Het probleem is niet de “Islamitische Staat”, maar de islamitische haat

Screenshot_152

(Door: Raymond Ibrahim – Vertaling: E.J. Bron)

Vergeet de symptomen en kijk naar de bron. Een leugen camoufleert de waarheid. En gemene, maar verborgen leugens hebben nooit een kans om ontdekt, behandeld en verbeterd te worden. Vanwege deze simpele gemeenplaats heeft een van de grootste leugens van onze tijd – dat geweld in de islam niets met de islam te maken heeft – van een op zich zwakke islam een gesel van de moderne wereld gemaakt, zonder enig teken van verlichting aan de horizon.

EuropeNewsFrontpage

Daarom is het nuttig om de belangrijkste strategie, die door leugenaars in de regering, de media en de universiteiten gebruikt worden, te ontmaskeren: 1) Het typische maar chronische dagelijkse nieuws over islamitische geweld tegen niet-moslims in de hele wereld. 2) Dat er door moslims altijd maar één spectaculaire geweldsdaad wordt uitgepikt, die men, omdat deze bijna altijd door een professionele Jihadisten-groep wordt gepleegd, als beperkt, tijdelijk, plaatselijk fenomeen voorstelt: deze speciale “terreurgroep” wordt bestreden en het probleem verdwijnt al.

Als voorbeeld moeten de islamitische aanslagen op christelijke kerken dienen: vorige maand, nadat twee Egyptische kerken gebombardeerd en 51 gelovigen vermoord werden, zei iedereen tamelijk snel dat “iets” genaamd “ISIS” – wat uiteraard “niets met de islam te maken heeft” – daarvoor verantwoordelijk zou zijn.

Op Paaszondag 2016 werden meer dan 3700 kilometer van Egypte verwijderd, in Pakistan, ongeveer 70 christenen door een bomaanslag gedood, dus specifiek tegen de feestelijkheden rondom Pasen gericht. Destijds vertelde men ons dat een “iets” genaamd de Taliban – had ook “niets met de islam te maken” – daarvoor verantwoordelijk zou zijn.

Ondertussen, ongeveer 3700 kilometer ten westen van Egypte, in Nigeria, werden opnieuw christenen aangevallen. Daar werden 11.500 christenen gedood en 13.000 kerken verwoest. Volgens de officiële versie zou een iets” genaamd “Boko Haram” daarvoor verantwoordelijk zijn. Dat is een andere groepering die steeds opnieuw met Kerst en Pasen kerken bombardeert, een andere groepering, die, zoals men ons vertelt, “niets met de islam te maken heeft”, maar ze zou een beperkt, tijdelijk, lokaal probleem zijn dat men moet bestrijden en hopla, het probleem is opgelost.

Ongeveer 4500 kilometer ten westen van Nigeria, in de VS, werd aan de Amerikanen verteld dat een “iets” genaamd Al-Qaida 3000 van hun landgenoten op 9/11 aangevallen en vermoord had en dat het bestrijden van deze beperkte groep de terreur zou overwinnen. Volgens berichten werd de aanvoerder van de groepering, Osama bin Laden, gedood en de overwinning werd luidkeels verkondigd – totdat een nog wredere manifestatie genaamd “Islamitische Staat” het toneel opkwam en nog verder ging dan Al-Qaida ooit gedroomd zou hebben.

Het probleem is niet gewoon dat de leugenaars in de media, de regering en de universiteiten weigeren één en één bij elkaar op te tellen en erop staan iedere hierboven genoemde groep als heterogene, begrensde groep met verschillende “politieke” of “territoriale” motivatie te zien – geen van hen heeft iets met de islam te maken. Het grotere probleem is dat normale moslims, die zichzelf niet “ISIS”, “Taliban”, “Boko Haram” of “Al-Qaida” noemen, gelijksoortige misdaden plegen – en nog veel vaker – hoewel daarover door de media minder bericht wordt.

Daarom, hoewel ISIS de verantwoordelijkheid voor de bomaanslag op de Egyptische kerken met Pasen heeft opgeëist, is het iedere gewone Egyptische imam, die “openlijk haat en geweld tegen christenen via luidsprekers predikt”. Iedere gewone moslim vervolgt “eens in de twee tot drie dagen” christenen. Iedere gewone moslim schopt rellen of doodt als er een gerucht opduikt dat er een kerk gebouwd gaat worden of dat een Koptisch kind zich “blasfemisch” zou hebben uitgelaten over de profeet Mohammed, of dat een mannelijke christen een afspraakje heeft met een islamitische vrouw. Kortom, het is de doorsnee moslim – niet “ISIS” – die ervoor heeft gezorgd dat Egypte op de 21e plaats van de ergste naties voor christenen terechtkwam.

