Oostenrijk: Verkrachting van een 15-jarige door “asielzoekers” moest in de doofpot

Screenshot_156

(Vertaling: E.J. Bron)

De verkrachting van een 15-jarige in het Oostenrijkse Tulln schokte heel Oostenrijk (“Wochenblick” berichtte hier en hier). Nu begint zich uit te kristalliseren: de daad, zeer waarschijnlijk gepleegd door drie “asielzoekers”, zou blijkbaar in de doofpot hebben moeten verdwijnen. Insiders berichten dat de vreselijke daad van 25 april wekenlang systematisch werd verzwegen.

Blick

Muilkorf voor de politie

Want het 15-jarige meisje deed al een dag na de groepsverkrachting aangifte! Bij de politie in Tulln zou bovendien sprake geweest zijn van een muilkorf. Officieel beriep men zich in een uitzending op “onderzoek/tactische redenen”. Ook de ÖVP-burgemeester van Tulln, Peter Eisenschenk, een fan van president Van der Bellen, die zich actief had ingezet voor de dure onderbrenging van “asielzoekers”, is blijkbaar verwikkeld in het zwijgschandaal.

Politieagent verbreekt zwijgbelofte

 “We hebben deze informatie stiekem van verschillende autoriteiten gekregen. We weten dat er intern bij de politie een zwijgplicht was. Ik weet van politieagenten dat ze opgelucht zijn nadat ze 3 weken lang hun mond moesten houden. Nu is het eindelijk bekend. Het is zeer waarschijnlijk dat er tussen de politie en de burgemeester een afspraak bestond dat het verhaal niet naar buiten moest komen”, benadrukt de chef van de FPÖ in Tulln, Andreas Bors, tegenover “Wochenblick”.

Parlementaire interpellatie

Een aan de minister van Binnenlandse Zaken, Wolfgang Sobotka (ÖVP), gerichte parlementaire  interpellatie dient nu licht in de duisternis te brengen. De Neder-Oostenrijkse parlementariër Christian Hafenecker eist volledige opheldering van de omstandigheden en achtergronden.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Oostenrijk, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Oostenrijk: Verkrachting van een 15-jarige door “asielzoekers” moest in de doofpot

  • Elisah zegt:

   Te erg voor woorden, ik snap totaal niet dat de mensen niet zelf optreden tegen deze beest-mannen.

   Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Ik was al misselijk van die tronie van die smerige land- en volk verraadster. Maar deze link deed de deur dicht. Daarbij heb ik alleen de tekst van de link gelezen en ben niet eens meer naar de toilet gekomen, maar wel net nog tot het spoelbekken in de keuken. Gelukkig nog niets gegeten, maar wel een sloot koffie gedronken. Die ben ik nu kwijt geraakt. Man o man, ben ik beroerd.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Laat het niet aan je hart komen Nemesis.
    Dat is het allemaal niet waard.
    Wat wel waard is is het daadwerkelijk verzet, en daar mag je je zelf nooit voor verzwakken…

    Like

   • Nemesis zegt:

    Nee, het komt me niet aan het hart. Het daadwerkelijke verzet begint hier aardig wortel te schieten en dat is goed zo. Demonstraties zijn er genoeg en ook die groeien. Wat wij doen is de mensen met de neus op te feiten te drukken. Wij, ons groeiende clubje, zorgt ervoor, dat nieman weer kan zeggen “wir haben es nicht gewusst”, want dat hebben ze wel degelijk, ook met onze hulp. Maar we hebben, hoewel nog erg weinig en waarschijnlijk ook niet de allerbeste keus, in ieder geval 2 afgevaardigden in de >Landtag gekregen.
    Waarom niet de allerbeste keus? Er rennen daar bij die partei te veel ego#s rond die een baantje op het zachte plusche met de bijbehorende betaling wel zien zitten. Daarnaast hebben we dan toch weer het probleem ossi’s en wessi’s.waarbij de wessi’svoor het grote deel een stel arrogante houten koppen zijn. De ossi’s hebben veel meer meegemaakt van alle ellende en dat hebben ze nog lang niet vergeten en handelen ook daarna.
    Morgen eerst maar even de papieren naar de belastingconsulent sturen en daarna een aantal interessante artikele van o.a PI kopieren en tijdens mijn verplichte wandeluurtje de mensen blij mee ga maken. 😀
    Als mijn buurvrouw terug is van vakantie met haar vriend (heerlijk Korfu) gaan we samen nog een monsterritje maken om het nodige speelgoed in te slaan voor ons zelf en voor die, die het zelf niet kunnen doen, maar het graag willen hebben.
    Ovverigens heb ik miijn man bijna zover, dat er 380 op de hekken komt, vooral ’s nachts. Overdag lopen er paarden, en die heb ik dus liever aan het lopen i.p.v. gegrild. 220 is voor hun meer als genoeg.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    380 Volt is ’n leuke surprise.
    De Duitsers zèlf hadden 1.000 volt gezet op de legendarisch kabel die ze tijdens WOI tussen de Nederlands-Belgisch grens hadden gespannen.
    Honderden vluchtelingen zijn toendertijd door die kabel geëlektrocuteerd.
    Dus bwvs. is 380 volt iets waardoor ze beslist nooit meer zullen terugkomen

    Like

   • Nemesis zegt:

    Tja, die 1000 volt is me net even te veel ook al er van uitgaande, dat ik dat niet uit het e-net kan halen. die 380 wel en die zijn echt voldoende om ze weg te houden. En auch, ich hoef hier alleen maar het smoesje rond te fluisteren dat ik 380 op heb staan. Je wilt niet weten op hoeveel kilometers afstand ik dat vehaaltje dan weer hoor 😀 Dat helpt ook best wel, nieman die het wil proberen.

    Like

 1. Marian zegt:

  Wat een held die politieman, het zal je dochter toch maar zijn. Wanneer realiseren zich wat voor schorem ze hebben binnengehaald.

  Like

  • hans-e-pans zegt:

   De meeste mensen weten allang wat voor onmensen er in West- en Noord-Europa zijn binnengelaten. Maar als de gewone mensen er over gaan praten de elite dan gelijk begint hebben over Isamofobie of onderbuikgevoelens.

   Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Ach, het zijn de door de meerderheid gekozenen die dit in opdracht van hun kiezers (de hoofd verantwoordelijken) uitvoeren.
  Meer dan half Oostenrijk vind het wel goed zo…

  Geliked door 2 people

 3. Aegolius cs zegt:

  In de natuur kent men geen verkrachting, doch de selectie door Survival of the fittest. Vervelende wijze is het ook gevreten worden door de ander om te overleven in de beestenwereld.
  Zo leven we niet samen in de grote mensenwereld, wettelijk geregeld door institutionele wereldorganisaties, wapenleveranciers alsook economisch en staatsrechtelijke wellicht geloofsbelangen. Wij niet…

  Geliked door 1 persoon

 4. Tja mooi hé die democratie, overal in Europa vindt het zelfde plaats, dat is geen toeval meer, maar meer een structureel afgesproken, onderdeel van het EU asiel en immigratiebeleid.

  Geliked door 2 people

 5. GT zegt:

  De verantwoordelijken en daders voor een vuur peloton, dat linkse smerige fascistische, marxistische tuig gaat vandaag of morgen voor de bijl, mensen praten helpt hier niet hoor we worden vermoord vroeg of laat zie dat toch eens in!

  Geliked door 1 persoon

 6. Ivanhoe zegt:

  Richt
  Je
  Op
  De
  Jeugd
  Trek
  Ze
  Van
  Hun
  Smartphones
  Af
  En
  Dwing
  Ze
  Regelmatig
  Te
  Luisteren

  Like

 7. Beschouwer zegt:

  Afschuwelijke huichelaars net als in Groot Brittannië wordt er ook hier veel in de doofpot gestopt.

  Like

 8. Pingback: Na verkrachting: FPÖ Tulln biedt cursussen zelfverdediging aan! | E.J. Bron

 9. Pingback: Afghanen willen seksuele avonturen in het Westen, maar trouwen met een islamitische maagd | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s