Moslims terroriseren buurtbewoners in 22e district van Wenen

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals een buurtbewoonster vertelt – ze wil uit angst anoniem blijven – worden de bewoners in het district Donaustad in Wenen door moslims geterroriseerd. “Al drie dagen lang wordt er voortdurend gebarbecued en lawaai gemaakt, je kunt niet eens je woning meer luchten”, aldus de buurtbewoonster, die zich vandaag meldde bij de redactie van “Unser Mitteleuropa”. Het gaat om een moskee in de buurt van de Kagraner Platz, die bekendstaat als “Multiculturele vereniging van de migranten in Donaustadt”. Volgens de buurtbewoonster zou het meerdere malen per week tot overlast komen door lawaai en barbecuefeesten.

Gebeden door luidsprekers

Ook luide gebeden zouden volgens de buurtbewoonster aan de orde van de dag zijn. “Ik ben absoluut voor godsdienstvrijheid, maar moet er echt door luidsprekers geblèrd worden?” Met ramadan zou er zelfs tegen 05.30 uur met luidsprekers zijn gebeden. Toen er enkele weken nog meer rookwolken dan gebruikelijk opstegen, was de buurtbewoonster het zat en haalde ze de politie. Deze vond dat alles in orde zou zijn. “Ik hoop dat het district of de stad snel handelt, anders houd ik het hier niet meer uit”, aldus de vrouw uit Wenen met een bijna huilende stem.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Moslims terroriseren buurtbewoners in 22e district van Wenen

 1. ReaGluurder zegt:

  Binnenkort alweer rammeldan! Weer veel mensen met stress ivm met geluisoverlast, ’s nachts!! Maar het Klootjesvolk heeft decennia de andere kant opgekeken en nu is het te laat. Wachten is op ‘iets groots’!! Sterkte iedereen met rammeldan!

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Nooit ten onder gaan aan stress of slaafse zelfvernietiging.
   Ga in verzet!!!

   Geliked door 2 people

   • Marian zegt:

    Paul hoe dan? Wij verzetten ons allemaal al alleen maar op schrift.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    De pen is een machtig wapen Marian.
    De media geven ons daarin het voorbeeld.
    Verder zal het je verbazen hoeveel mensen het met je eens zullen zijn als je op de juiste manier die zaken aanroert die hun zelf raken.
    Bijvoorbeeld de steeds sneller stijgende kosten van levensonderhoud.
    De waanzinnig dwaze verspilling van ons belastinggeld door de overheid.
    Etc. etc. Kortom stof genoeg om verzet te tonen.

    En… last but not least, gewoon wachten op de dingen die komen gaan, en dan de juiste kant kiezen natuurlijk.
    Ik heb nog een oude knijpkat uit de oorlog… dus ik zit goed.

    Like

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Enmorgwn van hetzelfde in heel west Europa.
  Hetzelfde ging het met het afsluiten van straten door moslims die allah aan moesten roepen.
  Eerst een stad en binnen de kortste keren tientalle steden.
  Morgen dus ook in uw straat.

  Like

 3. Mirjam zegt:

  De moslimcultuur is tegengesteld aan die van de westerse wereld. Ze hoort hier gewoon niet. We zullen dit steeds meer te verduren krijgen en onze natuur stelt zich daartegen teweer, omdat we dit als inbreuk op onze levenswijze beschouwen en nooit zullen kunne accepteren. Zij leven in de oertijd en die is niet met de onze te vereenzelvigen. Ze moeten gewoon terug naar hun landen, waar ze eeuwig kunnen ‘schreeuwen’ om allah. Wij hoeven en willen dit gezever niet hier.

  Like

 4. Mirjam zegt:

  * kunnen

  Like

 5. Golden Girl zegt:

  En dat beste mevrouw uit Wenen is precies wat ze willen dat de blanke ongelovige weg gaat,het gaat voor hun de goede kant op, de ongelovigen weg treiteren

  Like

  • Steven zegt:

   Daar hebben ze alleen zichzelf mee..want aan het eind van het verhaal STOPT OOK HUN UITKERING. En daar kwamen ze immers toch voor?

   Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  “Ik hoop dat het district of de stad snel handelt, anders houd ik het hier niet meer uit”, aldus de vrouw uit Wenen met een bijna huilende stem.

  En dat hebben jullie zelf in de hand beste mevrouw. Oostenrijk heeft sinds vorig jaar de soepelste wapenwetten van Europa. Daar zal ongetwijfeld een reden voor zijn. Maar om de pleuris te laten uitbreken bij jullie is de situatie klaarblijkelijk nog niet erg genoeg. Dat is gelukkig slechts een kwestie van tijd. Als de rest van de Oostenrijkers met u mee gaat huilen, bent u klaar voor het onvermijdelijke.
  En nooit vergeten, eendracht maakt macht.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En waarom kozen ze uiteindelijk in Godsnaam een president als van der Bellen, waar ze zo’n schitterend alternatief hadden met Hofer?!

   Like

  • Marcel zegt:

   De soepelste wapenwetten van Europa ?
   Ik dacht altijd dat ze die in de Tsjechische republiek hadden. Vertelt u er eens wat meer over, misschien helpt het de lezers van dit blog om een bestemming voor de komende zomervakantie te vinden.

