PvdA: “Kwaadaardige cartoon van Leefbaar Rotterdam”

Screenshot_160

De PvdA beschuldigt Leefbaar Rotterdam van “naar racisme neigende vuilspuiterij”. Reden is een debat dat Leefbaar organiseert over de – in haar ogen – mislukte integratie in ons land. Daarbij is onder de titel ‘De vijfde colonne’ een cartoon verspreid waarop een groepje Rotterdamse Turken zich onder de rook van een moskee zeer agressief opstelt tegenover een aantal bange, blanke burgers.

Racisme

Het Rotterdamse PvdA-gemeenteraadslid Marco Heijmen spreekt van een walgelijke toon. “Ja, ik vind het een walgelijke cartoon, naar racisme neigend. Je ziet daar Turkse Nederlanders die op een kwaadaardige, heel lelijke manier worden afgebeeld. En daartegenover dan een groep blanke, kwetsbare Rotterdammers. Vind ik echt niet kunnen. Want als je zo denkt een bijdrage te leveren aan het integratiedebat, dan ben je echt niet goed bij je paasei.”

Lees verder>>>
(h/t “Japio”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", Allochtonen, gezond realisme, Hypocrisie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op PvdA: “Kwaadaardige cartoon van Leefbaar Rotterdam”

 1. koddebeier zegt:

  PvdA ???? Een staatsgevaarlijk links splinter groepje !!

  Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  De klootzak van de PVDA heeft natuurlijk ook nooit gehoord dat de Turkse nazi genaamd Erdogan onder zijn auspicien de Koerden in washington in elkaar liet beuken door zijn eigen beveiligers.
  Of mag zulks niet gezegd worden van de linkse landverraders

  Geliked door 3 people

 3. Joshua zegt:

  De pvda ers leven al jaren onder een steen waar geen enkele realiteit door dringt, ook weten zij “niet” dat juist zij de grootste importeerders van dat vuil zijn. Mogen wij dan aub ons ongenoegen op dat vuil spuien waar ook de pvda onder valt ?

  Geliked door 4 people

 4. Edjan zegt:

  PvdA ???? Kwaadaardig tot op het bot !!

  Geliked door 2 people

 5. fons zegt:

  wat een grote mond van dat 9 zetels partijtje, bij de volgende verkiezingen worden ze helemaal weggevaagd. zielige mensen dat hoopje pvda.

  Geliked door 2 people

 6. T.Troubadour zegt:

  Logisch als commentaar van de partij van de allochtonen..meesten lopen nu weg naar denk nog erger dan de pvda

  Geliked door 2 people

 7. Theresa Geissler zegt:

  Tja, de – aangescherpte – waarheid valt zeker voor een partij als de PvdA natuurlijk slecht te verdragen:
  Zo staat het buiten kijf, dat het eerste, waaraan deze cartoon doet denken, de gebeurtenissen op de Erasmusbrug, vorig jaar zijn.
  Feiten, hè, feiten……

  Geliked door 2 people

 8. paulzwueste zegt:

  Inderdaad.
  Waar bemoeit die PVDA zich mee.
  Is dat niet die voormalige linkse partij die héél NL naar de afgrond heeft geleid en nu alléén nog als minimaal splinterpartijtje bestaat.
  Die voormalige PVDA heeft al helemaal geen enkele boodschap voor het Nederlandse volk en ook niet voor de allochtonen die zich tevens massaal hebben afgewend van die troep leugenaars, volksverpakkers en zakkenvullers…!

  Geliked door 4 people

 9. Steven zegt:

  Weet je wat WALGELIJK is Heijmen?
  Al dat IMPORT TUIG die hier de boel komen verzieken. En het trieste van alles is, dat degene die HIER geboren zijn vaak nog ERGER zijn dan degene die ooit hierheen zijn gekomen…DAT IS WALGELIJK!!

  Geliked door 2 people

 10. Gert Jan Reitsma zegt:

  Meneer Heijmen, hou eens op met je arrogante PvdA-gelul. Toon eens aan wat er van integratie wel gelukt is. Verdomd weinig he? Daar hoor ik je niet over . Dus wat kun je nu nog doen? Zeiken over iets waar je inhoudelijk niks tegen in kunt brengen, dus ga je over de vorm ouwehoeren. JIJ lost problemen op? Laat me niet lachen, want ik blijf huilen met die PvdA-losers

  Geliked door 2 people

 11. oeps48 zegt:

  De PVDA (Partij Van De Aso’s) !!!
  Deze walgelijke landverraders hebben het land naar de kloten geholpen.
  De grauwe wollen sokken hebben hun achterban, de proletariërs, verneukt en het land genaaid. Die gore klootzakken hebben met hun vermeend politiek correct gedoe het land verkwanseld.
  Die rotzakken hebben onze cultuur bewust de nek omgedraaid.
  De slappe tinussen hebben de vijand met met de fanfare binnengehaald.
  Ze moeten hun bakkes houen.
  De partij is toe aan het voltooid leven !!!
  Foei, wat een foute partij !!!

  Like

 12. Perfide Albion zegt:

  Die teringlijers van de PVDA worden geconfronteerd met de gevolgen van hun eigen import en doen direct huilie huilie. Zo kennen we die rooie ratten weer.

