Zweden-land is opgebrand

Screenshot_162

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Een voorproefje van hetgeen wat Duitse politici vermoedelijk ook snel moeten toegeven, bestaat nu al in Zweden: er komt een tekort aan geld. Zelfs minister van Financiën Magdalena Andersson zegt: “Door de massa-immigratie zijn er nu al aanzienlijke problemen.” Wat nog onschuldig klinkt, beoordeelt de krant “Dagens Nyheter” als volgt: “Als de voorspellingen van de regering uitkomen, zal in het sociale systeem van Zweden weldra flink het mes gezet worden en zullen de uitgaven van de lokale autoriteiten al in 2020 enorme bezuinigingen meemaken.”

PI News

Officieel waren de Zweden enorm blij dat er zoveel mensen uit de hele wereld naar hun multiculti nachtmerrieland zouden komen door Merkel´s genocidale opening van de grenzen in 2015, en het noordse koninkrijk werd dan ook rijkelijk bedacht met gouden kansenparels uit Afrika en Arabië. Nu presenteren de “nieuwe” Zweden hen echter de rekening, want de cultuur-verrijkers, die zorgden voor No-Go-Areas en van Malmö het criminele middelpunt van Noord-Europa maakten, hebben zich in het royaal beklede Zweedse sociale stelsel genesteld en plunderen dit net zo genadeloos als in Duitsland.

Alleen al in 2016 kregen 60.343 mensen het Zweedse staatsburgerschap. Het grootste deel daarvan de bekende vlijtige Somaliërs. “De demografische trend laat zien dat met meer kinderen en meer senioren de lokale autoriteiten duidelijk meer geld nodig hebben dan er door middel van belastingen en heffingen binnenkomt”, verklaarde Anita Wallenskog, hoofdeconoom van de Vereniging van lokale autoriteiten en regio´s (SKL). Daarvoor, dat gaf de socialistische minister Andersson toe, zouden meer personeel en meer staatsinstellingen nodig zijn. Daarom sloot ze belastingverlagingen, die Zweden dringend nodig zou hebben, categorisch uit.

“Dagens Nyheter” berekent: “als de lokale besturen de standaards willen handhaven en aan de toegenomen bevolking willen aanbieden, hebben zij 50 miljard Kronen (ongeveer € 500 miljoen) meer nodig dan datgene wat de regering voor 2020 voorspelt”. Waar het geld vandaan moet komen, weet niemand. Gegarandeerd niet van de nieuwe Zweden uit Somalië en elders.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

51 reacties op Zweden-land is opgebrand

 1. Edjan zegt:

  O dat lossen ze zó op.
  Hogere belastingen en klaar is Kees. Althans voor een paar jaar.
  Want kijk, de dames en heren politici zijn vet omgekocht door Saoedi-Arabië en de eu om al die kansenparels toe te laten. Dus die moeten nu leveren. Voor de rest kan het ze geen ene moer schelen. De praatjes over “menselijkheid” dienen om het plebs te laten betalen. Zelf weten ze wel beter. Het corrupte zootje.
  En als het mis loopt over pakweg 5 jaar, smeren ze hem.

  Geliked door 6 people

  • hans-e-pans zegt:

   Regeren is vooruitzien heb ik altijd geleerd. Maar het bestuurlijke, verstikkende, vel op de maatschappijen van West- en Noord-Europa hebben nog niet bewezen dat ze dat vooruitzien machtig zijn.

   Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Vooruit zien ???? Het achterlijke EU promoot zooitje kan nog niet eens een neuslengte vooruitzien !

    Like

 2. paulzwueste zegt:

  Al is de leugen nog zo snel….
  De werkelijkheid achterhaalt haar wel.

  Wat ’n achterlijk volk dat zich zó laat uitbenen en belazeren door haar eigen leiders!!!

  Geliked door 6 people

  • Nou, achterlijk volk, dan zijn wij hier in ons Nederlandje stukken slimmer..

