een zebra gezien die een leeuw aan het verzuipen en wurgen was (gezien op video) prachtig toch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s