De Duitsers en hun “verrijking”

Screenshot_144

(Door: “Survivor” – Vertaling: E.J. Bron)

Ik ben het meer dan zat. Ik voel me niet meer prettig in mijn eigen land. Mijn levenskwaliteit gaat achteruit. Ik ben werkzaam op sociaal gebied en wordt daar goed voor betaald. Al 30 jaar lang moet ik toekijken hoe buitenlanders zich hier installeren en mij het leven onnodig moeilijk maken. En daarmee bedoel ik vanzelfsprekend niet de Italiaanse familie, de Poolse arbeider of de Chinese wetenschapper. Ik bedoel diegenen die uit een compleet andere en niet te integreren cultuur komen. Ze waren mijn constante begeleiders in mijn lange beroepsleven.

PI News

Door mijn beroep ken ik bijvoorbeeld al vanaf het begin hun sociaal parasitisme – en het eisen, het onbeschofte optreden. En dan ook nog de teelt van onopgevoede, gewelddadige nakomelingen. Met de eeuwwisseling wilde ik al een boek schrijven. Een paginalange opsomming van voorbeelden. Ik wist helemaal niets van de islam. In principe interesseert de islam me ook niet echt. Helaas was ik gedwongen me hiermee bezig te houden, omdat ik onderzoek moest doen naar de oorzaken.

Geen enkele regering sinds Helmut Schmidt heeft iets tegen deze sluipende invasie van ons land ondernomen – dus sinds 50 jaar. Uit domheid, onwetendheid of onverschilligheid. Ik weet het niet. Integendeel, men heeft zelfs de gezinshereniging gestimuleerd en het sociaal akkoord met Turkije gesloten. In ieder geval heeft men gewoon alles op zijn beloop gelaten (laten we hier even alle samenzweringstheorieën die op de achtergrond spelen weglaten) en nu zitten we met de ellende.

Maar tot 2014 heb ik nog gedacht dat we dit probleem onder controle kunnen krijgen. Maar toen moest ik vaststellen dat de politiek er niet alleen niet in geïnteresseerd is om er iets tegen te ondernemen, maar integendeel de immigratie nog enorm bevordert. En het gaat nog een stap verder. De politiek bevoordeelt de veroveraars tegenover de eigen bevolking (volk).

De veroveraars krijgen meer uitkeringen en mildere straffen voor delicten dan de autochtonen. Met als gevolg dat deze immigranten alles kunnen doen en laten wat ze willen. En dan krijg je dus zulke toestanden zoals we die nu hebben. In zijn geheel niets minder dan een discriminatie van de eigen bevolking.

Dat alles zou nog terug te draaien geweest zijn met een regering die een verstandige politiek bedreven zou hebben. Maar toen kwam HET: in het jaar 2015 opende Merkel de grenzen voor iedereen en zorgde voor voldongen feiten, waarover men eigenlijk helemaal niet meer hoeft te discussiëren. Alleen al door het aantal van 2 miljoen (ongeveer) extra veroveraars hebben we nu zoveel problemen dat we ze niet meer zullen kunnen oplossen.

In plaats van 500 agenten naar de grens te sturen en deze te sluiten, heeft men liever twee miljoen niet te integreren mensen het land binnen laten komen. Die moeten allemaal weer vertrekken. Want ze zijn illegaal in een vreemd land binnengedrongen, ook al vond dit zonder wapens plaats (we laten de 0–10% mensen die recht hebben op asiel even buiten beschouwing).

Merkel heeft dit enkel en alleen gedaan om aan de macht te blijven, want het zou immers tot minder fraaie beelden aan de grens hebben kunnen komen, die haar stemmen zouden hebben kunnen kosten. En deze mensen, die niet op te leiden en niet te integreren zijn, zullen ons zoveel problemen bezorgen op alle maatschappelijke gebieden, dat dit land er aan te gronde zal gaan. Dus moeten ze er allemaal weer uit en daar naartoe waar ze vandaan zijn gekomen. En nog enkelen meer, die na meer dan tien of twintig jaar nog steeds niet geïntegreerd konden worden. Het is niet hun land, maar het onze.