   Geliked door 3 people

   • Drs.P. zegt:

    Jaaaaaaa zeker weten toch?? Want wij hebben rubberen robbie en Pechdrol twee zacht rubberen dildo’s die iedereen naaien waar mogelijk, van voren, van achter, van onder en van boven en daarmee moet het helemaal goedkomen toch???

    Geliked door 4 people

   • boorzalf zegt:

    Dat betwijfel ik, NL is net zo achterlijk.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Zeg dat wel Breinbrouwsels.
    Allemaal inteelt en onderontwikkeling waar je ook bent en wie je ook al fietsend tegenkomt.
    In de dorpen gooien ze nog met stenen naar je.
    Als je iemand vrolijk gedag zegt, zegttie “Mot je wat vamme?”.
    De kerken zitten elke dag 3 X overvol.
    De vroegmis, de hoogmis en het lof.
    De meesten hebben ’n baard of zijn helemaal kaal geschoren.
    Het koningshuis wordt verafgood!
    Iedereen loopt met ’n oranje speldje.
    Enfin. Dat is wel genoeg denk ik zo.
    We zullen die mensen moeten omturnen.
    Wat vindt je van een van buitenaf geleidde revolutie?

    Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Zijn wij hier slimmer? Dacht het niet ! We lopen alleen een beetje achter,

    Geliked door 2 people

   • Nee, sorrie @Paulzwueste een van buiten komende revolutie is wel erg veel gevraagd. Zoals we allemaal weten worden al sinds mensenheugenis alle opstanden, revoluties en lentes ontplooid en gefinancierd door afgunstigen die de ene keer neefjes van de te belagen groep zijn en de andere keer, en zeker die van later in de geschiedenis, de Amerikanen, soms met hulp van gelegenheidscoalities, meestal met de Engelsen.
    Dus om hier een revolutie in elkaar te fietsen heb je allereerst een heleboel poen nodig, dan komt de rest zich vanzelf als huurling aanbieden. Was zo bij de zogenaamde Franse Revolutie, dat gedoe met de Tzarenfamilie en naderhand in ’34 of zo met de Naso’s. Lijkt een beetje op wat je vandaag ziet met D66 en de VVD die inmiddels volledig door de Roojen zijn overgenomen. Als je trouwens al die andere partijen tegen het licht houdt schijnen ze al mooi rood door met hier en daar een groene waus, sorrie, waas.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Breinbrouwsels.
    Misschien helpt wat trager lezen…?
    Ik schreef een “van buitenaf geleidde” revolutie…
    Nou jij weer aan zet.

    Niet zo terneergedrukt, je kunt het best.
    Als je maar wilt, beste kerel.

    Geliked door 1 persoon

   • Een “van buitenaf geleidde” revolutie is schering en inslag geworden toen in 432 vóór de Jesse van die tijd de 18-jarige Nebu Katnezar een stel pyramides van zijn vader erfde, zijn haar raar liet groeien en dus de politiek in ging. Door een pyramidespel kreeg hij alle pyramides van de buren in bezit van waaruit hij elk jaar tijdens de lente de democratie bracht. Hij huurde vervolgens de complete bevolkingen van zijn buurlanden in, zette een soort Rutte op de troon en had het recht om in de bruidsnacht van elke oudste dochter en deze volkeren aanwezig te zijn om zich met het bruidspaar te laten schilderen. Dat was zo’n beetje de eerste selfie die later nog hoge ogen zou gaan gooien in bruidsnachten.
    Dat was ’t eigenlijk. De revolutie was van buitenaf geleid, de dochters werden geschilderd en het buitenaf was binnenuit geworden. Nu was Nebu een uitzondering want de latere buitenafleiders plukten de gerevolutioneerde volkeren uit tot op het bot van de laatste dochter. Kijk maar eens een kwartiertje naar de televisie dan zie je hoe bot ze zijn.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Geen idee waar het over hebt, maar wel goed geschreven.
    Daarbij, in de jaren 20 van de vorige eeuw was het roken van “Egyptische sigaretten” een teken van rijkdom en snobisme.
    Nu gruw ik van alle pakjes tabak en dozen sigaren omdat er zulke waanzinnig idiote stickers met idiote afbeeldingen op staan vergezeld van gruwelijke monsterachtig idiote teksten.
    Komt allemaal uit de alcoholistisch verzopen breinen van die Juncker en Schultz natuurlijk.
    Raar hè dat er op flessen met alcoholische dranken geen stickers met naakte verlopen vrouwen zijn geplakt om de vrouw te waarschuwen waar ze eindigt als ze drinkt en/of afbeeldingen van mannen die in de kroeg staan met hun kleine zoontje met
    daaronder de tekst “Ach(t) vader, niet meer…”
    Dat komt natuurlijk omdat zij beiden zelf alcoholicus zijn….
    De smeerlappen…