Datzelfde geldt voor, hoewel de Taliban de verantwoordelijkheid voor de bomaanslag met Pasen 2016 opeiste, de gewone doorsnee moslim in Pakistan, die bijna dagelijks christenen discrimineert, vervolgt, tot slaaf maakt, verkracht en vermoordt. Omdat het de doorsnee moslim is – en niet de Taliban – die van Pakistan het op vier na ergste land voor christenen ter wereld heeft gemaakt. En hoewel het Boko Haram is die altijd wordt beschuldigd van spectaculaire aanslagen op christenen en hun kerken, is het de doorsnee moslim, inclusief de islamitische Fulani herders, die van Nigeria de op twaalf na ergste natie voor christenen heeft gemaakt.

Daar gaat het in werkelijkheid om. Terwijl de media de terreurgroepen benoemen die voor bijzonder spectaculaire aanslagen verantwoordelijk zijn, durven slechts heel weinigen te zeggen dat het moslims in het algemeen zijn die in de hele wereld gelijksoortige geweldsdaden en intolerantie tegen niet-moslims begaan. Inderdaad, moslims – van alle rassen, nationaliteiten, talen en sociaal-politieke en economische omstandigheden, niet alleen “terreurgroepen” – zijn verantwoordelijk voor de christenvervolging in 40 van de 50 ergste naties ter wereld waarin christenen leven.

Datzelfde geldt voor hetgeen “extremistische”, “terroristische” en “militante” groepen doen, die zijn echter alleen het hoogste topje van de ijsberg van hetgeen de moslims in de hele wereld doen.

Je moet het steeds opnieuw herhalen: de media verdoezelen niet alleen voor de islam door net te doen alsof de spectaculaire aanslagen op niet-moslims, “die door islamitische groepen worden uitgevoerd, plaatselijk begrensd zouden zijn, belangrijker is dat zij zeggen dat ze “niets met de islam te maken hebben”. Ze verdoezelen voor de islam door te verzuimen dagelijks te berichten over de vervolging van niet-moslims, die hiermee iedere dag worden geconfronteerd – islamitische individuen, islamitische meutes, islamitische politie en islamitische regeringen (inclusief de meest nauwe “vrienden en geallieerden” van Amerika) – en dus niet islamitische “terroristen”. Ze durven niet één en één bij elkaar op te tellen om een volledig beeld te schetsen.

Daarom moet de wereld blijven lijden onder de islamitische terreur. Het is niet alleen dat door deze leugens talloze onschuldigen in de islamitische wereld, die vervolgd worden, in vergetelheid zijn geraakt, maar men heeft het de vervolgingen ook nog toegestaan naar Amerika en Europa op te dringen door de massa-immigratie.

Het blijft bij het feit: de vreselijke waarheid moet eerst erkend worden, voordat ze kan worden genezen. Het mag dan weliswaar moeilijk zijn om een vreselijke waarheid te erkennen – dat de islam, niet de “radicale islam”, haat en geweld tegen niet-moslims propageert – maar als we dit niet willen blijven zien, dan zal de leugen worden bevorderd en dat betekent dat Jihad en terreur zullen blijven doorgaan.

Kortom, het probleem is niet zozeer de “Islamitische Staat”, maar de islamitische haat. De eerste is een van de vele tijdelijke en historische manifestaties van de laatste, die als integraal bestanddeel van het islamitische gebied en de islamitische tijd heeft overleefd.

Bron:
https://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.frontpagemag.com
Auteur: Raymond Ibrahim

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het probleem is niet de “Islamitische Staat”, maar de islamitische haat

 1. Marian zegt:

  Zo is het. En aangezien dat de islam zich goed verspreidt heeft in de EU, hangt er een donderwolk van haat boven ons hoofd.

  Geliked door 2 people

 2. hendrikush zegt:

  Blijven roepen; blijven herhalen; blijven tegenwerpen; blijven beschuldigen.
  Langzamerhand begint bij steeds meer mensen door te dringen waar de islam voor staat.
  En de huichelaars in Brussel en Den Haag moeten aan de schandpaal met hun dhimmy gedrag.

  Geliked door 3 people

 3. Cathja zegt:

  Het zal een probleem voor ons gaan worden als kritiek op ‘de islam’ verboden wordt! Nu kunnen we ons nog wel uitspreken, maar er komt een tijd dat we gestraft worden als we iets negatiefs over moslims en hun verschrikkelijke idiologie durven te zeggen.
  In feite kan de islam dus zijn gang gaan.

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Niks hun gang laten gaan. Als we dat wat we nu uitspreken niet meer mogen zeggen op straffe va….(die straf hebben ze nog net niet uitgevonden) dan moeten wij zo inventief zijn en het anders uitspreken en zeggen.

   Like

 4. Williaan zegt:

  Cathja nog even en het wordt gevaarlijk hier te reageren, of is he tal :/

  Like

 5. koddebeier zegt:

  En het allergrootste probleem is dat deze islamitische haat tegen alles wat westers is islam breed aanwezig is, hetgeen de westerse regeringen en politici verdommen om in te zien !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s