Vol van islam . . .

Screenshot_129

(Door: Stef)

Heeft een groot deel van de Europeanen nu nog niets in de gaten?

Als je de regeringsformatie volgt, dan moet je toch zeker het gevoel krijgen dat 90% van deze mensen nog steeds de Donald Duck leest. Zelfs elke krant staat van voor tot achter vol met ISLAM-gerelateerde artikelen. Zo ook de tv.  Meestal op een leugenachtige wijze.  Maar het leeft.

Het monster leeft al helemaal onder ons. En aspirientjes zullen niet meer helpen. Het is nu wachten op de echte grotere aanslagen en ook dan zal het monster onder ons blijven.

Vorige week was ik in Ieper.  Er waren weinig hoofddoeken te zien, totdat er toch één verscheen met twee ca. 7-jarige kinderen die elk een speelgoedgeweer droegen. Spelenderwijs werd het op de toeristen gericht en je zou zeggen ach het zijn maar kinderen.  Op de gezichten was haat te zien. Haat die door de ouders was aangebracht.

Door:
Stef
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Vol van islam . . .

 1. Republikein zegt:

  Goedgezien, nou ja, anders naar Anders, ennuh, beetje het verhaal op Fenixx, als het mag van rommel doe ik het.
  https://fenixx.org/2017/05/19/rotterdam-zuid/

  Geliked door 2 people

 2. Marian zegt:

  Wij lezers van Bron weten dit allang, maar hoe kunnen wij bij de rest van Nederland doordringen.
  Wij hebben een leider instructeur nodig wiiiiiiiiie??????

  Like

 3. Republikein zegt:

  Ja, het was ook met wat wrange bijsmaak, je hebt gelijk.
  Maar als je het goed vindt hoe ik me terzijde.

  Like

 4. Republikein zegt:

  hou o.c.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Een jaar of 15 geleden hebben wij met ons Campertje voor de Lakenhalle in Ieper gestaan.
  Prachtige stad.
  IEPER NU……..!

  Na WO I zag het er zo uit………
  Lakenhalle 1918

  Zal het in de toekomst weer zo worden……….?

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  De regeringsformatie gedraagt zich inderdaad precies als Donald Duck zodra deze arrogant wordt, zichzelf en anderen gaat bedriegen en verloochenen en dan luistert hij vrijwel naar niemand meer totdat hij woedende burgers op zich af krijgt die hij blijkt uit te dagen en soms lijkt Donald het nog leuk te vinden ook als hij zichzelf (bijvoorbeeld door middel van vandalisme, geweld en verwaandheid) gehaat maakt!
  Ik weet niet of die twee snertkinderen daar in Ieper de Last Post hadden bijgewoond tussen 19.30u en 20.00u waar de brandweer elke avond een fanfare blazen voor alle 50.000 geallieerden die daar sneuvelden en nooit meer werden teruggevonden. Daarbij meen ik zelfs dat zich daar een groot aantal moslims onder bevinden die in de moerassige bodem waren weggezonken.
  Het lijkt me anders een goede raad aan die snertouders om eens het oude slagveld van Ieper of Passendale op te gaan en daar met deze speelgoedpistooltjes hun haat tegen denkbeeldige vijanden te gaan spelen. En als ze eventueel nog een onontplofte granaat vinden, daar tegenaan schoppen en letterlijk de lucht in vliegen dan zal dit moslimongedierte absoluut GEEN witte gewaden aan krijgen, een gouden ring boven hun hoofden, witte vleugels op hun ruggen of harpen in hun handen maar gewoon rode gewaden aan, duivelshorens op hun hoofden, drietanden in hun handen, lange duivelsstaarten uit hun achterwerken en vreselijk naar zwavel stinkend!

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Bij die laatste zinnen van artikel moest ik denken aan
  enkele jaren geleden, toen we nog gingen naar de zee hier in Fr.
  In de vakantie-mnden juli – aug.
  Op die route uit Noorden zag je dan vaak, leken wel colonnes, NL-se auto,s, zwaar bepakt tot boven op dak aan toe.
  Als je dan op ,n parkeer-plaats een praatje wilde maken met zo,n NL-der, Marocs dus op weg naar huis, herinner ik me de afwijzende, niet vriendelijke houding.
  Kreeg nauwelijks antwoord of contact.
  De enkele keren we komen in NL herinner ik me de zo,n beetje arrogante blik in de ogen van die hoofddoek-vrouwen in winkels.
  Keken je absoluut niet aan.
  Verder heb ik er niet veel ervaring mee.