    Geliked door 1 persoon

   • Dat snobisme met die sigaretten uit exotische oorden heeft zich voortgezet en kreeg haar hoogtepunt in de jaren ’60 en later denk ik. Alleen toen kreeg je de sigaretten in onderdelen aangeleverd die je zelf in elkaar moest zetten. Het was ook de tijd van het zorgeloze genieten en die van de vindingrijkheid. Zo kwam het wel voor dat je per ongeluk 2 dezelfde onderdelen aan elkaar plakte en opeens een enorme joekel had.

    Nou, toen was het natuurlijk niet ver meer van het lege toiletrolletje waar iemand een gaatje in had geprikt om hem als peniskoker te gebruiken. In no time lag het toiletpapier metershoog in de straten en had iedereen een klapboem om te klapboemen met zo’n joekel. Ja, het waren bijzondere tijden. En diezelfde lui die vroeger lagen te klapboemen zitten nu in de 2e Kamer of erger te janken dat de foto’s van lekkere wijven van de pakjes sigaretten af moeten.

    Ik zou zeggen, lever de hele zooi weer in onderdelen zoals vroeger, stook je eigen jenever gewoon van spititus van bij de Aldi voor 0,49 euri per liter en verkoop ook eens lege toiletrollen met zonder al dat kutpapier er altijd omheen!

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Ik vind dat al die foto’s van al die wijven van al die pakjes sigaretten moeten.
    De wijven hebben hun eigen sigaretten, en daar moeten ze maar mee doen wat ze zelf willen.
    Bijvoorbeeld ik was eens in een theater in Amsterdam en daar lag een dame helemaal bloot een sigaar te roken, terwijl ze die sigaar tussen haar lippen had gestoken begrijp je. Ze kon daar zelfs kringetjes mee roken…
    Zoiets vind ik nou héél knap.
    Ik heb daar dan ook de burgemeester over geschreven en ook de directeur van het Stedelijk, dat zo een voorstelling nu eens ’n goed voorbeeld zou zijn van de
    “Moderne Kunst”, en dat zoiets in het “Museum van Schone Kunsten” thuis hoorde.

    Maar ik heb er nooit meer iets van gehoord.

    Geliked door 2 people

   • Die dame van die sigaar ken ik en toen ze nog jong was ging ’t best aardig met die strakke lipjes. Maar 50 jaar of zo later had ze een optreden in de Pindabar in Rotterdam en toen leek ’t geheel op het bruine zijverige mummelmondje van een tandeloze zeeman die al jaren het kwijl van zijn pruimtabak over z’n kin laat lopen en dan met een nattig shagje in z’n uitgereten mondhoek. Ze hebben me helemaal zat gevoerd in de hoop dat ik d’r ondanks de vieze gordijnen toch nog even zou doen. Het is in ieder geval Kunst met een grote K. Schijnt trouwens heel modern te zijn voor kunstenaressen om wat in d’r kut te stoppen. Laatst maakten een hoop meiden zo op die manier nog reclame voor Pasen.

