De Amerikaanse multiculturalisering en de islamisering van Europa

Screenshot_7

(Door: “Balkanske priče”)

Rusland, met president Vladimir Poetin, wil geen onderdeel worden van de ‘Nieuwe Wereld Orde’. Dit uitgestrekte land gaf de duidelijke boodschap af dat het trots was op zijn eigen identiteit en cultuur en die absoluut wilde behouden en dat het daarom weigerde zich ondergeschikt te maken aan de westerse ‘Nieuwe Wereld Orde’. Poetin heeft nooit een geheim gemaakt van zijn diep christelijke geloof, zoals hij het zelf omschrijft. “We weten wat het is om zonder God te leven”, zei Poetin,verwijzend naar het communisme (volgens een rapport uit 1995 zijn er in de voormalige communistische staat tussen 1917 en 1937 zo’n 200.000 geestelijken en gelovigen geëxecuteerd en werden er duizenden kerken verwoest: globalisme = communisme = nazisme = islam). Zijn moeder heeft hem onder het communisme in het geheim laten dopen. Ze liet speciaal in Jeruzalem een kruisje inzegenen. Dat draagt hij altijd bij zich. Hij herstelde letterlijk en figuurlijk het christendom en de orthodoxe kerken in heel het land en bindt de Russen samen in één gemeenschappelijke identiteit. Dat is een heel slimme zet van Poetin…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Christendom, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Patriottisme, Poetin, Rotzakken, Rusland, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

8 reacties op De Amerikaanse multiculturalisering en de islamisering van Europa

 1. H J zegt:

  Ik ben liever een Rus dan een Islamus.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wachteres zegt:

  Ooit van ‘Breast Ironing’ gehoord? De borsten van het pubermeisje worden dan behandeld met een strijkbout en dat maandenlang. Dat mag ook in Europa:

  https://www.gatestoneinstitute.org/10390/islam-multiculturalism-britain-april

  11 april. De vereniging van docenten en leerkrachten, een vakbond voor leraren, roept op om meer informatie en training voor schoolpersoneel te geven over hoe de tekenen van “eer misbruik” kunnen worden ontdekt. Sommige vormen van misbruik, zoals “borststrijken”, worden vaak niet opgemerkt, omdat de leraren zich niet bewust zijn dat dit bestaat. Helen Porter, die de motie voorstelde, zei:
  “Borsttstrijken of borstvlakken, is het slaan of stompen van de borsten van een meisje in de pubertijd met harde of verwarmde voorwerpen, om te voorkomen dat ze zich ontwikkelen. Het duurt vaak 20 minuten per keer en kan dagelijks worden herhaald tot 10 maanden. Logischerwijs is het zeer pijnlijk en kan het bijdragen tot borstinfecties, cysten, kanker, depressie en complicaties bij borstvoeding.
  “Borststrijken is al vele generaties uitgevoerd en wordt meestal uitgevoerd door moeders die willen voorkomen dat hun dochters seksueel aantrekkelijk zijn voor mannen, om hen te beschermen tegen het kindhuwelijk en tegen wangerschap, seksuele intimidatie, verkrachting en verspreiding van HIV. Het wordt beoefend in Kameroen, West-Centraal-Afrika, Kenia en Zimbabwe. In Groot-Brittannië lopen meisjes in Londen, Leicester en Birmingham het grootste risico. ‘

  Like

 3. tinekevanschagen zegt:

  Zeker een stuk om diep over na te denken.
  Goed onderbouwd.
  Ging een terassie pakken vanmiddag,voelde me een minderheid in eigen land.
  Ik geloof dan ook niets van de ons voorgeschotelde immigratie cijfers!

  Geliked door 1 persoon

 4. Jade zegt:

  Daar kan Rutte een voorbeeld aan nemen…
  Maar ik denk dat hij voor de weg van de minste
  weerstand kiest, en dat hij vrolijk een baby offert
  tijdens de Walpurgisnacht samen met …
  Ze zouden zich dood moeten schamen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Marian zegt:

  Ja, van Poetin kunnen we nog wel iets leren, hij is zijn land en cultuur tenminste trouw.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s