  Like

 8. Flo zegt:

  Komt er nog een omslag punt ten goede, als dat nog gaat komen? feitelijk is het al te laat. Overal waar je komt die armoedzaaier kopvodden en vieze mannen, vorige week nog in zell am see, dacht dat dat nog een Oostenrijkse stad was.
  Vol met de door de eu en zn vazallen zo gewaardeerde kans parels, nog net geen boerkas met daarnaast boos kijkende getinte ratten.
  Wij hebben snel de stad verlaten….

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Twee ca. 7-jarige kinderen die elk een speelgoedgeweer droegen. Spelenderwijs werd het op de toeristen gericht en je zou zeggen ach het zijn maar kinderen.  Op de gezichten was haat te zien. Haat die door de ouders was aangebracht.

  In een nest wolven komt men nooit een vredesduif tegen. En aan een appelboom zullen nooit peren groeien. Een moslim, of hij nu jong of oud is, blijft een Moslim. Of zoals Pim Fortuijn het formuleerde; Maar het probleem, dat blijft !

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  KLEIN BERICHT……………….GROTE IMPACT!

  Vandaag begin ik met het toelichten van één of meerdere artikelen uit de Telegraaf van de zaterdag editie 20/05/2017…….
  KLEIN BERICHT MET……….GROTE IMPACT………MAAR DAT BESEFFEN DE GEVESTIGDE ELITE ORDE NIET EENS……..

  VEROORDEELDE TERRORIST EN IS LID/AANHANGER WAIL EL A.
  Deze man ziet kans om zich aan te melden voor werk via een uitzendbureau *naam hiervan wordt niet vermeld*, en krijgt een plaatsing op Vliegveld Volkel, *een luchtmachtbasis* wel te verstaan.
  De man kan rustig fotos nemen van de nog *operationele* F16’s en misschien ook al grondplannen in zijn kop gepland van de huidige actuele situaties, zoals bunkers, brandstof opslag, en nog vele kwetsbare zaken meer.
  Niemand die iets door heeft, of groot alarm slaat, dan pas wanneer de man wordt geschaakt bij een ontoelaatbare activiteit.
  DE VEILIGHEID TER PLEKKE………LAAT STEKEN VALLEN…….GEEN SCREENING VAN AANGENOMEN BUITENSTANDERS.
  BINNENLANDSE VEILIGHEIDSDIENSTEN ZITTEN TE SLAPEN OF ZIJN MET VAKANTIE/VERLOF.
  ACH DE LEIDINGGEVENDE EN DE MINISTER HIMSELF BLOK…….MIN. v Veiligheid en Justitie is *GESCHROKKEN*.
  Min. HENNIS v Defensie is ook * NOT AMUSED*.
  Het lijkt er nu sterk op dat na de politie met een poging tot een invoering van een hoofddoek………en deze mislukte voorbereiding van een catastrofale aanslag op de nog enkele operationele F16 die gereed staan om *ons land te verdedigen*
  waarbij niemand maar ook niemand in de gaten heeft wat de gevolgen hiervan kunnen zijn…………Nederland mijn Vaderland
  totaal verrot is gemaakt door………………………………………..
  Het toestaan en stimuleren van islamiseren van Nederland
  Het toestaan en niet controleren van terroristen in hun bewegingen……….laat staan deze IS gezinde lieden en terroristen uitwijzen
  De PVV de *ENIGSTE* partij is die aangeeft wat de *GEVAREN* en de *GEVOLGEN* zijn van dit *KRANKZINNIGE* beleid van voorbije regeringen en het opvolgen van de *RICHTLIJNEN* uit Brussel om de jihad en terroristen en de asiel industrie niets in de weg te leggen!
  Jammer dat de man niet in zijn opzet geslaagd is…….het zou Nederland op zijn grondvesten doen schudden……en de beschuldigingen over en weer zouden op zich al aardbevingen hebben veroorzaakt.
  ALWEER EEN ONDERSTE STEEN DIE BOVEN MOET KOMEN.
  http://feed3.tinypic.com/rss.php?u=sFzJm1WwQatgRkFTfVv%2Brw%3D%3D

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Er ging wat fout met plaatsen van foto
  nogmaals…….
  https://postimg.org/image/td1vhefl5/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s