    Like

 3. Golden Girl zegt:

  Ook bij ons zal de poen eens of eens op zijn,doorwerken tot 70 jaar zodat de nieuwkomers de hele dag op de bank TV kunnen kijken, uitkeringen op , het hele sociale stelsel zakt als een kaartenhuis in elkaar, de toekomst gaat er steeds leuker uitzien

  Geliked door 1 persoon

 4. Steven zegt:

  Helaas TE LAAT voor Zweden die de komende jaren nog verder naar de afgrond getrokken gaat worden …maar misschien dat de ogen dan alsnog open gaan.
  Het zal mij wederom niet verbazen dat al dat import tuig wat er nu zit, straks richting Duitsland en Nederland gaan verhuizen om alsook hier de staatspotten te kunnen leegroven aan sociale voorzieningen.
  Als Zweden het moeilijk krijgt, verhuist de hele import kliek naar het volgend land!

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Steven 21 mei 2017 om 20:11

   Zo gaan sprinkhanen ook te werk. Als ze het ene gebied tot aan de grond hebben kaalgevreten, trekken ze naar het volgende te verwoesten oord.

   Onbegrijpelijk dat er nog iets groens overblijft op deze planeet.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Steven. Ik ben het niet helemaal mee eens dat het te laat is voor Zweden. Maar de Zwedens moeten wel snel handelen; anders zal het werkelijk te laat zijn. Voor Zweden is “Het uur U” afgebroken en het land bevindt zich in een noodtoestand op hetzelfde niveau dat een land zich bevindt op het moment dat een oorlog uitbreekt. Hier kan uitsluitend een centraal gezag de leiding nemen dat de regering naar huis stuurt. Fase b): men moet ALLE ISLAMITISCHE EN AFRIKAANSE VLUCHTELINGEN naar een interneringskampen bij de Poolcirkel. Deze accommodaties moeten worden gebouwd op plekken waar ze niemand lastig kunnen vallen. Hetzelfde geldt trouwens ook voor migranten die rottigheden uitvreten. Ze moeten weten dat het feest is afgelopen. U zou zien hoe snel zouden deze mensen Zweden verlaten!. Zij zouden zich net als ratten gedragen in een zinkend schip. Een ding is zeker: Binnen korte tijd zal Zweden weer een welvarend land worden. En als zij xenofobie en islamofobie hoog op de agenda plaatsen, blijven ze ook welvarend.

   Geliked door 1 persoon

 5. Theresa Geissler zegt:

  Persoonlijk heb ik het even gehád met Zweden. Dus ook even geen commentaar: Dóódmoe word ik er van.

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  De “vluchteling” Muhammad viert zijn 14 jaar met het dragen van een BAARD…………….!

  In een televisie-uitzending van de /Zweedse TV, (SVT), verwelkomt de basketball-club “Eskilstuna” nieuwe migranten die pas zijn aangenomen in de club.
  Dit om-te-laten zien dat de sport een funktie heeft in het integratie-process.
  En dat hele TV-programma draaide om Mohammad Soheil Nabizadeh, een “jongere” afkomstig uit Afghanistan.
  Hij vierde recentelijk zijn 14e verjaardag.
  De reportage laat duidelijk zien dat Mo aanzienlijk groter en sterker is dan zijn jeugdige Zweedse medespelers van 14 jaren jong.
  Er komen veel “vluchtelingen” in Zweden aan zonder papieren en zonder een deugdelijke test om de leeftijd te bepalen kunnen zij die zelf uitkiezen en ook hun identiteit verzinnen.
  De autoriteiten geloven ALLES………
  BRON:
  https://www.prisonplanet.com/sweden-mohammad-celebrated-his-14th-birthday-with-a-stylish-full-beard.html

  Like

  • Elisah zegt:

   Hoe onderdanig en onnozel kan je zijn om dit zomaar te accepteren, deze lui bedelen er gewoon om, om belazerd te worden.