De cultuur en de welvaart werden door onze voorouders gecreëerd. Zij hebben dit land vanuit de volledige vernietiging weer opgebouwd (en daar waren ZIJ niet bij). Daarom roep ik hen op: doe hetzelfde in jullie landen. Bouw ze op, leidt ze naar een zekere welvaart. Wij hebben jullie daarbij zelfs 50 jaar lang met royale schenkingen en ontwikkelingshulp uit belastinggeld ondersteund. Jullie hebben er de voorkeur aan gegeven hier naartoe te komen om niet alleen niks te blijven doen, maar ook nog te eisen dat wij ons aanpassen aan jullie gebruiken en slechte gewoontes.

Nogmaals: Deze mensen moeten weer vertrekken. HOE is alleen maar een kwestie van organisatie. En dat valt op te lossen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Survivor”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op De Duitsers en hun “verrijking”

 1. Jules Vismale zegt:

  Ik heb meer het idee dat in Duitsland hier door deze “verrijking’ van moslims het rechtsextremisme zodanig wordt aangewakkerd dat dezen (dat komt in Duitsland vaker voor dan men denkt) steeds meer “asielzoekers, vluchtelingen”, moslims en linkse politici gaan aanvallen, mishandelen, asielzoekerscentra’s en moskeeën vernielen en zelfs die lui gaan doden! zoals in het oude Sparta werd bewezen heb je er niets aan om een land te veroveren als je het niet eens kunt besturen.

  Like

 2. tippelaar zegt:

  In plaats van duitsland , lees nederland en het verhaal past naadloos op nederland. Dat komt omdat de nl.politiek volledig aan leiband van Merkel (is Brussel) loopt.

  Liked by 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @tippelaar: 11.14. uur. En aan de leiband, van de roden der Ellende Unie; de Bilderbergkliek, Soros de rode vuile plutocraat, en de NWO. De communiste Merkel voert hun bevelen uit; precies in overeenstemming met: ” De Resolutie van Straatsburg”.

   Like

 3. Elisah zegt:

  Een van de grote problemen is dat een deel van die mensen onontwikkeld, crimineel of a-sociaal zijn. Het is daarom dat die mensen door hun eigen land vaak niet terug genomen worden, ze zijn blij zijn dat ze er daar vanaf zijn.
  De mensen die werkelijk vluchteling zijn, gedragen zich meestal volkomen anders en komen ook uit een ander milieu.
  Daarom moet er echt goed gekeken worden naar wie waar vandaan komt en waarom. Er zal streng opgetreden moeten worden en mensen die misbruik maken of zich misdragen moeten uitgezet worden, zonder pardon.

  Like

  • Beschouwer zegt:

   Ja het klopt dat heel veel van de herkomstlanden de criminelen kwijt zijn. In Turkije zeggen ze “De klootzakken zitten bij jullie”. En dit is deels waar. In Marokko zijn ze ook blij van de staatboefjes af te zijn.

   Like

  • Jean zegt:

   Elisah, als je de echte vluchtelingen eruit haalt kom je niet aan 5% al de rest zijn pure parasieten die maar een doel nastreven nl. onze seculiere wetten en onze normen & waarden onderwerpen aan die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam een vuiligheid die verboden en verdreven moet worden uit ons land.

   Like

 4. Williaan zegt:

  Deze mensen moeten weer vertrekken. HOE is alleen maar een kwestie van organisatie. En dat valt op te lossen. Ha Ha, Geef dan eens een goede hint :/ De politici weten het niet!!

  Like

 5. Republikein zegt:

  Goeie vastselling, rot op naar je eiguh hubus culubus.

  Like

 6. Golden Girl zegt:

  maar er is geen bereidheid van de overheid om het op te lossen
  moet het volk er ze zelf uitzetten, dat zal moelijk worden

  Like

 7. Jean zegt:

  Survivor, onze westerse wereld zal sowieso terug een 100% westerse wereld worden, zeker weten.
  Die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam zal verdreven worden, liefst zonder geweld maar als ze daar echt om smeken dan zullen ze het krijgen want wij zijn allen die smeerlapperij spuugzat en kotsbeu.
  De politiekers die de smeerlapperij blijven steunen resp. beschermen (puur voor eigen belang) zullen delen in de rekening, zeker weten..
  Wij EISEN het verbieden van dubbele nationaliteit en het verbieden van stemrecht voor vreemdelingen, wij EISEN het verwijderen van alle illegalen en van vreemdelingen met een strafblad, wij EISEN sowieso het verwijderen van alles wat met islam gelinkt is want die barbaarse smeerlapperij is gewelddadig en draagt een enorme haat mee ‘tegen’ onze seculiere samenleving, ‘tegen’ onze normen & waarden, die smeerlapperij is een bedreiging voor onze vrouwen & dochters.
  Europa moet en zal islamvrij geveegd worden.

