Politieagenten woedend door voorkeursbeleid in Rotterdam

Screenshot_118

(Door: Koen Voskuil)

De Rotterdamse politie heeft in een sollicitatieprocedure allochtonen en vrouwen extra punten gegeven, waardoor zij meer kans maakten op een baan. De korpsleiding erkent dat er fouten zijn gemaakt. Agenten zijn woedend. 

Het diversiteitsbeleid van de politie blijft voor verhitte gemoederen zorgen. Nieuwste reden tot onvrede onder agenten is een recente sollicitatieprocedure waarin de politie-eenheid Rotterdam op zoek was naar een senior brigadier.

De Rotterdamse politie beoordeelde brieven van kandidaten op zeven criteria, zoals kennis, ervaring en motivatie. De zevende categorie was afkomst. Autochtone mannen kregen 1 punt toegekend, terwijl allochtone vrouwen 4 punten verdienden.

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, establishment, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Politieagenten woedend door voorkeursbeleid in Rotterdam

 1. Marian zegt:

  Als burger hoef je toch echt niets van de politie te verwachten. Altijd mankementen en gerotzooi. Je vertrouwen is daardoor weg. En nu dit weer, eigen volk wordt gewoon hiermee weggezet. Er is altijd wel wat aan de hand.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Om in dit zwaar gestoorde debiele land nog politie agent te mogen worden moet je een lichtgetinte-lesbische-homofiele-negerin zijn met grote hangtieten en bloemkool ooren.
   De hele politieke top, waaronder ook de politietop zijn de grootste criminelen van dit land en een soort van gigantisch kankergezwel. En kanker moet bestraald worden, of volledig weggesneden, anders overlijdt de patient binnen afzienbare tijd!!

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   We zien hier exact het zelfde gedrag van de politie tegenover de bezetter direct na de capitulatie van NL in de meidagen van 1940.

   Geliked door 1 persoon

 2. Edjan zegt:

  Onze overheid is zeer zeker van zijn zaak. Burgers mogen naar hartelust uitgeknepen, getreiterd en geprovoceerd worden. Dat wil zeggen: de blanke, niet criminele burgers.
  Justitie, politie, artsen, leraren, ze werken allemaal gewillig mee in onze DDR-imitatie.

  Brave blanke burger rijdt 1 km te hard: boete! Dronken Pool rijdt kindje + oma en opa dood: 120 uur taakstraf. Ja, voor echte criminelen heeft de overheid respect: daar zijn ze bang voor, die lijken teveel op henzelf, dus die laten ze met rust. De gevangenissen staan leeg, er worden nauwelijks nog aangiften gedaan, het CBS kraait en liegt dat de criminaliteit alweer gezakt is. Hetzelfde CBS wat kraait en liegt dat er maat 600.000 mohammedanen in ons land zijn.

  Die dronken Pool kreeg uiteindelijk 12 maanden nadat de vader een stoel richting D66 rechter had gegooid. Had hij maar raak gegooid. Na 5 maanden liet onze roverheid de brave Pool ontsnappen. Een bewuste provocatie. Net als die hoofddoekjes in Amsterdam en die voortrekkerij in Rotterdam. Men wil maar zeggen: jullie, niet criminele blanken hebben hier geen ene zak te vertellen. We spugen op jullie en jullie vervanging ligt op schema.

  Geliked door 3 people

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. Steven zegt:

  Verwijzing naat het artikel is niet goed.

  Like

 5. elisah zegt:

  Iemand minder kwalificaties geven vanwege sekse of achtergrond is discriminatie. Wanneer men dit andersom zou doen zou de hel losbreken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Fred zegt:

  En zo wordt de politie steeds dommer.
  Maar de korpsleiding halen ze nooit meer in.
  In domheid dan.

  Geliked door 1 persoon

 7. Peter selie zegt:

  Discriminatie is alleen discriminatie als wij het doen. En let op!!
  We zullen dit soort geniepigheid veel meer tegen gaan komen. Bijvoorbeeld blanken ontslaan wegens ‘overcompleet’ en daarna gekleurden en dan liefst islamieten opnieuw aanstellen onder het motto: “Kleur of zwart omdat het moet”!

