Rechts-extremisme volledig onderschat

Screenshot_126

(Door: Markus Hibbeler – Vertaling: E.J. Bron)

Nauwelijks te geloven: de organisatie, waarin in Duitsland de meeste rechts-extremen georganiseerd zijn, is niet bijvoorbeeld de NPD (5000 leden), maar het zijn de Grijze Wolven (Turkse nazi´s) met meer dan 18.500 leden. Een lid van de ATIB zit zelfs in het bestuur van de Centrale Raad van de Moslims in Duitsland (ZMD). De ZDM, die op zijn beurt weer contacten heeft met de Moslimbroederschap, waaruit de terreurorganisatie Hamas is voortgekomen, zit met de Duitse regering bijvoorbeeld bij de Islam-conferentie aan tafel.

Grondwet-vijanden, die niets anders dan een islamitische God-staat ten doel hebben, hebben dus directe invloed op de politiek in ons land. Bovendien zijn zowel Grijze Wolven als de AKP- respectievelijk DITIB-mensen in alle partijen vertegenwoordigd en hebben deze quasi ondermijnd.

Vraag: Zijn Turkse nazi´s of radicale islamieten bijvoorbeeld niet zo erg als Duitse extremisten? Waarom onderhandelt men überhaupt met een organisatie, waarin zich bewijsbaar grondwet-vijanden bevinden? Wie legitimeert deze organisatie, temeer daar ze slechts een heel klein gedeelte van de in Duitsland levende moslims vertegenwoordigt? De alom bezworen “strijd tegen rechts” is hypocriet, leugenachtig en niets waard wanneer de staat onder één hoedje speelt met andere fascisten! Ook de “strijd tegen de terreur” is niets waard wanneer men weliswaar tegen Jihadisten optreedt (alhoewel dat ook maar halfslachtig gebeurt), maar tegelijkertijd moslims met een radicaal islambegrip als aanspreekpartner op politiek niveau heeft. Dat moet stoppen en veel meer aan de kaak gesteld worden!

Bron:
www.fischundfleisch.com
Auteur: Markus Hibbeler

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, islamofascisme, Krankzinnigheid, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Turken, Turkije, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Rechts-extremisme volledig onderschat

 1. koddebeier zegt:

  Grijze Wolven (Turkse nazi´s) ????? Nazi’s waren toch links !!

  Like

 2. Verwarde Man zegt:

  Extreem rechtse nazi’s, amehoela.

  Nazi’s zijn toch echt Nationaal-SOCIALISTEN.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De echte fascisten, zijn toch de zogenaamde antifascisten. Met voorop de roden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s