“Staatssecretaris Van Rijn wordt baas ziekenhuis”

Screenshot_124

(Door: Y. Ritzen)

Martin van Rijn (PvdA), op dit moment demissionair staatssecretaris van Volksgezondheid, wordt waarschijnlijk de nieuwe bestuursvoorzitter van de ziekenhuisgroep Reinier Haga Groep in Den Haag en omstreken.

Dat meldt NRC, dat zich baseert op mensen die bekend zijn met de zoektocht naar een nieuwe bestuursvoorzitter. Het contract is nog niet getekend. Van Rijn moet namelijk wachten tot het nieuwe kabinet is aangetreden.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", establishment, Graaien, Linkse Kerk, Nederland, PvdA, Rotzakken. Bookmark de permalink .

18 reacties op “Staatssecretaris Van Rijn wordt baas ziekenhuis”

 1. Drs.P. zegt:

  Wij noemen dit het fucking “old boys network” waar alle uitgerangeerde smerige haagse ratten van een mooi baantje worden voorzien in een of ander bestuur tegen een salaris van minimaal 5 ton. Wat een tering baggerland is dit toch!!

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Drs.P: 12.15. uur. Klopt wat U zegt. Baantjesjagers zijn het, zeker die van: PvdA,CDA,VVD en D66. Eigenbelang is voor hen het grootste belang!

   Like

 2. Marlies zegt:

  Gewetenloos sujet. Falend in iedere discipline. Een geboren ambtenaar, dus al eeuwen vretend uit de publieke middelen. Én een PvdA’er. Erger kan eigenlijk niet.

  Geliked door 2 people

 3. BertG. zegt:

  Die kerel heb letterlijk bloed aan z’n handen.
  Zelfs ze eigen ouders konden de tyfus krijgen.

  Geliked door 2 people

 4. leefbarbaar zegt:

  Deze van Rijn is een foutlinxe van de PvdA, die de zorg heeft verwoest. Zo erg dat zijn eigen ouders er over klaagde en die wordt nu beloond met een pretbaan bij een ziekenhuisgroep? Om nog meer te verwoesten?
  Dit houdt niet op, niet vanzelf. Als we dit niet meer democratisch kunnen corrigeren, dan is het koninkrijk der Nederlanden toch echt kapot gemaakt door de elite.

  Geliked door 3 people

 5. BertG. zegt:

  Schippers zal ook wel in een soort gelijke functie verdwijnen.
  Daar heb ze hard genoeg haar best voor gedaan.

  Geliked door 2 people

 6. Thoth zegt:

  Ja, ja, de ‘elite’ van de PvdA zorgt goed voor haar leden.

  Geliked door 2 people

 7. koddebeier zegt:

  Het Old Boys netwerk, politici en semi overheidsinstellingen die elkaar de mooie vet betaalde baantjes toeschuiven. Bananenrepubliek ??? Volmondig JA !!

  Geliked door 3 people

 8. Marian zegt:

  Zij kiezen eieren voor hun geld en de rotzooi achterlatend. Gaan zij weer een nieuwe toekomst te gemoed, kijkende wat zij nu weer naar de filistijnen kunnen helpen.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Marian: 13.59. uur, op 20/5. En dat met het gestolen geld van de gewone Nederlandse burgers. Deze rode piraat, gaat gewoon verder met het slopen van de Zorg, nu dus in een ziekenhuis. En dat kan allemaal hier in Nederland. Zum kotzen!

   Like

 9. oeps48 zegt:

  Dat belooft niet veel goeds voor de patiënten in het HAGA. Daar moet je dus als patiënt niet meer zijn. Van zo’n bestuurder zonder empathie heeft geen mens nog iets te verwachten. Hij liet zelfs zijn eigen ouders verkommeren.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Oproep aan BASF
  Ontwikkel eens een zeer aggressief snel werkend elite-verdelgingsmiddel
  Dan kunnen we dit uitstrooien op het Binnenhof.
  Dit bericht is géén SPAM.

  Geliked door 2 people

 11. Flo zegt:

  Pvda ,heeft na de laatste verkiezingsuitslag bewezen ,dat ze nergens meer zouden mogen functioneren ,maar het ambtenaren zooitje bewijst dat ze nog steeds de dienst willen uitmaken, ontslaan die rooie kliek ,en eens flink de bezem erdoor ,ze hebben onkosten genoeg gemaakt .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s