  Liked by 1 persoon

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Tja Jean, Ik zou zeggen blijf maar lekker dromen.
   Op welke manier had je gedacht deze profiteurs de laan uit te sturen.
   Het is nog altijd zo in bijna heel Europa dat als je je mond te ver open trekt zal er snel een aanklacht komen via een of andere anti discriminatie club.
   Trek je hem te ver open in groepsverband zal de door en door corrupte hermandad snel aan je deur staan en is de groep te groot word hermandad versterkt met de mobile eenheid.
   Lukt het niet om de burger de mond te snoeren op die manier kan zelfs het leger ingezet worden.
   Je hoop vestigen op bijvoorbeeld een PVV is ook achterhaald zoals nu te zien is want dan word er eenvoudig een cordon sanitaire ingesteld
   De enige hoop voor Europa is nog dat er een natuurramp plaats vind en Brussel met de grond gelijk gemaakt wordt.

   Like

 8. De Duitsers en hun “verrijking” tja wat dacht men van de titel “De Nederlanders met hun verrijking” net zoals de auteur van dit artikel conformeer ik mij volledig aan zijn verhaal en deel zijn frustratie voor 100%. Door maar steeds naar het buitenland te wijzen doet men onrecht aan het feit dat het hier in “ons” land precies hetzelfde is alleen op een wat kleinere schaal dan in Merkel-land. De Nederlanders hebben een steeds maar weer groeiend cadeautje gehad welke sinds september 2015 uit meer dan 120,000 kansparels bestaat, daarbij moet rekening gehouden worden dat de gezinshereniging een factor ter grootte van 3 tot 4 keer zoveel wordt volgens het slimste mens Staatssecretaris Dijkhoff. Al met al dus bijna een half miljoen nieuwe ‘Nederlanders’ tja ik wist niet dat de vergrijzing zo’n groot probleem is of wordt voor ons democratisch gekozen regering (Kuch).

  Liked by 2 people

  • Asgard zegt:

   Adriaan,…waarom denk je dat er in Nederland nog geen aanslag is gepleegd,..omdat Nederland een vluchtingsoord is voor deze lieden, in Nederland zijn de contacten en kunnen ze zich in alle rust voorbereiden op aanslagen in Europa,..in Nederland zitten ze veilig!

   Liked by 3 people

   • Beste Asgard, Nederland heeft een van de ruimhartige asiel en immigratiebeleid van Europa, de donkerogige en lichtgetinte ‘asielzoekers’ worden door mij als uitkeringsbeluste beschavingsvernietigers beschouwt en als parasieten in mega zwermen op Europese bodem neerdalen. Had ergens gelezen dat 75% van deze lieden een status verkregen in Nederland, dat zal dan meteen de reden zijn dat ze zich voorlopig koest houden tot dat het sein van de Euro-jihad uit de kelen van de imams klinkt en er een begin wordt gemaakt met de slachtingen onder de burgerbevolking. Maar denk dat Duitsland of Frankrijk het voortouw neemt in de Euro-jihad, Duitsland heeft sinds september 2015 de meeste kansparels geïmporteerd.

    Liked by 2 people

   • Elisah zegt:

    Wat dacht u van Italië, waar dagelijks de boten met duizenden zgn klimaatvluchtelingen binnen komen.

    Like

 9. Beschouwer zegt:

  Hier is het precies hetzelfde. De gelukszoekers worden in de watten gelegd met uitkeringen en huisvesting en de autochtone werkloze wordt kleinerend en vernederend behandeld en door de UWV toegesproken als een crimineel. De gelukszoekers hebben hier nog nooit een cent belasting betaald.

  Liked by 2 people

  • Steven zegt:

   En alles is erop gebrandmerkt om de autochtone bevolking die in de WW of bijstand zit zo snel mogelijk de uitkering weer af te pakken. Maar over dat kleineren, vernederen en frustreren klopt helemaal!
   Verder stond de hele politiek op zijn kop toen er ineens 500.000 werklozen in Nederland waren. Dit kon zo niet langer..bedreiging voor de sociale potten..bla bla.
   Nu zijn er 120.000 asielparasieten die een uitkering moeten hebben (en dat de rest van hun leven) …bovenop de huidige werklozen……MAAR NU HOOR JE ER NIEMAND MEER OVER!
   Alleen als het om autochtonen gaat..dan moet er opgetreden worden. Maar de BOM gaat hier ook nog wel een keer barsten…want héél véél mensen bijten nu nog op hun tong.