   Like

  • hendrikush zegt:

   Misschien zijn de jaren in Afghanistan wel véél langer dan die in Zweden.

   Geliked door 2 people

   • Edjan zegt:

    Zou kunnen dat de jaren daar langer duren, het is dichter bij de evenaar. Toch is er wel een methode om het aantal jaren te bepalen. De botten doorzagen en de jaarringen tellen. Maar zojuist is door onze nobele politici vastgesteld dat het juist dit soort discriminerende gedrag van ons is, dat onze klimaatvluchtelingen zó verdrietig maakt dat ze zich genoodzaakt voelen om maar weer eens een aanslag te plegen.

    Lekker met basketball laten winnen dus.

    Like

  • Beschouwer zegt:

   Misschien dat die zogenaamd 14 jarige wel een van die Zweedse jongens wil verkrachten. Dat schijnt nogal een hobby te zijn in bepaalde moslimkringen jongens verkrachten. Men heeft dat gemeen met elitaire satanische pedonetwerken die ook niet vies zijn van kleine jongens en meisjes. Vandaar dat er ook vele verkrachtingszaken in de doofpot worden gestopt. Men heeft een gedeelde perversie. Demp dit moeras !

   Geliked door 1 persoon

 7. A.J. de Koning zegt:

  Dit had iedereen toch al zien aankomen behalve natuurlijk de regeringsleiders want die geloven nog in sprookjes maar de afrekening komt ten laste van de gewone mensen. Ik denk dat het niet tot Zweden beperkt zal blijven. Angela Merkel is het grootste en gevaarlijkste stuk onbenul wat er bestaat. Wat al die zogenaamde Afrikaanse “vluchtelingen” betreft moet ik nog vaak aan mijn leraar op de MULO denken die zei eens “voor wat betreft Afrika denk er om als ze het niet krijgen zullen ze het komen halen” , dat leek toen, begin ’50-er jaren, nog erg onwaarschijnlijk maar achteraf gezien had die leraar een vooruitziende blik, daar denk ik nu nog vaak aan.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  A.J. de Koning 21 mei 2017 om 20:43

  voor wat betreft Afrika denk er om als ze het niet krijgen zullen ze het komen halen

  Het is nog veel erger geworden: én ze krijgen bakken met geld, én ze komen hier alles halen/uitvreten.

  Geliked door 2 people

 9. jantjeuitnl zegt:

  Dan komt de grote gelijkmaker, de EU, in actie en kunnen wij de rekening betalen.

  Like

 10. Jade zegt:

  “Als de voorspellingen van de regering uitkomen, zal bla bla”
  Mits ze 2020 nog halen…

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Nog eens naar dat rijtje van Darwin (evolutie theorie) gekeken, en me afgevraagd waar in het rijtje van aap naar mens de royaal zongebruinde Afrikaan ergens zit…
  Zelfde vraag ook voor de wat minder zongebruinde Noord Afrikaanse en voor-Azië bewonende Mohammed volgers.
  Die Darwin heeft het gebied waarin het dier overging tot mens, en het tempo waarin, nooit duidelijk aangegeven, de evolutie loopt nog gewoon door….
  Gun deze door Darwin genoemde ondersoorten het leven, doch ben hun parasitair gedrag goed zat!

  Like

 12. hendrikush zegt:

  De Zweden hebben het tekort aan achterbuurten en schorum wel mooi opgelost.
  Hebben ze komende decennia weer een mooi probleem om op te lossen.
  Je moet als politicus wel zorgen dat je iets te doen hebt.

