Deense Volkspartij brengt grenshek met Duitsland ter sprake

Screenshot_15

Politiepatrouille aan de Duits-Deense grens.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Deense Volkspartij heeft zich uitgesproken voor een grenshek met Duitsland. De partij zou hiervan overtuigd zijn geraakt na een reis naar de grensinstallaties in Hongarije, zei haar Europarlementariër Anders Primdahl Vistisen volgens het persbureau dpa tegen het dagblad “Politiken”. “Dit model zou men ook tussen Denemarken en Duitsland kunnen invoeren.”

Junge Freiheit

Hongarije had verleden jaar langs de grenzen met Servië en Kroatië tot vier meter hoge hekken met prikkeldraad gebouwd. Bovendien liet de door Viktor Orbán aangevoerde regering bewegingsmelders en infrarood camera´s installeren en patrouilles wachtlopen.

Het aantal “asielzoekers” zou dramatisch verminderd kunnen worden

Volgens Vistisen zou met soortgelijke maatregelen langs de 68 kilometer lange grens tussen Duitsland en Denemarken het aantal “asielzoekers” in Denemarken met 95% verminderd kunnen worden, omdat de meesten van hen naar Duitsland teruggestuurd zouden mogen worden.

“Als de Duitsers daar een probleem mee hebben en ze zeggen dat de ´vluchtelingen´ uit Griekenland of Oostenrijk komen –  dan moeten ze gewoon hun eigen grenzen bewaken”, eiste Vistisen. Zijn partij kwam bij de laatste verkiezingen als de op één na grootste partij tevoorschijn.

Screenshot_16

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Denemarken, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Patriottisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op Deense Volkspartij brengt grenshek met Duitsland ter sprake

 1. Eduard uit Breda zegt:

  Moeten ze hier ook doen
  Hou al die geluk zoekers buiten de deur of de sociale uitkeringen gaan naar de knoppen
  Stop de islamisering van Nederland

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ik heb er helemaal niks op tegen dat die sociale uitkeringen naar de knoppen zullen gaan.
   Dàt zal dan nog het beste zijn wat die vervloekte islam ons brengt.
   Al dat luie schorem dat thuis bier zit te zuipen in afwachting van die envelop met bericht over de maandelijkse uitkering die op de mat zal ploffen…
   zal dan wel moeten werken, al is het maar voor die verdomde islam…!

   Like

 2. Cathja zegt:

  Goed idee. Niks mis mee. De Denen hebben niet gevraagd om al die vreemde gasten. En aangezien die vreemde gasten kennelijk niet op een ‘normale’ manier tegen te houden zijn, moet dat dan maar aan de grens gebeuren door middel van een hek.

  Ik zou zeggen: DOEN!

  Geliked door 1 persoon

 3. kruisridder zegt:

  Ook tussen Nederland en Duitsland alsmede Belgie moeten de grenzen dicht en moet er een muur gebouwd worden om die wandluizen buiten de deur te houden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Deense Volkspartij brengt grenshek met Duitsland ter sprake | reintmeijer49

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Ach, Geert Wilders roept het al zo lang…
  Helaas, de overige partijen, bestaande uit landverraders en volks verlakkers willen dit niet.
  Deze landverraders en volks verlakker partijen zijn door Nederlanders gekozen; betekend dat de overgrote meerderheid der “Nederlanders” bestaat uit landverraders en debiele meelopers.

  Geliked door 1 persoon

 7. leefbarbaar zegt:

  Binnenkort is het strafbaar om je grenzen te controleren. Brussel bepaalt dat.
  Maar zonder buitengrenzen is het Vierde Rijk gedoemd om opgevreten te worden door Afrika en Azië.
  Dan maar een hek en een echt uitzettingsbeleid. En saneer ook de Deense regering, die de waanzin van het Vierde Rijk mogelijk maakte door overal hun handtekening onder te zetten. Net als bij ons.
  Het is goed om je welvaart te delen, maar het is misdadig om je bevolking de welvaart af te nemen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Mirjam zegt:

  Waarom zouden Denemarken, Hongarije en de rest van de Balkanlanden dit wel ‘mogen’ en ‘kunnen’ doen en Nederland niet? Waarom zij wél grenzen en ‘wij’ niet? Antwoord: omdat de Nederlandse regering het niet wil. Heel simpel. Wij, Nederland, gehoorzamen trouw aan wat de EU te Brussel ons oplegt en niet wat de Europese wetten over immigratie en beschermen ons zeggen te doen in de situatie waar we nu zitten.