   Like

 10. Claudia M. zegt:

  Ik draai hier twee zinnetjes van de schrijver om:
  “Wij hebben jullie daarbij zelfs 50 jaar lang met royale schenkingen en ontwikkelingshulp uit belastinggeld ondersteund.”
  “Daarom roep ik hen op: doe hetzelfde in jullie landen. Bouw ze op, leidt ze naar een zekere welvaart.”

  Volgens mij doen we dat al langer dan vijftig jaar, waarvan zeker de laatste paar decennia ook nog met de nodige technologie. Hoe vaak ik echter lees, zodra de witmens de boel in handen van lokalen overlaat de boel verwaarloosd en uiteindelijk opnieuw tot stilstand komt.

  Daarnaast blijft het naaste broederschap een probleem in het continent Afrika gezien de ene na de andere burgeroorlog dan wel stammenstrijd. Er wordt meer afgebroken dan opgebouwd.

  Wat ook niet helpt zijn de leiders van de nodige landen, die daar alleen voor eigen rijkdom lijken te regeren en waarbij de bevolking het nakijken heeft.

  Kijk naar wat zich momenteel in Zuid-Afrika afspeelt. Ooit een welvarend en economisch gezond land, nu duikt het de overige Afrikaanse landen achterna.

  Ik vrees dat oproep ‘eigen land opbouwen’ daarom een roep in de duisternis is. Tenzij de touwtjes in Afrika terug in onze handen genomen gaan worden, gaat dit niet weg en zeker niet over. De bevolkingsexplosie in Afrika is fenomenaal en zal onze mooie moeder Aarde nog heel veel problemen op gaan leveren!

  Ik vraag me ook af hoe de ‘New World Order’ dit noch te voeden, noch te huizen, noch te verzorgen probleem gaat oplossen?. Hoewel ik me er vanzelfsprekend absoluut iets bij bedenken kan…

  Liked by 1 persoon

  • Beschouwer zegt:

   De nieuwe wereldorde heeft altijd het recept van (burger)oorlog klaar staan. De elite ziet de mensheid als een soort jungle. De sterksten blijven dan over na de burgeroorlog en de elite heeft dan de overgeblevenen als slaaf in een politiestaat.

   Liked by 2 people

 11. delamontagne zegt:

  De oplossing van het PROBLEEM in Paris, “La chapelle” waar vrouwen worden lastig gevallen door horden invaders, z.g.n. vluchtelingen, IS ER……….
  ********
  Caroline de Haas , een Francaise van NL-afkomst ?, is een “militante Féministe.
  ZIJ HEEFT DE OPLOSING:
  De gemeente parijs moet de trottoirs daar verbreden, zodat de vrouwen sneller kunnen vluchten.
  VIDEO;

  https://tvs24.ru/cumulus/cc-content/uploads/h264/pSqTJhbznrlQ0MRpYcrZ.mp4?_=1

  Zoals één der reageerders opmerkte:”dat soort idioten maakt ons toch steeds weer aan ,t lachen”.

  Liked by 2 people

 12. Harry zegt:

  Heb over een periode van zo’n goede twee jaar ontwikkelingshulp mogen bedrijven in Afrika .
  Was in dienst bij een internationaal bedrijf die mij als technisch specialist aan een maatschappij verhuurde om ontwikkelingswerk te doen .
  Er was in die periode ( 1977- 1980 ,als ik me niet vergis ) een ontslagronde op komst en ik werd geadviseerd om dit aan te pakken , als tijdelijke bezigheid .
  (Wie niet aan het werk was zou kans lopen ontslagen te worden ) .
  Dus ben ik daar in getrapt .
  Dat was in Sudan , midden Afrika .

  Alles wat je daar deed was vergeefs , die zwarten zijn te stom en te lui om uit hun ogen te kijken ,
  Van de 52 zwarte medewerkers waren er ’s morgens soms zo’n dertien ,veertien .
  De rest was eeuwig ziek of kwijt .
  Iedere grootmoeder stierf daar wel minstens zes keer per jaar , voor iedere kregen ze minstens een week vrij .
  Zo rond de middag waren er nog zo’n vijf of zes aanwezig , niet te verwarren met aan het werk !
  Aan het eind van de middag kon je er soms nog twee vinden .