  Like

 13. Thomasson zegt:

  @Hendrik M. Een antropologie professors uit Harvard heeft het gedrag van apen bestudeerd (vooral Chimpansees) in de tijd waarin een oorlog woedde tussen de Hutu’s en de Toetsi’s in Rwanda. Hij kwam tot de conclusie dat de rijtje van aap naar mens in Afrika is heel kort. Mens en aap vertonen daar hetzelfde gedrag en dezelfde vorm van wreedheid. Volgens zijn studies kloppen de theorieën van Charles Darwin. Het tribale gedrag van Chimpansees komt geheel overeen met het tribale gedrag van de mensen die naast ze wonen. De conclusie die men kan trekken is: deze mensen passen perfect in hun omgeving, maar niet in onze omgeving. Het is tijd dat onze politieke leiders zouden EINDELIJK ophouden met het gebruik van hun eigen volk als proefkonijnen in een open lucht antropologische laboratorium. Men kan eigenlijk toejuichen dat sommige van de geïmporteerde proefkonijnen zijn uit het laboratorium ontsnapt en ze vallen nu ook de onderzoekers aan. Hun villa’s en de net gemanicuurde buurten waar zij wonen, zijn niet veilig: niet meer!. Dat kan men de BOEMERANG-effect noemen. De PC onderzoekers vreten nu brood uit eigen deeg. .

  Like

 14. ReaGluurder zegt:

  Was op de kermis in een redelijk grote stad (200.000) in NL. Heel veel gekleurd volk. Hele families met kinderwagens en hoofddoeken. Het levende UItkeringsInfuus!!! Tel uw zegeningen!

  Geliked door 1 persoon

 15. flo zegt:

  Nu afwachten wanneer het hier opgebrand is, snel denk ik, het grootste deel van de bevolking ziet het nog steeds niet en vindt het maar vreemd als je je druk maakt hierover……

  Geliked door 1 persoon

 16. Komt door ons geweldige onderwijs in samenwerking met de Duiders van Heilige Boeken en Wetenschappelijke Werken, wat eigenlijk hetzelfde is. Dat begint al op de kleuterschool waar onze kinderen op blijven zitten tot ze vaak op hoge leeftijd uitgestudeerd zijn omdat ze eigenlijk als kind al alles wistren, en ze verklaringen omtrent het Welgevallige Duiderschap met krulletters en stempels aan de muur hebben hangen. Geleerd, of eigenlijk in hun hersentjes geramd, hebben ze dan dat alle culturen hetzelfde zijn, dat gelul over het lam en de leeuw die samen MOETEN grazen, dat vrouwen ook best een lul mogen hebben en alle culturen in een Melting Pot geslepen en grevijzeld moeten worden tot ze straks, daar aan den einder, waar de communistische termietenstaat ligt te gloren, allemaal hetzelfde overalletje aan hebben, hetzelfde petje op de kop, hetzelfde geslachtsdeel met ojee geen afwijkende maat, hetzelfde knikje bij de televisie als Pechtold weer eens wat zegt, hetzelfde pinpasje met hetzelfde bedrag op de rekening die dan bij de belastingdienst wordt gevoerd en leeggeplukt. Al die Alienfilms is nog niks vergeleken bij dat wat ons nadert.

  Geliked door 1 persoon

 17. Thomasson zegt:

  @Flo. U schrijft: “Het grootste deel van de bevolking ziet het nog steeds niet en vindt het maar vreemd als jij je druk maakt hierover”. Een groot deel van de bevolking ziet het wel, maar durft niets tegen in te brengen. Men kan ze vergelijken met de kudde schapen bij ons achter bij de dijk. Ze doen allemaal precies hetzelfde. Het ene schaap blaat en de hele kudde blaat mee. Een schaap begint te rennen en dan rent de hele kudde met de kleine lammetjes achter haar aan. Zelfs kort voor de oorlog kon niemand begrijpen waar sommige mensen zich druk over maken. Dat was trouwens zelfs direct na de bezetting. De Duitsers waren wereldkampioenen Takkiya (bedrog). Ze waren uitermate gedisciplineerd en gedroegen zich netjes tegenover de bevolking in bezet Nederland. De nieuwe bezetters met ambitie Nederland te knechten met de kracht van het zwaard – en met behulp van de Culturele Marxisten die het gros zijn van onze politieke leiderschap – beschikken niet over deze Moffendiscipline. Zij zouden direct met een stijve “Ongelovige” vrouwen en kinderen verkrachten en hun machetes gebruiken om ongelovige koppen te snellen. Ook de koppen van schijnheilige D66 PvdA, VVD, CU en GL politici die ze zo graag ondersteunen.