   Geliked door 2 people

   • Joannes den Hollander zegt:

    Deze twee landen zijn een beetje vergelijkbaar Marcel. Oostenrijk is momenteel heel soepel met het verstrekken van vergunningen voor eigen volk.
    Als vakantieganger kun je het wel vergeten. Hoe soepel men ook is, de registratie en administratieve afhandeling van wapens is dat zeker niet. Ze zijn zeer püncktlich op dat gebied. En dat begrijp ik ook wel want bij een illegale transactie kan de eigenaar van een schietsportwinkel de zaak voorgoed sluiten. Dat risico is hem te groot. In grote lijnen geldt hetzelfde voor Tsjechië en Slowakije.
    Luchtdrukwapens zijn ook vrije wapens. Bij mijn weten is Nederland het enige E.U. land waar de mondingsenergie van deze wapens ongelimiteerd is. Vrij te koop vanaf de leeftijd van 18 jaar.

    Like

 7. Jean zegt:

  Ik zou de Weense burgers willen adviseren om tijdens de ram-madam elke avond heerlijk de BBQ aan te steken met lekker varkensvlees op het rooster en dat met de nodige muziek, Oostenrijkse muziek uiteraard en niet van dat kattengejank van die achterlijken.

  Geliked door 1 persoon

 8. stealth zegt:

  moslims in een vrij open en eerlijke maatschappij gaat nooit werken , ze lopen 500 jaar op ons achter. als ze een mooie meid zien lopen trekken ze die de bosjes in en verkrachtten ze die gewoon , net als wat apen zouden doen.

  Like

 9. D.DAY zegt:

  Het is een verloren strijd. Niet alleen in Oostenrijk maar in heel Europa. Moslims mogen doen waar ze zin in hebben en als ongelovigen daar last van hebben, dan moeten die maar gaan verhuizen is het advies van de bestuurders. Wij zijn inmiddels qua rechten een minderheid in ons eigen land geworden.

  Like

 10. Beschouwer zegt:

  Nou fijn ook gaan barbecuen en dan met varkensvlees daar in Wenen

  Like

 11. Jade zegt:

  Kent u de werkwijze van de koekoek???
  Welnu, zo worden wij straks overal in Europa
  ons eigen land uitgeflikkerd door de moslim.
  Lees: afgemaakt.
  Je kan het ze niet eens kwalijk nemen, ze zijn
  nou eenmaal zo, met hun debielen IQ van 60.
  Degenen die ze binnen hebben gelaten moeten hangen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ik ben het helemaal met je eens Jade, maar ik vind een gemiddeld IQ van 60 ’n beetje te hoog geschat.
   Ik dacht eerder aan het IQ van de gemiddelde neanderthaler, aapmens, bosnegers die nog nooit contact met de bewoonde wereld hebben gehad, moslims, moslima’s, etcetera…
   Enfin, in ieder geval tussen de 30 (normaal begaafden) en 40 (hoog begaafden).

   Like

 12. Qvic zegt:

  Ramadan? Dan kunnen we overdag ook massaal gaan BBQen en bier zuipen en onder het genot van luide westerse muziek en het liefst nabij een moskee of in een buurt/plaats waar vele moslims komen/wonen. Als we dit massaal in heel Nederland gaan doen, staat ook de overheid buitenspel om die zogenaamde zielige moslims in bescherming te nemen. Dan merken die moslims ook wat overlast is.

  Like

 13. Republikein zegt:

  Ze heeft zich er waarschijnlijk niet in verdiept, in die vredige religie, anders heb je het niet over godsdienstvrijheid, of altijd weggekeken.
  Deze klager kreeg waarom ze vroeg dus, toedeledoki.

  Like

 14. Hendrik M. zegt:

  Godsdienst vrijheid wordt ons bij grondwet verleend.
  Hoe kan het zijn dat onze regering toestaat dat een mensachtige ondersoort deze vrijheid misbruikt om hun islam doctrine aan ons op te dringen?
  De islam kent en erkent geen godsdienst vrijheid, zou hier dus grondwettelijk verboden moeten zijn.

  Geliked door 1 persoon

 15. Mirjam zegt:

  Je kunt ramadan beter ‘jammer dan’ noemen. Het jammeren van de ‘geestelijken’ om aandacht voor hun indoctrinatie en het ‘jammer dan’ dat we überhaupt zo’n achterlijk feest toestaan met haar ongevoelige dierenslacht praktijken, waar ze zogenaamd ‘vasten’, maar zich na zonsondergang volvreten en tegoed doen aan alles wat ze onder ‘genot’ verstaan. Dat is geen vasten, maar gewoon op een ander tijdstip eten en heeft niets met ‘religie’ te maken. Bovendien krijgen ze daarna als beloning voor hun ‘onthoudingstijd’ ook nog eens het ‘suikerfeest’. Beloning voor het zich niet bewust worden voor waar ze eigenlijk voor vasten? Want dat weten ze niet. Dát kunnen ze niet verklaren. Dát zal de rest van de wereld dan ook nooit duidelijk zijn.

  Like

 16. Vlasveld zegt:

  Er is nog steeds geen gematigde moslims die anders willen, steeds passen wij ons aan. Zie de rector die halal voedsel wil in de kantine.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s