  Afijn , wij zorgden dat het hele circus daar goed functioneerde en als we na drie maanden met verlof gingen en je kwam na een maand terug , dan stond ALLES weer stil !
  Zo’n dertig landbouwmachines , landrovers , bulldozers , etc , soms was alleen de tank leeg ! Verkochten ze de brandstof aan voorbijrijdende vrachtwagenchauffeurs .
  Maar niet meer vullen de tank , nee wachten tot die gekke Hollanders er weer waren .
  Gewoon drie weken op een kistje gaan zitten wachten .

  Allemaal moslims , dus allemaal dieven !
  Ze saboteerden de boel zodat ze niet hoefden te werken .
  Het was allemaal weggedonderd geld !

  Liked by 7 people

  • Elisah zegt:

   Wat een nachtmerrie en die mensen heten tegenwoordig klimaatvluchtelingen…..

   Liked by 1 persoon

   • Steven zegt:

    Dat ‘klimaatvluchtelingen’ is alleen maar in het leven geroepen om op een andere manier ZOVEEL mogelijk nog meer asielparasieten legaal hierheen te transporteren.
    Want in die situatie kunnen die mensen niet meer in hun eigen streek – stad – land overleven, waardoor het dan weer een vrijbrief wordt om ze hierheen te halen.
    Maar geen één gaat er naar andere landen, ze MOETEN allemaal alleen maar naar Europa waar de hoogste uitkeringen worden uitgedeeld!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Harry,
    Weer prachtig uit het werkelijk bosnegerislamdieven-leven gegrepen…

    Like

  • Edjan zegt:

   Zelfde soort verhalen gehoord van een vriend die rond 1979 naar Afrika ging, deels uit idealisme, deels wegens stage HTS werktuigbouw.
   Ook die o zo hoogstaande kleinschalige hulp direct naar de mensen gebracht bleek niet te werken. Toen sprong het eerste scherfje van mijn keurig nette linksigheid.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Ik geloof je zondermeer. Maar het blijft erg dat de “goe-gemeente” er maar niet AAN wil.
   Die verspilling van gemeenschapsgeld aan ontwikkelingshulp.
   Bij die “onrealistische , idealistsche mensen” van het Ministerie is het VOORAL belangrijk dat ,t budget “rond” is, goed gespendeerd.
   Dan hebben zij weer hun bureau-plekje veilig gesteld………….

   Like

  • Nemesis zegt:

   Heel precies zo ging en gaat het daar, Kwamen alleen maar in de benen als ze voor het jolijt de buurman de buik open mochten snijden, omdat die de vrouw van een hunner een pleziertje had bezord. Gewilt of ook niet, dat was nooit te achterhalen. Daarna weer komplete lethargie.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    ik weet dat het “ontwikkelingssamenwerkingsgeld gewoon voor de volle 100% wordt besteed aan het “omkopen” van hoog geplaatste “leidinggevenden”.
    Poloitieke doelstellingen worden er uitsluitend mee gediend.
    Daarvoor en niet anders.
    Iedereen weet dat er uitsluitend luxe aankopen voor worden gedaan en/of wapens voor worden aangekocht.
    Daartegenover mogen blanke bedrijven de bodem leegroven.

    En terecht natuurlijk.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Helemaal juist. Ga maar eens na wat een Mugabe met aanhang toch in Singapoor en Maleisie te zoeken heeft.

    Like

 13. Mirjam zegt:

  ‘Vluchtelingen’ moeten ook weer terug naar hun landen als deze oorlogsvrij zijn, dat was altijd de bedoeling, alleen heeft de regering het doel gewijzigd en nu dient dit alles hun persoonlijke agenda’s. We hebben totaal géén behoefte en plaats voor migranten, vooral niet van het soort dat komt parasiteren. Wederom de regeringen hebben ze gewoon, zonder controle, cart blanche gegeven om te komen en ook te blijven. Daar hebben ze geen recht toe, want de voorschriften en wetten gelden voor iedereen die in onze landen verblijven. Ze moeten weg, terug naar hun landen. Dát is de taak van de regering. HET LAND REGEREN EN HANDHAVEN.

  Like

 14. Drs.P. zegt:

  EU-uitkerings-parasieten demonstreren voor Afrikaanse uitkerings-parasieten:
  https://www.rt.com/news/389106-milan-protest-migrants-rights/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s