  Het is doodnormaal dat ieder land zichzelf beschermt tegen ongewenste ‘indringers’ van buitenaf. Al deze ‘personen’ moeten zich aan de internationale regels en wetten van Europa houden van immigratie, maar dit wordt gewoon niet gedaan. Ongewenste ‘indringers’ zijn niet alleen immigranten en criminelen van andere/dezelfde komaf dan de westerse, maar tevens ook ‘vluchtelingen’ die aan het landenshoppen zijn en daardoor geen vluchtelingen zijn, maar gewoon immigranten. Europa had al veel eerder moeten beginnen de eigen landen te beschermen, want daarmee staat het gewoon in haar recht. Het zijn diegenen die het niet doen die de wet overtreden. Als eerder al strikt de orde, wetten en regels gehandhaafd waren, dan was die chaos en het verval van Europa zoals het nu is, niet gebeurd. Ik geef ieder Europees land gelijk dat wakker wordt, zoals nu Denemarken, en aan de gang gaat om zijn grenzen dicht te maken. Het kan niet strikt genoeg zijn. Ik bewonder Hongarije om haar standvastigheid en doorzettingsvermogen. Zo moet het. Ook hier in Nederland, vooral hier in Nederland. Maar onze regering houdt zich qua ‘bescherming’ alleen bezig met diversiteit bevordering, vooral islam gerelateerd, doormiddel van kopvodden promotie. Dát zal ons land veiliger maken, let maar op! Het is het idee van de eeuw. De enige die hier zich daardoor veiliger voelt, is de islam en haar aanhang. En die hoort hier niet. Die hoort terug in haar primitieve gevangenis in het oosten.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ Mirjam

   Vanmorgen las ik in De Telegraaf dat asielzoekers boos zijn die in IJburg (Vinexwijk) een groot en nieuw huis met 6 tot 8 personen moeten delen. Volgens die bezetters leek het wel een gevangenis. Deze bezetters komen uit Syrië en Eritrea, en eisen een eigen huis, zodat zij meer huursubsidie kunnen krijgen!
   Bovendien werd er gezegd dat ze met onze woningnood niets te maken hadden……!

   Wérkelijk….., mijn bloed KOOKTE! Wij, Nederlanders, zouden onze handen dichtknijpen als we naar zo’n nieuw huis konden verkassen, als we al weet ik hoelang op een wachtlijst stonden, maar deze lamstralen vinden het net een gevangenis…!

   Rot op jullie naar je eigen land! Is het gek dat we die vreemdelingen uit gaan kotsen?

   Slecht voor mijn bloeddruk om dit ’s morgens vroeg te lezen!!

   Geliked door 2 people

 9. Mary zegt:

  Doen zou ik zeggen!!!, in Nederland zal dat er zolang Rutte er zit niet komen daar Rutte met Merkel, buiten de andere lidstaten om, bepaald heeft dat er 250.000 van die uitvreters per jaar uitgenodigd gaan worden dus die kan geen hek gebruiken die gaat eerder vliegtuigen charteren om ze in Europa te krijgen!!!!

  Like

 10. Marian zegt:

  Prima idee, nu nog hier een hek plaatsen Nederlands/Duitse grens.

  Like

 11. Golden Girl zegt:

  het simpele volk wil de grenzen dicht, de graaiers in o.a Den-Haag willen ze open houden,ze kunnen wel 2 maanden zitten te ouwehoeren met wie ze willen regeren, dat mag wat kosten van u en mijn
  belasting geld, ze denken dat Nederland niet te maken krijgt met aanslagen, wij willen ons VEILIG voelen, stelletje zakkenvullers , laat het volk maar creperen

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Zet dat hek maar om Nederland, nog liever vandaag dan morgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s