  Peter Selie

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Discriminatie is alleen discriminatie “als WIJ ergens iets over zeggen of vinden” ongeacht of dit echte discriminatie is, je ongenoegen willen uiten of iets aanspreekbaar willen maken, of dat het gewoon de werkelijkheid is. Zodra de ELITE, rechters en de buitenlander(s) de kritiek, werkelijkheid of aanspreekbaar maken van het onderwerp niet bevalt, dan heet het ten aller tijden…DISCRIMINATIE of aanzetten tot haat.
   De grootste haatdragers zijn de allochtonen zelf…maar aan dat feit wordt vaak aan voorbij gegaan.

   En door straks al die allochtonen met vuurwapens rond te laten lopen lijkt mij nou ook geen strak plan.

   Je laat tenslotte het kippenhok ook niet bewaken door de wolf

   De EU is ZIEK…terminaal met zelfmoordneigingen zou ik zeggen!!

   Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Zelfmoordneigingen ??? Helemaal niet erg, laat ze dan lekker hun gang gaan, ze mogen gerust bij mij een touw komen lenen !!

    Geliked door 1 persoon

 8. Asgard zegt:

  Politie agenten zijn woedend,…wat een om wereldje is dat ook, politie zijn gewoon hele domme sukkels,…ze slingeren rond met het uitdelen van bonnen op hard werkende arbeiders die smorgens om 5 uur het bed uitkomen, en ze beschermen de criminelen die hun opleiden en graag aan pedofilie doen,…hebben die eikels van agenten echt niet door dat ze misbruikt worden door het systeem,…dat er nog steeds onnozele bij lopen die denken wat bij te dragen aan een veilig bestaan voor burgers,…de politie zijn de beveiligers van de nette heren in pakken geworden, die het volk helemaal uitzuigen en monddood willen maken,…want stel je voor dat het volk eens massaal zou worden!

  Geliked door 1 persoon

 9. Asgard zegt:

  Politie agenten zijn woedend,…wat een om wereldje is dat ook, politie zijn gewoon hele domme sukkels,…ze slingeren rond met het uitdelen van bonnen op hard werkende arbeiders die smorgens om 5 uur het bed uitkomen, en ze beschermen de criminelen die hun opleiden en graag aan pedofilie doen,…hebben die eikels van agenten echt niet door dat ze misbruikt worden door het systeem,…dat er nog steeds onnozele bij lopen die denken wat bij te dragen aan een veilig bestaan voor burgers,…de politie zijn de beveiligers van de nette heren in pakken geworden, die het volk helemaal uitzuigen en monddood willen maken,…want stel je voor dat het volk eens massaal wakker zou worden!

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Fouten gemaakt ???? Noem het gerust stompzinnige blunders !!

  Geliked door 1 persoon

 11. Guardiacivil zegt:

  Alle aanstellingen in het hoge segment cq korps-chef incluso rechters, zijn bewust gekozen om er zeker van te zijn dat hun medewerking is verzekerd zodat de islamisering zonder enige weerstand doorgang vindt.
  Iedere collaborateur en landverrader moet straks schuldig bevonden worden bij een nieuw onafhankelijk gerechtshof.
  Motieven kunt u hier zelf invullen.

  Like

 12. Joannes den Hollander zegt:

  Dit stuk ellende ziet er nog lachwekkender uit dan een teletubbie. In zeer ernstige mate ondermijnt deze malloot het bevoegde gezag. Ontslag op staande voet is hier wel op zijn plaats. Wij hebben geen sharia politie nodig. En verder geen buitenlandse islamitische infiltranten bij de politie of leger. Ook niet elders in overheidsdiensten.
  https://images3.persgroep.net/rcs/BTgK4fjNTZMTM-zhiYoBG5Z4IHY/diocontent/106378665/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Joannes den Hollander: 20.44. uur, op 20/5. Ook ik wens geen sharia/islampolitie. Maar door toedoen van de progressieve en politiek correcte politici= landverraders, gaat deze discriminatie van de geboren Nederlanders gewoon door!

   Like

 13. Asgard zegt:

  een gezaghebbende die de wet overtreed, en die moet mij aan de wet houden,..val kapot vies vuil loeder,..daarom absoluut geen respect voor de politie,…een moslim die mij gaat aanhouden, echt de pleuris zal gaan uitbreken ongeacht man of vrouw!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s