  Like

 13. Nachtkaarsje zegt:

  PVDA’ers lossen helemaal geen problemen op. Ik heb nog nooit een PVDA’er een probleem zien oplossen. Noem mij 1 voorbeeld, in de afgelopen 25 jaar, waarbij een PVDA’er een nijpend probleem heeft opgelost voor een/de autochtone burger(s) in Nederland.
  En dan gereduceerd tot een nietszeggend clubje in de tweede kamer ook nog een grote bek opzetten als anderen het in hun ogen fout doen. Wat een stelletje arrogante klootviolen bij elkaar.
  Al liegend en bedriegend helpen de blinden en doven elkaar door andermans geld heen.
  Doodziek word je ervan.
  De VVD heeft op alle fronten problemen met ethiek in alle geledingen van haar bestaan en allemaal praten ze nog alsof we in de jaren 80 van de vorige eeuw leven.
  Ik heb maar 1 conclusie. Leidinggevenden zijn allemaal knettergek!

  Like

  • Frank zegt:

   Zij beroemen zich op de emancipatie van de vrouw en kwamen met abortusklinieken, partnerruil en buitenechtelijke relaties (Opzij) ofwel, hoe sloop ik het gezin (onderdeel van het cultureel marxisme), wauwelen over gelijke behandeling (bedoeld om van mannen mietjes te maken, weekdieren), gender (bestaat niet eens), gelijke rechten (door de roden altijd met voeten getreden), gedwongen acceptatie van asocialen (zelf verschansen zij zich in Blaricum, Hilversum), roden menen dat culturen aan elkaar gelijk zijn, maar ieder woestijnland is achterlijk, zelfs een heel continent als Afrika (alleen lachwekkend volk als boer zoekt boerin verschanst zich er en idealistische gekken), minimum loon (bedrijven gingen naar India en China en wij kregen er waardeloze kleding en andere producten voor terug die snel slijten)

   Socialisten zijn sluipmoordenaars

   Geliked door 1 persoon

 14. jantjeuitnl zegt:

  De leugenaars van de PVDA.
  Moslims willen helemaal geen integratie. Hebben ze nog nooit gewild. Ze willen alleen onderwerping.

  Like

 15. Harry zegt:

  Tja , die rare nep-Jood Asscher probeert nu zeker het verloren marktaandeel onder de allochtonen terug de partij in te slijmen . Of te laten slijmen door een of ander PvdA-restant .

  Stop daar maar mee Asscher , te laat , ze hebben nu hun “eigen” partij .
  Al mag je dat zo niet zeggen natuurlijk want ook dat ruikt naar discriminatie .
  Ze zullen niet aflaten je flutpartijtje verder te slopen naar “goed” islamitisch gebruik .
  En overal waar ze geweest zijn blijft er alleen een puinzooi over .
  Ze hebben jullie gewoon misbruikt , klootzak .

  Weet je nog wat Mohamed Rasoul er over zei ?
  Nederland , land der naïeve dwazen ! Dat zegt een moslim !
  Niet iedereen is zo hoor ! Nee , alleen jullie linkse onnozelaars .
  Wat is het toch jammer dat jullie te stom zijn om dat zelf in te zien , zelfs na uitleg valt het kwartje niet .
  En de voormalige arbeider is net niet stom genoeg om er nóg een keer in te trappen .
  Maar goed , je bent in prima gezelschap , Asscher .
  Slechts anderhalf miljoen mensen zijn in staat om het gevaar te zien , de rest is zo stom dat ze denken dat het wel mee valt ( de linksmens ) , of dat het probleem wel vanzelf zal verdwijnen , ( de vrome kloten ) .

  En die het wél snappen , ach dat is een onbeduidend minderheidsgroepje .

  Geliked door 1 persoon

 16. leefbarbaar zegt:

  Boze Turksen, die krijsend door de stad trekken, in een parade van rode vlaggen en stenen door de ruiten gooien van een Rotterdams museum, die stemmen Dengk. Dat is natuurlijk het bezwaar van de PvdA. Ze hebben hun stemvee overladen met giften en rechten en toch laten ze de PvdA vallen omdat hun leider niet meneer Asscher is en hun geloof niet-Nederlands is. Hun toekomst is het haatkalifaat. En als wij blijven zeiken over een tekeningetje, dan wordt het kalifaat ook onze toekomst.

  Like

 17. Marian zegt:

  En nog heeft die geiten wollen sokken club het niet door. Vandaar houden ze geen zetel meer over en kunnen ze hun partij maar beter opheffen. Ik moet erbij zeggen dat de PvdA een mooi opstapje voor Denk was. Dus PvdA ga lekker met Denk verder, dat heb je nu eenmaal met land verraders.

  Like

 18. Jan zegt:

  Antwoord van James Woods op de gendergekken

  Toen kwamen de jankerds, de geschifte linksen in actie:
  Neil Patrick Harris: James Woods’ tweet about ‘gender creative’ boy is ‘utterly ignorant and classless’

  Harris, 44, who is openly gay, responded to Woods’ tweet stating: “Utterly ignorant and classless, Mr. Woods. I’m friends with this family. You know not of what you speak, and should be ashamed of yourself.”

  Utterly ignorant and classless, Mr. Woods. I’m friends with this family. You know not of what you speak, and should be ashamed of yourself. https://t.co/ZrbtZH49sp
  — Neil Patrick Harris (@ActuallyNPH) July 11, 2017
  ….
  http://www.foxnews.com/entertainment/2017/07/12/neil-patrick-harris-james-woods-tweet-about-gender-creative-boy-is-utterly-ignorant-and-classless.html

  Achterlijke flikkers menen dat wij hetero’s ons te richten hebben naar hun debiele visie en debiele gedrag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s