Laadbakken met beton beschermen Japan-dag in Düsseldorf

Screenshot_145

(Vertaling: E.J. Bron)

Gisteren vond in de hoofdstad van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen voor de 16e keer de “Japan-dag” plaats. Zoals elk jaar waren er in het Duits-Japanse bolwerk honderdduizenden bezoekers aanwezig. Maar één ding was nieuw dit jaar: de organisatoren moesten voor het eerst vele veiligheidsmaatregelen met veel politie en laadbakken met beton nemen om mogelijke aanvallen door islamitische terroristen te verhinderen. “Arigatou gozaimasu, Angela Merkel”. (“Heel erg bedankt, Angela Merkel”)

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Duitsland, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Merkel, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Laadbakken met beton beschermen Japan-dag in Düsseldorf

 1. Jean zegt:

  Is er nog ergens wat plaats in een van die betonbakken waarin die merkel dan geflikkerd kan worden, dadelijk goed schudden met die bak en een heel groot irritant probleem is opgelost voor zowel Duitsland als voor Europa.
  Er wordt geen gram geweld bij gebruikt er wordt enkel de straat geruimd van ronddwarrelend straatvuil.
  De kopvodden mogen handmatig de betonbak verwijderen en hem achterlaten in mekka, hun lievelingsplek (niet de onze maar dat zal wel duidelijk zijn!).

  Like

 2. Republikein zegt:

  Ooit daar geweest tijdens de kerstdagen, k denk een jaar of 12 geleden.
  Heel gezellig daar in de binnenstad, en in de etalage van elke tabakswarenwinkel stonden bordjes met reclame voor de Duitse Lotto.
  Je scheen veel meer kans te maken op de jackpot dan dat je getoffen werd door de bliksem.
  En nou is de bliksem toch ingeslagen, en wel massaal.
  God straft altijd, is het vandaag niet dan morgen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Elena zegt:

  Het wordt steeds gezelliger dat soort evenementen.
  Maar heeft echt niets met islam te doen.

  Goed idee, eerst Merkel erin, dan Juncker, Verhofstadt,Timmerfranske…nahja hopelijk is ie groot genoeg..dan kan Prutte met de ganse 2e slaapkamer ( behalve PVV en FvD) en alle landverraders erbij. Dan beton erop.

  Leuker kunnen we het niet maken !!

  Geliked door 1 persoon

 4. Marlies zegt:

  Capital punishment – de lijst groeit en groeit: Merkel, Schäuble, Gabriel, Schulz, Kern, Juncker, Timmermans, Rutte, Pechtold, In ’t Veld, Macron, etc. etc. Vleesgeworden duivels, allemaal.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Wat de geweldige verrijking door moslims, en uitvreters uit Afrika, voor gevolgen heeft, zien we beschreven in het artikel. Maar vooral op dezelfde verraders stemmen Duitse bevolking, gaat de ellende gewoon door. Net als in Nederland trouwens. De bevolking snurkt maar door…

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Kinderen die nu geboren worden vinden dit straks normaal en kijken je met ongeloof aan als we hun vertellen dat er vroeger geen betonnen obstakels waren bij braderieën en allerlei andere volksfeesten.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Het feestje van Feyenoord op de Coolsingel was ook beveiligd; tal van zeecontainers en vrachtwagens op de kruispunten, zodat moslims geen aanslag kunnen plegen met een vrachtwagen.
  Cultuurverrijking blijkt dus in praktijk te bestaan uit muren en hindernissen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s