  Geliked door 1 persoon

  • Opoe was van 1878 en vertelde vaak dat er op die Moffen niks op aan te merken was. Ze kon in die tijd rustig haar dochters en inwonende nichten de straat op laten gaan. Ook ’s avonds als er geen avondklok was waarbij alles verduisterd moest worden om te voorkomen dat onze bevrijders de hele buurt met napalm en forfor affakkelden. Dat was de tijd van de touwtjes uit de brievenbus.
   Dat werd allemaal anders toen onze bevrijders kwamen, dat leken wel asielzoekers. Er stond ook nooit wat over in de krant en anders hadden de meiden het er wel naar gemaakt, geen armlengte afstand en lopen roken op straat. Gek eigenlijk dat de belevingen van het gewone volk nooit in de geschiedenisboeken van de bevrijders terecht komen.

   Geliked door 2 people

 18. selina en frank zegt:

  Toen ik op vakantie was in Fortaleza en vertelde tegen een lokale braziliaan dat je in Nederland ca 1000 euro per mnd krijgt als je geen zin hebt om te werken, geloofde hij me niet ! Je liegt dat kan niet , waar moet dat geld dan vandaan komen was zijn reactie ! In Brazilie is het; geen werk geen geld ! En dat is in Afrika ook ! En als je werk hebt verdien je maar ca 200 euro per mnd ! Nou en dan lezen ze op internet dat je van vrouwe Merkel 350 euro per mnd krijgt met niets doen plus gratis huis en medische zorg. Toch niet zo gek dat ze met 50 miljoen gelukszoekers deze kant op willen komen ? En onze achterlijke regeringslijders maar denken dat het zielige asielzoekers zijn , nee ze komen gewoon de door ons gecreerde verzorgingsstaat leeg vreten ! Tot die zo leeg is dat de hele verzorgingsstaat omvalt en wij ook niets meer hebben. Want waarom ga je werken als je ipv 200 euro in Afrika met werken hier 350 euro met niets doen krijgt.
  Beetje foute handel erbij doen en je hebt zo 1500 per mnd ! Wat een mongolen hier toch in die EU, ik schaam me voor mijn regering !

  Geliked door 1 persoon

 19. tippelaar zegt:

  Breinbrouwsels over Opoe. Er moet vermeld worden dat de duitsers de Nederlanders zagen als een broedervolk met dezelfde cultuur. Dus geen barbaars optreden tegen de nederlandse bevolking. Nederland was het enige land tijdens WOII waar duitse soldaten in uniform ongewapend over straat liepen, ook savonds en op terrasjes zaten tussen de nederlanders Dat kwam omdat de Nederlanders net zo gediciplineerd waren als de duitsers. Alleen het koningshuis nam de benen met medeneming van de schatkist. Toen de Amerikanen kwamen zochten ze geen asiel maar brachten geld, voedsel, vrijheid en welvaart mee.
  Dat is niet te vergelijken met het asiel-gespuis dat ons nu met opzet door E.U. door de strot wordt geduwd . Ik vergelijk deze asielnachtmerrie met 1 van de 7 plagen van Egypte, toen sprinkhanen alle oogst opvraten. Toen er niets meer te vreten viel trokken ze verder. Alleen met dit verschil dat de asielellende hier niet vanzelf weggaat maar die moet worden uitgeroeid, door ons zelf want de amerikanen komen ons niet meer redden, zoals in 1945.

  Geliked door 1 persoon

 20. Jan zegt:

  Moslimterrorist krijgt asiel omdat hij terrorist is

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s